Veljaa 12, 2012, 12:19:53 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Euro 2012 u Poljskoj i Ukrajini  (Posjeta: 123 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
EL CUCHU 19
Super clan

« na: Prosinac 02, 2011, 19:11:28 »

EURO: Zidane poslao Hrvate u Poljsku! U skupini sa Španjolskom,Italijom  i Irskom!

Prvu utakmicu na Euru Hrvatska će odigrati u Poznanu 10. lipnja 20:45. protiv R. Irske.

SKUPINE ZA EUROPSKO PRVENSTVO

SKUPINA A Poljska, Grčka, Rusija, Češka

SKUPINA B Nizozemska, Danska, Njemačka, Portugal

SKUPINA C Španjolska, Italija, Irska, Hrvatska

SKUPINA D Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska

Eto dobismo Španjolce  Undecided ,Talijane  Grin i Irce bow down Super je što igramo u Poljskoj ,ipak je bliže nego Ukrajina.Dobro što prvu tekmu igramo s Ircima,ipak bolje nego da nas Španjolci eventualno natovare  Think u prvoj tekmi.Sve u svemu zadovoljan sam ,Španjolci su favoriti skupine,Talijani nam leže ,a Irci mogu biti neugodni   Think ,al'mislim da imamo šanse za ulazak u drugi krug.
Što se ostalih grupa tiče ,kak bi Zagorci rekli..."Bu kolinje" u grupi B Wesley,Schweini i Riki   Suprised ,...jedan otpada sigurno,grupa A ili "smijeh grupa"  Grin Grin Grin  kao da su si je Poljaci zamiješali  Grin Grin Grin Grupa D neće biti lagana Englezićima ,čak mislim da neće ni ući u drugi krug  Cheesy,tu je švedski igrač s brojem 9,i Francuzići ,te domaćini Ukrajinci.
« Zadnja izmjena: Prosinac 02, 2011, 19:32:49 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
bergomi_shp
Stalni clan

« Odgovor #1 na: Prosinac 02, 2011, 19:19:25 »

odmah u prvoj tekmi cemo znati sve... irce jednostavno trebamo naguzit... talijane kao stare musterije uvijek mozemo dobit, a sa spanjolcima nek nam je bog na pomoci
Evidentirano
petar8
Stalni clan

« Odgovor #2 na: Prosinac 02, 2011, 22:02:31 »

moramo irce i talijane dobiti i to je to.dobro je što sa španjolcima igramo zadnju
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Prosinac 03, 2011, 14:50:45 »

Zanimljive grupe opasno teske grupe gdje je Hrvatska opasno je al ajd dobro dokle god postoji sansa treba se nadati al jedno znamo svi da je ova Italija uz Njemacku Holandiju Spaniju  jedne od naj jaci reprenzetacija trenutno ..i mislim da nada postoji da se pobjedi i spanija i italija al ova italija sa novim igracima novim trenerom tesko .....sretno Hrvatskoj sto bolji plasman zelim al tesko pored dvije velesile svjetskog i evropskog fudbala..posebno su majtsori Nerazurri .
dosta je navesti samo Pazinija Balotelia Osvalda Matrija ..i ostali igraca koji su zeljni dokazivanja .inace kako mi nema bosne navijam za italiju radi interovi igraca ..al neka uvjek bolji pobjedi ..
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Augment
Super clan

« Odgovor #4 na: Prosinac 03, 2011, 15:57:58 »

pa grupa i nije losa za hrvatsku, barem ce imati 2 ekstra dobre utakmice.. a talijani su redovne musterije hrvatskoj, mada ja mislim da ce hrvatska i italija proci dalje
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

danijel1993
Stalni clan

« Odgovor #5 na: Prosinac 03, 2011, 21:31:30 »

ovisi kako Hrvatska bude igrala na kojoj razini budu momci , ako budu igrali kao protiv Turske i Španjolska pada
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!