Veljaa 10, 2012, 09:55:18 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 16 17 [18] 19   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Bundesliga  (Posjeta: 12537 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #425 na: Oujak 06, 2010, 20:42:39 »

Edinnnnnnnnnnnnn Dzekooooooooooooooooooo 2 golaaaaaaaaaaa
2. strijelac Bundeslige  Smiley Smiley Smiley
Å¡ta je s onim ibiÅ¡evi?em? svi su ga hvalili a ja sam rekao da  ove sezone ne?e zabit onoliko kolko je u proÅ¡loj zabio u prvom dijelu
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #426 na: Oujak 06, 2010, 20:47:04 »

Å¡ta je s onim ibiÅ¡evi?em? svi su ga hvalili a ja sam rekao da  ove sezone ne?e zabit onoliko kolko je u proÅ¡loj zabio u prvom dijelu

ja sam odmah rekao da je razlika u dzeki i ibisevicu prevelika, kod jednog se vidi da mu ide u tom trenutku i sto netreba uc udje mu dok kod drugog se vidi klasa!!! ibisevic je bezzze napadac
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #427 na: Oujak 06, 2010, 20:54:11 »

polako on se vraca, sjebala ga povreda Smiley
Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
goca_flash
Super clan

« Odgovor #428 na: Oujak 06, 2010, 21:22:22 »

polako on se vraca, sjebala ga povreda Smiley

jes jes.... povreda ligamenata, imao sam je i ja... profesionalci rade oko njega on to sad i ne osjeca... samo se moze vadit na to cccc
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #429 na: Oujak 06, 2010, 23:35:57 »

slažem se da mu ta ozljeda nije nikakvo opravdanje, proÅ¡lo je ve? godinu dana  Roll Eyes ali eto drago mi je da i ja nekad neÅ¡to pogodim  Grin
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #430 na: Oujak 07, 2010, 23:04:05 »

slažem se da mu ta ozljeda nije nikakvo opravdanje, proÅ¡lo je ve? godinu dana  Roll Eyes ali eto drago mi je da i ja nekad neÅ¡to pogodim  Grin
9 pogodaka i 3 asista nije lose bolji je od nase kobre  Chuska
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #431 na: Oujak 08, 2010, 19:23:21 »

ali jedna velika razlika IGRA U BUNDESLIGI  Chuska
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #432 na: Oujak 08, 2010, 22:38:01 »

cak i ja koji nisam miljenik eto'oa mislim da bi u njemackoj ligi svake sezone isao oko brojke od 30 golova!!!
Evidentirano

Hrca
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #433 na: Oujak 09, 2010, 14:21:25 »

malo si ga pretjerao, postoji razlika, to stoji, ali sad nije neka ekstra drasti?na, tipa nebo zemlja.. trpao je i u primeri po skoro 30, pa onda je i ona na tom nivou?! ( eto"o)
o?ito je da postoji razlika u kvaliteti izme?u Ibiševi?a i Džeke, ovaj potonji sigurno je svjetska klasa, a Ibiševi? je po meni ?isti egzekutor, ?ovjek gol, kojeg ne ide uvijek, ali ne igra u nekoj pretjerano kvalitetnoj ekipi a i ta ozljeda imala je svoje, iako je prošlo godinu i više, a i statistika mu za ovu sezonu uop?e nije loša, on još i drži hofenheim, najbolji je strijelac kluba, 9 golova...
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #434 na: Oujak 09, 2010, 19:13:17 »

malo si ga pretjerao, postoji razlika, to stoji, ali sad nije neka ekstra drasti?na, tipa nebo zemlja.. trpao je i u primeri po skoro 30, pa onda je i ona na tom nivou?! ( eto"o)
o?ito je da postoji razlika u kvaliteti izme?u Ibiševi?a i Džeke, ovaj potonji sigurno je svjetska klasa, a Ibiševi? je po meni ?isti egzekutor, ?ovjek gol, kojeg ne ide uvijek, ali ne igra u nekoj pretjerano kvalitetnoj ekipi a i ta ozljeda imala je svoje, iako je prošlo godinu i više, a i statistika mu za ovu sezonu uop?e nije loša, on još i drži hofenheim, najbolji je strijelac kluba, 9 golova...

cinjenica je da u njemackoj ligi svaki igrac moze trpat golove, pa jedan klemen lavri? koji nije mogao u hajduku igrat a u inter zapresicu zabio dva gola u njemackoj ligi se toliko nazabijao da ga je trazio jedan real madrid, mislim spekulacije naravno da ga real i nije trazio!!! u njemackoj neki graffite zabije gol za golom, martins nema ni 30% utakmica ove sezone a zabio vec 7-8 golova!!! svaki i ispod prosjecni napadac uspijeva zabijat u toj ligi..... spanjolska je takodjer liga bez obrane mada u spanjolskoj za razliku od njemacke ima vise taktike, svejedno za napadace raj na zemlji!!! napadacima je najgore daleko igrat u italiji i engleskoj i tu samo odabrani mogu igrat na visokoj razini, posebno u italiji!!! ja sam uvjeren sto posto da bi eto'o zabio 30 golova u njemackoj ligi bez pretjerivanja.....
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #435 na: Oujak 20, 2010, 17:42:44 »

Eintracht -Bayern 2:1   ROFL ROFL ROFL ....Miro Klose doveo Bayern iu vodstvo u 32-oj minuti ,a Eintracht preokrenuo na 2:1 ,u 87. i 89-oj minuti ....  Forza Schalke Pehar
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #436 na: Oujak 20, 2010, 17:58:44 »

Eintracht -Bayern 2:1   ROFL ROFL ROFL ....Miro Klose doveo Bayern iu vodstvo u 32-oj minuti ,a Eintracht preokrenuo na 2:1 ,u 87. i 89-oj minuti ....  Forza Schalke Pehar
forza svi osim bayerna kako su mi mrski  Sick
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #437 na: Oujak 20, 2010, 19:33:41 »

navijam za bayern da osvoji, zbog oli?a(a i pranji?a donekle) a i op?enito su mi drag klub. no ve? nekoliko godina su katastrofalni i izlazak iz te krize se ne nazire. ina?e igrali su bez vjerojatno najboljeg igra?a(uz robbena) riberya
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #438 na: Oujak 20, 2010, 20:56:29 »

evo jedan od naših bivših bisera maniche gol?inom donio soldinom koelnu bod
http://www.net.hr/sport/ukratko/page/2010/03/19/0697006.html
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #439 na: Oujak 20, 2010, 21:40:09 »

forza svi osim bayerna kako su mi mrski  Sick
joooooooj sjecal se tko one godine kad su u zadnjem kolu osvojili titulu ne znam tacno godina koja je sam znam da su igrali Bayern Hamburg i kad je Sergej Barbarez doveo u vodstvo HSV onda tam pred sam kraj utakmice Patric Anderson iz free kick ako se ne varam za titulu a Schalke citavu sezonu bio na 1 mjestu i gamad osvoji u zadnjem kolu Schalke je nesretan klub a ko ce osvojit svi osim bayerna da se ja pitam .... Wink
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #440 na: Oujak 21, 2010, 00:19:02 »

joooooooj sjecal se tko one godine kad su u zadnjem kolu osvojili titulu ne znam tacno godina koja je sam znam da su igrali Bayern Hamburg i kad je Sergej Barbarez doveo u vodstvo HSV onda tam pred sam kraj utakmice Patric Anderson iz free kick ako se ne varam za titulu a Schalke citavu sezonu bio na 1 mjestu i gamad osvoji u zadnjem kolu Schalke je nesretan klub a ko ce osvojit svi osim bayerna da se ja pitam .... Wink

Ado, bit ?e da je ovaj... Cheesy Cheesy Cheesy <a href="http://www.youtube.com/v/zyCEjHLGtZs&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/zyCEjHLGtZs&rel=1</a> ....zato ?e se Schalke ove sezone osvetiti... Pehar
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #441 na: Oujak 21, 2010, 00:42:15 »

ma osvojili su i titulu  kad je leverkuzen izgubio u zadnjem kolu iako su vecino prvenstva bili prvi tad su igrali lucio i ballack u bayer lev. 
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #442 na: Oujak 24, 2010, 09:30:58 »

samo bi volio da Hertha da se proba nekako izvadit sa tog zadnjeg mjesta ali sada kada im vidite raspored nemoguce:
28      Hertha BSC       Borussia Dortmund   
29    1.FC Köln    Hertha BSC    
30    Hertha BSC    VfB Stuttgart    
31    Eintracht Frankfurt    Hertha BSC    
32    Hertha BSC    FC Schalke 04    
33    Bayer 04 Leverkusen    Hertha BSC    
34    Hertha BSC    FC Bayern München    
Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #443 na: Oujak 28, 2010, 19:24:48 »

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=37804&Ln=It ....Joe Å imuni?   Clap Clap Clap strijelac za 1:1 u 80-oj minuti za svoj Hoffenheim vs Freiburg ,iz za njega ne karakteristi?ne akcije ,naime finiÅ¡irao je brzu kontru  Suprised Hoffenheima

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=37720&Ln=It ....Ivica Oli?  Clap Clap Clap strijelac za 1:0 u 32-oj minuti za Bayern vs Stuttgart ,...ali kaj to vrijedi kad PANJ Van Gall izvadio na poluvremenu  Olu i Pranji?a assistenta za Olin gol i uveo Riberiya i Robbena ,...i rezultat na kraju 1:2 ,...eto ti kad trener ima nos  Roll Eyes  ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO
« Zadnja izmjena: Oujak 28, 2010, 19:26:27 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #444 na: Travanj 07, 2010, 12:28:30 »

<a href="http://www.youtube.com/v/sM9JnAP_nu0&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/sM9JnAP_nu0&rel=1</a>

bow down
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #445 na: Travanj 17, 2010, 20:49:48 »

http://livescore.com/default.dll/game?comp=germany1&game=333170
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #446 na: Travanj 17, 2010, 21:46:41 »

Grin Grin su se raspucali kad ih Lyon ofuca vidjet ce te svi kakoce bavarci da pate  baklja for in Cheesy
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #447 na: Svibanj 09, 2010, 17:52:26 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZFFFyyAkDgdNCqLU&tmpl=coranto_nje_news
Bundesliga: Edin Džeko najbolji golgeter bow down bow down
« Zadnja izmjena: Svibanj 09, 2010, 18:06:29 od Adnan » Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #448 na: Lipanj 01, 2010, 15:40:39 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZVFllFyZBUfwhntr&tmpl=coranto_nje_news
Klub: Edin Džeko ostaje u Wolfsburgu
ej moj konju jedan stvarno si debil ..al eto tvoj izbor ..
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #449 na: Lipanj 01, 2010, 16:02:16 »

Steta
Evidentirano

Str: 1 ... 16 17 [18] 19   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!