Veljaa 07, 2012, 03:08:39 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 54   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Liga prvaka  (Posjeta: 32115 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
mala_arsenalova
Pocetnik
*

« Odgovor #900 na: Oujak 09, 2010, 23:27:40 »

kako Me nervirate vi sto ga pljujete..pobogu coek je da hattrick i vi ga jos pljujete,a i da se ne zaboravi tek je napunio 22 godine....
a nasri bog!trebao je naplatit onima karte za luna park kako ih je provoza..brutalno!
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #901 na: Oujak 09, 2010, 23:29:04 »

ma ne igra ti tu nikakvu ulogu sto je on postigao tri gola,meni je on bas ono kako ante kaze panjina...smuci mi se nogomet kad ga gledam kako nema pojma i sta je on u stanju promasiti
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #902 na: Oujak 09, 2010, 23:31:33 »

pa zabio je hattrick i što onda? zabio je i dumitru mitu hattrickova u karijeri kolko o?eš pa nije igra?ina. on je jednostavno loš igra? koji bez arshavina gola ne bi vidio na ovoj utakmici. što se ti?e nasrija, ?uo sam da do tog trenutka ga nije bilo nigdje, ali prekrasan gol. tako?er gol?ina robbena
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #903 na: Oujak 09, 2010, 23:36:06 »

kako sam se nasmijao sad,gledam sazetke LP na novoj tv i sad prikazuju fiorentinu i bayern i komentator kaze "u sastavu fiorentine nedostaje mutu,opet mu se omaklo ispod nosa"
Evidentirano

mala_arsenalova
Pocetnik
*

« Odgovor #904 na: Oujak 09, 2010, 23:38:12 »

nasri je skinuo i jedan sut njihov dje je retardni almunia vec bio savladan sa go linije...a dobro ja branim bendtnera a vi ga pljujte kolko ocete...on se ovim iskupio za one promasaje protiv burnleya...5-0 bez cesca,van persia i gallasa..ostale necu pominjat...
hahahahhaha to za mutua....
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #905 na: Oujak 09, 2010, 23:41:25 »

nasri je skinuo i jedan sut njihov dje je retardni almunia vec bio savladan sa go linije...a dobro ja branim bendtnera a vi ga pljujte kolko ocete...on se ovim iskupio za one promasaje protiv burnleya...5-0 bez cesca,van persia i gallasa..ostale necu pominjat...
hahahahhaha to za mutua....

cak je i bendtner bolji od eto'oa  Grin
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
il Principe
Super clan

« Odgovor #906 na: Oujak 09, 2010, 23:42:57 »

kako Me nervirate vi sto ga pljujete..pobogu coek je da hattrick i vi ga jos pljujete,a i da se ne zaboravi tek je napunio 22 godine....

<a href="http://www.youtube.com/v/7Q5TULRLvWM&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/7Q5TULRLvWM&rel=1</a>
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #907 na: Oujak 09, 2010, 23:45:40 »

ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO
<a href="http://www.youtube.com/v/7Q5TULRLvWM&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/7Q5TULRLvWM&rel=1</a>
slicnu idiotariju smo vidjeli od mancinia,samo jos cekamo quaresmu da napravi nesto...
Evidentirano

mala_arsenalova
Pocetnik
*

« Odgovor #908 na: Oujak 09, 2010, 23:47:04 »

ne zelim da ulazim u dalju raspravu ali velim da lik ima 22 god i sve je bolji...aj kad date nekom 5 golova u ligu sampiona javite mi se  Wink
i slobodno me banujte ako ocete zbog ovoga
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #909 na: Oujak 09, 2010, 23:50:56 »

mi izbacujemo chelsea iz natjecanja  Wink
Evidentirano

mala_arsenalova
Pocetnik
*

« Odgovor #910 na: Oujak 09, 2010, 23:56:08 »

kamo srece da i to cudo dozivim da chelsea ispane u 1/8 finala lige sampiona...a i vi brate,ja tu srecna,ovo je najljepsa utakmica koju sam pogledala,alo nije mala stvar dobit nekoga 5-0 u 1/8 finala ls i vi tu nadjete da serete po bendtneru... korektnost pis
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #911 na: Oujak 09, 2010, 23:58:50 »

pa osobno misljenje nekolicine je da je on retardiran kad se radi o nogometu...smatram da je smijesno dizat ga u nebesa a arshavin je prosao sam 3-4 igraca i njemu samo dodao loptu u sredinu i on je zabio gol jer na njemu nije bilo niti golmana,sreca je ta da to nije promasio...
nije bitno s kojim si rezultatom nekog pobijedio,bitno je da si pobijedio
Evidentirano

mala_arsenalova
Pocetnik
*

« Odgovor #912 na: Oujak 10, 2010, 00:09:24 »

aham...da,da..a vi kad inter pobijedi sa 3,4 razlike i fenomenalno odigra ga ne velicate nego samo kazete pobjeda ko pobjeda...ako je tako dobro onda......
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #913 na: Oujak 10, 2010, 00:12:43 »

ne zelim da ulazim u dalju raspravu ali velim da lik ima 22 god i sve je bolji...aj kad date nekom 5 golova u ligu sampiona javite mi se  Wink
i slobodno me banujte ako ocete zbog ovoga

prvo, zašto bi te se banalo?
drugo, to Å¡ta ima 22 godine mu baÅ¡ i ne idu u prilog. pa pobogu kad ?e po?et igrat ako ne?e sa 20  Huh?
nadalje nije od ju?er u englekoj, ?ini mi se 5 godina. tak oda ne može igrat na tu kartu neiskustva i prilagodbe.
nadalje golovi mu se mogu pribrojit na prstima jedne ruke,a igra poziciju napada?a.
za kraj:

<a href="http://www.youtube.com/v/ruD2hult4P4&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/ruD2hult4P4&rel=1</a>
Evidentirano
mala_arsenalova
Pocetnik
*

« Odgovor #914 na: Oujak 10, 2010, 00:17:23 »

samo pljujte ajmo jos videoa...
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #915 na: Oujak 10, 2010, 00:42:57 »

bez ikakve uvrede

taj bendtner je panj od igraca, igrac koji zabija sa linije i eventualno 1 na 1 sa golmanom. nikad se od njega nece vidjeti neki spektakularan gol i zbog toga 90% ovog foruma misli da je u pitanju panj od igraca. ja nemam nista protiv arsenala, ali da je u pitanju teski panj, istina je.

jedino sto je dobro u njegovoj igri je(kad je u formi) to sto zabija te sa gol linije ili 1 na 1 sa golmanom i to ekipi poput arsenala 100 % odgovara. ali da ce taj napraviti nekakav potez i sam se izboriti za nekakvu sitauciju, to se od njega nece vidjeti
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #916 na: Oujak 10, 2010, 00:53:30 »

samo pljujte ajmo jos videoa...

ajde da ne pla?eÅ¡ evo neÅ¡to za tvoj guÅ¡t  Wink

<a href="http://www.youtube.com/v/_bRI_QdVzzg&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/_bRI_QdVzzg&rel=1</a>
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #917 na: Oujak 10, 2010, 05:59:52 »

ža mi fiorentine tek se sad pokazalo koliko su ih uništili,arsenal proša svaka im ?ast ali daleko su oni od osvajanja lp premladi su i to ?e tim ko lani man.united iskoristit u ?etvrtfinalu ili polufinalu
Evidentirano
kdinter
Stalni clan

« Odgovor #918 na: Oujak 10, 2010, 07:32:21 »

kamo srece da i to cudo dozivim da chelsea ispane u 1/8 finala lige sampiona...a i vi brate,ja tu srecna,ovo je najljepsa utakmica koju sam pogledala,alo nije mala stvar dobit nekoga 5-0 u 1/8 finala ls i vi tu nadjete da serete po bendtneru... korektnost pis
Pa i treba da budes srecna,petarda u LS nije mala stvar pa taman i sa Apoelom. Nagazili ste ih dobro i to je to.
Samo moras da imas na umu da Bendtner nije kalibar za Arsenal bez obzira i na ovaj het-trik, a to sto spominjes 22 god nema veze sa zivotom-pa i Fabregas ih isto toliko ima,a i Gonzalo Higuain-oboje su svetlosnim godinama daleko ispred Niklasa.

P.S. Neko je napisao da Nasrija nije nigde bilo do datog gola-Nasri ih je pojeo sinoc.
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #919 na: Oujak 10, 2010, 11:08:26 »

aham...da,da..a vi kad inter pobijedi sa 3,4 razlike i fenomenalno odigra ga ne velicate nego samo kazete pobjeda ko pobjeda...ako je tako dobro onda......
pa ja nigdje nisam rekao da nije lijepo pobijedit nekog s 4-5 razlike,oooo da je...ja sam rekao da nije bitno s koliko si pobijedio nego da je bitno da si pobijedio.arsenalu ova pobijeda od 5-0 apsolutno nista ne znaci,prosli su i ne gleda se s koliko su pobijedili...a ako bas pratis arsenal i navijacica si onda bis i sama mogla reci i vidjeti da je ta bandera kreten od igraca.kako mi to lijepo kazemo za nase igrace,jer je to istina i protiv toga se ne moze.smatram da arsenal ima puno bolje igrace koje moze iskoristiti umjesto tog debila,a i da ne spominjem da biste trebali promjeniti golmana jer ovaj almunia mi ne djeluje kao covjek od povjerenja na golu nego vise kao neki zafrkant koji je sklon glupim kiksevima...
takoder nemoj sad nekako zakljuciti da ja pljujem po arsenalu jer to nije istina.arsenal je za mene dobar klub i svida mi se njihova igra
Evidentirano

mala_arsenalova
Pocetnik
*

« Odgovor #920 na: Oujak 10, 2010, 12:20:49 »

almunia je 19.golman u ligi  Grin
a sto se bendtnera tice,ja cu ga branit vazda...ja se nesto ne sjecam da je arshavin sa 22 god bio igracina?
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #921 na: Oujak 10, 2010, 12:43:47 »

pa nije niti bandera s 22 godine igracina,cak je i panj
Evidentirano

kdinter
Stalni clan

« Odgovor #922 na: Oujak 10, 2010, 12:45:33 »

almunia je 19.golman u ligi  Grin
a sto se bendtnera tice,ja cu ga branit vazda...ja se nesto ne sjecam da je arshavin sa 22 god bio igracina?
A ko rece da je sada?
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #923 na: Oujak 10, 2010, 12:50:02 »

pa nije niti bandera s 22 godine igracina,cak je i panj

Za mene ?ak i PANJINA
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #924 na: Oujak 10, 2010, 13:03:02 »

eto...vecina je rekla svoje
Evidentirano

Str: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 54   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!