Veljaa 07, 2012, 03:33:37 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 [3] 4 5 6   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Esteban Cambiasso  (Posjeta: 2984 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #50 na: Lipanj 11, 2009, 17:30:57 »

cisto sumnjam...mislim,da ce capitano reci "zbogom" aktivnom igranju,u sezoni 2009/10....

Zanetti je u svojoj autobiografiji koju sam kupio neki dan kad smo išli an Atalantu rekao kako ?e 100% igrati do 2011, a nada se još dulje. Rekao je kako ne?e forsirati pod svaku cijenu, ali da želi igrati i SP 2014 i da bi se tada (s 41!!) oprostio od nogometa. Kaže kako osje?a da može, te kako vidi da na treningu uop?e ne pada, da je još uvijek najizdržljiviji od svih.
U toj istoj knjizi i kaže kako je Cuchu njegov pravi nasljednik u svakom smislu, ali za najve?eg interistu uz naravno sebe smatra Cordobu.
Moja ovotjedna kolumna je najve?im dijelom o njemu, ali fanatica još nema.
« Zadnja izmjena: Lipanj 11, 2009, 17:33:35 od nraguz » Evidentirano

Milano siamo noi!
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #51 na: Lipanj 11, 2009, 19:28:16 »

Sam je Zanetti rekao kako je Cuchu njegov nasljednik. Slažem se za Cordobu, ali što njemu davati traku na jednu sezonu. On jest sada zamjenik, ali osobno mislim da ?e u Interu duže igrati Zanetti od njega.

Ivan Ramiro(drugi po dugovje?nosti u Interu poslije Javiera), je uz  Estebana i Javiera meni najdraži igra? i pravi interista ,al slažem se da bi nakon Javiera kapetan trebao bit El Cuchu.... Inter zastava 
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #52 na: Lipanj 11, 2009, 20:02:22 »

Zanetti je u svojoj autobiografiji koju sam kupio neki dan kad smo išli an Atalantu rekao kako ?e 100% igrati do 2011, a nada se još dulje. Rekao je kako ne?e forsirati pod svaku cijenu, ali da želi igrati i SP 2014 i da bi se tada (s 41!!) oprostio od nogometa. Kaže kako osje?a da može, te kako vidi da na treningu uop?e ne pada, da je još uvijek najizdržljiviji od svih.
U toj istoj knjizi i kaže kako je Cuchu njegov pravi nasljednik u svakom smislu, ali za najve?eg interistu uz naravno sebe smatra Cordobu.
Moja ovotjedna kolumna je najve?im dijelom o njemu, ali fanatica još nema.

pa to je ono o ?emu ja govorim. ?ovjek je ŽIVOTINJA nevi?ena. toliko snage i izdržljivosti nisam vidia u nijednog igra?a otkad pratim nogomet.
žao mi je el cuchu ali nemaš šanse bit kapetan Grin
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #53 na: Lipanj 11, 2009, 20:16:39 »

pa to je ono o ?emu ja govorim. ?ovjek je ŽIVOTINJA nevi?ena. toliko snage i izdržljivosti nisam vidia u nijednog igra?a otkad pratim nogomet.
žao mi je el cuchu ali nemaš šanse bit kapetan Grin

[/quote

Cry Cry Cry...Å¡alim se nek nam je Javier do 42-e godine kapetan ,da pretekne onog beka iz kluba kojem mi je mrsko i ime izre?i Grin Grin Grin
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #54 na: Srpanj 09, 2009, 10:24:38 »

http://www.goal.com/en-us/news/69/transfer-zone/2009/07/08/1372144/report-liverpool-pondering-move-for-inters-esteban-cambiasso
Koliko mi je prerastao srcu da ga ne bi dao ni za jednog igraca koji trenutno postoji Jednostavno Cambiaso je Interovac i o tome je glupo pisat i raspravljat Liverpol ne moze dati kolko on vrjedi pa kad bi Gerarda dali i pare ne vrjedi opet Cambiaso je Cambisao .Sad ce neko reci lud sam sto kazem Gerard et to je moje misljenje Cambisao je Inetrov igrac nas capetan u buducnosti  ako se Capetan zaneti povuce ,,,,,Pa ovaj Goal com je stvarno ne ozbiljna stranica .. Cheesy Cheesy
Evidentirano

Huska
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #55 na: Srpanj 09, 2009, 11:40:28 »

http://www.goal.com/en-us/news/69/transfer-zone/2009/07/08/1372144/report-liverpool-pondering-move-for-inters-esteban-cambiasso
Koliko mi je prerastao srcu da ga ne bi dao ni za jednog igraca koji trenutno postoji Jednostavno Cambiaso je Interovac i o tome je glupo pisat i raspravljat Liverpol ne moze dati kolko on vrjedi pa kad bi Gerarda dali i pare ne vrjedi opet Cambiaso je Cambisao .Sad ce neko reci lud sam sto kazem Gerard et to je moje misljenje Cambisao je Inetrov igrac nas capetan u buducnosti  ako se Capetan zaneti povuce ,,,,,Pa ovaj Goal com je stvarno ne ozbiljna stranica .. Cheesy Cheesy

ma i gerarda i toresa igraci kao cambi su nerpocjenjivi
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #56 na: Kolovoz 16, 2009, 15:10:23 »

..Cuchu mora na operaciju.-.. Ozljeda od petka je ipak ozbiljne prirode. ... menisk desnog koljena. ...Nema još predvi?anja o oporavku....
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #57 na: Kolovoz 16, 2009, 15:44:20 »

Jooj di se baÅ¡ on morao ozlijediti   Undecided
Brz oporavak El Cuchu!
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #58 na: Kolovoz 16, 2009, 15:46:06 »

auuuuu...eto ve? na po?etku peh,to ?e morati pokrivati zanetti i deki.
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #59 na: Kolovoz 16, 2009, 15:56:14 »

..eto razloga za ostanak viere...
Evidentirano

matrixpg
Super clan

« Odgovor #60 na: Kolovoz 16, 2009, 16:06:01 »

e dje cambiaso kapiten kad se zanetti povuce ima tu cordoba materazzi oni su duze u interu.
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
goca_flash
Super clan

« Odgovor #61 na: Kolovoz 16, 2009, 16:21:55 »

miniskus..... to ce trajat mjesec ipo dva nazalost!!! jedan od 3 najvaznija igraca u timu nam se ozljedi.... Embarrassed
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #62 na: Kolovoz 16, 2009, 17:00:26 »

miniskus..... to ce trajat mjesec ipo dva nazalost!!! jedan od 3 najvaznija igraca u timu nam se ozljedi.... Embarrassed

razlog više da uzmemo tu 10-tku...
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #63 na: Kolovoz 16, 2009, 19:37:45 »

Nadam se da ce se brzo oporaviti sretno ...
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #64 na: Kolovoz 16, 2009, 22:10:50 »

e dje cambiaso kapiten kad se zanetti povuce ima tu cordoba materazzi oni su duze u interu.

Nije to, tko je najduže u klubu  uvijek mjerilo po kojem se bira kapetan ....
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #65 na: Kolovoz 16, 2009, 22:15:38 »

..eto razloga za ostanak viere...

Evo sad Å¡anse staklenom :Smiley Francuzu da pokaže bar dio repertoara onog Vieire  iz Arsenala,iako ?isto sumnjam Think....da se bar prevarim Think Inter zastava
Evidentirano
Bonzo
Super clan

« Odgovor #66 na: Kolovoz 16, 2009, 23:10:29 »

Definitivno treba biti kapetan nakon Zanetti-a. Kad se samo sjetim utakmice protiv Sampdorije i "sukoba" sa Cassanom oko navija?a Sampe...pravi fighter, neizostavan, tip koji voli Inter, navija?i njega, svi preduvjeti za to postoje.
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #67 na: Kolovoz 16, 2009, 23:14:01 »

stvarno steta sto se ozljedio i zelim mu brz oporavak...ali ako je bas moralo biti,bolje da se to desilo odmah na pocetku nego negdje na sredini sezone
Evidentirano

kalel
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #68 na: Kolovoz 16, 2009, 23:58:11 »

Stvarno velika šteta za ozljedu.. A što se ti?e kapetanske vrpce, ?ini mi se da ni Cordoba ni Materazzi ne?e biti standardni prvotimci i ve? su u godinama, dok ?e Cambiasso biti vo?a još godinama..

Sretno s oporavkom, ?im bržim..
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #69 na: Kolovoz 17, 2009, 09:36:50 »

Brz oporavak,nedostajat ce jako,nezamjenjiv.
Evidentirano

del_
Stalni clan

« Odgovor #70 na: Kolovoz 17, 2009, 16:46:13 »

da covjek popizdi, na glupoj pripremnoj tekmi nam se ozljedi jedan od kljucnih igraca,  ako je istina da ga nece biti 2 do 3 mjeseca  u tom slucaju formu ce ulovit tek tamo  pocetkom  sljedece godine,  steta
Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
kalel
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #71 na: Kolovoz 17, 2009, 17:41:55 »

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/08/17/1445311/inters-esteban-cambiasso-faces-a-long-absence-after-knee

Sky Sport Italia are suggesting Cambiasso will be out for around 45 days. Despite their estimate, it is said that serious meniscus damage can take up to 8 months to heal.

Tj. za one s malo slabijim engleskim  Grin Sky Italia pretpostavlja da ga ne?e biti oko 45 dana. No unato? njihovoj procjeni oporavak od ozbiljne ozljede meniskusa može potrajati i do 8 mjeseci..

Nadajmo se da ?e ipak biti "samo" 2 mjeseca..
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #72 na: Kolovoz 17, 2009, 19:15:25 »

Težak udarac.
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #73 na: Kolovoz 17, 2009, 20:18:07 »

... apsolutno strasan udarac interovim ambicijama vec na pragu Seria A...el cuchu je jedan od najvaznijih kotacica interovog  stroja, i veliki peh cambiassa... prosle godine smo imali "srece" sa ozljedama,da bi se na pocetku ove,pocelo sa kamatama vracati...a svi znamo kakav je inter "pehist" sta se tice ozljede kompletnoga tima... nadam se da ce motta,muntari,viera makar adekvatno  pokusati zamijenit "nezamijenjivog"....
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #74 na: Kolovoz 18, 2009, 01:10:43 »

Nadam se da ce tek sad ce se vidjet njegov nedostatak ali Cambiaso je izdrzljiv covjek brzo ce se on vratiti....
Evidentirano

Str: 1 2 [3] 4 5 6   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!