Veljaa 10, 2012, 09:28:43 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 5 6 [7] 8   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Maradona i Agüero u Interu?!  (Posjeta: 4676 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
hate
Super clan

« Odgovor #150 na: Travanj 11, 2009, 13:23:05 »

volio bi ga vidjeti u Interu ali odsteta je prevelika treba neku kombinaciju napravit
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #151 na: Travanj 11, 2009, 23:45:33 »

10 kila kokaina dat licno Maradoni nagovorio bi ga tad sto posto  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
hate
Super clan

« Odgovor #152 na: Travanj 12, 2009, 12:43:12 »

I to je opcija Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano
ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #153 na: Studeni 22, 2009, 14:38:11 »

http://www.index.hr/sport/clanak/aguero-ide-u-inter-ili-chelsea-za-45-milijuna-eura-maradona-preporuca-serie-a/461277.aspx
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #154 na: Studeni 22, 2009, 16:12:55 »

Flag Flag
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #155 na: Studeni 22, 2009, 16:49:30 »

Ajde neka i on dodje onda da vidimo kako ce funkcionisati
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
goca_flash
Super clan

« Odgovor #156 na: Studeni 24, 2009, 11:34:38 »

ja bi recimo pristao na zamjenu eto'o - kun  Cheesy

aguero ima puno vise igrackog znanja od eto'oa i strasno bi se nadopunjavo sa militom i balotellijem!!!!
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #157 na: Studeni 24, 2009, 11:44:30 »

aguero ima puno vise igrackog znanja od eto'oa i strasno bi se nadopunjavo sa militom i balotellijem!!!!

ovo ?u shvatiti kao šalu, jer zbilja ne vidim ozbiljnost u ovome...
Evidentirano

majstormk
Super clan

« Odgovor #158 na: Studeni 24, 2009, 12:52:58 »

daleko je aguero jos od etooa ako ce ga ikad i dostici...
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #159 na: Studeni 24, 2009, 13:26:51 »

Ej boze dragi kakvih komentara ima  ovo za Aguera igrac je oke ali nikad kao Etoo ...
Mora on jos toga da uradi da bude kao Etoo...
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
kdinter
Stalni clan

« Odgovor #160 na: Studeni 24, 2009, 13:48:23 »

Da li je moguce da si nesto ovako ispalio?
Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #161 na: Studeni 24, 2009, 14:00:21 »

Aguero me uop?e nije toliko impresionirao kao igra? dosad u karijeri, ali uvjeren sam da bi u Interu bolje igrao nego Eto'o. Tako?er bi razmislio ako ništa o ovako ne?em, iako ne sumnjam da bi Eto'o njegov ponos, a prije svega pla?a koju bi mu bila ponu?ena u Atleticu zaustavili da se vrati u Primeru.

Najidealniji bi bilo da nekako uspijemo trampiti Eto'o za Drobgu ili Torresa, ali nažalost ništa i od toga jer smo robovi njegove bolesne pla?e i on ?e tu i ostati 5 godidna.
Evidentirano
kdinter
Stalni clan

« Odgovor #162 na: Studeni 24, 2009, 14:06:44 »

Aguero me uop?e nije toliko impresionirao kao igra? dosad u karijeri, ali uvjeren sam da bi u Interu bolje igrao nego Eto'o. Tako?er bi razmislio ako ništa o ovako ne?em, iako ne sumnjam da bi Eto'o njegov ponos, a prije svega pla?a koju bi mu bila ponu?ena u Atleticu zaustavili da se vrati u Primeru.

Najidealniji bi bilo da nekako uspijemo trampiti Eto'o za Drobgu ili Torresa, ali nažalost ništa i od toga jer smo robovi njegove bolesne pla?e i on ?e tu i ostati 5 godidna.
Aguero nije dosad uradio nista znacajnije u svojoj karijeri niti je igrao neke bitne utakmice,ali dobro mlad je decko,cela karijera je pred njim.

Za Toressa se slazem,bili bi sjajno kada bi ga imali ali zasto Drogba? Da nam odigra jednu sezonu dobro i onda jos 2-3 god da uzima pare? Nece ni on igrati za klikere a za par meseci mu je 32 god.
Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #163 na: Studeni 24, 2009, 14:20:09 »

Aguero nije dosad uradio nista znacajnije u svojoj karijeri niti je igrao neke bitne utakmice,ali dobro mlad je decko,cela karijera je pred njim.

Za Toressa se slazem,bili bi sjajno kada bi ga imali ali zasto Drogba? Da nam odigra jednu sezonu dobro i onda jos 2-3 god da uzima pare? Nece ni on igrati za klikere a za par meseci mu je 32 god.

Pa takva ?e situacija ubrzo biti i s Eto'om, ne vidim nikakve posebne razlike.

Razlika je samo što je Drogba ipak kvalitetniji igra? i vjerojatno me?u tri najbolja napada?a na svijetu. Jednog od trojice smo prodali u Barcu, ostaju još Drogba i Torres s tim da Španjolac sigurno ne?e završiti u Interu.

Ali živo me zanima sljede?i mercato, nije nemogu?e da se Moratti odlu?i na daljnu prodaju najboljih igra?a pa ?emo morati tražiti zamjene za Maicona i Cesara recimo.

A ja bih recimo baš volio da jedno veliko ime tipa Fabregas, Essien ili tako netko sleti na Meazzu, iako stvarno nema šanse za tako nešto zadnjih godina. Na Sneijderu možemo samo zahvaljivati Bogu i Realu.
« Zadnja izmjena: Studeni 24, 2009, 14:23:31 od Krovopokrivac_SB » Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #164 na: Studeni 24, 2009, 14:32:25 »

ovo ?u shvatiti kao šalu, jer zbilja ne vidim ozbiljnost u ovome...
vjerovatno je sala pa vidis smajlic

predvodio je argentinu do zlatne medalje na SP u-21 bio najbolji igrac,odveo je klub u LP iako sa torresom nisu mogli primirisat tom takmicenju a uvjeren sam da ce biti odlican igrac samo treba da ode u neki jaci klub
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
kdinter
Stalni clan

« Odgovor #165 na: Studeni 24, 2009, 14:38:32 »

Pa takva ?e situacija ubrzo biti i s Eto'om, ne vidim nikakve posebne razlike.

Razlika je samo što je Drogba ipak kvalitetniji igra? i vjerojatno me?u tri najbolja napada?a na svijetu. Jednog od trojice smo prodali u Barcu, ostaju još Drogba i Torres s tim da Španjolac sigurno ne?e završiti u Interu.

Ali živo me zanima sljede?i mercato, vrlo je vjerojatno da se Moratti odlu?i na daljnu prodaju najboljih igra?a pa da moramo tražiti zamjene za Maicona i Cesara recimo.

A ja bih recimo baš volio da jedno veliko ime tipa Fabregas, Essien ili tako netko sleti na Meazzu, iako stvarno nema šanse za tako nešto zadnjih godina. Na Sneijderu možemo samo zahvaljivati Bogu i Realu.
Ipak je Eto 3 god mladji od Drogbe,te to u ovim godinama predstavlja bitnu razliku.

Nemanja Vidic je pre nekih mesec dana izjavio da su mu igraci koji prave najvise problema za cuvanje Ibrahimovic,Eto i Toress. Ipak je on merodavniji od nas da tako nesto prosudi,ili mozda nije?
Evidentirano
kdinter
Stalni clan

« Odgovor #166 na: Studeni 24, 2009, 14:41:13 »

vjerovatno je sala pa vidis smajlic predvodio je argentinu do zlatne medalje na SP u-21 bio najbolji igrac,odveo je klub u LP iako sa torresom nisu mogli primirisat tom takmicenju a uvjeren sam da ce biti odlican igrac samo treba da ode u neki jaci klub
Ne sumnjam ja da ce on biti dobar igrac a ta takmicenja tipa U-21 i ostalo,to mozes okaciti macku o rep.
Evidentirano
kdinter
Stalni clan

« Odgovor #167 na: Studeni 24, 2009, 14:47:58 »

Evo za Krovopokrivaca da dokumentujem

http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/36/Fudbal/152941/Vidi%C4%87:+Tores,+Eto+i+Ibrahimovi%C4%87+najopasniji+na+svetu.html
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #168 na: Studeni 24, 2009, 16:52:51 »

Drogba je dobar al ne kao Etoo pa pobogu brate Etoo 10. ožujka 1981   Drogba 11. ožujka 1978.)  i to je isto daj boze  al kolko puta ga  je i sam Etoo pobjedio po izboru najboljeg nogometasa afrike Budi siguran da je Etoo uz rame Toresu Ibrahimmovicu prije ...
I kako stvari stoje odveo je svoju repku na SP  osvojio je prosle sezone s Barcelonom sve sa interom dobro stoji na svim frontovima
tako da ce i ve godine biti pobjednik ubjedjen sam ...
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2009/11/05/1605729/african-debate-does-a-fifa-world-player-nomination-mean-etoo
African Debate: Does A FIFA World Player Nomination Mean Eto'o Will Be African Player Of 2009?
Drogba je odlican al gazi ga vrjeme kao i sve nas kamo srece da je doso u inter kad ja napustao francusku ...al ne sada
« Zadnja izmjena: Studeni 24, 2009, 16:54:41 od Adnan » Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #169 na: Studeni 24, 2009, 16:59:37 »

Slazem se za taj izbor u pravu je ....
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #170 na: Studeni 24, 2009, 17:00:26 »

Drogba je bez ikakve sumnje bolji igra? od Eto'oa. Bio i ostao.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #171 na: Studeni 24, 2009, 17:05:39 »

e tu se moram složit, drogba je po meni najbolji napada? danaÅ¡njice i od kada ga gledam(joÅ¡ se sje?am petice i francuskih dana) stvarno je nevjerojatan ne znaÅ¡ Å¡ta mu ide bolje držanje lopte, ?rvstina u duelima(tj kad on ho?e padne  Grin) ili egzekucija
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #172 na: Studeni 24, 2009, 17:09:52 »

Drogba je bez ikakve sumnje bolji igra? od Eto'oa. Bio i ostao.
Tebi jeste i to je tvoj izbor samo po cemu po kojj statistici Etoo igrao u Barci osvojio sve zivo davo golove u CL ovaj osto u chelsea daleko vecu karijeru napravio Etoo od njega imaj i to na umu i sad je u INTERU ....ali to je tvoj izbor znaj da ce ga i sad Etoo pobjedit u izboru najboljeg nogometasa afrike al ti kazes drogba je bolji i tako stoji tvoje se pika Ljudi pametniji biraju tko je bolji statistika jedno a stvarnos driugo Drogbi svaka cast cjenim ga ali Etoo je meni bolji ..
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #173 na: Studeni 24, 2009, 17:12:16 »

Tebi jeste i to je tvoj izbor samo po cemu po kojj statistici Etoo igrao u Barci osvojio sve zivo davo golove u CL ovaj osto u chelsea daleko vecu karijeru napravio Etoo od njega imaj i to na umu i sad je u INTERU ....ali to je tvoj izbor znaj da ce ga i sad Etoo pobjedit u izboru najboljeg nogometasa afrike al ti kazes drogba je bolji i tako stoji tvoje se pika Ljudi pametniji biraju tko je bolji statistika jedno a stvarnos driugo Drogbi svaka cast cjenim ga ali Etoo je meni bolji ..
to?no to statistika je jedno a stvarnost drugo to si dobro rekao
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #174 na: Studeni 24, 2009, 17:15:32 »

O tome smo ve? pisali, dovoljno je pogledati Eto'ov prosjek nastup/gol u Barci i u svim ostalim klubovima u karijeri.

Pametnome dosta.
Evidentirano
 Str: 1 ... 5 6 [7] 8   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!