|
nraguz
|
 |
« Odgovor #50 na: Lipanj 11, 2009, 17:30:57 » |
|
cisto sumnjam...mislim,da ce capitano reci "zbogom" aktivnom igranju,u sezoni 2009/10....
Zanetti je u svojoj autobiografiji koju sam kupio neki dan kad smo išli an Atalantu rekao kako ?e 100% igrati do 2011, a nada se još dulje. Rekao je kako ne?e forsirati pod svaku cijenu, ali da želi igrati i SP 2014 i da bi se tada (s 41!!) oprostio od nogometa. Kaže kako osje?a da može, te kako vidi da na treningu uop?e ne pada, da je još uvijek najizdržljiviji od svih. U toj istoj knjizi i kaže kako je Cuchu njegov pravi nasljednik u svakom smislu, ali za najve?eg interistu uz naravno sebe smatra Cordobu. Moja ovotjedna kolumna je najve?im dijelom o njemu, ali fanatica još nema.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 11, 2009, 17:33:35 od nraguz »
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #51 na: Lipanj 11, 2009, 19:28:16 » |
|
Sam je Zanetti rekao kako je Cuchu njegov nasljednik. Slažem se za Cordobu, ali što njemu davati traku na jednu sezonu. On jest sada zamjenik, ali osobno mislim da ?e u Interu duže igrati Zanetti od njega.
Ivan Ramiro(drugi po dugovje?nosti u Interu poslije Javiera), je uz Estebana i Javiera meni najdraži igra? i pravi interista ,al slažem se da bi nakon Javiera kapetan trebao bit El Cuchu....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #52 na: Lipanj 11, 2009, 20:02:22 » |
|
Zanetti je u svojoj autobiografiji koju sam kupio neki dan kad smo išli an Atalantu rekao kako ?e 100% igrati do 2011, a nada se još dulje. Rekao je kako ne?e forsirati pod svaku cijenu, ali da želi igrati i SP 2014 i da bi se tada (s 41!!) oprostio od nogometa. Kaže kako osje?a da može, te kako vidi da na treningu uop?e ne pada, da je još uvijek najizdržljiviji od svih. U toj istoj knjizi i kaže kako je Cuchu njegov pravi nasljednik u svakom smislu, ali za najve?eg interistu uz naravno sebe smatra Cordobu. Moja ovotjedna kolumna je najve?im dijelom o njemu, ali fanatica još nema.
pa to je ono o ?emu ja govorim. ?ovjek je ŽIVOTINJA nevi?ena. toliko snage i izdržljivosti nisam vidia u nijednog igra?a otkad pratim nogomet. žao mi je el cuchu ali nemaš šanse bit kapetan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #53 na: Lipanj 11, 2009, 20:16:39 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Huska
|
 |
« Odgovor #55 na: Srpanj 09, 2009, 11:40:28 » |
|
ma i gerarda i toresa igraci kao cambi su nerpocjenjivi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #56 na: Kolovoz 16, 2009, 15:10:23 » |
|
..Cuchu mora na operaciju.-.. Ozljeda od petka je ipak ozbiljne prirode. ... menisk desnog koljena. ...Nema još predvi?anja o oporavku....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #57 na: Kolovoz 16, 2009, 15:44:20 » |
|
Jooj di se baš on morao ozlijediti  Brz oporavak El Cuchu!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #58 na: Kolovoz 16, 2009, 15:46:06 » |
|
auuuuu...eto ve? na po?etku peh,to ?e morati pokrivati zanetti i deki.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #59 na: Kolovoz 16, 2009, 15:56:14 » |
|
..eto razloga za ostanak viere...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #60 na: Kolovoz 16, 2009, 16:06:01 » |
|
e dje cambiaso kapiten kad se zanetti povuce ima tu cordoba materazzi oni su duze u interu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #61 na: Kolovoz 16, 2009, 16:21:55 » |
|
miniskus..... to ce trajat mjesec ipo dva nazalost!!! jedan od 3 najvaznija igraca u timu nam se ozljedi.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #62 na: Kolovoz 16, 2009, 17:00:26 » |
|
miniskus..... to ce trajat mjesec ipo dva nazalost!!! jedan od 3 najvaznija igraca u timu nam se ozljedi....  razlog više da uzmemo tu 10-tku...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #63 na: Kolovoz 16, 2009, 19:37:45 » |
|
Nadam se da ce se brzo oporaviti sretno ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #64 na: Kolovoz 16, 2009, 22:10:50 » |
|
e dje cambiaso kapiten kad se zanetti povuce ima tu cordoba materazzi oni su duze u interu.
Nije to, tko je najduže u klubu uvijek mjerilo po kojem se bira kapetan  ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #65 na: Kolovoz 16, 2009, 22:15:38 » |
|
..eto razloga za ostanak viere...
Evo sad šanse staklenom :  Francuzu da pokaže bar dio repertoara onog Vieire iz Arsenala,iako ?isto sumnjam  ....da se bar prevarim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #66 na: Kolovoz 16, 2009, 23:10:29 » |
|
Definitivno treba biti kapetan nakon Zanetti-a. Kad se samo sjetim utakmice protiv Sampdorije i "sukoba" sa Cassanom oko navija?a Sampe...pravi fighter, neizostavan, tip koji voli Inter, navija?i njega, svi preduvjeti za to postoje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #67 na: Kolovoz 16, 2009, 23:14:01 » |
|
stvarno steta sto se ozljedio i zelim mu brz oporavak...ali ako je bas moralo biti,bolje da se to desilo odmah na pocetku nego negdje na sredini sezone
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kalel
|
 |
« Odgovor #68 na: Kolovoz 16, 2009, 23:58:11 » |
|
Stvarno velika šteta za ozljedu.. A što se ti?e kapetanske vrpce, ?ini mi se da ni Cordoba ni Materazzi ne?e biti standardni prvotimci i ve? su u godinama, dok ?e Cambiasso biti vo?a još godinama..
Sretno s oporavkom, ?im bržim..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #69 na: Kolovoz 17, 2009, 09:36:50 » |
|
Brz oporavak,nedostajat ce jako,nezamjenjiv.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #70 na: Kolovoz 17, 2009, 16:46:13 » |
|
da covjek popizdi, na glupoj pripremnoj tekmi nam se ozljedi jedan od kljucnih igraca, ako je istina da ga nece biti 2 do 3 mjeseca u tom slucaju formu ce ulovit tek tamo pocetkom sljedece godine, steta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #72 na: Kolovoz 17, 2009, 19:15:25 » |
|
Težak udarac.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #73 na: Kolovoz 17, 2009, 20:18:07 » |
|
... apsolutno strasan udarac interovim ambicijama vec na pragu Seria A...el cuchu je jedan od najvaznijih kotacica interovog stroja, i veliki peh cambiassa... prosle godine smo imali "srece" sa ozljedama,da bi se na pocetku ove,pocelo sa kamatama vracati...a svi znamo kakav je inter "pehist" sta se tice ozljede kompletnoga tima... nadam se da ce motta,muntari,viera makar adekvatno pokusati zamijenit "nezamijenjivog"....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #74 na: Kolovoz 18, 2009, 01:10:43 » |
|
Nadam se da ce tek sad ce se vidjet njegov nedostatak ali Cambiaso je izdrzljiv covjek brzo ce se on vratiti....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|