Veljaa 10, 2012, 09:04:32 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3 4 ... 8   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Maradona i Agüero u Interu?!  (Posjeta: 4675 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
interista7
Super clan

« Odgovor #25 na: Listopad 18, 2008, 13:59:02 »

neam pojma, iduce 4 tekme(roma,Anorthosis,genoa i fiore). mislim da bi mogao bar na jednoj zabiti, ako ne romi i fiorentini, onda bar genoi i Anorthosiusu..neznam, ja kazem da ce zabiti, ne zato sto je to sad neka njegova forma velika, nego se trudi i vratit ce mu se. Wink
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #26 na: Listopad 18, 2008, 14:07:39 »

MA BIT ?E ON OPET ONAJ STARI.NEMOŽE SE NIŠTA NAPRAVIT NA BRZINU.
Evidentirano
p3r0_inter
Stalni clan

« Odgovor #27 na: Listopad 18, 2008, 23:21:44 »

Ja bih iskreno jako volio kad bi mali Kun Aguero dosao u Inter, jer mali je igracina kakve trenutno nema nigdje na svijetu. Jedino mu Messi može konkurirat, ali svi znamo da je on Morattijev nedosanjani san, tako da je Aguero realnija opcija, iako jako skupa Grin  SnaÅ¡ao bi se on idealno u Interu i ne bi mu trebalo puno vremena za prilagodbu, poÅ¡to je u Interu cijela mala kolonija Argentinaca. Da mi se barem ostvari želja pa da do?e...  Inter zastava
Evidentirano

Io sono Interista
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #28 na: Listopad 18, 2008, 23:30:13 »

ap možda ti se i ostvari samo moramo prije toga dosta i prodati, pa možda i bolnih rastanaka bude ako se ide na tu opciju.
Evidentirano

p3r0_inter
Stalni clan

« Odgovor #29 na: Listopad 18, 2008, 23:50:08 »

Pa istina, ali do toga jednom uvijek mora do?i.. Osobno bih se riješio Matrixa, Crespa, Figa, Dacourta, pa možda ?ak i Stankovi?a, jer ni on nije više što je nekad bio, a ako ga sad prodamo, mogli bi i neke pare na njemu zaraditi... Eto, to je moje vi?enje. To je 5 igra?a, u svim linijama bi se oslobodilo 1+ mjesto za nova poja?anja... Taman u napad do?e Aguero, Obinnu na posudbu, i dovest još jednog kvalitetnog veznog, playmakera, jer je upravo to ono što Interu fali ve? godinama. Onda bi stvarno bili nezaustavljivi. Samo mi je žao što nismo prije doveli Riquelmea kad smo mogli, jer je on igra?ina...
Evidentirano

Io sono Interista
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #30 na: Listopad 18, 2008, 23:53:46 »

sve do riquelmea se slažem a o njemu nemam neko dobro miÅ¡ljenje i radujeme da ga nismo kupili. Ima ve? solidno godina i klubova iza sebe a nije baÅ¡ mogao da se skrasi na dulje.
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #31 na: Listopad 19, 2008, 08:30:05 »

Pa istina, ali do toga jednom uvijek mora do?i.. Osobno bih se riješio Matrixa, Crespa, Figa, Dacourta, pa možda ?ak i Stankovi?a, jer ni on nije više što je nekad bio, a ako ga sad prodamo, mogli bi i neke pare na njemu zaraditi... Eto, to je moje vi?enje. To je 5 igra?a, u svim linijama bi se oslobodilo 1+ mjesto za nova poja?anja... Taman u napad do?e Aguero, Obinnu na posudbu, i dovest još jednog kvalitetnog veznog, playmakera, jer je upravo to ono što Interu fali ve? godinama. Onda bi stvarno bili nezaustavljivi. Samo mi je žao što nismo prije doveli Riquelmea kad smo mogli, jer je on igra?ina...
Slazem se u potpunosti s tobom.
Evidentirano

p3r0_inter
Stalni clan

« Odgovor #32 na: Listopad 19, 2008, 09:56:58 »

sve do riquelmea se slažem a o njemu nemam neko dobro mišljenje i radujeme da ga nismo kupili. Ima ve? solidno godina i klubova iza sebe a nije baš mogao da se skrasi na dulje.

Ma nisam sad mislio na riquelmea, nego prije 3-4 godine. Sad je kasno vec za njega... Sada treba na zimu pod mus dovest samo jedno poja?anje i to nekog vrhunskog playmakera..
Evidentirano

Io sono Interista
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #33 na: Listopad 19, 2008, 17:03:27 »

maradona preuzima argentinu pa si vi mislite di ?e aguero, ja sam i prije mislio da je ovo sve patka
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #34 na: Listopad 19, 2008, 17:05:18 »

Ma nisam sad mislio na riquelmea, nego prije 3-4 godine. Sad je kasno vec za njega... Sada treba na zimu pod mus dovest samo jedno poja?anje i to nekog vrhunskog playmakera..
E sada kada si napravio ispravak za Riquelmea ( da bi ga uzeo prije 3- 4 godine ) u potpunosti se slažem sa tobom, sa jednom malom nijansom, ja bi se i Stankovi?a odmah riješio, ?ovjek je bio odli?an i puno je pomogao Interu, ali godine i ozljede ?ine svoje. Nama u ekipi trebaju još 2- 3 vrhunska mla?a igra?a i onda smo svašta u mogu?nosti napraviti, ?ak i u Europi !!
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #35 na: Listopad 19, 2008, 17:33:58 »

ma sa Riquelmeom bi i prij 3-4 godine (i mislio sam na to kad sam rekao ne) bila puÅ¡iona , pa gledaj gdje je taj ?ovjek, nije Barca luda (kao Real9 i kog oni otpuste rijetko postane bolji i ve?i igra? nego Å¡to je bio kod njih. To je igra? za provincijske mom?adi da se sve vrti oko njega. Koliko je ime i obe?avao trebao je sad biti na krovu svijeta a on i dalje obe?ava i nudi neke nade u bolje sutra. Hvala bogu da nismo i tu popuÅ¡ili i sad ne bi znali kud snjim. Hvala i onda a sad pogotovo na njegovim uslugama. Daleko mu lijepa ku?a, za mene nikada nije bio upitan da mi ne treba u moje dvoriÅ¡te, Å¡ta god vi mislili o njemu.
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #36 na: Listopad 19, 2008, 17:36:03 »

Samo recimo da je barca otpisala Fabregasa dok je bio njihov a pogledaj šta sad de?ko radi u Arsenalu,ma bilo je tu propusta velikih,kao i Ettto sto ga je Real otpisao.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #37 na: Listopad 19, 2008, 17:50:27 »

ne možeÅ¡ Real usporediti koliko ih je prigralo i postali veliki kad su otiÅ¡li od njih. Kod nas je recimo i Cambiasso, pa Seedorf je joÅ¡ važna karika u Milanu, pa Makelele i joÅ¡ mnogi, mnogi morao bih se malo koncentrirati ali gotovo jedna mom?ad bi se dala sastaviti i to vrhunska.
Evidentirano

p3r0_inter
Stalni clan

« Odgovor #38 na: Listopad 19, 2008, 18:56:27 »

ma sa Riquelmeom bi i prij 3-4 godine (i mislio sam na to kad sam rekao ne) bila pušiona , pa gledaj gdje je taj ?ovjek, nije Barca luda (kao Real9 i kog oni otpuste rijetko postane bolji i ve?i igra? nego što je bio kod njih. To je igra? za provincijske mom?adi da se sve vrti oko njega. Koliko je ime i obe?avao trebao je sad biti na krovu svijeta a on i dalje obe?ava i nudi neke nade u bolje sutra. Hvala bogu da nismo i tu popušili i sad ne bi znali kud snjim. Hvala i onda a sad pogotovo na njegovim uslugama. Daleko mu lijepa ku?a, za mene nikada nije bio upitan da mi ne treba u moje dvorište, šta god vi mislili o njemu.

Oprosti, ali Riquelme je bio igracina, i na svakom velikom natjecanju je radio ?uda za Argentinu i igrao fenomenalno, to što je propao u klubovima je zbog njegove glave, kao što je problem i kod Adriana ili Ronaldinha. Pa pogledaj molim te sta je covjek radio cak i ove godine na olimpijskim igrama, tak da je i sad jos dobar..
Evidentirano

Io sono Interista
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #39 na: Listopad 19, 2008, 19:06:23 »

pa tako bi propao i kod nas,kakve veze ima razlog ako nije niÅ¡ta u klubovima dao. O tome je i rije? jel bi bilo dobro da je bio kod nas. Ja tvrdim da nije i sva sre?a da ga nismo kupili. Ti imaÅ¡ pravo misliti druk?ije, naravno i ja te ne želim ubje?ivati kao Å¡to ni ti ne možeÅ¡ promjeniti moje miÅ¡ljenje.
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #40 na: Listopad 19, 2008, 19:47:46 »

Pa Riquelme je bio glavni igra? Villareala i stigao sa njim do polufinala lige prvaka a sta mislis sta bi tek u Interu napravio di bi imo i kvalitetnije suigra?e,pusti ti to dobar je on bio.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #41 na: Listopad 19, 2008, 20:00:49 »

ma spor je on bio...
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #42 na: Listopad 25, 2008, 11:49:18 »

Bez obzira što je Maradona bio daleko najve?i svih vremena, danas nije stabilna osoba. Ne bih volio da bude službeni djelatnik Intera. Kakve on veze ima s Interom? ?ak štoviše, bio je ljuti protivnik. Neka bude simpatizer, to mu nitko ne brani i može biti vanjski suradnik. Ali, na ugovor ga ne bih stavio.
Aguera bih doveo, ali slažem se da bi bilo bolnih oproštaja. Ve? sam napisao u jednoj drugoj temi da bih se riješio osmorice igra?a (Materazzi, Rivas, Stankovi?, Dacourt, Quaresma, Jimenez, Adriano, Cruz ili Crespo), a doveo ?etvoricu (brani?, Fabregas ili Aquilani, Messi, Aguero).
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #43 na: Listopad 25, 2008, 17:49:36 »

Sto se tice Agueria dobar je igrac ali mislim da i bilo suludo dzaba bacanje novca velikog za toga igraca ipak imamo mi napadaca Bolje dovesti kakvog kretaora igre Balotelli Ibra Adriano i nako je guzva da cruza i Crespa i ne brojim ipak bolje uzet ono sto nam treba a ti kad imas jaku vezu stavi koceve gore oni ce davat golove Aguerio mozda za jedno 2-3 godine !!!
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Joža
Nosim Inter u srcu

Profil WWW

« Odgovor #44 na: Listopad 25, 2008, 17:55:44 »

puno je to love za njega a i imamo dosta napadaca sad.ok je igrac ali Ne njegovom dolasku
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #45 na: Studeni 12, 2008, 19:19:08 »

Posle sve ?eš?ih nesuglasica trenera Murinja i Adrijana,
Masimo Moratti je riješio da Brazilca ponudi kao doplatu uz 60 miliona eura za mladog asa Atletico Madrida, "Kun" Aguera.

pa valjda ?e se pokazati boljim od Brazilca
« Zadnja izmjena: Studeni 12, 2008, 19:23:25 od billyRI » Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #46 na: Studeni 12, 2008, 19:59:56 »

Posle sve ?eš?ih nesuglasica trenera Murinja i Adrijana,
Masimo Moratti je riješio da Brazilca ponudi kao doplatu uz 60 miliona eura za mladog asa Atletico Madrida, "Kun" Aguera.

pa valjda ?e se pokazati boljim od Brazilca

U to nema sumnje!
Evidentirano

Milano siamo noi!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #47 na: Studeni 12, 2008, 20:01:50 »

kako misliš u to nema sumnje? adriano je zajebo mnogo puta ali da nam nije donio nebrojeno mnogo sretnih trenutaka?
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #48 na: Studeni 12, 2008, 20:04:09 »

Ja se sje?am jedino gola Milanu u 93. minuti. I naravno da ih je bilo još, ali s Aguerom ?e ih biti više!
Evidentirano

Milano siamo noi!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #49 na: Studeni 12, 2008, 20:06:22 »

Ja se sje?am jedino gola Milanu u 93. minuti. I naravno da ih je bilo još, ali s Aguerom ?e ih biti više!
samo to?  Undecided
Evidentirano

Str: 1 [2] 3 4 ... 8   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!