Veljaa 10, 2012, 08:21:04 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 54   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Liga prvaka  (Posjeta: 32271 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
levis
Super clan

« Odgovor #975 na: Oujak 31, 2010, 21:46:42 »

Ali nisu bas imali srece sa ozljedama, tri igraca koja su bila upitna veceras zaigraju i sva tri se ozlijede !
Barci ce falit stoperi ali ionako im je najjaci dio ekipe uvijek bio napad pa zato mislim da ce biti golijada i u uzvratu.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #976 na: Oujak 31, 2010, 22:22:15 »

da teÅ¡ko da ?e arsenal pro?i, ako niÅ¡ta zbog golova u gostima. nekako mi onaj penal i nije bio za crveni no ne?emo o tome.... sve u svemu rekao bi da su rezultati manje viÅ¡e o?ekivani, možda jedino bayern.... kako god listi? kojeg sam sastavio iz fore bi proÅ¡ao da sam ga uplatio, no kao viÅ¡e se ne kladim  Undecided
bayern 1, lyon 1, arsenal x, inter to?an rezultat 1-0
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #977 na: Oujak 31, 2010, 22:42:55 »

po meni arsenal ima jos odlicne sanse.... likovi su rodjeni za velike utakmice i bez obzira ko im igra, ko im fali svakog mogu pobjedit, istina i od svakog mogu izgubit!!! toliko ih ozljede unistavaju a oni uvijek nadju igrace jer su im kvalitetom svi li-la.... zamislite bilo koga drugog pa evo i inter da mu se protiv barce ozljede tri kljucna igraca, il protiv porta da im pola igraca fali, il zamislite inter da gubi 0:2 od barce i da se vrati, pa nebi vise lopte dirnuli do kraja utakmice!!! a nama odgovara da arsenal prodje  Cheesy
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #978 na: Oujak 31, 2010, 22:49:18 »

po meni arsenal ima jos odlicne sanse.... likovi su rodjeni za velike utakmice i bez obzira ko im igra, ko im fali svakog mogu pobjedit, istina i od svakog mogu izgubit!!! toliko ih ozljede unistavaju a oni uvijek nadju igrace jer su im kvalitetom svi li-la.... zamislite bilo koga drugog pa evo i inter da mu se protiv barce ozljede tri kljucna igraca, il protiv porta da im pola igraca fali, il zamislite inter da gubi 0:2 od barce i da se vrati, pa nebi vise lopte dirnuli do kraja utakmice!!! a nama odgovara da arsenal prodje  Cheesy
svakako da nam odgovara, no sumnjam jako teško ?e uspjet. možda ako pokrpaju cesca i gallasa. ja bi volio, no sumnjam. ustalom mislim da ?e barca biti prva koja ?e obraniti naslov Undecided
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #979 na: Oujak 31, 2010, 23:26:47 »

Mi ako prodjemo CSKA oderat cemo barcu a mislim da Fabregas kao i Puyol Miss next match zbog kartona Puyol zbog direktnog crvenog a Fabregas zbog zutih tako je bar ovaj sto prenosi rekao ,A Goca Flash ma kolko mi simpatisali nekog na Now Campu su padali veci od Arsenala al eto vidjet cemo akobogda svi uskoro ....
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
mala_arsenalova
Pocetnik
*

« Odgovor #980 na: Travanj 01, 2010, 15:00:27 »

inace dobro smo prosli....
Wenger: Za Gallasa je sezona gotova

Arsenalov 32-godišnji francuski srednji brani? William Gallas zbog ozljede lisnog miši??a na nozi mogao bi propustiti ostatak ove sezone, strahuje menadžer nogometaša Arsenala i Gallasov sunarodnjak Arsene Wenger...

Gallas se ozlijedio krajem prvog poluvremena prve ?etvrtfinalne utakmice izme?u Arsenala i Barcelone na Emiratesu u Londonu, koja je završila rezultatom 2-2, iako su gosti nakonj dva gola Zlatana Ibrahimovi?a do 69. minute vodili s 2-0.

- Gallas je ozlijedio lisni miši? na nozi, bojim se da je ova sezona za njega ve? gotova. Barem klupska sezona, jer tu ne uklju?ujem njegov nastup na Svjetskom prvenstvu. Vjerujem da ?e se oporaviti do po?etka Mundijala – izjavio je Wenger nakon utakmice.

Gallas ?e sasvim sigurno propustiti uzvratnu utakmicu ?etvrtfinala Lige prvaka na stadionu Camp Nou u Barceloni, baš kao i kapetan Cesc Fabregas, koji je u 85. minuti iznudio i realizirao penal za kona?nih 2-2, ali je prije toga dobio žuti karton zbog kojeg nema pravo nastupa u uzvratnoj utakmici.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sesk Fabregas se pribojava da je doživeo prelom noge u me?u ?etvrtine finala Lige šampiona sa Barselonom. Nastup kapitena Tobdžija u me?u sa Kataloncima bio je pod znakom pitanja zbog povrede zadobijene na utakmici sa Birmingemom proteklog vikenda.

Ipak, Fabregas se našao u startnoj postavi, ali se nakon izjedna?uju?eg pogotka, koji je postigao sa bele ta?ke, povredio i ostatak me?a jedva izdržao na nogama. Arsen Venger je pre toga ve? izvršio sve tri izmene i kapiten nije mogao biti zamenjen, pa je ostao na terenu do poslednjeg zvižduka.

Fabregas je posle utakmice stadion napustio na štakama, a upitan da prokonentariše povredu rekao je:

"Nisam dobro. Mora?emo da sa?ekamo sutra da bi videli o kakvoj je povredi re? i nadam se da ?u ponovo nositi dres Arsenala do kraja sezone. Pribojavam se najgoreg, a to je da sam polomio nešto. Mislim da me ne ?ekaju dobre vesti, ali se i dalje nadam da ne?e biti tako. Kada sam izvodio jedanaesterac sve je bilo u redu, ali kada sam krenuo do mreže po loptu nisam više mogao da hodam".

"Mislim da je u pitanju fibula i mislim da je do povrede došlo kod starta Pujola. Do penala sam se ose?ao dobro. Ovaj me? je bio neverovatno iskustvo i mislim da ?u ga pamtiti do kraja života".

U isto vreme, povredu je obnovio i roviti Vilijam Galas, koji je zbog problema sa listom propustio poslednjih 8 me?eva Arsenala.

"Ponovo je istegao list i mislim da je ovo kraj sezone za njega", rekao ja Arsen Venger francuskoj televiziji Kanal +.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Andrej Aršavin smatra da ?e zbog povrede odsustvovati tri nedelje van terena. Rus se povredio u prvom poluvremenu sino?njeg me?a sa Barselonom i svoje mesto na terenu ustupio je Emanuelu Ebueu.

"Mislim da ne?u mo?i igrati naredne dve ili tri nedelje. Nisam obnovio staru povredu, ovo je nova", rekao je Aršavin, koji veruje da Arsenal i pored ne baš povoljnog rezultata u revanšu sa Barselonom može pružiti dobru partiju i pro?i dalje:

"Igra?i koji budu u timu ?e igrati da pobede. Pokazali su veliki karakter sino?. Barselona je imala dobar po?etak, ali smo se vratili u igru. Igra se još jedan me? i nada i dalje postoji".
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #981 na: Travanj 01, 2010, 18:58:17 »

I po nas bi bilo bolje  da Arsenal prodje dalje ,al mislim da je to gotova pri?a Undecided ,izostanak Cesca Fabregasa je puno ve?i za Arsenal nego izostanak Puyola i Pique-a u Barci,tak da ?emo se morati pohrvati s Barcom ,kad prodjemo ove neugodne  Roll Eyes Ruse .... Inter zastava
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #982 na: Travanj 01, 2010, 19:39:57 »

Nije ni Arsenal lak protivnik , a Barca je naravno jos manje.Pa mislim da je bilo za ocekivat da ce u polufinalu biti samo najbolji.Iskreno , Barca je kvalitetnija ekipa od nas , jaci su , ako budemo igrali s njima , nametnuce nam igru od prve minute kao sto su i Arsenalu , ali u CL je sve moguce , i opet bih rekao da su sanse 50%-50%.Na pocetku ove sezone sam razmisljao i sebi rekao da bih bio zadovoljan ako uzmemo Scudetto i dodjemo bar do polufinala CL.Izgleda da ce se to i ostvariti , ako nas Rusi ne iznenade.Sinoc smo ih dobili , ali nismo smjeli propustati onakve prilike , morali smo makar 2-0 dobiti da mirnije otputujemo u Moskvu , ovako je jos sve u igri.Zabiju nam gol ni iz cega i sve je opet na pocetku , ali naravno , nama svaki nerjesen rezultat odgovara.I u Moskvi treba od prve minute krenuti ofanzivno , mada ja ne bih krenuo sa Pandevom , slab je u zadnje vrijeme , i pokusati dati gol sto prije , a i napad je najbolja odbrana. Cheesy

Nadam se da vam nije predug post , meni mozda i najduzi na ovom forumu.

Forza Inter Inter zastava
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #983 na: Travanj 02, 2010, 09:28:52 »

ma prolazimo 100% nadam se da ?emo prvu utakmicu polufinala igrati u gostima
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #984 na: Travanj 02, 2010, 14:32:23 »

Bio bi red...I u cetvrtfinalu i u osmini finala smo prvu igrali kod kuce  Undecided
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #985 na: Travanj 02, 2010, 21:42:50 »

ma prolazimo 100% nadam se da ?emo prvu utakmicu polufinala igrati u gostima

zasto  Huh?

ja se bar nadam da cemo prvu kucu, tako nam puno vise odgovara
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Forza
Super clan

« Odgovor #986 na: Travanj 03, 2010, 00:50:03 »

"mrzim kad do?em doma,a c.ronaldo uzme mi daljinski i gleda ligu prvaka"        
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #987 na: Travanj 06, 2010, 21:37:48 »

barca naš protivnik,nadam se da samo ne?emo pustat messia ko ovi debili iz arsenala,tribamo njega uštopat i mislim da ?emo pro?, imamo dobru ekipu,
a special one ?e im o?itat bukvicu,siguran sam da ve? on ima sve spremno za njih!

forca inter!!!!!!!! baklja for in baklja for in baklja for in baklja for in
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #988 na: Travanj 06, 2010, 21:42:49 »

Ovaj Messi nije normalan , sta radi ... Barcelona ce nam biti jako tezak protivnik , slobodno mogu reci i najtezi moguci.Mou je vec 2 puta igrao s Inter ptoriv njih , i mislim da ce spremiti taktiku koja ih moze srusiti , ali i pojedinci moraju biti na visini zadatka , prije svih mislim na Eto'oa ! Forza Inter  Inter zastava
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #989 na: Travanj 06, 2010, 21:48:53 »

ovaj messi nije normalan,smatram da je to jedini covjek kojeg se trebamo cuvati sad protiv barce u polufinalu...
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #990 na: Travanj 06, 2010, 21:52:14 »

ovaj messi nije normalan,smatram da je to jedini covjek kojeg se trebamo cuvati sad protiv barce u polufinalu...
definitivno nije jedini
blokiraj messia, oslobodit ?e ti se ibrahimovi?, blokiraj i njega oslobodit ?e ti se iniesta, a xavi, alves..... strašno, strašno. nevjerojatna su mom?ad i vjerojatno najbolji svih vremena. samo mi nije jasno zašto jadnog messia stalno trpaju u koš sa onim narkomanom, trebao bi maradona biti ponosan što ga spominju u kontekstu messia jer je jednostavno najja?i bow down svaka mu ?ast

ja se samo nadam da materazzi ima nekog pajdu u španjolskoj koji ?e strgat nogu messiu, drugog riješenja nema
« Zadnja izmjena: Travanj 06, 2010, 21:54:20 od ante » Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #991 na: Travanj 06, 2010, 22:01:24 »

Prema Barceloni velik respect imam a posebno prema Messiju .Al dvije tekme INTER moze igrat sa Barcelonom pa sta boze dragi nisu oni roboti a nasi ljudi izjednaceni smo Samo trebaju interovci nasi poginuti u te dvije tekme bas nako kao protiv Chelsea i finale je tu Imam veoma dobar osjecaj da ce inter proci Barcelonu al sam ne znam hocel osvojit ako ode  Grin Uz maksimalmno zalaganje i uz dozu srece prolazimo Barcelonu FORZA INTER

A arsenal da se i tu nadovezem niakakva to ekipa nije STEDI WENGER 6 godina bez ijednog trofeja   Grin Grin
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #992 na: Travanj 06, 2010, 22:03:58 »

pa ako pro?u barcu odmah nam trebaju dat naslov! da pro?u barcu i izgube od bayerna ili lyona osobno bi ih iÅ¡ao Å¡amarat  vritnjak u

Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #993 na: Travanj 06, 2010, 22:14:07 »

Da , stvarno bi bilo glupo proc Barcu i izgubiti u finalu onda.Iskreno , Barca je jaca od nas , ali u te 2 utakmice nista ne mora da znaci , oni imaju jacu tim , ali mi imamo douplo boljeg trenera , Mou je Bog za Guardiolu.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #994 na: Travanj 06, 2010, 23:11:05 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZpVApllZNxMhoduz&tmpl=coranto_cl_news
Messi, Pršo, Van Basten, Van Nistelrooy...

Do utorka su samo petorica nogometaša kroz dosadašnja izdanja Lige prvaka postigla ?etiri pogotka na jednoj utakmici. Popis je produžio Lionel Messi...
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #995 na: Travanj 07, 2010, 00:23:13 »

Sad ce se i Eto'o za koji dan tu pridruzit , kad Valdesu 4 zabije  Cheesy
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #996 na: Travanj 07, 2010, 10:16:00 »

Sad ce se i Eto'o za koji dan tu pridruzit , kad Valdesu 4 zabije  Cheesy
Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #997 na: Travanj 07, 2010, 20:12:30 »

koji po?etak man.uniteda 2 brza gola strašno
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #998 na: Travanj 07, 2010, 21:44:11 »

Robben bow down Kako prodjose Bavarci , ipak je to Bayern  Cheesy
Evidentirano

levis
Super clan

« Odgovor #999 na: Travanj 07, 2010, 21:47:40 »

Vratio ih Ola u pravom trenutku u igru.
Da je bilo 3-0 na poluvremenu raspali bi se jos vise.
Bravo bayern. Voley Robbena vrhunski !
Evidentirano

Str: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 54   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!