Veljaa 11, 2012, 22:46:21 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 80   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: HNL  (Posjeta: 63686 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1850 na: Svibanj 25, 2010, 15:52:51 »

kao Å¡ta si ti zasiguro relevantan da procjeniÅ¡ da je on trener sa karizmom pravog lidera.  Roll Eyes

Tako je elaboriran u medijima i tisku ,a zasigurno ima i reference(Liga prvaka sa Dinamom,Premiership,gr?ki velikan) koje nisu male,dapa?e... Ne vidim nigdje tvoje pravovaljane argumente u kontekstu kojem ga smatraš "nema veze sa trenerom"... Uostalom,zaboli me k..c za Zajecom samo sam se o njemu napisao,sigurno nije diletant tipa Jur?i?,Miše,Ivkovi?,Vu?evi? i ostala kompanija koja sa završenom licencom za trenera u najmanju ruku sebe stavlja u rang sa Mourinhom,Hiddinkom,Scalom i ostalim eminentnim stru?njacima..
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #1851 na: Svibanj 25, 2010, 20:45:09 »

Tako je elaboriran u medijima i tisku ,a zasigurno ima i reference(Liga prvaka sa Dinamom,Premiership,gr?ki velikan) koje nisu male,dapa?e... Ne vidim nigdje tvoje pravovaljane argumente u kontekstu kojem ga smatraš "nema veze sa trenerom"... Uostalom,zaboli me k..c za Zajecom samo sam se o njemu napisao,sigurno nije diletant tipa Jur?i?,Miše,Ivkovi?,Vu?evi? i ostala kompanija koja sa završenom licencom za trenera u najmanju ruku sebe stavlja u rang sa Mourinhom,Hiddinkom,Scalom i ostalim eminentnim stru?njacima..

?ovjeka sa niti 100 utakmica na klupi( a godina ima podosta) nema smisla zvati karizmati?ni lidera.
nadalje, u portsmouthu je bia sportski direktor zbog poznanstva sa srpskim milijarderom i bivšim vlasnikom mornara mandari?em te kad je neki trener dao ostavku(ili dobio otkaz) bio je "trener" zadnji dio sezone kao privremeno rješenje dok se ne na?e trener
u panathinaikosu je bio jednu sezonu i nije ništa napravio.
a s dinamom je odigrao ?ini mi se nekoliko kola.
zna?i u 15-ak godina karijere ima samo jednu sezonu kao trener, i dva izleta po nekoliko kola. jebene reference. bow down
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1852 na: Svibanj 26, 2010, 05:34:29 »

Ve? kad elaboriraÅ¡,onda to tako napravi a ne po sistemu "rekla-kazala" ... U Premiershipu,to?nije Portsmouthu vodio je Pompeys 21 tekmu,nakon toga se povla?i na mjesto sportskog mena?era..Vezano za poznanstvo sa Mandari?om,to su opet "bapske pri?e" ,pri?ice koje se zakotrljaju od "usta do usta" i eto materijala za vjerovanje u gluposti i pisanje budalaÅ¡tina..U Pao je sa dosta  uspjeha vodio klub,preporodio gr?kog velikana,a ne trebam posebno naglaÅ¡avati da je uveo Dinamo u Ligu prvaka,i da nije bilo nesretnog remija 1:1 sa Olympiakosom,uÅ¡li bi u ?etvrtfinale...Takvih je podosta Hr trenera tim referencama...  Roll Eyes sa Dakle,teorija tvoja ne "drži vodu"...Ponavljam,nije super-stru?njak,ali zasigurno je za ve?inu Hr trenera eminetni trener sa referencama i iskustvom vo?enja u Europi..?injenica je da zadnjih 5 godina nije nikog trenirao,ali opet to nisu stvari da ga se smatra kvazi-trenerom...Ve? sam ti napisao miÅ¡ljenje o njemu,zaboli me za njega,uostalom Dinamu ne bi ni Mourinho pomogao u Europi...
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #1853 na: Svibanj 26, 2010, 12:43:01 »

Ve? kad elaboriraÅ¡,onda to tako napravi a ne po sistemu "rekla-kazala" ... U Premiershipu,to?nije Portsmouthu vodio je Pompeys 21 tekmu,nakon toga se povla?i na mjesto sportskog mena?era..Vezano za poznanstvo sa Mandari?om,to su opet "bapske pri?e" ,pri?ice koje se zakotrljaju od "usta do usta" i eto materijala za vjerovanje u gluposti i pisanje budalaÅ¡tina..U Pao je sa dosta  uspjeha vodio klub,preporodio gr?kog velikana,a ne trebam posebno naglaÅ¡avati da je uveo Dinamo u Ligu prvaka,i da nije bilo nesretnog remija 1:1 sa Olympiakosom,uÅ¡li bi u ?etvrtfinale...Takvih je podosta Hr trenera tim referencama...  Roll Eyes sa Dakle,teorija tvoja ne "drži vodu"...Ponavljam,nije super-stru?njak,ali zasigurno je za ve?inu Hr trenera eminetni trener sa referencama i iskustvom vo?enja u Europi..?injenica je da zadnjih 5 godina nije nikog trenirao,ali opet to nisu stvari da ga se smatra kvazi-trenerom...Ve? sam ti napisao miÅ¡ljenje o njemu,zaboli me za njega,uostalom Dinamu ne bi ni Mourinho pomogao u Europi...

nije istina. zajec je u portsmouth doša kao direktor (mandari?) da bi nakon odlaska trenera uba?en kao privremeno rješenje. kad je na?en novi trener on se ponov vratio na mjesto direktora.
nadalje nikakvi crni zajec nije uveo dinamo u ligu prvaka, to je napravio cico kranj?ar, zajec je samo bio trener 3 zadnja kola u skupini lige prvaka.
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1854 na: Svibanj 26, 2010, 16:23:46 »

Uba?en je kao privremeno rjesšenje,to stoji, s tim da je vodio Portsmouth 21 tekmu ili polusezonu... Cico Kranj?ar je uveo te godine Dinamo u Ligu prvaka,ali je dobio "cipelu" nakon tri kola LP(Canjuga ga potjerao nakon razo?aravaju?ih rezultatata),gdje Zajec dolazi te sa pobjedama skoro uvodi Dinamo u ?etvrtfinale..Za daljnji pothvat tribalo mu je pobjeda od tri gola protiv kluba iz Pireja..Naravno da je to bili nemogu?a misija..Za PAO tako?er stoji... Vezano uz karizmati?nog lidera,to Zajec zasigurno ima,jer je takav bio na terenu,desna ruka treneru,pa je sigurno to sad prenio kao mentor..To ne možeš nau?iti,to imaš... Nadalje,ne treba ti "100 tekma" da bio bio vrhunski trener i brdo godina?! Koliko ih imao Slaven Bili? kad je došao na kormilo repke? Pep Guardiola? Zasigurno ?e imati autoritet za razliku od Jur?i?a...
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #1855 na: Svibanj 28, 2010, 14:03:57 »

Ispunila se i naša želja!!Šibenik po prvi put u povijesti igra Europsku ligu!
Dobili smo licencu!!!!!!
http://sibenik-hr.info/sibenik/hrvatska/hnk-sibenik-dobio-licencu-za-europu/
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #1856 na: Lipanj 09, 2010, 10:25:47 »

http://www.jutarnji.hr/offside--za-8-utakmica-hnl-a-dokazano-je-namjestanje/823620/
Ja bi ove sve u 2. ligu izbacija,a neke u tre?u..a neki su vec sad u drugoj ligi..cigani
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #1857 na: Lipanj 09, 2010, 11:07:01 »

Opširnije:
http://www.net.hr/sport/page/2010/06/09/0001006.html?pos=n0
Evidentirano

levis
Super clan

« Odgovor #1858 na: Lipanj 09, 2010, 15:47:06 »

Ma to je samo vrh sante, gdje su tu velike ribe ?
Kazne ce samo igrace i to je to. Sumnjam da ce biti nekih izbacivanja.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #1859 na: Srpanj 15, 2010, 22:38:49 »

bravo Å¡ibeni?e    bow down bow down bow down bow down
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1860 na: Srpanj 16, 2010, 05:17:37 »

Thumb Up
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #1861 na: Srpanj 16, 2010, 08:41:28 »

Å ibenik-Ponos Dalmacije
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #1862 na: Srpanj 16, 2010, 12:53:41 »

Bravo za Å iben?ane !!! Samo da se u uzvratu ne opuste... ?estitke Marku, Josi i JoÅ¡ku Ž.  Clap
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1863 na: Srpanj 17, 2010, 16:26:46 »

Nadodao bih da je uspjeh Å ibenika tim ve?i,jer Anorthosis Famagusta ima enormni prora?un od 8 miljuna eura,bogatog vlasnika, moderan stadion,sve preduvjete za Champions Legue,vjerovatno u  HR jedino neprikosnoveni Dinamo ima ve?i budžet.... Profesionalci u Å ibeniku zara?uju maksimalno desetak tisu?a kuna mjese?no (neredovito),neadekvatan stadion za Euro natjecanja,i uz sve neda?e ma?ehinski odnos HNS-a prema Å ibeniku... Naime,gospoda iz HNS-a nisu usliÅ¡ili zamolbu uprave Å ibenika da urgiraju u Uefi da se uzvrat odigra dva dana ranije jer kako  znamo Å ibenik euro-utakmice igra u Dugopolju,uz opasku da se ne zamjeramo Cipranima....?!!! Å ibenik je kao Feniks,opet se pokazao najboljim u najtežim trenucima,i uz izostanak ?etvoricu udarnih i najbitnijh igra?a iz proÅ¡le sezone opet igra moderan i dopadljiv nogomet sve ponajviÅ¡e zaslugom velikog gospodina Branka Kara?i?a... SiromaÅ¡an ali srcem velik klub pokazao je da se i bez novaca može u Europi,i eto na kraju balade ispada da Å ibenik "nabija" koeficijent sa bodovima HR nogometu,nadam se da ?e momci i dalje ovako nastaviti!
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #1864 na: Srpanj 23, 2010, 15:42:16 »

kakvu sramotu nam je priredila cibalija  Puke
amaterima(konobari,kuhari,u?itelji) iz sjeverne irske ne zabit gol u 180 minuta.
vrhunac je bio kad je trener iraca rekao da im golman trenira samo dva puta tjednoj jer živi daleko od grada.

šibenik je napravio dobar posao. bio je blizu protiv odli?nih ciprana, a ne treba zaboravit da je prošao prvo pretkolo. ipak ostaje žal što nisu uspjeli sa?uvat ogromnu prednost.

sve u svemu po tko zna koji put vidi se snaga hnl-a. sam dno dna, malo ispred najgorih liga tipa san marino,malta,andora.....

nema nam spasa dok su mami? i Å¡timac na ?elu hrvatskog nogometa. mami? je opet svoju neizmjernu ljubav prema dinamu pokazao prodajom man?uki?a. sre?om po dinamo doveo je adekvatnu zamjenu u vidu odli?nog centrafora imena NITKO  bow down bow down bow down

joÅ¡ kad se sjetim da postoji ljudi koji i dalje podržavaju mami?a  Suprised
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #1865 na: Srpanj 26, 2010, 11:25:33 »

http://www.index.hr/sport/clanak/dokumenti-iz-njemacke-kako-je-sapinina-mafija-preko-mamica-dignula-milijune-eura-/503690.aspx

Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1866 na: Srpanj 26, 2010, 18:58:41 »

http://www.jutarnji.hr/mamic--sram-vas-moze-biti--j----vam-joca-amsterdam-mater-/849902/
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1867 na: Srpanj 28, 2010, 11:56:33 »

http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=22569

Svaki komentar je suvišan na ponašanje i reakciju ovog momka...Zapanjuju?i je na?in kako se odnose ove "zvjezdice" prema svetom dresu,ne biraju ni na?in ni mjesto da pokažu svoj drski mentalitet... Stegovne mjere i isklju?ivanje iz reprezentacije dovoljan su na?in da se ovaj "nogometaš" ohladi,doti?ni ni u Hajduku nije ništa vrijedno pokazao..

?estitke mladim nogometašima na uspjehu,dokaz da i u HNL-u postoje kvalitetni mladi nogometaši,pohvale za mentora Grnju i nogometaše!
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #1868 na: Srpanj 28, 2010, 18:24:42 »

iz provjerenih izvora i iskustva na vlastitoj kozi znam kakav je grnja. daj mu pare i igras Wink

cestitke repki, vjerojatno bi sa kvalitetnijim trenerom jos dalje stigli
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1869 na: Kolovoz 05, 2010, 21:21:11 »

Svaka ?ast Hajduku na predstavi,zaista podvig! Nisam gajio velike ambicije o prolasku dalje,Rumunji su se pokazali kao ?vrst i neugodan tim, nikakvi "jazavci" kakvi se u Hr medijima predstavljaju,ali "bilima" kapa do poda za predstavu...Torcidi tako?er,prakti?ki pun stadion... Dobro i za HR koeficijent nakon ju?erašnje Dinamove blamaže,ipak mali korak naprijed za euro-ambicije hrvatskih klubova u Europi... Nadam se i Dinamovu i Hajdukovu prolasku u skupinu....
Evidentirano

del_
Stalni clan

« Odgovor #1870 na: Kolovoz 07, 2010, 09:48:00 »

vidno sam razo?aran i zagreba?kim i bukureštanskim dinamom
Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
il Principe
Super clan

« Odgovor #1871 na: Kolovoz 08, 2010, 11:29:14 »

vidi lijepo trener s karizmom pravog lidera vodi dinamo  Smiley

u tri kola hnl-a niti jedna pobjeda
sramota protiv slovenskih amatera i sama sre?a ga je pomazila što nije ispao od kopra
ispadanje protiv moldavskog predstavnika

no nema veze, ipak je zeko trenirao portsmouth prije 100 godina,a to Å¡to nema veze o nogometu to je manje bitno  Thumb Up
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1872 na: Kolovoz 08, 2010, 13:06:57 »

Ne znam ?emu tolika patetika i žurba u procjeni?! 

Ako na taj na?in rezoniraš poimanje u nogometu,onda ne možemo nikakvu diskusiju voditi... Nakon nepunih mjesec dana natjecateljske sezone,ti ve? praviš procjenu tko je trener ili diletant?! Takvo što se naslu?uje u tekstu gore... Krenimo redom..

1. Kakvo je tvoje mišljenje o Anti Miše,?ovjeka koji sa 8 tekma bez poraza,doveo nogometni Hajduk u totalno ludilo i euforiju,prakti?ki ve? je naslov bio u Splitu,nedugo nakon toga otkaz,pa i u Istri je dobio otkaz?! Je li on trener sa pedigreom ili šarlatan?

2.Å paco Poklepovi?-trener sa suvremenom metodom "pirja"  ROFLMAO,pazi,trener koji se ?ak i u HNL-u tako postavlja u okvirima naÅ¡e lige... Nitko ga nije obožavao,nakon kukavi?ke igre,slijedio mu otkaz,ali odli?nom partijom Hajduk ide dalje.... Sad je on nogometni Mesija,samo do kad?

3.Kako to da se nisi zapitao da je Dinamo 30% nominalno slabiji odlaskom Mandžuki?a,da je Rukavina došao u zadnji tren,bez šanse da napravi razliku? Prakti?ki,Sheriif je jedan put (1,uno,one) zapucao na gol i to je bilo dovoljno za prolaz dalje...Nisu imali sre?e,manje bitno,to je jedini kiks Zajeca,ipak su Zagreb?ani klasu ja?i od "Moldavaca".. Dakako,uz onu blamažu od Slovenaca.... "Zaboravio" si maestralnu partiju u prvoj tekmi,po tvom rezoniranju Dinamo je srušio Janeze uz brdo sre?e... Grin

4. Vidim da ne pratis HNL,upali TXT,NET,pa ?eš vidjeti da u tri kola HNL Dinamo ipak ima pobjedu...

Na kraju balade,sad ti do?eÅ¡ sa procjenom nakon 30-ak dana,tko je trener ili ne  Roll Eyes...Daj ?ovjeku vremena,pa onda razlu?uj..Druga stvar je Å¡to ga ti ne simpatiziraÅ¡,pa si jedva do?ekao ovaj posrtaj..Nisam ni ja njegov fan,ali svakako bolji izbor od Jur?i?a,Vlaovi?a,Vu?evi?a i sli?nih.... Polako,nema žurbe,kad i ako dobije otkaz onda guÅ¡taj  Thumb Up .. Do tada,mogao bi se posipati pepelom....Premda i onda,ako imalo ozbiljno pratiÅ¡ nogomet,prvo i osnovno je da se treneru da vremena,i onda dobra ekipa..... Da bi rezultat bio adekvatan..U Dinamu,Zeko nema ni jedno ni drugo (Europa)...
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #1873 na: Kolovoz 08, 2010, 13:24:11 »

gdje sam ja spomenio Å¡pacu ili miÅ¡u  Huh?
to su treneri kakvih imaš u svakom omladinskom pogonu. autoritet mogu nametnuti djeci do 14 godina.

mjesec dana natjecateljske sezone?? reci mi koji je glavni cilj dinama godinama? ulazak u ligu prvaka,zar zbog tog nije doveden spasitelj zeko? zašto nisu onda ostavili jur?i?a ili bilo kojeg trenera ako im je cilj europa liga???
mislim ako ?e mjerilo bit igranje po livadam hnl-a onda u KURA* sve.

dalje zekina procjena nije temeljena na 30 dana u dinamu, njegovu veli?inu je dovoljno vidjeti u godinama u kojima je navodeno trener. u 10 godina bio na klupi brat bratu godinu dana.

vidim da sada potežeÅ¡ argument mandžuki?. pitam te da li to sada zna?i da ti mami? i njegova politika ne odgovaraju. da te podsjetim da si donedavno veli?ao mami?ev na?in vo?enja dinama  Wink

nadalje par centimatara u uzvrat u sloveniji je dijelilo dinama od ispadanja, toliko o tome.

za kraj jedno pitanje. da li ?e po tebi bit uspjeh ako dinamo izbori ligu uefu i u skupini osvoji 3 boda? ako je tvoj odgovor potvrdan onda se odmah posipam peplom i proglašavam zeku trenerom svih trenera Nabac
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1874 na: Kolovoz 08, 2010, 20:59:37 »

gdje sam ja spomenio Å¡pacu ili miÅ¡u  Huh?
to su treneri kakvih imaš u svakom omladinskom pogonu. autoritet mogu nametnuti djeci do 14 godina.

mjesec dana natjecateljske sezone?? reci mi koji je glavni cilj dinama godinama? ulazak u ligu prvaka,zar zbog tog nije doveden spasitelj zeko? zašto nisu onda ostavili jur?i?a ili bilo kojeg trenera ako im je cilj europa liga???
mislim ako ?e mjerilo bit igranje po livadam hnl-a onda u KURA* sve.

dalje zekina procjena nije temeljena na 30 dana u dinamu, njegovu veli?inu je dovoljno vidjeti u godinama u kojima je navodeno trener. u 10 godina bio na klupi brat bratu godinu dana.

vidim da sada potežeÅ¡ argument mandžuki?. pitam te da li to sada zna?i da ti mami? i njegova politika ne odgovaraju. da te podsjetim da si donedavno veli?ao mami?ev na?in vo?enja dinama  Wink

nadalje par centimatara u uzvrat u sloveniji je dijelilo dinama od ispadanja, toliko o tome.

za kraj jedno pitanje. da li ?e po tebi bit uspjeh ako dinamo izbori ligu uefu i u skupini osvoji 3 boda? ako je tvoj odgovor potvrdan onda se odmah posipam peplom i proglašavam zeku trenerom svih trenera Nabac

1... Ta dva trenera sam ti naveo jer je jasno tvoje aludiranje da trener može biti samo onaj koji iza sebe ima na stotine tekma,5-6 naslova prvaka,kupova... Dakle,po tom definiranju danas ne bi imali prilike u?iti od Rijkarda,Guardiole,pa ?ak i Bili?a,ipak su doti?ni bez imalo iskustva ušli u žrvanj nogometnih voda....

2.Glavni cilj svake Dinamove sezone,baÅ¡ cilj je do?ekati prolje?e u Europi...Opet tvoje krivo poimanje,jer ako smatraÅ¡ da je to ulazak u Ligu prvaka,totalno neto?no zbog limitiranosti Dinamove mom?adi+ja?ine euro protivnika ..Pazi,zar stvarno misliÅ¡ da je Dinamo mogao presko?iti Dinamo Kiev,Arsenal,Werder proteklih godina?! To je realnost jednaka Å ibenikovom osvajanju prvenstva Hrvatske....Jur?i??! Ne budi smijeÅ¡an,taj nema autoriteta ni prema klincima,a kamoli prema Kova?u,BiÅ¡?anu....Pa zar Kuže nije imao Eduarda,Modri?a,?orluku,Pokriva?a,Kocha pa je uredno ispraÅ¡en od tad prosje?nog Auxerra ukupnim rezultatom 1:6?! I sad bi ti da Zajec to napravi sa Sammirom,Badeljom,Cufreom,Butinom?! PreviÅ¡e ?ak i od tebe...  Thumb Up

3.Pazi,Zajec je uigravao mom?ad na pripremama za Mandžuki?om,i zasigurno je Dinamo bar 30 % slabiji... To je igra? koji ?ini razliku na terenu,i Zajec ima dobru izliku za posrtanje u Europi....Ti u nedostatku argumenata izvla?iÅ¡ Mami?a iz prijaÅ¡nje diskusije,koji nema nikave veze sa ovom,a meni prebacujeÅ¡ da svodim raspravu na osobnu razinu?!    Mislim da je sve jasno i debelo argumentirano...

4.Za bilo koji HR klub ulazak u Euroligu je ravno dobitku sedmice na Lotu... Jel ti uop?e vidiš koliko je u ovom trenu Dinamo a bogami i Hajduk mom?adski limitiran? Da ti ili ja kojim slu?ajem vodiš Barcu ili Inter,daleko bi dogurao...Sa takvim klasama samo šarlatan može debakl izvu?i?! A sa deficitarnim mom?adima,?iji se nedostatci vide iz aviona,svaki bod u Europi visok je kao planina....

Na jednu moju konstataciju o karizmi lidera raspisao si se kao da sam napisao da je u rangu Mourinha.... O?ito je da ne ?itaš,odnosni pišeš bez razumijevanja,tu ti ja ne mogu pomo?i.... Big deal,uostalom kad vodimo raspravu,drži se toga,a ne izvla?iš izjave iz prethodnih stvari...
Evidentirano

Str: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 80   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!