|
ante
|
 |
« Odgovor #875 na: Svibanj 23, 2010, 20:25:51 » |
|
uzeo je trofej i jedno tri puta išao do navija?a, ne znam ako je ovo neka vrsta isprike ja sam ju prihvatio. de?ko igra jako dobro, ponašanje mu ne valja. neka igra kako se za ovaj klub igra- srcem! neka se sabere i sve ?e biti dobro. ja bi život svoj dao da mogu jednu sekundu igrati u tom dresu, s takvim igra?ima. mora nau?it cijenit to i onda ?e pred njime biti svijetla budu?nost
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #876 na: Svibanj 23, 2010, 20:44:41 » |
|
uzeo je trofej i jedno tri puta išao do navija?a, ne znam ako je ovo neka vrsta isprike ja sam ju prihvatio. de?ko igra jako dobro, ponašanje mu ne valja. neka igra kako se za ovaj klub igra- srcem! neka se sabere i sve ?e biti dobro. ja bi život svoj dao da mogu jednu sekundu igrati u tom dresu, s takvim igra?ima. mora nau?it cijenit to i onda ?e pred njime biti svijetla budu?nost
u pravu si,kralju.tako je 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #877 na: Svibanj 23, 2010, 22:53:27 » |
|
ja sam bio protiv toga da se njemu da trofej i da ga on digne u zrak,ali ajde kad vec je onda neka mu bude... nadam se jedino da ce pocet igrat kako treba i to je to
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #878 na: Svibanj 23, 2010, 22:58:41 » |
|
ode mourinho ode vjerovatno i maicon.... nebi me iznenadilo da jos neko ode.... iduce godine realno cemo bit upola slabiji i od ovog covjeka najvise ocekujem!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #879 na: Lipanj 06, 2010, 10:36:06 » |
|
Volio bi da Balotelli ostane u interu jer moze mnogo toga dati ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #880 na: Lipanj 06, 2010, 11:49:23 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #881 na: Lipanj 09, 2010, 20:28:16 » |
|
Baloteli: "Rafa je pravi ?ovek za Inter" Baloteli jedva ?eka po?etak saradnje sa španskim trenerom.  Mladi napada? Intera sa veliko dozom optimizma o?ekuje dolazak Rafaela Beniteza na klupu Intera. O?ekuje se da španski stru?njak bude predstavljen javnosti u petak ili ponedeljak. Uprava kluba je potvrdila da se bliži kraj pregovora, ostale su još neke sitnice i Rafin potpis. Iako Rafa još uvek nije formalno trener Intera, Baloteli je siguran da je to samo pitanje trenutka. "Benitez? ?esto sam gledao Liverpul i svi?a mi se na?in na koji on vodi ekipu. On je prava zamena za Murinja", rekao je Baloteli. Me?utim, Baloteli nije hteo da komentariše dalji tok njegove karijere. "O tome možete da popri?ate sa mojim menadžerom", dodao je.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #882 na: Lipanj 27, 2010, 21:03:05 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #883 na: Srpanj 14, 2010, 15:18:32 » |
|
balotelli maturirao kao i santon.... balotelli izjavio cak da zeli i na fakultet 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #884 na: Srpanj 14, 2010, 22:16:29 » |
|
Mene licno zaboli njegova buducnost bolje mu je nego meni i tebi budi siguran sta ce kako ce njegova stvar nek daje golove gine za inter ucerat faxxu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #885 na: Srpanj 18, 2010, 18:03:59 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #886 na: Srpanj 18, 2010, 19:46:22 » |
|
Prema Google Translateu nista novo.Moratti ga hoce prodat , Mario sve bili Premier Ligi.Otimaju se dva Manchestera.Vjerovatno ce ga Manicini uzet. tako je otprilike skraceno po Google Translate 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #887 na: Srpanj 27, 2010, 00:38:33 » |
|
zao mi je ako mario ode u city iskreno u jednom trenu sam ga i mrzio al je pakle napadac a mi se olahko rjesavamo buducnosti steta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #888 na: Kolovoz 11, 2010, 16:28:55 » |
|
Sme?e dalo intervju nakon premjernog nastupa za Italiju. Najbitniji dio, radi se o Prandeliju u prvoj re?enici: “He asked me to work harder for the team. Maybe with Inter I lose the ball and come to a halt, but with the Nazionale I have to sacrifice myself for my teammates and run after the ball, chasing down the entire flank.” Nadam se da ne postoji osoba koja podržava Inter, naro?ito na ovoj stranica njega više želi u klubu. Kakav komad maloumnika.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Kolovoz 11, 2010, 16:42:25 od GrandeMassimoMoratti »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #889 na: Kolovoz 11, 2010, 16:33:51 » |
|
ovo je balotelli tocno izjavio: Posso fare di sicuro molto di più. Il rapporto con Prandelli? Mi ha detto che devo imparare a sacrificarmi, a non fermarmi come faccio a volte nell'Inter e di essere generoso nel rincorrere gli avversari per i primi 5-6 metri
sto mu je rekao prandelli: moras se naucit zrtvovat za tim a ne kao u interu bit velikodusan pa pratit protivnika samo 5-6 metara!!! i prandelli je u pravu ovdje i balotelli ga ocito zeli slusat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #890 na: Kolovoz 11, 2010, 16:43:47 » |
|
ovo je balotelli tocno izjavio: Posso fare di sicuro molto di più. Il rapporto con Prandelli? Mi ha detto che devo imparare a sacrificarmi, a non fermarmi come faccio a volte nell'Inter e di essere generoso nel rincorrere gli avversari per i primi 5-6 metri
sto mu je rekao prandelli: moras se naucit zrtvovat za tim a ne kao u interu bit velikodusan pa pratit protivnika samo 5-6 metara!!! i prandelli je u pravu ovdje i balotelli ga ocito zeli slusat
Dobro, od ?ovjeka koji ima Adriana još uvijek u avataru i koji brani ovo degeneri?no sme?e od Balotellija nisam ni o?ekivao da ne?e opravdati ovu izjavu. Tip je spreman ubiti se od trke i vra?anja u obranu u repki, ali u Interu ga živo boli ona stvar pa može tr?karati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #891 na: Kolovoz 11, 2010, 23:23:19 » |
|
danas mu je mislim rodjendan... pozelimo mu puno golova u dresu intera  iako je realnost da ce na rodjendan potpisat za city 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #892 na: Kolovoz 12, 2010, 09:37:32 » |
|
danas mu je mislim rodjendan... pozelimo mu puno golova u dresu intera  Ne.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #893 na: Kolovoz 13, 2010, 09:33:24 » |
|
Sretan mu rodjendan iako kasnim svakom zlim najbole pa tako i njemu Volio bi da ostane a ode neki drugi panj al vidjet cemo sve sretno ,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #895 na: Kolovoz 13, 2010, 10:38:54 » |
|
nek je malo smece otislo.Jednostavno ono bacanje dresa se ne moze oprostit.Veliki gubitak sto se tice igracke kvalitete al mi je draze da igra neki posjecan igrac i da gine na terenu nego ovo malo crno govno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #896 na: Kolovoz 13, 2010, 12:33:38 » |
|
Rastanak je neminovan,doti?ni odra?uje zdrastveni pregled u Manchesteru...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #898 na: Kolovoz 13, 2010, 19:40:20 » |
|
sretno Mario u novom klubu ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #899 na: Kolovoz 13, 2010, 19:44:06 » |
|
Autor: Agencija Totalsport,...Objavljeno: prije 44 min Mario Balotelli potpisao za City, 'Gra?ani' Interu platili 30 milijuna eura! Vijest je potvr?ena na službenim internetskim stranicama engleskog Premierligaša na kojima se navodi i da je tamnoputi Talijan potpisao ugovor na pet godina. Interov napada? Mario Balotelli, odnedavno i talijanski nogometni reprezentativac, kompletirao je 30 milijuna eura vrijedan transfer u Manchester City. Vijest je potvr?ena na službenim internetskim stranicama engleskog Premierligaša na kojima se navodi i da je tamnoputi Talijan potpisao ugovor na pet godina. Balotellija mediji ve? dulje vrijeme "prodaju" Cityju što je službenu ponudu kona?no i u petak. Stavit ?e se Balotelli ponovno tako na raspolaganje Robertu Manciniju, aktualnom menadžeru "gra?ana", koji ga je vodio i u Interu. Ukupno je Balotelli peto poja?anje Cityja za nadolaze?u sezonu. Yaya Toure, David Silva, Jerome Boateng i Aleksandar Kolarov dovedeni su tijekom ljetnih mjeseci, a sada im je pridodan i trostruki osvaja? "scudetta", te ?lan mom?adi koja je u prošloj sezoni uz Seriju A osvojila Ligu prvaka i Talijanski kup. Igraju?i za Inter Balotelli je postigao 20 golova u 59 prvenstvenih utakmica. - Smatram ga jednim od najboljih mladih napada?a u Europi i zaista mi je drago što ?u ponovno raditi s njime. On ima igru za Premiership, a i dovoljno je mlad pa može i napredovati. Cityjevi navija?i ?e uživati u njegovim igrama - kazao je Mancini.P.S. Džabe mu talenat kad je munja u glavi, pofinu paricu smo za njega dobili ,i nadam se da ?emo si priuštit'neki poklon?i?... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|