|
Ultras
|
 |
« na: Listopad 15, 2008, 13:39:09 » |
|
Maradona obavlja "posao desetlje?a" za Inter
Prije nekoliko tjedana talijanski mediji su na široko pisali o mogu?oj suradnji milanskog Intera (prvaka Italije zadnje tri godine) s ponajboljim nogometašem svih vremena Diegom Armandom Maradonom...
Tada se spominjalo kako bi Maradona diljem Argentine, ali i Južne Amerike, pronalazio nove talente, te obavljao svojevrsnu skauting službu za Inter. No, samo neki mediji su napomenuli kako iza toga stoji «posao desetlje?a», odnosno dolazak Sergija Kuna Agüera u Inter.
Maradona i trenuta?ni sjajni napada? madridskog Atletica su u krvnom srodstvu. Maradona je postao djed one sekunde kada je Agüero postao otac, a povezuje ih Mardonina k?erka, odnosno Agüerova bolja polovica Giannina.
Moratti, vlasnik Intera, je svojim izjavama dao nazna?iti kako je mogu?e da se takav posao ostvari, a po pisanju talijanskih medija u srijedu, rezultat bi se moglo vidjeti ve? dan poslije.
Jedan dio Interova ?elništa je otputovao u ?ile gdje ?e argentinska reprezentacija u srijedu nave?er odigrati kvalifikacijsku utakmicu za SP 2010. godine. Nakon toga ?e za isti stol sjesti Maradona, Agüero i ?elništvo Intera. Tijekom ?etvrtka možda ve? osluhnemo prve reakcije.
Smatrate li da trebaju doci?!Moje osobno misljenje da bi mogli doc,i ne vidim nijednu mogucnost da nebi Maradona mogao doci,a veliki plus je to sto ako Maradona dode,sa sobom ce kao sto pise i Aguera...u zadnje vrijeme ovo se cini sve vise vjerovatnije da ce doci,vrata su im sirom otvorena,ali brine me odsteta za Aguera...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1 na: Listopad 15, 2008, 15:35:14 » |
|
mene brine di bi igro? hmmm da krenemo sa 4 napada?a?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Joža
|
 |
« Odgovor #2 na: Listopad 15, 2008, 16:18:00 » |
|
da super je igrac,ali nevjerujem da moze kraj ibre i adriana 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #3 na: Listopad 15, 2008, 20:04:01 » |
|
Da,prevelika je gužva u napadu,ali mislim da bi rotirao njega i Adriana pa koji više pokaže dobio bi više minutaže.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #4 na: Listopad 15, 2008, 20:06:45 » |
|
Za mene je on medu najboljima na svijetu i ne vjerujem da ako dode da se nece snaci,ako on dode Crespo sigurno odlazi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #5 na: Listopad 15, 2008, 20:08:14 » |
|
Crespo i ovako i onako odlazi jer vidi da nema šanse.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #6 na: Listopad 16, 2008, 15:13:03 » |
|
Za mene je on medu najboljima na svijetu i ne vjerujem da ako dode da se nece snaci,ako on dode Crespo sigurno odlazi.
crespo, cruz, balotelli najvjerojatnije, ne voli ga mou, onda idu?i ?ini mi se na popisu bi mogao biti adriano...zar stvarno to želiš? mislim da imamo odli?ne napada?e i ne treba nam nitko, pa ?ak ni aguero! možda za nekih 3 godine
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #7 na: Listopad 16, 2008, 15:38:59 » |
|
Nikad neznas ko kad i gdje moze otici,kao sto sma napisao u drugoj temi,od viska glava ne boli
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #8 na: Listopad 16, 2008, 16:04:44 » |
|
Nikad neznas ko kad i gdje moze otici,kao sto sma napisao u drugoj temi,od viska glava ne boli
o boli, boli nastane nesloga,"gužva" u sval?ionici
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #9 na: Listopad 16, 2008, 16:29:54 » |
|
Ako dode Aguero,zasigurno ce napustiti klub netko...Zato tu envidim nikakvu guzvu napadaca,isto tako nemora znacit da ce svi uvijek biti u formi,uvijek se zna,tko se najbolje pokaze,prednost dobije...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #10 na: Listopad 16, 2008, 20:17:33 » |
|
pa sad je ve? gužva, minimum 2 trebaju oti? ako do?e jedan....ma usotalom ot toga ne?e biti ništa vidit ?eš
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #11 na: Listopad 16, 2008, 20:38:41 » |
|
ja isto ne vjerujem da ?e nešto biti od toga. volio bih da maradona bude scaut i da mu se na taj na?in pomogne a i mi bi medijski dodatno profitirali.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #12 na: Listopad 16, 2008, 21:43:48 » |
|
Budimo realni, ?esto ovdje vidim izjave povedene simpatijama prema pojedinom igra?u, ali kod M. prolaze samo ozbiljni radnici i 100% borci. Moje je mišljenje da dosta igra?a idu?e sezone ne?e više biti u Interu. Tako sam gotovo uvjeren da Adriano i Baloteli, ako ne po?nu zabijati lete van ( o Crespu niti ne pri?am jer je on ve? definitivno bivši ), jer ako pogledate efikasnost napada?a, ona je jako loša. Devet golova u prvenstvu u 6. kola je jako loše s obzirom da smo igrali tek jednu jaku utakmicu ( Milan ) i tu smo ostali na nuli. Ja protv Aguera ne bi imao ništa, jer on je ve? sada provjerena klasa !!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #13 na: Listopad 16, 2008, 22:04:37 » |
|
potpuno si u pravu i biti ?e bolnih rastanaka. eto ja sam prvi stradao jer moja simpatija(Crespo) ide van ali šta je tu je. Mou je gazda i on odgovara za rezultate i njegova je naravno zadnja. Tko se ne uklapa u koncepciju igr ili ne daje o?ekivano ne?e biti milosti. Nema tu ljutnje i simpatija to je profi nogomet.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #14 na: Listopad 17, 2008, 13:06:20 » |
|
Neko kad tad ce morat otici,neki su napravili dosta za nas i spremni su za napustiti klub...sve u svemu sam ZA dolazak Aguera.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #15 na: Listopad 17, 2008, 15:18:29 » |
|
Ma taj Aguero je dragulj i treba ga svakako gledat dovest jer ve? je skup a za godinu dana ?e mu bit cijena ko Messiu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #16 na: Listopad 17, 2008, 15:34:45 » |
|
adri je dao 2-3 gola, slažem se malo, nadam se da ?e ubrzo proradit, dok balotelli nemre zabijat sa klupe
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #17 na: Listopad 17, 2008, 16:40:04 » |
|
adri je dao 2-3 gola, slažem se malo, nadam se da ?e ubrzo proradit, dok balotelli nemre zabijat sa klupe
Ante, nemoj ra?unati na golove iz penala. Ja iskreno ?isto sumnjam da ?e od Adriana nešto biti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #18 na: Listopad 17, 2008, 18:38:06 » |
|
adri se popravio u igri i vidi se volja za napredovanjem to je ocito...a i ibra nije nista vise zabio od adria za sad nemozemo po po pogodcima zakljucivat nista.vidjet cemo u nedelju dali smo jos u krzi sto se tice realizacije
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #19 na: Listopad 17, 2008, 20:34:49 » |
|
Zasad sve ide dobro,naprijed ADRI
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #20 na: Listopad 17, 2008, 22:18:23 » |
|
adri se popravio u igri i vidi se volja za napredovanjem to je ocito...a i ibra nije nista vise zabio od adria za sad nemozemo po po pogodcima zakljucivat nista.vidjet cemo u nedelju dali smo jos u krzi sto se tice realizacije
Ibra je puno više dao nego što si ti napisao. Riješio ti je dvije tekme ( to mi prvo pada na pamet ) PAO ( dvije asistencije za gol ) i Bolognu ( vrhunska peta za gol ) Cruz je tako?er na po?etku bio solidan, a drugih napada?a kao da nema. Ja sam ?ak spreman prihvatit okladu da Adriano ne?e ništa zapaženo napraviti idu?e 4 utakmice ( ne ra?unajmo penale ako koji izvede ) Mislim da volja nije ništa bez golova, jer samo golovi drže napada?e na životu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #21 na: Listopad 18, 2008, 10:23:14 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #22 na: Listopad 18, 2008, 10:33:17 » |
|
moje mišljenje je sasvim blizu javier33-a ali nemam ništa protiv da Adriano ispuni o?ekivanja velike ve?ine sa foruma. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #23 na: Listopad 18, 2008, 11:23:12 » |
|
ja sam tvrdio da ?e se vratit kad su svi govorili da ne?e, i vidi vratio se, sada tvrdim da ?e po?et zabijat u idu?e 4 tekme da ?e dat dosta golova, najvažnije je da mu mou daje prilike i da mu vjeruje, ali isto tako mislim da ako se ne iskaže u golovima u idu?e 4 tekme da mora se dat više prilike mariu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #24 na: Listopad 18, 2008, 12:55:08 » |
|
da super je igrac,ali nevjerujem da moze kraj ibre i adriana  on je trenutno bolji napadac od adriana i mislim da bi njega lagano izbacio iz sastava
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|