Veljaa 10, 2012, 09:23:22 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Ostale Interove stranice za koje znate  (Posjeta: 1610 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
billyRI
Super clan

« Odgovor #25 na: Oujak 23, 2009, 21:24:28 »

ja nebi imao nista protiv da ovo bude multinacionalni forum, sa navijacima sa podrucja bivse drzave, meni je ono: sto nas je vise, to bolje.
zasto sad neko iz srbije nebi mogao biti clan nase obitelji?nevidim zapreke, jer na kraju krajeva nas sve veze jedna zajednicka stvar, inter. Inter zastava

isto ja se slažem, doduše politika i sport neidu zajedno nikako (to bi ja prvi brisao)...ali ako se oko Intera slažemo a nismo u ve?ini talijani onda ne vidim da nebi mogao s nekim iz Makedonije npr.
koji voli Inter ko i ja samo šta je njemu gledanje naših slika sa utakmica ko Anteadrianu one slike profesorice Wink
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #26 na: Oujak 23, 2009, 21:24:59 »

To je po meni primitizam gledat ?ovjeka po tome koje je vjere.Kao što kažeš svi ljudi su dobrodošli dokle god nevrije?aju.
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #27 na: Oujak 23, 2009, 21:27:13 »

Pa normalno da su svi dobrodosli,koje reka da nisu dobrodosli,ali steta sta od novijih clanova sve manje sta su online na forumu,uvijek isti komentiraju Grin Grin..ali nije to toliko ni vazno,glavno da nas ima
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #28 na: Oujak 23, 2009, 21:29:01 »

Pa mi smo FC INTERNACIONALE i to sve govori kakav i kao navija?i trebamo imati stav.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #29 na: Oujak 25, 2009, 18:46:47 »

slažem se vrata su otvorena svima, no razlog zašto se srbi tj ostale zemlje s nama baš ne povezuju jer znate svatko bi htio i volio da se barijere probiju no svi znamo što je bilo i teško da ?e njima biti ugodno s nama(zato mislim da ih ovdije nema) a niti meni previse s njima. npr meni je stvarno zao sto je rat bio, volio bi da smo odlicni sa svim susjedima, ne mrzim crnce, niti zute ljude, ugl nemam nekih predrasuda no ipak kada se dotakne tema s nasim susjedima ipak imam nekih svoji stavova, npr ono sto nama slovenci rade to je strasno....ugl da sad ne duzim svatko je dobrodosao ali bez vrijedjanja jer ako to krene sumnjam da cu ostat ikome duzan(NE DIRAM TUDJE ALI NEDAM SVOJE)
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #30 na: Oujak 25, 2009, 20:59:22 »

Ja sam misljenja da svi smo ljudi a ne kako se tko zove al verujte mi bio sam tam na stranici inter serbiaforum malo posjetio da vidim kakvi su nick mi je bio adnan525 i posle par dana osim sto nisam aktivan dobivao sam razne PM koje verujte nije za objavit ali manje vise bitno to ja sam se iskljucio jer vidim da ima tam ljudi koji jos gledaju kako se tko zove odakle je ,Ja licno nemam niss protiv nikog citirat cu kao i vecina nas nedam svoje a ne vrjedam ni tudje .Treba gledat covjeka kakav je u dusi ali nazalost malo je takvi.Lutao sam po jos par stranica ali ova Inter u srcu mi je prirasla srcu iz razloga sto ima dosta dobrih ljudi da ih sad ne nabrajam . Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #31 na: Oujak 25, 2009, 21:51:22 »

hvalati Adnane za dobro mišljenje o stranici i ljudima. Ja osobno, a stekao sam dojam i mnogo drugi smo te prihvatili raširenih ruku i doživljavam te kao pravog frenda i dobrog ?ovjeka. Jer za mene postoje samo dobri i loši ljudi, to je jedina podjela s moje to?ke gledišta.
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #32 na: Oujak 25, 2009, 22:16:19 »

slažem se vrata su otvorena svima, no razlog zašto se srbi tj ostale zemlje s nama baš ne povezuju jer znate svatko bi htio i volio da se barijere probiju no svi znamo što je bilo i teško da ?e njima biti ugodno s nama(zato mislim da ih ovdije nema) a niti meni previse s njima. npr meni je stvarno zao sto je rat bio, volio bi da smo odlicni sa svim susjedima, ne mrzim crnce, niti zute ljude, ugl nemam nekih predrasuda no ipak kada se dotakne tema s nasim susjedima ipak imam nekih svoji stavova, npr ono sto nama slovenci rade to je strasno....ugl da sad ne duzim svatko je dobrodosao ali bez vrijedjanja jer ako to krene sumnjam da cu ostat ikome duzan(NE DIRAM TUDJE ALI NEDAM SVOJE)

Odoh offtopic,al to što kažeš za slovence,ja ih podržavam u tome ,što nas guze u vezi te faking evropske unije,da bog da se raspala prije nego mi u?emo u nju,Juga je imala 6 republika, pa se raspala,gdje ?e ovo opstat,ta evropa je jedan obi?ni kamatar koji j.be male zemlje i muze to malo para što je ostalo....
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #33 na: Oujak 25, 2009, 22:19:35 »

slozit cu se s svime sto ste rekli a posebno adnan...ja iskreno znam otici u srbiju i ima ljudi koji s kojima sam normalno pricao i sve,dok naravno ima svugdje svakakvih budala pa tako i kod nas,iskreno nebi imao nikakvih problema da na forumu bude i ljudi iz amerike sto se mene tice...dokle god nas je vise i dokle god svi imamo isti cilj a to je pracenje naseg kluba i to meni je super,nebi volio da dodu ljudi pa da bude vrijedanja jer automatski ce stranica pasti na los glas jer ce svatko braniti svoje
volio da bi se svi povezemo radi intera i da inter bude razlog mira i povezivanja
FORZA INTER Flag Flag
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #34 na: Oujak 25, 2009, 22:31:51 »

tako je njunja
Evidentirano

billyRI
Super clan

« Odgovor #35 na: Oujak 25, 2009, 22:52:35 »

slozit cu se s svime sto ste rekli a posebno adnan...ja iskreno znam otici u srbiju i ima ljudi koji s kojima sam normalno pricao i sve,dok naravno ima svugdje svakakvih budala pa tako i kod nas,iskreno nebi imao nikakvih problema da na forumu bude i ljudi iz amerike sto se mene tice...dokle god nas je vise i dokle god svi imamo isti cilj a to je pracenje naseg kluba i to meni je super,nebi volio da dodu ljudi pa da bude vrijedanja jer automatski ce stranica pasti na los glas jer ce svatko braniti svoje
volio da bi se svi povezemo radi intera i da inter bude razlog mira i povezivanja
FORZA INTER Flag Flag

slažem se njunja sa svim, i mogu re?i da i dan danas imam puno prijatelja ( navija?a) iz cijele ex juge i ako se ne diramo u politiku sve štima...samo šta je politiku uop?e ne želim blizu sebe...
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #36 na: Oujak 26, 2009, 06:15:21 »

FORZA INTER Flag Flag
Thumb Up :valovi: :valovi: :valovi: :valovi:
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #37 na: Oujak 26, 2009, 10:40:12 »

Odoste offtopic Grin Grin Grin,al zaÅ¡to me to ne ?udi,jednostavno zato Å¡to smo mi INTERISTI ljudi Å¡irokih pogleda, i uvijek za iskrene diskusije, pa malo odosmo....,Å¡to se ti?e politike,Å¡to je spomenuo BillyRI,dobro znano je da je politika *****,a politi?ari kurvetine,tako bolje da to prepustimo njima profesionalcima,...a mi idemo dalje.Da se vratim na temu, a to su ostale Interove stranice,..danas sam bar meni naÅ¡ao N A J B O L J U ,jest da je na talijanskom  Wall smack ,morat ?u se potrudit oko tog jezika,....al ovo Å¡to sam vidio me naprosto oduÅ¡evilo bow down bow down,ne znam jel da to zadržim za sebe  Think ,il da to podijelim s Vama :valovi: ,pitanje je sad?  Whistling ,nema puno nedoumica ,pa tako moji Interisti guÅ¡tajte na stranici http://www.interfc.it/ ,evo par linkova pa uživajte
http://www.interfc.it/Formazioni.asp,   ili recimo ovo,  http://www.interfc.it/Stranieri.asphttp://www.interfc.it/Maglie.asp , http://www.interfc.it/Interisti.asp,......
i joÅ¡ puno toga bow down Inter zastava http://www.interfc.it/Curva.asp  Inter Inter Inter
Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #38 na: Oujak 26, 2009, 10:52:35 »

Sa te stranice ja ?esto skidam interesantne stvari, stvarno je dobra. Ja ?esto posjetim i Tuttointer.com na kojoj ima još 10-ak linkova za druge Inter stranice
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #39 na: Oujak 26, 2009, 15:53:41 »

ja isto odem s vremena na vrijem na tuttointer
p.s. offtopic za chucua : slažem se za EU s tobom, nego problem je daleko ve?i sa slovencima
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #40 na: Oujak 26, 2009, 20:37:49 »

Dal bi se moglo i na našoj po?etnoj stranici napravit isto pozadina crno-plava kao na ovoj stranici što je EL_cuchu dao Huh?
Evidentirano

Buky
Administrator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #41 na: Oujak 26, 2009, 20:56:41 »

pozadinu cemo mjenjati uskoro, ali u nesto ljepse od onoga
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #42 na: Oujak 26, 2009, 20:59:11 »

Svaka ?ast Clap
Evidentirano

billyRI
Super clan

« Odgovor #43 na: Oujak 26, 2009, 21:00:56 »

evo nisam znao da i strane stranice od Intera mogu i?i pa da stavim jednu di sam i ja regan... Inter zastava Inter zastava

http://cuoreinter.forumattivo.com/portal.htm
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #44 na: Oujak 26, 2009, 23:58:22 »

Vidim da još nitko nije napisao:

http://www.interfans.org

Uglavnom forum na talijanskom...

Imaju primjerice za tekmu Inter - Reggina ve? 219 stranica na forumu....
Evidentirano

Huska
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #45 na: Travanj 03, 2009, 20:58:07 »

Svaka cast drugim drzavljanima ali nemogu kad na stranici ili forumu ima Slovenaca,Makedonaca,Srba, itd,pa kad se jezici pomisaju tu kaos nastane,tj ta interfanclub.com je prepuna toga i neman volje ni pratiti to vise,nisu ni do koljena nama,tj nasem forumu,ode smo svi kao jedna obitelj.

nisam ovdje toliko aktivan tako da necu previse pametovat procitao sam i postove koje si prije napisao gore  i mislim da nikako nisi u pravu pa zar nije lijepo da nas ima sa cijelog balkana na jednom mjestu a sto se tice jezickih razumijevanja vjeruj mi ja sam na tom forumu svaki dan i nema ama bas nikakvih poteskoca cak sta vise ni ne primjeti se razlika u jeziku jer svi pisu na ova tri najzastupljenija jezika a to da nema hrvata mislim da tu grijesis ima ih barem 4-5 aktivnih isto toliko srba bosanaca i crnogoraca a misljenja sam da se na to uopste ne treba obracat paznja pa zar je vazno odakle je tko vazno je da se ne vrijedjai tako to i da je svima ugodno a sto se tice

Buky svi oni više manje znaju za nas a sada dali bi (ja mislim da ne) oni bili nekako povezani s nama ? ...ali evo jedne i tu je taj Huska

http://www.beneamata.com/

ma ja sam ti na svim ovim forumima domacim ima me svugdje samo negdje sam vise a negdje manje aktivan i kad ste vec kod te stranice ona je zamjena za interfanclub.com/forum posto je ta stranica i forum prodati

evo i ova je stranica odlicna samo neznam dali je neko stavio vec nisam primjetio

http://www.fcinternews.it/
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #46 na: Travanj 03, 2009, 21:06:27 »

Pa nisam rekao da nisu dobrodosli,moje je misljenje da je ovo hrvatska stranica inter fanova...ali svi su dobrodosli,kazem za interfanclub koji mi se nije bas svidio...ode su svakako svi dobrodosli.
Evidentirano

billyRI
Super clan

« Odgovor #47 na: Travanj 03, 2009, 21:06:51 »

nisam ovdje toliko aktivan tako da necu previse pametovat procitao sam i postove koje si prije napisao gore  i mislim da nikako nisi u pravu pa zar nije lijepo da nas ima sa cijelog balkana na jednom mjestu a sto se tice jezickih razumijevanja vjeruj mi ja sam na tom forumu svaki dan i nema ama bas nikakvih poteskoca cak sta vise ni ne primjeti se razlika u jeziku jer svi pisu na ova tri najzastupljenija jezika a to da nema hrvata mislim da tu grijesis ima ih barem 4-5 aktivnih isto toliko srba bosanaca i crnogoraca a misljenja sam da se na to uopste ne treba obracat paznja pa zar je vazno odakle je tko vazno je da se ne vrijedjai tako to i da je svima ugodno a sto se tice

nadam se da si pro?itao i ostale postove i vidio da smo svi tu samo radi jedne stvari a to je INTER , tako da smo sretni za svakog novog ?lana kojeg ne pitamo odakle je, ve? mu poželimo dobrodošlicu....

Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #48 na: Travanj 03, 2009, 21:13:54 »

Tako je,i o tome vise necemo,SAMO INTER! Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #49 na: Lipanj 27, 2009, 00:08:15 »

http://alwaysinter.forumcommunity.net/
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
 Str: 1 [2]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!