Veljaa 07, 2012, 03:26:56 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 54   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Liga prvaka  (Posjeta: 32117 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Hrca
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #925 na: Oujak 10, 2010, 13:14:44 »

ja se isto slažem sa razmišljanjima o bendtneru, meni isto nikako da sjedne, stoji njegov hat-trick od sino?, ali nije mi legao, igra?ina nije sigurno, zapravo neznam kako bi ga okarakterizirao i koji bi ga koš svrstao.. a što se arshavina ti?e, mislim da nije igra? koji može dulje biti na visokom nivou, pa ?ak niti u periodu od nekoliko utakmica zaredom, zato ga treba dobro iskoristiti dok mu ide za nogom, a wenger to zna, ina?e ga ne bi doveo sa 27 godina, gdje je na neki na?in odstupio od svog pravila kupovine....
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #926 na: Oujak 10, 2010, 15:19:40 »

kako Me nervirate vi sto ga pljujete..pobogu coek je da hattrick i vi ga jos pljujete,a i da se ne zaboravi tek je napunio 22 godine....
a nasri bog!trebao je naplatit onima karte za luna park kako ih je provoza..brutalno!

pusti ove neznalice, ja sam na tvojoj strani, ?oek je dao hattrick i to u završnici LP, to nijedan iz Intera nema da na pravi za 10 godina....

« Zadnja izmjena: Oujak 10, 2010, 15:38:28 od billyRI » Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #927 na: Oujak 10, 2010, 15:36:41 »

jebote pijani adriano je ima par sezona zabio hattrick u LP  LOL
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #928 na: Oujak 10, 2010, 15:39:47 »

jebote pijani adriano je ima par sezona zabio hattrick u LP  LOL

mislio sam od sada ... Wink
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #929 na: Oujak 10, 2010, 15:44:52 »

onaj iz arsenala sto je dao hat trick to su bili veoma lahki golovi bar prva  2 samo stavi nogu i gotovo debil bi bio da je masio Po meni bolji igrac eduardo od njega ali panj ima priliku i eto igra za sad Iako znam kad Arsenalu dodje organizovaniji tim nema ih nigdje izgubjeni su Iskreno mislio sam da ce proci Porto navijao sam za njih al arsena je prosao i to je to opet ce ispast  Cheesy Cheesy Cheesy a za Fiorentinu bili su dobri samo nisu imali srece ipak sam misljenja da je prva tekma presudila dosta a bayern s nakom odbranom i golmanom nema ih nigdje INTER VS REAL ce biti finale upamtite to ...A Adriano  spada u grupu igraca intera medju bolje mislim u evropi  dosta je dao dok je igrao ....
« Zadnja izmjena: Oujak 10, 2010, 15:46:16 od Adnan » Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #930 na: Oujak 10, 2010, 17:03:24 »

pa nije niti bandera s 22 godine igracina,cak je i panj
  e ovo mu ?ak najbolje stoji, da ga ne bi zvali panj bandera mu ?ak ide i uz prezime Grin

@kdinter za nasrija sam rekao da sam ?uo da ga do tada nije bilo za primjetit  Wink dakle da se zaklju?it da nisam gledao utakmicu nego su mi tako rekli Wink
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #931 na: Oujak 10, 2010, 17:52:20 »

e ovo mu ?ak najbolje stoji, da ga ne bi zvali panj bandera mu ?ak ide i uz prezime Grin

@kdinter za nasrija sam rekao da sam ?uo da ga do tada nije bilo za primjetit  Wink dakle da se zaklju?it da nisam gledao utakmicu nego su mi tako rekli Wink
nasri ih jednostavno **** a cak je igrao i povrijedjen
a njunja jesam ti reko da ce ih arsenal razvalit  Cheesy
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #932 na: Oujak 10, 2010, 19:22:54 »

dobro si ti rekao,nisam mislio da mogu tako odigrati
Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #933 na: Oujak 10, 2010, 22:39:53 »

Dovi?enja pareÅ¡e  Grin
 Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
interista herceg
Super clan

« Odgovor #934 na: Oujak 10, 2010, 22:42:10 »

Trebo bi mourinho održat podugo predavanje Pelegriniju vadi kaku uvodi raula kako pi?kasto  Sick
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #935 na: Oujak 10, 2010, 22:45:42 »

Milan , Real vidimo se dogodine ! Pa pa !
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #936 na: Oujak 10, 2010, 22:49:54 »

Trebo bi mourinho održat podugo predavanje Pelegriniju vadi kaku uvodi raula kako pi?kasto  Sick
ja bi ga prije izvadio, pa nema pojma frajer, stvarno je kriminalan. kad jedan guti ima više to?nijih dodavanja od kake onda znaš na ?emu je
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #937 na: Oujak 10, 2010, 22:54:59 »

Smjesno sramotno zalosno posebice REAL nisam vjerovao ali eto drago mi je jer se dokazuje da nisu sve novci onaj trener treba dat osavku neki igraci otic iz reala stvarno smjesno Miralem Pjanic ponizi real  koji vredi neki 8 miliona eura igrace poput Ronalda neki 100 miliona Kaku neki 60 miloona ej sramote a za Milan navijo sam malo  al ruku na srce Man utd je 10 x jaci milan nema igraca za man utd previse spori tromi stari BYE MADRID BYE ac milan Grin Grin Grin FORZA INTER !!!
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #938 na: Oujak 10, 2010, 22:55:47 »

kakve sam danas psovke okrenuo, nisam ni znao da tako znam psovat. eto to je sve što ?u re? na njihovu igru
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #939 na: Oujak 10, 2010, 22:58:52 »

Bravo za Lyon bow down bow down bow down, Puel hrabro uÅ¡ao u drugo poluvrijeme,nije iÅ¡ao na zadržavanje rezultata i eventualno kroz produžetke pro?i ,tragi?ar je bio po meni de?ko kojeg smo hvalili zadnjih dana Gonzalo Higuain,kad mu je Kaka ostavio fenomenalno loptu a on pucao ,umjesto da doda Kikiju koji je bio sam ko duh,,Kiki poludio al opravdano,da su tad poveli 2:0,mislim da bi Real to priveo kraju bez problema...Å¡ta re?i za bilan ,dobili po  Bang tamburi i to žeÅ¡?e....
Evidentirano
interista herceg
Super clan

« Odgovor #940 na: Oujak 10, 2010, 23:10:42 »

ja bi ga prije izvadio, pa nema pojma frajer, stvarno je kriminalan. kad jedan guti ima više to?nijih dodavanja od kake onda znaš na ?emu je
je on loš al kad trebaš zabit 2 gola u 15min ne vadiš iz igre polušpicu stvarno jadno od Pelegrinija...živo nam Jose Mourinho
evo za real jedna prigodna pjesma  Cheesy
<a href="http://www.youtube.com/v/hQN5LYnIX70&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/hQN5LYnIX70&rel=1</a>

evo pogledah milan- man utd. tuga i jad mislim da milan ima najgoru obranu u europi bolje da su deve u obranu stvaili pokretnije bi bile
« Zadnja izmjena: Oujak 10, 2010, 23:11:53 od interista herceg » Evidentirano

mala_arsenalova
Pocetnik
*

« Odgovor #941 na: Oujak 10, 2010, 23:29:02 »

ovaj milan je ziva sprdnja...ja da sam na leonardovom mjestu pokrila bi se usima... Grin
a lyonu svaka cast..tako mi je milo sto je real ispao..dokaz da se parama ne moze sve...
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #942 na: Oujak 10, 2010, 23:49:55 »

e bome se milan osramoti evo sad sam gledo malo utakmicu i likovima samo ronalidnho igra, ostali se nemogu snac protiv machestera!!! valjda ce sad italija shvatit da ih netreba gurat ka scudettu.... a real ko real... cim im dodje takticki jaka ekipa real se gubi.... jos im zabi gol pjanic koji je bio mozda i najlosiji u lyona, al ga je zabio majstorski!!!
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Forza
Super clan

« Odgovor #943 na: Oujak 11, 2010, 00:05:22 »

ovaj milan je ziva sprdnja...ja da sam na leonardovom mjestu pokrila bi se usima... Grin
a lyonu svaka cast..tako mi je milo sto je real ispao..dokaz da se parama ne moze sve...

<a href="http://www.youtube.com/v/dSJxv3VphU4&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/dSJxv3VphU4&rel=1</a>

Chuska       
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #944 na: Oujak 11, 2010, 00:06:58 »

e bome se milan osramoti evo sad sam gledo malo utakmicu i likovima samo ronalidnho igra, ostali se nemogu snac protiv machestera!!! valjda ce sad italija shvatit da ih netreba gurat ka scudettu.... a real ko real... cim im dodje takticki jaka ekipa real se gubi.... jos im zabi gol pjanic koji je bio mozda i najlosiji u lyona, al ga je zabio majstorski!!!

ta ti je dobra  real ko real
Evidentirano
mala_arsenalova
Pocetnik
*

« Odgovor #945 na: Oujak 11, 2010, 00:10:37 »

<a href="http://www.youtube.com/v/dSJxv3VphU4&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/dSJxv3VphU4&rel=1</a>

Chuska       
hm..inter-arsenal 1-5?
nemojmo pocinjat.... Grin
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #946 na: Oujak 11, 2010, 00:14:46 »

hm..inter-arsenal 1-5?

ma necemo naravno malo ja to ..   Wave
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #947 na: Oujak 11, 2010, 00:17:15 »

hm..inter-arsenal 1-5?

mislio sam da si   mala_eduardovka   (navijas otkad je slatki Dudu preso u Arsenal) al dobro vidim imas  staža navijas za klub   RESPECT   Thumb Up
Evidentirano
mala_arsenalova
Pocetnik
*

« Odgovor #948 na: Oujak 11, 2010, 00:18:45 »

haha dobro...ovo nedje procitah...
a sto se tice eduarda,ja sam crnogorka  Grin
Kaka 65 milijuna Eura, Xabi Alonso 30 milijuna, Benzema 40 milijuna, Ronaldo 90 milijuna, gledati Real Madrid kako tone u osmini finala Å¡esti put za redom: neprocjenjivo. Za sve ostalo tu je Mastercard.  Grin
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #949 na: Oujak 11, 2010, 00:24:58 »

ma bilo je i ocito da nece real samo tako funkcionirati s brdo zvijezda na jednom mjestu,treba to uigrati...
a opet je malo teze to smo tako uigrati ako imas jednog ronalda koji tezi tome da on bude u centru svega i da je pohlepan sto se tice penala i svih tih gluposti
Evidentirano

Str: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 54   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!