|
ante
|
 |
« Odgovor #350 na: Veljaa 15, 2010, 23:32:56 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #351 na: Oujak 11, 2010, 00:28:52 » |
|
prejako I DA DODE MATERAZZI * CEMO JOJ PO * !!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 11, 2010, 06:27:23 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #352 na: Oujak 11, 2010, 00:30:27 » |
|
ovo je bilo prije 2/3 godine kad je zrinjski proso partizana a dinamo rijeka hajduk ispali iz Europe ovo je bio jedan od najaci transparenata 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #353 na: Oujak 11, 2010, 18:32:59 » |
|
znam bilo je hrpa boysa na toj utakmici
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #354 na: Oujak 11, 2010, 19:26:17 » |
|
ovo je bilo prije 2/3 godine kad je zrinjski proso partizana a dinamo rijeka hajduk ispali iz Europe ovo je bio jedan od najaci transparenata  ovo je bilo finale kupa protiv slobode
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #355 na: Oujak 11, 2010, 20:15:43 » |
|
ovo je bilo prije 2/3 godine kad je zrinjski proso partizana a dinamo rijeka hajduk ispali iz Europe ovo je bio jedan od najaci transparenata  haha tragikomicno kako su prosli
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #356 na: Oujak 15, 2010, 18:48:26 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #357 na: Oujak 15, 2010, 18:57:27 » |
|
hahaha aj da su našli nekog igra?a za opjevat, a ne hargreavesa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #358 na: Oujak 15, 2010, 19:04:23 » |
|
hahaha aj da su našli nekog igra?a za opjevat, a ne hargreavesa  šta fali hargreavesu sigurno je privrženiji klubu od balotelia  a to je najbitnije... a imaju i za ostale igra?e dosta pjesama ... al ova je najžeš?a .. I wont curly hair tooooooo 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 15, 2010, 19:37:31 od interista herceg »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #359 na: Oujak 15, 2010, 19:06:33 » |
|
da vjerojatno je, no kada je zadnji put zaigrao za united, tj za bilo koga  mislim meni je bio sasvim ok igra? u bayernu pa ?ak i kratki period u MU do ozljede, od tada kao da je u zemlju propao....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #360 na: Oujak 15, 2010, 19:35:35 » |
|
da vjerojatno je, no kada je zadnji put zaigrao za united, tj za bilo koga  mislim meni je bio sasvim ok igra? u bayernu pa ?ak i kratki period u MU do ozljede, od tada kao da je u zemlju propao.... e baš se i ja to pitam nije ima 2 godine možda je neka vrlo teška ozljeda u pitanju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #361 na: Travanj 21, 2010, 16:06:51 » |
|
ENO NEREDI U VRAP?I?IMA VELEZ - ZRINJSKI
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #362 na: Travanj 21, 2010, 16:07:33 » |
|
MOLIM VAS POGLEDAJTE IZVJESTAJ S UTAKMICE SVAKO 2 MINUTE PREKID HAHAHAH
1. minuta: Po?ela je utakmica u Vrap?i?ima, s centra su prvi krenuli igra?i Zrinjskog...
11. minuta: Po?etak utakmice je u znaku po?etnog ispitivanja snaga. Igra se odvija na sredini terena. Navija?i Zrinjskog još nisu stigli na stadion u Vrap?i?ima...
12. minuta: Prva šansa za Velež. Na asistenciju Velagi?a, u dobroj šansi se našao ?oli?, no Veležov strijelac nije najbolje reagovao i pucao je pravo u golmana Zrinjskog Melhera.
14. minuta: Upravo su na stadion stigli prvi navija?i Zrinjskog...
18. minuta: U toku je prekid utakmice u Vrap?i?ima. Kako nam javljaju s mjesta doga?aja, prekid su izazvali gostuju?i navija?i, svojim divljanjem. Reporteri nam javljaju da su u jednom momentu bile ugrožene i klupe sa igra?ima...
16:54... Nakon prekida koji je trajao i do deset minuta, upravo je nastavljena utakmica u Vrap?i?ima. Kako nam javljaju s mjesta doga?aja, sve do dolaska navija?a Zrinjskog bio je to pravi gradski derbi, me?utim sada je to sve osim sporta, a sve o?i su sada uprte u gostuju?e navija?e, umjesto u teren...
20. minuta: Udarac Škalji?a prema golu gostiju, lopta je otišla iznad Melherovog gola...
22. minuta: U toku je velika bakljada doma?ih navija?a... To je ponovo izazvalo kra?i prekid utakmice...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #363 na: Travanj 21, 2010, 16:07:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #364 na: Travanj 21, 2010, 17:48:37 » |
|
hahahaha ovog nema nigdje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #365 na: Travanj 22, 2010, 01:11:20 » |
|
hahahaha ovog nema nigdje
HAHHAHA jašta ali u 14 minuti Ultrasi dosli na stadion u 18 minuti prekid kamenovali klupu veleža hahah, u 65 minuti policija ih otjerala sa stadiona ONO BAS SAMO DOSLI DA NERED HAHAHAHAH TI SI PRVAK ŠUGAVE ZEMLJE TI SI DIO MOSTARSKIH SNOVA TI DOLAZIS SA ZAPADNE STRANE I VOLIM TE BOLA 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #366 na: Travanj 22, 2010, 15:03:11 » |
|
do?i ?u i ja Forza jednom na derbi pa di puklo da puklo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #367 na: Travanj 22, 2010, 18:45:35 » |
|
do?i ?u i ja Forza jednom na derbi pa di puklo da puklo
Sto se tice nogometa bolje ti je gledat dinamovu djecu kako treniraju, al sto se ice navijanja predobro. Jednom ces doc dao Bog zdravlja dogovorit cemo se 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #368 na: Travanj 23, 2010, 15:33:57 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #369 na: Travanj 23, 2010, 15:37:58 » |
|
Sto se tice nogometa bolje ti je gledat dinamovu djecu kako treniraju, al sto se ice navijanja predobro. Jednom ces doc dao Bog zdravlja dogovorit cemo se  e zajebajes forza nije bas tako nekvalitetno bude dobrih utakmica kao npr. ona kad im je vukovic u 90min dao gol za pobjedu pod B.B a ima puno puno manje zutih i prekrsaja nego na dinamo-hajduk koji su rekorderi po pitanju prekrsaja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #370 na: Travanj 23, 2010, 16:51:41 » |
|
e zajebajes forza nije bas tako nekvalitetno bude dobrih utakmica kao npr. ona kad im je vukovic u 90min dao gol za pobjedu pod B.B a ima puno puno manje zutih i prekrsaja nego na dinamo-hajduk koji su rekorderi po pitanju prekrsaja
meni da nema dinama i hajduka hrvatska liga bi mozda bila i gora od nase
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #371 na: Travanj 23, 2010, 17:13:23 » |
|
pa BiH liga bi bila ja?a da u Hrvatskoj nema Dinama.. on jedini i nabija koeficijent u Europi... kvaliteta igre je tu negdje... da se iz BH lige izbace mesarske ekipe tipa Leotar, Sloboda i smanji se na 12 klubova bila bi taman fina... tako?er posje?enost je mnogo bolja u BH ligi... u HR su stadionu prazni skoro uvijek.. napune se kad igraju Dinamo, Hajduk negdje.. koliko ljudi bude na utakmicama Lokomotive, Sesveta itd... smiješno... obe lige se moraju skratiti na 12 klubova pa ?e to izgledati mnogo bolje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #372 na: Travanj 23, 2010, 17:20:57 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #373 na: Travanj 23, 2010, 18:13:40 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #374 na: Travanj 23, 2010, 20:44:00 » |
|
Ljepa slika stvarno i dodje OFK BEOGRAD ili INTER ZAPRESCIC oderat ce svaku ekipu iz prvog djela tabele..PARTIZAN ZVJEZDU DINAMO HAJDUK NECU SPOMINJAT Ligu u BIH TREBA ukinut zali boze para sto se ulazu bolje kakvo radno mjesto otvorit to je umrlo vec davno ...KORUPCIJA .,.....u to sam sto posto siguran svake godine razlicit prvak zna se ko ce biti prije sezone I kad nekad procitam neki huligan sarajeva zrinjskog zelje slobode veleza ili nekog drugog kluba prave neke probleme daj ba zalosno smjesno posljednji primjer je sad Sarajevo protv Sirokog dole brate vise dokle takve scene zalosno nek se stide i srame POLITICARI jer oni stoje iza svega ...FORZA INTER samo inter ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|