|
ante
|
 |
« Odgovor #425 na: Oujak 06, 2010, 20:42:39 » |
|
Edinnnnnnnnnnnnn Dzekooooooooooooooooooo 2 golaaaaaaaaaaa 2. strijelac Bundeslige  šta je s onim ibiševi?em? svi su ga hvalili a ja sam rekao da ove sezone ne?e zabit onoliko kolko je u prošloj zabio u prvom dijelu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #426 na: Oujak 06, 2010, 20:47:04 » |
|
šta je s onim ibiševi?em? svi su ga hvalili a ja sam rekao da ove sezone ne?e zabit onoliko kolko je u prošloj zabio u prvom dijelu
ja sam odmah rekao da je razlika u dzeki i ibisevicu prevelika, kod jednog se vidi da mu ide u tom trenutku i sto netreba uc udje mu dok kod drugog se vidi klasa!!! ibisevic je bezzze napadac
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #427 na: Oujak 06, 2010, 20:54:11 » |
|
šta je s onim ibiševi?em? svi su ga hvalili a ja sam rekao da ove sezone ne?e zabit onoliko kolko je u prošloj zabio u prvom dijelu
polako on se vraca, sjebala ga povreda 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #428 na: Oujak 06, 2010, 21:22:22 » |
|
polako on se vraca, sjebala ga povreda  jes jes.... povreda ligamenata, imao sam je i ja... profesionalci rade oko njega on to sad i ne osjeca... samo se moze vadit na to cccc
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #429 na: Oujak 06, 2010, 23:35:57 » |
|
slažem se da mu ta ozljeda nije nikakvo opravdanje, prošlo je ve? godinu dana  ali eto drago mi je da i ja nekad nešto pogodim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #430 na: Oujak 07, 2010, 23:04:05 » |
|
slažem se da mu ta ozljeda nije nikakvo opravdanje, prošlo je ve? godinu dana  ali eto drago mi je da i ja nekad nešto pogodim  9 pogodaka i 3 asista nije lose bolji je od nase kobre 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #431 na: Oujak 08, 2010, 19:23:21 » |
|
ali jedna velika razlika IGRA U BUNDESLIGI 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #432 na: Oujak 08, 2010, 22:38:01 » |
|
cak i ja koji nisam miljenik eto'oa mislim da bi u njemackoj ligi svake sezone isao oko brojke od 30 golova!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hrca
|
 |
« Odgovor #433 na: Oujak 09, 2010, 14:21:25 » |
|
malo si ga pretjerao, postoji razlika, to stoji, ali sad nije neka ekstra drasti?na, tipa nebo zemlja.. trpao je i u primeri po skoro 30, pa onda je i ona na tom nivou?! ( eto"o) o?ito je da postoji razlika u kvaliteti izme?u Ibiševi?a i Džeke, ovaj potonji sigurno je svjetska klasa, a Ibiševi? je po meni ?isti egzekutor, ?ovjek gol, kojeg ne ide uvijek, ali ne igra u nekoj pretjerano kvalitetnoj ekipi a i ta ozljeda imala je svoje, iako je prošlo godinu i više, a i statistika mu za ovu sezonu uop?e nije loša, on još i drži hofenheim, najbolji je strijelac kluba, 9 golova...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #434 na: Oujak 09, 2010, 19:13:17 » |
|
malo si ga pretjerao, postoji razlika, to stoji, ali sad nije neka ekstra drasti?na, tipa nebo zemlja.. trpao je i u primeri po skoro 30, pa onda je i ona na tom nivou?! ( eto"o) o?ito je da postoji razlika u kvaliteti izme?u Ibiševi?a i Džeke, ovaj potonji sigurno je svjetska klasa, a Ibiševi? je po meni ?isti egzekutor, ?ovjek gol, kojeg ne ide uvijek, ali ne igra u nekoj pretjerano kvalitetnoj ekipi a i ta ozljeda imala je svoje, iako je prošlo godinu i više, a i statistika mu za ovu sezonu uop?e nije loša, on još i drži hofenheim, najbolji je strijelac kluba, 9 golova...
cinjenica je da u njemackoj ligi svaki igrac moze trpat golove, pa jedan klemen lavri? koji nije mogao u hajduku igrat a u inter zapresicu zabio dva gola u njemackoj ligi se toliko nazabijao da ga je trazio jedan real madrid, mislim spekulacije naravno da ga real i nije trazio!!! u njemackoj neki graffite zabije gol za golom, martins nema ni 30% utakmica ove sezone a zabio vec 7-8 golova!!! svaki i ispod prosjecni napadac uspijeva zabijat u toj ligi..... spanjolska je takodjer liga bez obrane mada u spanjolskoj za razliku od njemacke ima vise taktike, svejedno za napadace raj na zemlji!!! napadacima je najgore daleko igrat u italiji i engleskoj i tu samo odabrani mogu igrat na visokoj razini, posebno u italiji!!! ja sam uvjeren sto posto da bi eto'o zabio 30 golova u njemackoj ligi bez pretjerivanja.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #435 na: Oujak 20, 2010, 17:42:44 » |
|
Eintracht -Bayern 2:1  .... Miro Klose doveo Bayern iu vodstvo u 32-oj minuti ,a Eintracht preokrenuo na 2:1 ,u 87. i 89-oj minuti .... Forza Schalke
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #436 na: Oujak 20, 2010, 17:58:44 » |
|
Eintracht -Bayern 2:1  .... Miro Klose doveo Bayern iu vodstvo u 32-oj minuti ,a Eintracht preokrenuo na 2:1 ,u 87. i 89-oj minuti .... Forza Schalke forza svi osim bayerna kako su mi mrski 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #437 na: Oujak 20, 2010, 19:33:41 » |
|
navijam za bayern da osvoji, zbog oli?a(a i pranji?a donekle) a i op?enito su mi drag klub. no ve? nekoliko godina su katastrofalni i izlazak iz te krize se ne nazire. ina?e igrali su bez vjerojatno najboljeg igra?a(uz robbena) riberya
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #439 na: Oujak 20, 2010, 21:40:09 » |
|
forza svi osim bayerna kako su mi mrski  joooooooj sjecal se tko one godine kad su u zadnjem kolu osvojili titulu ne znam tacno godina koja je sam znam da su igrali Bayern Hamburg i kad je Sergej Barbarez doveo u vodstvo HSV onda tam pred sam kraj utakmice Patric Anderson iz free kick ako se ne varam za titulu a Schalke citavu sezonu bio na 1 mjestu i gamad osvoji u zadnjem kolu Schalke je nesretan klub a ko ce osvojit svi osim bayerna da se ja pitam .... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #440 na: Oujak 21, 2010, 00:19:02 » |
|
joooooooj sjecal se tko one godine kad su u zadnjem kolu osvojili titulu ne znam tacno godina koja je sam znam da su igrali Bayern Hamburg i kad je Sergej Barbarez doveo u vodstvo HSV onda tam pred sam kraj utakmice Patric Anderson iz free kick ako se ne varam za titulu a Schalke citavu sezonu bio na 1 mjestu i gamad osvoji u zadnjem kolu Schalke je nesretan klub a ko ce osvojit svi osim bayerna da se ja pitam ....  Ado, bit ?e da je ovaj...
http://www.youtube.com/v/zyCEjHLGtZs&rel=1 ....zato ?e se Schalke ove sezone osvetiti... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #441 na: Oujak 21, 2010, 00:42:15 » |
|
joooooooj sjecal se tko one godine kad su u zadnjem kolu osvojili titulu ne znam tacno godina koja je sam znam da su igrali Bayern Hamburg i kad je Sergej Barbarez doveo u vodstvo HSV onda tam pred sam kraj utakmice Patric Anderson iz free kick ako se ne varam za titulu a Schalke citavu sezonu bio na 1 mjestu i gamad osvoji u zadnjem kolu Schalke je nesretan klub a ko ce osvojit svi osim bayerna da se ja pitam ....  ma osvojili su i titulu kad je leverkuzen izgubio u zadnjem kolu iako su vecino prvenstva bili prvi tad su igrali lucio i ballack u bayer lev.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #442 na: Oujak 24, 2010, 09:30:58 » |
|
samo bi volio da Hertha da se proba nekako izvadit sa tog zadnjeg mjesta ali sada kada im vidite raspored nemoguce: 28 Hertha BSC Borussia Dortmund 29 1.FC Köln Hertha BSC 30 Hertha BSC VfB Stuttgart 31 Eintracht Frankfurt Hertha BSC 32 Hertha BSC FC Schalke 04 33 Bayer 04 Leverkusen Hertha BSC 34 Hertha BSC FC Bayern München
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #443 na: Oujak 28, 2010, 19:24:48 » |
|
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=37804&Ln=It .... Joe Šimuni?  strijelac za 1:1 u 80-oj minuti za svoj Hoffenheim vs Freiburg ,iz za njega ne karakteristi?ne akcije ,naime finiširao je brzu kontru Hoffenheima http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=37720&Ln=It .... Ivica Oli?  strijelac za 1:0 u 32-oj minuti za Bayern vs Stuttgart ,...ali kaj to vrijedi kad PANJ Van Gall izvadio na poluvremenu Olu i Pranji?a assistenta za Olin gol i uveo Riberiya i Robbena ,...i rezultat na kraju 1:2 ,...eto ti kad trener ima nos 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 28, 2010, 19:26:27 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #444 na: Travanj 07, 2010, 12:28:30 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #445 na: Travanj 17, 2010, 20:49:48 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #446 na: Travanj 17, 2010, 21:46:41 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #447 na: Svibanj 09, 2010, 17:52:26 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 09, 2010, 18:06:29 od Adnan »
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #448 na: Lipanj 01, 2010, 15:40:39 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #449 na: Lipanj 01, 2010, 16:02:16 » |
|
Steta
|
|