|
inter1908
|
 |
« na: Travanj 21, 2009, 20:03:47 » |
|
Sa njima ?e u nedelju biti jako teško,14. su,ali po meni jako solidna mom?ad.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #1 na: Travanj 21, 2009, 21:04:25 » |
|
zna li iko razlog zbog ?ega napoli nedaje da se prenose njihove doma?e utakmice u inozemstvo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #2 na: Travanj 21, 2009, 21:08:26 » |
|
cigani su...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #3 na: Travanj 21, 2009, 21:09:59 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #4 na: Travanj 21, 2009, 21:16:11 » |
|
hvala na odgovoru haha  Forza Inter idemo im 3-cu uvalit Napoli kanalizacija Italije 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #5 na: Travanj 21, 2009, 22:22:56 » |
|
hvala na odgovoru haha  Forza Inter idemo im 3-cu uvalit Napoli kanalizacija Italije  Nigdje nije tako teško igrati kao u toj kanalizaciji. Bod bi bio velik kao Duomo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #6 na: Travanj 21, 2009, 23:06:06 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #7 na: Travanj 21, 2009, 23:10:50 » |
|
Ma jašta nego pobjeda pa Napoli je trenutno najgora ekipa u seri A nemogu nikoga dobit zato 3 komada i miran Dole vlada Camora 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #8 na: Travanj 22, 2009, 07:18:36 » |
|
Napoli je slomljen, i mislim da cemo dobit!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #9 na: Travanj 22, 2009, 21:54:40 » |
|
mislin da bi i X bija solidan ovde , bitno m i je samo da odigramo na nivou intera..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #10 na: Travanj 22, 2009, 23:21:35 » |
|
ma trebamo to dobit napoli je slomljen
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #11 na: Travanj 24, 2009, 05:33:14 » |
|
šteta za sino? ali idemo sada dalje i u napoli po pobjedu i potvrdu prvenstva!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #12 na: Travanj 25, 2009, 23:00:51 » |
|
Vjerojatno ?e na stadionu biti 60.000 ljudi protiv nas, ali bez obzira na to moramo odigrati kako znamo i pobijediti. Ne smijemo južnjacima dati da pokažu svoj temperament, treba ih što prije ušutkat ranim golom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #13 na: Travanj 25, 2009, 23:13:22 » |
|
Sutra se nadam golijadi, pa neka bude i 3:3, uz pretpostavku da JuBe dobije Regginu, mislim da bi nam bilo dosta 8 bodova prednosti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #14 na: Travanj 26, 2009, 10:22:52 » |
|
Vjerojatno ?e na stadionu biti 60.000 ljudi protiv nas, ali bez obzira na to moramo odigrati kako znamo i pobijediti. Ne smijemo južnjacima dati da pokažu svoj temperament, treba ih što prije ušutkat ranim golom  Ma neka ih bude 60mil. protiv nas...samo da odigramo kao protiv sampdorie i slomit cemo ih
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #15 na: Travanj 26, 2009, 11:02:58 » |
|
Lijepo molim da netko od suradnika; Billy, Hate, Cuchu, Fanatico, ako nije problem, javi rezultat utakmice, jer ja tradicionalno idem u Varaždin na roštilj i utakmicu novog/starog prvaka Hrvatske Hvala
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #16 na: Travanj 26, 2009, 11:04:24 » |
|
Vjerojatno se ne?e zabunkerirat a protiv takvih ekipa obi?no odigramo odli?no i dobijamo utakmice. Doduše, zna nam se dogoditi i Bergamo ali to je iznimka koja potvr?uje pravilo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #17 na: Travanj 26, 2009, 11:39:39 » |
|
Lijepo molim da netko od suradnika; Billy, Hate, Cuchu, Fanatico, ako nije problem, javi rezultat utakmice, jer ja tradicionalno idem u Varaždin na roštilj i utakmicu novog/starog prvaka Hrvatske Hvala
 ,baš si me nasmijao(mislim ovo novi prvak)normalno da ?u Ti javit,...a zašto uop?e ideš u Varaždin ,kad je to Zdravkec sve tradicionalno dogovorio  .....Znaš šta sam si razmišljao,prvi put u životu ?emo na dan derbija bili-plavi ,biti izvan zemlje,baš ?e to bit zanimljivo ,dobivat faking poruke, a ne gledat sljepi?a,sivonju,kalini?a,mandžu,pandžu i ostale superstarse 1 hnl...  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #18 na: Travanj 26, 2009, 11:53:34 » |
|
Bit ce vrlo teska utakmica,ali pobjedit moramo,i šampanjac otvarajte 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #19 na: Travanj 26, 2009, 12:25:40 » |
|
znaš da sam uvijek uz Interove utakmice, samo ako bude neka golijada puno ?eme koštati SMS poruke... nemaš brige samo ti uživaj na tekmi a mi ?emo uz novu pobjedu starog/novog prvaka Italije... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #20 na: Travanj 26, 2009, 12:32:22 » |
|
znaš da sam uvijek uz Interove utakmice, samo ako bude neka golijada puno ?eme koštati SMS poruke... nemaš brige samo ti uživaj na tekmi a mi ?emo uz novu pobjedu starog/novog prvaka Italije...  Billy,ovaj avatar Ibre je nakon onog loba u stativu Sampa? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #21 na: Travanj 26, 2009, 12:43:15 » |
|
je, je...odli?no zapažanje "kolega 'adži?"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #22 na: Travanj 26, 2009, 12:55:30 » |
|
Billy,ovaj avatar Ibre je nakon onog loba u stativu Sampa?  da da zbilja se vidjelo po tom gestu da mu je stalo do INTERA i rezultata na toj utakmici... je, je...odli?no zapažanje "kolega 'adži?"
he he fanatico, žao mi je što njih ne gledam ali ipak Sky Italija je moj prvi pik,pokušavam namjestiti slika sa Sky-ja a audio sa OBN-a... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #23 na: Travanj 26, 2009, 13:01:06 » |
|
Koji su to kraljevi, njih dvojica s OBN-a...Iako sam primjetio da je i Avdi?(ina?e najve?i NBA ekspert vjerojatno u cijeloj Europi) prenosio neke utakmice. Ali Sale i Hadži? su nenadmašni. Ovaj drugi voli Juventus, dok je Vugdali? sklon Interu 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 26, 2009, 13:08:52 od Krovopokrivac_SB »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #24 na: Travanj 26, 2009, 13:05:29 » |
|
da da zbilja se vidjelo po tom gestu da mu je stalo do INTERA i rezultata na toj utakmici... he he fanatico, žao mi je što njih ne gledam ali ipak Sky Italija je moj prvi pik,pokušavam namjestiti slika sa Sky-ja a audio sa OBN-a...  Atdhe.net ZAKON,(j.bi ga kad nemam drugi),al dobro kod linkova šta se tu svašta nadje,"najomiljeniji" mi spikeri na arapskom http://www.atdhe.net/index.html , evo ovo je danas ponuda,jest da baš sve ne otvara ,al eto na rasporedu je i sme?ari-INTERNAZIONALE :valovi:
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 26, 2009, 13:11:20 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|