Veljaa 07, 2012, 02:48:05 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3 4 ... 8   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Ronaldo Luis Nazário de Lima  (Posjeta: 5225 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
majstormk
Super clan

« Odgovor #25 na: Travanj 04, 2009, 09:39:16 »

zivot ga je tjerao u milan... ti ljudi su profesionalci, ides onome ko te zeli i ko tko te moze adekvatno platiti...
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #26 na: Travanj 04, 2009, 12:13:11 »

zivot ga je tjerao u milan... ti ljudi su profesionalci, ides onome ko te zeli i ko tko te moze adekvatno platiti...

da jadan nije imao za auto pa je natjeran...sam sebi je u usta sko?io sa svojim izjavam da nikad nebi igrao u bbilanu i onda se sve zna dalje...toliko o njemu
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #27 na: Travanj 04, 2009, 12:53:31 »

da jadan nije imao za auto pa je natjeran...sam sebi je u usta sko?io sa svojim izjavam da nikad nebi igrao u bbilanu i onda se sve zna dalje...toliko o njemu

Thumb Up,kao igra?u se  bow down,al kao ?ovjek  Sick
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #28 na: Travanj 04, 2009, 13:48:24 »

sigurno ga nije samo bilan htio
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #29 na: Travanj 26, 2009, 21:46:06 »

Koji gol je krme zabio,petom izbacio lika ,i onda lobao tipa sa 16 metara,evo link,vode trenutno kod Santosa 1:3 http://atdhe.net/6603/watch-santos-vs-corinthians
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #30 na: Travanj 26, 2009, 21:47:11 »

Krme je,ali ima još vatre u njemu,car je moram priznat, ali i izdajica najve?a.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #31 na: Travanj 27, 2009, 13:13:14 »

sad sam pogledao oba gola, prvi je fantastican, desnom nogom primio dugu loptu(ali kako!) i lijevom zabio, drugi gol lobovao golman..8 nastupa 10 golova.svaka mu cast
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #32 na: Travanj 27, 2009, 13:23:07 »

Mrcina alkohol cini svoje daje mu dodatnu snagu ili su ga Transvetiti pogurali  Grin Grin Grin
Sala ba golovi odlicni Fenomeno II ! Jbg jedan od najevecih koji je nosio  interovdres sam je napravio mrlju u karijeri al sta je tu je cjenim ga kao igraca a kao osoba je 0..Sam nastavi s golovima Fenomeno II
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #33 na: Travanj 27, 2009, 14:28:52 »

Uomi di merda, Ronaldo uomo di merda, uomo di merdaaa, Ronaldo uomo di merda...!!
Evidentirano

Milano siamo noi!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #34 na: Travanj 27, 2009, 15:32:47 »

Možemo mi biti ljuti na njega, pa stoji to da je kao ?ovjek ispao merda, ali je nepobitna ?injenica da je to najve?i igra? kojeg smo kupili (u tom momentu bio). I takav uništen ozljedama i lošim na?inom života povremeno bljesne jer - tko zna zna. Budimo malo i realni: kao nogomteš je ?udo i najfiniji dragulj...a o ostalom ste svakako u pravu. Zašto za Adriana imate sva mogu?a opravdanja a ne zapitamo se svi skupa što se u Ronaldovoj glavi doga?a.Recimo Adriana je uništila smrt oca a Ronalda vjerojatno ozljeda u naponu snage kad mu se cijeli svijet divio imao je pauzu od 20 mjeseci neigranja. Tragedija koja je gotovo nemjerljiva i pravo je ?udo da je uop?e ikako igrao kasnije a sigurno više nije bio isti onaj ?ovjek. Za odlazak u Real imamo puno zahvaliti i Cuperu kojem je smetala Ronaldova aura. Kako god bilo uspjeli smo na njemu još i zaraditi jer smo dobili više nego kad smo ga kupili a to je tad bio transfer "stolje?a". Na Adrianu imamo nevi?eni gubitak jer smo ga dva puta kupovali a sad nas je lijepo ukantao i odlazi bez centa.
« Zadnja izmjena: Travanj 27, 2009, 15:34:20 od fanatico » Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #35 na: Travanj 27, 2009, 16:31:09 »

Možemo mi biti ljuti na njega, pa stoji to da je kao ?ovjek ispao merda, ali je nepobitna ?injenica da je to najve?i igra? kojeg smo kupili (u tom momentu bio). I takav uništen ozljedama i lošim na?inom života povremeno bljesne jer - tko zna zna. Budimo malo i realni: kao nogomteš je ?udo i najfiniji dragulj...a o ostalom ste svakako u pravu. Zašto za Adriana imate sva mogu?a opravdanja a ne zapitamo se svi skupa što se u Ronaldovoj glavi doga?a.Recimo Adriana je uništila smrt oca a Ronalda vjerojatno ozljeda u naponu snage kad mu se cijeli svijet divio imao je pauzu od 20 mjeseci neigranja. Tragedija koja je gotovo nemjerljiva i pravo je ?udo da je uop?e ikako igrao kasnije a sigurno više nije bio isti onaj ?ovjek. Za odlazak u Real imamo puno zahvaliti i Cuperu kojem je smetala Ronaldova aura. Kako god bilo uspjeli smo na njemu još i zaraditi jer smo dobili više nego kad smo ga kupili a to je tad bio transfer "stolje?a". Na Adrianu imamo nevi?eni gubitak jer smo ga dva puta kupovali a sad nas je lijepo ukantao i odlazi bez centa.
super si sve napisao, u potpunosti se slazem s tobom.
pa cak mislim da je ronaldo vec zabio vise od adriana(dok je bio u brazilu prosle godine), a ronaldo je starac vec, a adri je u brazilu bio svoj na svome i jos je mladi.
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #36 na: Travanj 27, 2009, 17:20:25 »

pa cak mislim da je ronaldo vec zabio vise od adriana(dok je bio u brazilu prosle godine), a ronaldo je starac vec, a adri je u brazilu bio svoj na svome i jos je mladi.
nije.adri je u brazilu dao 15-ak golova
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #37 na: Travanj 27, 2009, 17:29:26 »

nije.adri je u brazilu dao 15-ak golova
tocno.
ali adri je imao puno vise nastupa nego ronaldo sada..da nevodimo sada raspravu o tome, u svakom slucaju je to adrianova sramota(sto sam ja htio naglasiti).
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #38 na: Travanj 27, 2009, 19:04:36 »

Ve? sam rekao kako je Ronaldo NAŽALOST najve?i igra? koji je ikad obukao crno-plavi dres.
Evidentirano

Milano siamo noi!
il Principe
Super clan

« Odgovor #39 na: Travanj 27, 2009, 19:13:17 »

Ve? sam rekao kako je Ronaldo NAŽALOST najve?i igra? koji je ikad obukao crno-plavi dres.

meni je drago šta je takav velikan igrao u interu.
i još nešto vezano za ronalda.dosta je ljudi po?elo navijat/pratit inter zahvaljuju?i ronaldu.veliku ve?inu kad pitam zašto navijaju za inter kažu da je to zbog ronalda.da nije bilo tog "nesretnog" ronalda danas izvan italije od mla?ih generacija nebi nitko navijao za inter.
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #40 na: Travanj 27, 2009, 19:14:14 »

Da,da priznajem i ja sam zavolio Inter radi njega,uvjek ?e mi biti žao što je otišao.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #41 na: Travanj 27, 2009, 19:25:48 »

ja sam isto poceo pratiti inter zbog njega.
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #42 na: Travanj 29, 2009, 16:50:07 »

http://www.24sata.hr/sport/clanak/ronaldo-javio-palermu-htio-bih-opet-igrati-u-italiji/114350/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_sport
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #43 na: Travanj 29, 2009, 16:54:27 »

mozda se i vrati u italiju...moje misljenje je da ce karijeru okoncat u brazilu...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #44 na: Travanj 29, 2009, 17:57:55 »

Ronaldo je još od Maradone najve?i igra? koji se pojavio na globusu. Unato? uništenoj karijeri, razrovanim koljenima...i da ima 100kg imat ?e bar povremeno što ponuditi nogometnim sladokuscima. Kakav samo dribling i osje?aj za gol...neponovljivo.
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #45 na: Travanj 29, 2009, 18:33:17 »

Sve što pišemo stoji (iako je meni Zizou najve?i koji je igrao u vremenu poslije Maradone, a Messi mu se približava), nitko ne?e pobit ?injenice kako je to najve?i igra? koji je igrao za Inter i da su milijuni po?eli gledati Inter zbog njega. Ali moje razo?aranje njegovim karakterom je enormno, enormno!!
Evidentirano

Milano siamo noi!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #46 na: Travanj 29, 2009, 19:24:33 »

Svakako je Zidane korisniji igra? ali je Ronaldo atraktivniji, pa iz tog kuta gledanja najve?i.
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #47 na: Travanj 29, 2009, 19:47:35 »

Nije to baš tako jednostavno. Ronaldo možda jest i bio najve?i koji je ikad obukao Interov dres, ali takve stvari su diskutabilne ?isto s pozicije medijske pokrivenosti u Ronaldovo doba i recimo u doba Grande Intera.
Za Ronalda zna gotovo cijeli svijet upravo zbog razvijene tehnologije i medija.
Što mi ustvari znamo npr. o Meazzinoj tehnici, kretnjama, na?inu igre, lako?i zabijanja? Ništa, jer u njegovo doba tek su izmislili TV. A možda je bio 3 klase bolji od Ronalda, tko zna. A gdje su Mazzola, Suarez, Facchetti... Njih se još i moglo vidjet, jer su ohoho mla?i od Meazze, ali svejedno ih gotovo nitko od nas nije imao priliku sustavno pratiti upravo zbog nerazvijenosti medijskih tehnologija. Danas je drugo vrijeme. Messi možda jest kapitalac, ali daleko je on od jednog Pelea, ili Maradone, ?ak štoviše, meni se ?ini da ih nikad ni?im ne?e dosti?i, ali za njega svejedno zna i onaj dio svijeta koji za Maradonu, a pogotovo za Pelea možda nikad nije niti ?uo. Osobno sam se uvjerio, u vrijeme dok sam plovio, da nekoliko Kiribatskih pomoraca 2000. godine nikad nije ?ulo za Ronalda. I kako je onda, recimo 1938. 9/10 svijeta uop?e moglo znati, a kamoli i sustavno pratiti kako igra Giuseppe Meazza... a možda je baš bio 3 klase bolji od Ronalda!
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #48 na: Travanj 29, 2009, 20:39:38 »

E Dexter...ja sam i rekao IZA Maradone, misle?i na taj period poslije povla?enja Maradone. Mudro sam se izvukao ograni?ivši period na koji se odnosi moja konstatacija.
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #49 na: Travanj 29, 2009, 22:46:45 »

Slažem se ja s tobom, Maradona jest bio nekakva prekretnica u nogometnom svijetu. Me?utim više sam mislio na ovovremenu medijsku sposobnost utjecanja na ne?iju popularnost.
Evidentirano

Str: 1 [2] 3 4 ... 8   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!