|
nraguz
|
 |
« na: Oujak 18, 2009, 09:07:20 » |
|
Evo temu otvaram posto se tice mnogo vas koji cete ici na ovu utakmicu, a danas je doslo do promjene termina odigravanja iste.
Naime, zbog kvalifikacijskih utakmica za SP mnogi su klubovi trazili premjestaj subotnjih utakmica ovog kola, pa je Lega Calcio odlucila da se sve utakmice 30. kola igraju u nedjelju, 5. travnja 2009.
Udinese - Inter se igra u 19 sati!!
13.00: Atalanta-Fiorentina 15.00: Cagliari-Catania, Juventus-Chievo, Palermo-Torino, Reggina-Genoa, Roma-Bologna, Sampdoria-Napoli, Siena-Lazio 19.00: Udinese-Inter 21.00: Milan-Lecce
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #1 na: Oujak 18, 2009, 12:06:49 » |
|
hvala na obavijesti...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #2 na: Oujak 18, 2009, 16:17:32 » |
|
nije baš puno pomaknuto, zapravo najviše bi mi odgovaralo da je u 15h tako da ?e odluka past dal idem nakon tekme jube-roma
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #3 na: Oujak 18, 2009, 16:19:56 » |
|
Ja sam i dalje za tekmu...samo cekam da nas Fanatico obavijesti dali ce se uopce organizirat put
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #4 na: Oujak 18, 2009, 16:28:19 » |
|
nisu obezbje?ene karte i gotovo sigurno ništa od puta preko Inter cluba Rijeka. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #5 na: Oujak 18, 2009, 16:30:52 » |
|
nisu obezbje?ene karte i gotovo sigurno ništa od puta preko Inter cluba Rijeka.  ja se nadam nekom privatnom angažmanu, pri?ao sam s bratom i stvarno nam je problem što je kasno tako tekma, da je u subotu nema problema ali je u nedjelju, no ako roma dobije, nema sumnje idemo slavit naslov!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #6 na: Oujak 18, 2009, 16:32:19 » |
|
joooj ko lud cu navijati za romu u toj tekmi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #7 na: Oujak 18, 2009, 16:35:16 » |
|
nisu obezbje?ene karte i gotovo sigurno ništa od puta preko Inter cluba Rijeka.  ma to sam se i mislio valjda ce nesto novo biti uskoro organizirano
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #8 na: Oujak 18, 2009, 19:13:15 » |
|
Nadam se oti?i autom, moram se samo sa frendom još dogovoriti....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #9 na: Oujak 18, 2009, 19:18:53 » |
|
imamo temu o putovanja na utakmice pa bi bilo dobro tamo se prebaciti da ne pišemo pola tu pola tamo...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #10 na: Oujak 18, 2009, 19:50:36 » |
|
tako je...nemojte da moramo brisati postove.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #11 na: Oujak 18, 2009, 21:10:23 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #12 na: Oujak 23, 2009, 09:23:29 » |
|
prije utakmice u udinama sada naprije malo odmora a onda to teško gostovanje ali nadam se da ?e obrana ozdravit i malo se zalje?it onda bi bez straha reka da dobijamo ipak su oni u kupu uefe malo potrošeni i bilo bi dobro to iskoristit,chivu sad ima vrimena da se vrati pa on i samuel su odli?an dvojac naprid 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #13 na: Oujak 23, 2009, 09:26:33 » |
|
oprezno na udinese,naravno po pobijedu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #14 na: Oujak 23, 2009, 09:32:19 » |
|
Ne znam jeste li primjetili, ali Udinese ve? zadnjih par kola na klupi drži Di Natalea i Quagliarelu, o?ito su fokusirani samo na ostanak u ligi, a to ve? skoro imaju osigurano, dok im je glavni cilj kup UEFA. Zadnja informacija je da su im povre?ena prva dva golmana ( Hamdo se povrijedio ju?er u 5 minuti ) tako da im brani tre?i golman, Slovenac Koprivec. Sve nam za sada ide u korist, ja bi ?ak volio da je tekma ovaj vikend, da se Udinese ne oporave
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #15 na: Oujak 23, 2009, 09:38:11 » |
|
pa to su zbilja dobre vijesti...jos da se nama oporavi chivu i da se ne ozljedi toliko brzo i bit ce super...moramo sad napuniti bodove jer ubrzo je juventus
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #16 na: Oujak 23, 2009, 13:47:24 » |
|
pa to su zbilja dobre vijesti...jos da se nama oporavi chivu i da se ne ozljedi toliko brzo i bit ce super...moramo sad napuniti bodove jer ubrzo je juventus
U ovoj tekmi dovoljan je i bod iako vjerujem da pobije?ujemo. A juventusa se po meni nemamo razloga bojati, mi smo ipak prvaci, dokazali smo da smo bolji, ve? ih dobili u ovoj sezoni i ima da oni drhte, dolazi im prvak na njihov teren ovjeriti naslov.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marda_pu
|
 |
« Odgovor #17 na: Oujak 23, 2009, 13:56:02 » |
|
ma mislim odnosno znam da ce bit teska utakmica ali gotovo sam uvjeren u pobjedu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #18 na: Oujak 23, 2009, 20:33:45 » |
|
Ovo ce biti jedno od najtezih gostovanja,ako i ne najteze,s njima je uvijek tesko i bit ce vrlo teska tekma,nadam se nasoj pobjedi i polako ali sigurno prema osvajanju scudetta.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #19 na: Oujak 24, 2009, 10:11:27 » |
|
mislim da je najteze gostovanje od klubova koji nisu velikani genoa.oni su bas shebani.a udinese?nebrinem se nekako, jer ipak ce ekipa sa foruma navijati, tako da s takim vjetrom u leda....tesko da ce se udinese izvuci 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #20 na: Oujak 24, 2009, 16:05:11 » |
|
 nadamo se da ?e pomo?i.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #21 na: Oujak 26, 2009, 14:08:38 » |
|
 Jako sam nestrpljiv, tko ?e ?ekati još 10 dana ?? Nadam se da ?e nas vrijeme poslužiti i da ?e naš "kavez" biti krcat
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 26, 2009, 14:10:42 od Antonio »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #22 na: Oujak 26, 2009, 17:40:29 » |
|
 Jako sam nestrpljiv, tko ?e ?ekati još 10 dana ?? Nadam se da ?e nas vrijeme poslužiti i da ?e naš "kavez" biti krcat Slazem se stobom Antonio ja nemogu docekat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #23 na: Oujak 26, 2009, 18:39:44 » |
|
uf, nemogu si to jos ni zamislit kak treba, sa prvom ekipom iz milana u kavezu..to ce morat bit super
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #24 na: Oujak 26, 2009, 18:41:32 » |
|
uf, nemogu si to jos ni zamislit kak treba, sa prvom ekipom iz milana u kavezu..to ce morat bit super
samo nemoj sken zaboravit mi poslat jer ?eš ku.ac u kavez 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|