Veljaa 10, 2012, 09:43:00 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 54   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Liga prvaka  (Posjeta: 32275 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1150 na: Kolovoz 26, 2010, 22:40:33 »

nemamo srece sa zdrijebom al nikad
dok arsenala uvijek al uvijek zdrijeb pomazi

Zato ga Arsenal uvijek na kraju ispusi  Smiley Smiley Smiley
Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
petar8
Stalni clan

« Odgovor #1151 na: Kolovoz 26, 2010, 22:54:27 »

[/quote hvala,malo se zeznio,al shvatili ste sta sam htjeo reci
Evidentirano
petar8
Stalni clan

« Odgovor #1152 na: Kolovoz 26, 2010, 22:56:48 »

volio bi da dudu pokaze wengeru da je pogrijesio,sto ga je prodao.talijani nemaju bas srece s zdrijebom
Evidentirano
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #1153 na: Kolovoz 27, 2010, 14:08:41 »

Osim što vrhunski igraju, ljudi se i obla?e svjetski. BOŽE KAKVI ŠARMERI. bow down
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #1154 na: Kolovoz 27, 2010, 14:16:47 »

pa obuko ih armani..... placeni da nose :xD eh da mi je tako zivit Cheesy
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
ayo
Stalni clan

« Odgovor #1155 na: Kolovoz 27, 2010, 14:54:22 »

odijela im dobro stoje ali joÅ¡ bolje ovo Å¡to drže u rukama   Grin Grin
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #1156 na: Prosinac 20, 2010, 18:38:35 »

dobili smo bayerna i mislim da ih možemo i moramo pro?i,nadam se dobroj atmosferi u ekipi sada kad su gotovo svi zdravi i uz malu stanku neka se dobro odmore a onda u boj za trofeje novija zastava
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1157 na: Prosinac 27, 2010, 17:03:31 »

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=35389&L=en
2010, Inter's year: Madrid, 22 May
Hvala svima ovo samo odabrani mogu dozivit nadam se dok sam ziv da ce inter opet osvojit koju ligu pravaka Hvala Mourinho hvala svima igracima FOORZA INTER
2010 JE BILA VEOMA DOBRA ZA inter NADAM SE DA CE BIT ubuduce GRANDE INTER
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Ultras
Super clan

« Odgovor #1158 na: Veljaa 14, 2011, 13:26:55 »

Evo kako stvari stoje izgleda da ce nam Niko Kranjcar poceti od prve minute protiv Milana.Svaka cast,zasluzio je,to je odmah dokazao koliko vrijedi sad kad je Bale ozljeden,naprid NIKO
Evidentirano

Emir Podgorica
Stalni clan

« Odgovor #1159 na: Veljaa 14, 2011, 15:57:00 »

Svi uz Nika i Totenhem.  Clap
Evidentirano

Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
goca_flash
Super clan

« Odgovor #1160 na: Veljaa 14, 2011, 16:31:12 »

al milana sere za medalju.... nema modrica, balea, huddelstona, kinga, kabula, croucha :S strasno
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1161 na: Veljaa 14, 2011, 19:50:32 »

al milana sere za medalju.... nema modrica, balea, huddelstona, kinga, kabula, croucha :S strasno

Taj kvartet ne?e im toliko nedostajati i nije veliki hendikep,otegotna okolnost im je izostanak Velšanina te Lukice.....
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #1162 na: Veljaa 14, 2011, 20:00:13 »

u LP navijam i za milan i za romu.ukoliko njemci doguraju dalje od italijana gubimo mjesto u LP  Wall smack
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
goca_flash
Super clan

« Odgovor #1163 na: Veljaa 14, 2011, 20:05:25 »

Taj kvartet ne?e im toliko nedostajati i nije veliki hendikep,otegotna okolnost im je izostanak Velšanina te Lukice.....

vidim da nisi uopce pratio kako igra huddeleston, po meni jedan od najboljih zadnjih veznih na svijetu, a crouch po svom profilu bi falio svakoj ekipi ako nista da udje s klupe!!! uglavnom bale, modric, huddelstone su veliki minusi, ako jedan tottenham uspije to nadoknadit onda su super jaki cak mogu i do kraja lp!
Evidentirano

Emir Podgorica
Stalni clan

« Odgovor #1164 na: Veljaa 14, 2011, 22:17:23 »

I Kabul je odlican stoper, dosta puta je spasio Totenhem golovima iz prekida. Za povrede Bejla, Modrica i VdV je kriv trener nikako ih nije odmarao non stop su igrali i morali su se povrijedit + igraju u ligu dje je tempo nevjerovatan i igra se muski fudbal.
Vidite kako Ranieri odmara Vucinica i Meneza sve zbog LS, a ne kao Redknap glupi.
Evidentirano

Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
Interf@n
Super clan

« Odgovor #1165 na: Veljaa 15, 2011, 22:45:09 »

Bilan izgubio  Grin Gattuso totalno lud i nabrijan trebao je dobit ne jedan nego 2 crvena kartona  vritnjak u
Evidentirano

levis
Super clan

« Odgovor #1166 na: Veljaa 15, 2011, 22:59:04 »

I Flamini je trebao dobiti tako?er, šup?ina jadna. Ne kuzim kako ono nije vidio sudac a bio je ful blizu !
Evidentirano

ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #1167 na: Veljaa 15, 2011, 23:50:15 »

ma harry ima vise srece nego pameti, covjeka koji mu rjesi zadnje 2 tekme stavi zadnjih 15 minuta  Huh? ocito je popio bocu vise red labela nego sto je trebao  Grin   i joÅ¡ mi nije jasno kako modric igra 3 dana nakon operacije slijepog crijeva?  ja kad sam imao operaciju trebalo mi je 3 dana da stanem na noge i 6 mjeseci da krenem trenirat xD
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #1168 na: Veljaa 16, 2011, 01:42:42 »

ja sam tacno urotljivo oko.. stavim zlatana i milan a oni ovako izgubise.. stalno mi ode u kontru.. i da.. jesam igrao sam dvicu intera i samuela eta da ce dati go neki dan protiv juventusa.. pa me ne cudi sta se  izdesavalo  LOL

a bilano je ili zalosna ekipa ili namjerno hoce da ispadnu iz lige prvaka da sacuvaju prednost u ligi.. od njih se svasta moze ocekivati. zato lagano italijanima treba ne jedno, ne dva, nego TRI mjesta ukinuti u LP, pa onda neka se prave pametni.
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #1169 na: Veljaa 16, 2011, 09:08:30 »

u LP navijam i za milan i za romu.ukoliko njemci doguraju dalje od italijana gubimo mjesto u LP  Wall smack
kako su mi sinoc izvadili zivce svim srcem sam navijo za totenhem iako organski ne mogu onog rednapa.Flamini i gatuso trebaju dobit po 10 utakmica zabrane.Zao mi corluke samo sto se vratio u prvi tim onako brutalno ga povrijedi onaj smrad.
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #1170 na: Veljaa 16, 2011, 12:06:29 »

kako su mi sinoc izvadili zivce svim srcem sam navijo za totenhem iako organski ne mogu onog rednapa.Flamini i gatuso trebaju dobit po 10 utakmica zabrane.Zao mi corluke samo sto se vratio u prvi tim onako brutalno ga povrijedi onaj smrad.
da corluka stvarno nema srece...
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #1171 na: Veljaa 16, 2011, 15:00:26 »

za sezonu 2012/2013 su sigurno izgubili mjesto, a vidim da to mjesto nece povratiti ni za 10 godina

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/crank2011.html
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

ILfenomeno
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1172 na: Veljaa 17, 2011, 15:01:43 »

kakva utakmica sinoc...

ali ono što moram reci i možda ce me netko smatrat ludim zbog toga... kakve su šanse jucer messi, pedro i rvp mašili...strašno nešta, odmah sam se ronalda sjetio, prvo kod messijeve prve šanse kad je išao nešta lažnjake bacat i pravit se pametan, onda kod onog pokušaja loba ili šta vec, pedro ide sam na golmana, iza ledja mu onaj poljak i on samo misli kako da padne u 16m, gol ni ne gleda. rvp vrhunski igrac kao i ova dva, ali onaj killer instnkt, igrac koji okomito ide na gol i koji vidi samo gol igrac kao ronaldo što je bio...danas ih je sve manje i manje. torres propada, anelka toplo hlado i da ne nabrajam. etoo je jedan od takvih koji igra vrhunski, on je devetka poput ronalda, mozda milito iz prosle sezone. takvi igraci su sve rijedji kao i igraci tipa xavi...
« Zadnja izmjena: Veljaa 17, 2011, 15:06:46 od ILfenomeno » Evidentirano

"It will be born here,at the'Orologio' restaurant,meeting place of artists and it will be always a team of great talent.On this splendid night its colours will be given:the black and the blue with a golden background of the stars.It will be called Internazionale, because we are brothers of the world
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1173 na: Veljaa 21, 2011, 13:19:36 »

recu samo u vezi tekme milan totenham da je milan pokazo svu svoju snagu sa nososnjom i gatusom ciganom koji je trebo dobit od fife 10 utakmica heheh
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Julio Cesar
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1174 na: Veljaa 21, 2011, 22:42:08 »

Gatusso danas dobio 4 tekme kazne.
Evidentirano

Str: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 54   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!