Evo imojih impresija o nedjelji i srazu sa Udineseom.Zapravo sve je po?elo prije dva tjedna kad je

billyRI ponudio velikodušno mogu?nost da nam nabavi karte,okrenem ja broj hatea,on cimne Alena i u pet minuta evo tri sokola za AWAY spremna i još poslije interista 7 i eto pun auto dok si reko keks.
Onda kako je vrijeme bilo u banani ,obradovala me prognoza našeg meteorologa Antonia

Sijerkovi?a (friškog tate) još jednom ?estitke!!!, da ?e vrijeme bit lijepo sa 2% mogu?nosti kiše, i bogami bi tako.

.Eto probudio se u nedjelju ,a ono lijepo jutro , sunce,ptice cvrku?u ,ma ono ne može bit ljepše, i sjetim se prognoze našeg Antonia.Krenem u Zagreb, pokupim hatea i Alena i na busnom interistu 7 ,de?ka u korizmi koji ne pije

, pa su velikodušno hate i Alen slistili onih dva kartona spomenutih u prijašnjim postovima

,...,J.bi ga ja vozio

( a neko i to mora), pa nisam u?estvovao u ispijanju hmeljne teku?ine(popio dvije,al šta je to na mojih 195 i 117 kg,ni za pod zub

.U Rijeci se vrtili po tom gradu nekih 20 minuta zato što im tupava obilaznica zatvorena,al ajde sre?om se našli sa BillyRI-em i ekipom ,došao i Antonio sa ekipom i avantura je po?ela.Iz naše sun?ane bogomdane zemlje, ušli mi za nekih 20 minuta ,u onu zemlju što joj ne volimo ni ime spomenut

,znate to je ona kojoj je opseg manji od kruga na GP Malezije

,a ono šok mala kišica ,i tako vozim i razmišljam ,šta je ovo siro?e od zemlje Bogu skrivilo,da na tako lijep dan u svim normalnim zemljama kod njih pada kiša,al hvala Bogu pro?osmo brzo i ušli preko Kozine u Italiju,slovenskom cariniku ispali sumnjivi ,pa nam je malo kopao po sendvi?ima(seljak),mislio valjda na? baklje il što

.U Italiji takodjer neko kilavljenje od kišice i op?enito neko ?udno vrijeme,....i tako mi stanemo na nekoj bengi 40-ak km od Udina i do tada najljepša vijest dana,remi lepoglavaca u -9 zaledjenom Torinu,?ast Pellissieru

,i tad sam znao da ovo mora danas dobro završit,ukoliko odigramo remi zadržavamo prednost,ukoliko dobijemo fenomenalno.Pred Udine upali u gužvu, kilavili se u koloni,al nekako došli do Friulija,i ostalo je povijest.Bili u kavezu s ekipom iz Milana,navijanje tako tako,mislim da bi bilo kojih 300-500 ljudi od bilo koje od naših 3-4 najja?ih navija?kih skupina napravilo bolju atmosferu,sje?am se 80-ih,bilo je uvriježeno pravilo da su Englezi navijali dlanovima i pjesmom, a Talijani bili maheri u koreografijama i bakljama,e pa sad kad nema baklji od ovih baš i nije previše ostalo.Nije da se nije pjevalo(mi nismo

,trebali bi se fakat potrudit,morat ?u skupit hatea,Alena i interistu 7 pa da uz par kartona

,nau?imo koju pjesmicu pa da ne blejimo ko telad ,dok oni pjevaju.Što se ti?e utakmice,ne bi bio previše kriti?an prema igri naših de?ki,Santon na desnoj strani koma,a Mario ko da se

s Adrijem etilnog alkohola negdje u favelama Rija.Ne?u ništa novo re?,ako kažem za našeg Pupija da je vanzemaljac,Cambi,Ivan Ramiro i Chivu na visini,...naš Muntari,a šta o njemu re?,?ovjek tr?i ,bori se,....al ništa više od toga,Ibra

,naj.bali smo mu se nekoga ,netko je duhovito rekao da lik igra samo kad je lopta u radijusu od njega 10 metara,...ali onda taj isti Ibra odigra takav briljantni assist da jadnom Isli preostane samo da si da autogol(koja legenda), stariji ?e se sjetit Pan?eva, pa i Šukera ,nigdje ih nema a onda bljesak i to je to. A zapravo najve?a fora je bila u tome što valjda 90% ljudi nije ni skužilo da je pao gol,ništa nam nije bilo jasno,Vieira pada ,mi mislili svirat ?e penal,Cambi grli Vieiru, sudac pokazuje na centar,...i onda neko vikne" pa gol je" mislim interista 7 ,i onda delirij.Zadržali vodstvo do kraja.upisali 3 nova boda ,zaledili crno bele na -9.Eto to je to,upisao svoje prvo gostovanje,pozdrav BillyRI-u,mojim suputnicima, našem Lupinu Antoniu(stavi ve? te slike majstore), i njegovim boysima , uz poruku "na kraju se mrtvi broje",zaje.avali me zbog poraza bijelih ,al dolaze oni u pakao Poljuda,pa ?emo vidit tko je bolji.