Veljaa 10, 2012, 09:25:07 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 54   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Liga prvaka  (Posjeta: 32274 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #1125 na: Svibanj 23, 2010, 16:30:28 »

el cuchu 19 kakve su reakcije iz ?ubrastog tabora?mene su banirali Bang
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #1126 na: Svibanj 23, 2010, 16:38:21 »

Idealna mom?ad LIge prvaka u izboru portala Goal.com (4-3-1-2):

Lloris (Lyon) - Alves (Barcelona), Lucio (Inter), Ciani (Bordeaux), Zanetti (Inter) - Sneijder (Inter), Xavi (Barcelona), Schweinsteiger (Bayern) - Robben (Bayern) - Oli? (Bayern), Milito (Inter)

Još su trebali po meni staviti Julia Cesara za golmana i umjesto Alvesa staviti Maicona..ali i ovako je sasvim tocno.
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #1127 na: Svibanj 23, 2010, 16:41:37 »

I ja bih stavio Cesara...A sto se tice Maicona , tu je to ...
Evidentirano

interista4ever
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1128 na: Svibanj 23, 2010, 18:19:05 »

Idealna mom?ad LIge prvaka u izboru portala Goal.com (4-3-1-2):

Lloris (Lyon) - Alves (Barcelona), Lucio (Inter), Ciani (Bordeaux), Zanetti (Inter) - Sneijder (Inter), Xavi (Barcelona), Schweinsteiger (Bayern) - Robben (Bayern) - Oli? (Bayern), Milito (Inter)

Još su trebali po meni staviti Julia Cesara za golmana i umjesto Alvesa staviti Maicona..ali i ovako je sasvim tocno.
slažem se u potpunosti.... Thumb Up
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1129 na: Lipanj 03, 2010, 09:45:54 »

?lanak iz Jutarnjeg lista , iz pera Slobodana Mufi?a:

Finale Lige prvaka vrijedio rekordnih 336 milijuna eura

Nogomet & biznis : ?ak milijardu eura Uefa je dala klubovima

Uefa je ove sezone klubovima diljem Starog kontinenta podijelila ?ak 1.1 milijardu eura

Bankari obi?no dobro barataju brojkama (ali ne i tu?im novcem) , pa nemamo razloga sumnjati u posljednji Master-Cardov izra?un prihoda Intera i Bayerna nakon madridskog finala Lige prvaka.
Prema MasterCardu , samo od finalne utakmice novi europski prvak može ra?unati na ukupni prihod od 115 milijuna eura , ra?unaju?i sve prihodovne
stavke , od televizijskih prava do prodaje dresova i suvenira. Gubitnicima iz Munchena zasigurno ?e biti malo lakše podnijeti neuspjeh u Madridu kad shvate da su za 90 minuta rada uprihodili 67 milijuna eura.
Ni doma?in Madrid nije prošao loše , jer u blagajne gradskih poduzetnika , hotela , kladionica i ustanova za tih nekoliko dana finalnog ludila slilo se 48 milijuna eura.

Ukupno je u europskom gospodarstvu finalna utakmica Lige prvaka generirala prihod od 336 milijuna eura , odnosno ?ak 39 milijuna više nego prošlosezonski finale.

Finale vikendom-pogodak

U cijelom svijetu nogometaše Intera i Bayerna u izravnom je prijenosu pratilo oko 170 milijuna gledatelja , dok je završnu utakmicu Manchester Uniteda i Barcelone 2009. godine gledalo 145 milijuna ljudi.
Stru?njaci procjenjuju da je za drasti?no pove?anje i prihoda i gledanosti uvelike zaslužna odluka da se finale igra vikendom umjesta radnim danom (proÅ¡le g0dine igralo se u srijedu) , kad  prosje?ni navija? ima manje vremena za slobodne aktivnosti. Sve spomenute brojke posebice postaju važne kad se uzme u obzir da Uefa (Europska udruga nogometnih saveza) namjerava uvesti red u klupske financije , odnosno natjerati bogate i rastroÅ¡ne nogometne kolektive da žive isklju?ivo od vlastitih prihoda , a ne bankovnih kredita i dotacija vlasnika. Pritom se uvijek kao negativan isti?e primjer Chelseajeva vlasnika Romana Abramovi?a , kojem je njegov vlastiti klub duguje stotine milijuna eura.

Profit iz "Market Poola"

Zanimljivo je da vode?i europski klubovi , dakle oni iz Premiershipa , Primere , Bundeslige i Serie A , posljednjih sezona u Ligi prvaka mnogo više profitiraju od tzv. Market Poola , nego od "klasi?nog" Uefina nagradnog fonda.
Klupski udjel u Market Poolu ne ovisi isklju?ivo o rezultatu , ve? umnogome i o marketinškome potencijalu nacionalnog tržišta mati?ne zemlje.
Konkretno to zna?i da njema?kom predstavniku u Ligi prvaka mnogo više novca donosi ?injenica da je njema?ko gospodarstvo najja?e u Europi
nego to što ?e izboriti polufinale.

I obrnuto , sve kad bi Dinamo ili  Hajduk u nekom ludom scenariju osvojili Ligu prvaka , njihov ukupni prihod bio bi kudikamo manji nego prihod engleskog predstavnika koji je ispao u polufinalu.
Kona?no , Uefa je u sezoni 2009/10 europskim klubovima podijelila oko 1.1 milijardu eura (ra?unaju?i zajam?ene nagrade za plasman i Market Pool),
što je bez ikakve konkurencije najve?i nagradni fond u povijesti sporta.
Za usporedbu , Zagreba?ka banka prijavila je prošle godine ukupni prihod od 0.8 miljuna eura.

Nagradni fond u Ligi prvaka

2008/09.             2009/10
Nastup u skupini                 5.400.000            7.100.000
Pobjeda u skupini                  600.000               800.000
Remi u skupini                      300.000               400.000
Osmina finala                     2.200.000            3.000.000
?etvrtfinale                       2.500.000            3.300.000
Polufinale                          3.000.000            4.000.000
Finale                               4.000.000            5.200.000
Prvak                               7.000.000            9.000.000
Teorijski maksimum         23.700.000          31.200.000

iznosi su u milijunima eura

Pruzeto iz Jutarnjeg lista

P.S.

Å ta re?i na ovaj ples milijuna , osim  Suprised ,...znao sam da se vrti velika para ,ali baÅ¡ ovolika ,to nisam mislio.Eto, lijepo  smo zaradili ove godine , ako zadržimo mom?ad (eventualno odlazak Maicona) ,a u to ?vrsto vjerujem , i uz odlazak dosta  prekobrojnih  Roll Eyes , i uz koje pametno  poja?anje (Branca legenda  bow down bow down bow down)  , možemo lijep dio ovog financijskog kola?a zaraditi i slijede?e sezone.
Ne volim "crno-belog" Platinija  Cheesy Cheesy Cheesy  ,ali fakat je pogo?eno sa premjeÅ¡tanjem finala sa srijede na subotu , pogotovo nama Interistima ,koji smo imali vremena do ponedjeljka se rijeÅ¡iti mamurluka  Pijani od proslave pobjede  Pehar u finalu   na koju smo ?ekali "laganih" 45 godina  Cheesy Cheesy Cheesy.

« Zadnja izmjena: Lipanj 03, 2010, 09:47:47 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1130 na: Lipanj 03, 2010, 11:21:48 »

Clap Clap Clap Clap Kralj Denise na textu  FORZA INTER
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1131 na: Lipanj 04, 2010, 11:03:41 »

vec je proslo al eto neka ima  Grin Grin
Ukoliko se Nerazzurri domognu naslova prvaka, striptiz ?e izvesti ?ak dvije televizijske zvijezde koje svim srcem navijaju za Mourinhove igra?e. Prva je Veridiana Mallman, brazilska ljepotica koja je izgradila impresivnu karijeru modela u Italiji. 24-godišnja Brazilka je otišla ?ak toliko daleko da je obe?ala kako ?e se skinuti uo?i odlu?uju?ih utakmica Intera u prvenstvu – u 37. kolu protiv Chieva na San Siru, ili u posljednjem kolu gostima kod Siene.

Druga Interova navija?ica koja ?e se skinuti u slu?aju kona?nog uspjeha je Melita Toniolo. Kao nagradu za striptiz lijepa talijanska manekenka samo želi poljubac karizmati?nog trenera Josea Mourinha. "Moja majka i ja jednostavno obožavamo trenera Intera", priznala je Melita koja ?e svoje obe?anje odraditi isklju?ivo pred Interovim navija?ima na stadionu Giuseppe Meazza. Naravno, samo ukoliko Nerazzurri osvoje titulu.

da mi je biti Mourinho 2 dana  Grin Grin
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
goca_flash
Super clan

« Odgovor #1132 na: Kolovoz 26, 2010, 13:41:53 »

u 18 sati veceras izvlacenje.....
nadam se da necemo dobit iz trece grupe tottenham i iz cetvrte rubin kazan mada tu jos ima opasnih klubova!!!
volio bi mozda real iz druge skupine....
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
INTER 4ever
Mladi clan
**

« Odgovor #1133 na: Kolovoz 26, 2010, 14:59:35 »

Evo mojih kratkih crtica i osvrta na moguce protivnike:

Pot 1:
Inter
FC Barcelona
Manchester United
Chelsea
Arsenal
Bayern Munich
AC Milan
Olympique Lyon

Pot 2:
Werder Bremen-prodali najboljeg igraca, protiv Sampe pokazali puno mana i jedan su od pozeljnijih protivnika
Real Madrid-izbjeci pod svaku cijenu
AS Roma
Shakhtar Donetsk-ekipa koja je dugo vremena zajedno, a pojacali su se za Cigrinskog i Dudua,
Benfica-Ostali bez dva ponajbolja igraca(Di Maria i Ramires), ali imaju odlicnu podrsku sa tribina i opet su dofurali hrpu talentiranih klinaca.
Valencia-Ostali bez Ville, Silve, Zigica, Marchene, Alexisa... volio bih vidjeti kako ih nabijamo..
Olympique Marseille-uz Real i Shaktar najmanje pozeljni protivnik. Prodali Nianga, ali doveli Gignaca i Remya.
Panathinaikos-najpozeljniji protivnik, bez obzira na mozda i najbolje navijace na svijetu. Slabo su poslovali na mercatu.

Pot 3:
Tottenham-najmanje pozeljan protivnik iz 3. pota.
Glasgow Rangers-odlicna opcija, skotski nogmet u velikom padu. Rangers nema ni igru ni igrace da ugrozi Inter, cak ni na ibroxu.
Ajax-igracki jaci nego prosle sezone, zeljni uspjeha u Europi, svakako pozeljno izbjeci
Schalke 04-sjajan strateg na klupi, dosta dobro pojacani u prijelaznom roku...
FC Basel-najpozeljniji protivnik iz ovog pota. Put ne bi bio naporan, a po igri pasu Interu.
Sporting Braga-ako ste ih gledali protiv Seville znate da je bolje ne izvuci ove momke, bez obzira sto su prodali dosta vaznih igraca od prosle sezone
FC Copenhagen-dobra opcija, ali ne i najpozeljnija. Gostovanje moze biti dosta neugodno, pogotovo ako se tamo ide u 5. ili 6. kolu kada se dosta izmjene vremenski uvjeti
Spartak Moscow-u punoj radnoj snazi, doveli hrpu dobrih igraca, solidni u ruskom prvnestvu.

Pot 4:
Hapoel Tel-Aviv-pozeljna opcija, mada su ekipa koja igra zbilja timski nogomet, a takve su uvijek podcijenjene od strane velikana.
FC Twente-prvaci Nizozemske, ali ostali bez trenera i najboljeg igraca. Solidna opcija.
Rubin Kazan-opet ih ne bi bilo dobro izvuci. Ostali bez Domingueza i Bukharova, ali dofurali Martinsa i C.Eduarda.
Auxerre-izbacili Zenit i zadrzali najvazniej igrace iz prosle sezone. Dovoljno upozorenje.
CFR Cluj-najpozeljnija opcija. Lose otovrili prvenstvo(7 bodova u 5 kola), bez ikakvih pojacanja, mislim da bi nam odlicno odgovarali.
Partizan Belgrade-ludi Grobari, Cleo, radije ne...
MSK Zilina-slicno kao i Cluj, samo su malo bolje otvorili prvenstvo(6 kola, 12 bodova).
Bursaspor -prvaci Turske, u 2 kola 6 bodova, na papiru jos jaci nego prosle sezone

Rezime
NAJPOZELJNIJE
Inter
Pao/Werder
Basel/Rangers
Cluj/Zilina

NAJNEPOZELJNIJE
Inter
Real/O.M./Shakhtar
Tottenhaam/Ajax/Schalke
Bursa/Auxerre/Rubin
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #1134 na: Kolovoz 26, 2010, 15:36:46 »

glasgow rangers nema pojma..... basel je los.... partizan je los bez obzira na sve....copenhagen je los....

neko od ovih iz treceg i cetvrog pota a iz drugog sto se mene tice moze i real kao najjaci!!!!
Evidentirano

silenT
Stalni clan

« Odgovor #1135 na: Kolovoz 26, 2010, 15:59:19 »

ma kakav Rubin... loš i on ove godine... meni potpuno svejedno ko god do?e.... jedino nebi volio da do?e Real pa da se moramo borit za to prvo mjesto pa da se desi da budemo drugi pa naletimo na Barcu ili Chelsea ponovo u osmini finala....

najbolje rješenje...
- Inter
- Werder (da ih odmah izudaramo dvaput i pokušati ih izbaciti iz grupe zbog koeficijenta)
- Glasgow Rangers (jer su preloši)
- Cluj (nebi volio iz ovog šešira Hapoel i Bursaspor jer smatram da su najja?i od ponu?enih)
« Zadnja izmjena: Kolovoz 26, 2010, 16:00:48 od wHySoSeri0us. » Evidentirano

MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1136 na: Kolovoz 26, 2010, 18:06:36 »

INTER
Werder
Tottenham
Twente

Nasa grupa  novija zastava novija zastava
Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1137 na: Kolovoz 26, 2010, 18:11:16 »

Skupina A: Inter, Werder, Tottenham, Twente

Skupina B: Lyon, Benfica, Schalke, Hapoel TA

Skupina C: Manchester, Valencia, Rangers, Bursaspor

Skupina D: Barcelona, Panathinaikos, Kobenhavn, Rubin

Skupina E: Bayern, Roma, Basel, Cluj

Skupina F:Chelsea, Marseille, Spartak, Žilina

Skupina G: Milan, Real, Ajax, Auxerre

Skupina H: Arsenal, Å ahtar, Braga, Partizan

Vrlo zanimljiv zrijeb  Smiley Smiley Smiley Smiley
Kaze Crouch :Dajte nam Real il Inter
 novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava
Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
Ultras
Super clan

« Odgovor #1138 na: Kolovoz 26, 2010, 18:13:33 »

Grupa smrti,opet nam se nije posrecilo,bit ce vrlo tesko,ali tu smo favoriti i nadam se da cemo proci.Jedva cekam Inter vs Tottenham.
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #1139 na: Kolovoz 26, 2010, 18:19:55 »

milan je u grupi smrti i ako ih opet ne posere mislim da ce ispast!!!
mi smo u drugoj grupi smrti i moje misljenje da cemo na kraju bit drugi u skupini

nemamo srece sa zdrijebom al nikad
dok arsenala uvijek al uvijek zdrijeb pomazi
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1140 na: Kolovoz 26, 2010, 18:22:35 »

Šetnja za Inter,što se ti?e skupine...

Barceloni lakša skupina,definitivno favorit grupe D ...

Evidentirano

Lazicy
Stalni clan

Profil WWW

« Odgovor #1141 na: Kolovoz 26, 2010, 18:23:19 »

E za malo da dobijemo Partizan da ih ubijemo u pojam. Verovatno bih isao u ono malo ogradjeno od stadiona da gledam kako im Snaijder i drustvo buse mrezu.  LOL
Sto se tice grupe, mozda je i najteza ali nas to ne brine jer prolazimo bez pola muke.  Inter zastava
Evidentirano
silenT
Stalni clan

« Odgovor #1142 na: Kolovoz 26, 2010, 18:24:46 »

moje mišljenje da ?emo prošetat grupom sa svim pobjedama eventualno jednim neriješenim u Engleskoj
Tottenham sigurno drugi.... tre?i Twente, Werder uvjerljivo zadnji
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1143 na: Kolovoz 26, 2010, 18:31:57 »

Barem "bumo vidjeli" što Modri? može protiv aktualnih prvaka....

Možda se i pokaže netko od trolista(Kranj?ar,?orluka,Modri?,eventualno Pletikosa) pa Rafa posegne za nekim.... Grin
Evidentirano

MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1144 na: Kolovoz 26, 2010, 18:32:21 »

Ma prvi cemo biti u grupi,a Werder nije tako los , dok Tottenham i Twente nemaju iskustva u Ligi Prvaka Smiley Smiley Smiley
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1145 na: Kolovoz 26, 2010, 19:18:09 »

Podijeljenje su nagrade za najbolje pojedince prošle sezone:

O?ekivano, 4/4 !

Najbolji golman: Julio Cesar
Nominirani: Julio Cesar, Hugo Lloris, Victor Valdes
Najbolji brani?: Maicon
Nominirani: Lucio, Maicon, Gerard Pique
Najbolji veznjak: Wesley Sneijder
Nominirani: Xavi, Arjen Robben, Wesley Sneijder
Najbolji napada?: Diego Milito
Nominirani: Lionel Messi, Diego Milito, Wayne Rooney

Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #1146 na: Kolovoz 26, 2010, 19:35:44 »

E za malo da dobijemo Partizan da ih ubijemo u pojam. Verovatno bih isao u ono malo ogradjeno od stadiona da gledam kako im Snaijder i drustvo buse mrezu.  LOL
Sto se tice grupe, mozda je i najteza ali nas to ne brine jer prolazimo bez pola muke.  Inter zastava
i ja sam prizeljkivo partizan da idem gledat tekmu.Steta rece mi drug da su ostali partizan i twente  Sad
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
petar8
Stalni clan

« Odgovor #1147 na: Kolovoz 26, 2010, 19:48:31 »

jako zanimljiva skupina.premda sam uvjeren u prolaz.nasi igraci pokupili sve igrace
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #1148 na: Kolovoz 26, 2010, 19:53:36 »

jako zanimljiva skupina.premda sam uvjeren u prolaz.nasi igraci pokupili sve igrace nagrade  Chuska
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #1149 na: Kolovoz 26, 2010, 22:38:09 »

Neloša grupa.
Evidentirano
 Str: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 54   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!