Veljaa 10, 2012, 09:44:16 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 60   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Tko treba otici iz Intera  (Posjeta: 40030 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
majstormk
Super clan

« Odgovor #1175 na: Kolovoz 08, 2010, 12:57:21 »

je, ova tri juniora nam je milan uzeo za 7 milja, al ne znam dal odmah ili neke rate i klauzule...
Evidentirano
del_
Stalni clan

« Odgovor #1176 na: Kolovoz 19, 2010, 10:07:06 »

NaÅ¡i se do kraja prelaznog roka planiraju rijeÅ¡iti  obine, suaza, rivasa i burdisa oni bi kao trebali sigurno ici, dok je joÅ¡ zelja rijesiti se mancinija i muntarija no to ce biti malo teže.

U zimskom prelaznom roku odlazi Kerlon, trenutno je ponovno ozlje?en ( što vec postaje kronicno kada je on u pitanju ) tako da se sada ceka da se zaljeci pa da ga se proda
Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
goca_flash
Super clan

« Odgovor #1177 na: Kolovoz 19, 2010, 13:36:16 »

imamo 10 dana da to sve prodamo, definitivno tezak posao....
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1178 na: Kolovoz 19, 2010, 17:24:09 »

Može se i posuditi
Evidentirano

Milano siamo noi!
nerazzurri
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1179 na: Kolovoz 20, 2010, 14:30:50 »

ja bi dao muntarija u zamjenu za aquilanija, burdiso ce vjerovatno otici u romu a ostale prodat ili posudit iako ce i to ici tesko s obzirom na velike plate suaza i mancinija...
Evidentirano
silenT
Stalni clan

« Odgovor #1180 na: Kolovoz 20, 2010, 21:05:11 »

oti? trebaju Mancini, Obinna i Muntari ... that's it
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #1181 na: Kolovoz 20, 2010, 22:56:12 »

oti? trebaju Mancini, Obinna i Muntari ... that's it

po meni je nuznije prodat suaza, rivasa i burdissa.... muntari koliko god ga ne volili njega je cjenio cak i jedan mourinho!!!
i onaj kerlon, il mu dat neku probnu utakmicu il ga goni u 100 pm
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #1182 na: Kolovoz 21, 2010, 11:41:30 »

Slazem se...I Obinna i Muntari su bolji od Rivasa , Burdissa i Suaza...Ali sve u svemu treba polako prodavati , jednog po jednog , previse igraca ima...
Evidentirano

nerazzurri
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1183 na: Kolovoz 21, 2010, 14:30:50 »

ako bi prodavali muntarija onda obavezno moramo dovesti nekog veznjaka jer u slucaju neke povrede imali bi veoma mali izbor ali mislim da on i nije tako los igrac i moze pokriti rupe po potrebi...a panjeve kao sto su rivas burdiso mancini i suazo svakako treba prodat pa i poklonit samo uzimaju velike plate bez potrebe...
Evidentirano
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #1184 na: Kolovoz 21, 2010, 14:36:41 »

ako bi prodavali muntarija onda obavezno moramo dovesti nekog veznjaka jer u slucaju neke povrede imali bi veoma mali izbor ali mislim da on i nije tako los igrac i moze pokriti rupe po potrebi...a panjeve kao sto su rivas burdiso mancini i suazo svakako treba prodat pa i poklonit samo uzimaju velike plate bez potrebe...

Cambiasso, Motta, Stankovi?, Mariga, Zanetti po potrebi, Oboriah....Sasvim dosta igra?a.
Evidentirano
nerazzurri
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1185 na: Kolovoz 23, 2010, 20:45:04 »

Cambiasso, Motta, Stankovi?, Mariga, Zanetti po potrebi, Oboriah....Sasvim dosta igra?a.
motta je vrlo cesto povrijedjen, stankovic vec u godinama i u padu forme a mariga je potencijal koji jos nije zreo za velike utakmice u ligi prvaka, a ne do Bog da se povrijedi chivu ili maicon to bi morao zatvarati zanetti tako da nam ostaje cambiasso...nije nam potrebno pojacanje ako ce svi bitit zdravi a ko nam to garantuje u nikad duzoj sezoni...ovog obioraha necu komentarisat neozbiljno bi bilo...
Evidentirano
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #1186 na: Kolovoz 23, 2010, 21:52:46 »

motta je vrlo cesto povrijedjen, stankovic vec u godinama i u padu forme a mariga je potencijal koji jos nije zreo za velike utakmice u ligi prvaka, a ne do Bog da se povrijedi chivu ili maicon to bi morao zatvarati zanetti tako da nam ostaje cambiasso...nije nam potrebno pojacanje ako ce svi bitit zdravi a ko nam to garantuje u nikad duzoj sezoni...ovog obioraha necu komentarisat neozbiljno bi bilo...

Gledao si ga u pripremama? Svjestan si ?injenice da je sa svojih 19 godina promoviran u prvu ekipu?
Evidentirano
nerazzurri
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1187 na: Kolovoz 23, 2010, 22:04:24 »

Gledao si ga u pripremama? Svjestan si ?injenice da je sa svojih 19 godina promoviran u prvu ekipu?
ne kazem da je los i da nije potencijal, ali da vec sada bude nosilac veznog reda i da igra kljucne utakmice je i vise nego neozbiljno...
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #1188 na: Kolovoz 23, 2010, 22:09:06 »

evo gledam kuyta sada na mecu city - liverpool i nemogu vjerovat kakvog mi panja trazimo!!! znaci od 22 igraca na terenu on je za klasu losiji od ostalih, nikakva ucinka u napadu al bas nikakva a i nemoze da trci kao sto je mogao.... strasno los, s druge strane tevez je sigurno najvece moguce dostupno pojacanje na svijetu..... pa svugdje ga ima, ima i tehniku i trku!!!
realno pandev je maradona za kuyta....

obiora i biraghi su me najvise odusevili na pripremama od juniora!!! mariga mislim da je zreo za velike utakmice al takodjer mislim da bi mascherano uz normalan novac bio pravo pojacanje jer zanetti i deki nece jos dugo, a za mottu se stalno pitam kako ce igrat kod beniteza jer mou je bas znao zasto ga dovodi i taj motta kod mourinha je imao slobodu kreirat napade kako je htio!!! takodjer se brinem za lucia kojeg je mourinho doveo do savrsenstva, nisam siguran da ce ponovit i pribliznu sezonu sa benitezom, bar mi je tako govorio mec s romom a lucio iz bayerna je veliki kiks igrac!!!!
Evidentirano

GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #1189 na: Kolovoz 23, 2010, 23:39:21 »

Tevez je dostupno poja?anje. Grin bow down
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #1190 na: Kolovoz 23, 2010, 23:44:51 »

Tevez je dostupno poja?anje. Grin bow down

sta ti nije jasno ?
lik izjavio vec da zeli napustit city, pa je jednom izjavio da bi volio igrat u italiji, a zadnje su mu izjave da nema motiva i da zeli da se oprosti od nogometa!!! znaci promjena bi mu dobro dosla....
Evidentirano

GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #1191 na: Kolovoz 23, 2010, 23:47:24 »

sta ti nije jasno ?
lik izjavio vec da zeli napustit city, pa je jednom izjavio da bi volio igrat u italiji, a zadnje su mu izjave da nema motiva i da zeli da se oprosti od nogometa!!! znaci promjena bi mu dobro dosla....

Stavi mi te izjave, hvala.

Sude?i po njegovim igrama prošle sezone(uvjerljivo najbolji igra? Citya) i kako je zapo?eo ovu, ne bi se reklo da mu fali motiva, a dostupan je za nekih 50 milijuna eura ili vjerojatno više jer i u tom cirkusu od kluba im je barem jasno tko im je neprocjenjiv igra?.

Drugim rije?ima, Tevez nije dostupan, barem ne Interu. Niti imamo lovu kojom bi ga platili niti bi ga City prodao.
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #1192 na: Kolovoz 24, 2010, 13:29:08 »

Sude?i po njegovim igrama prošle sezone(uvjerljivo najbolji igra? Citya) i kako je zapo?eo ovu, ne bi se reklo da mu fali motiva, a dostupan je za nekih 50 milijuna eura ili vjerojatno više jer i u tom cirkusu od kluba im je barem jasno tko im je neprocjenjiv igra?.

Drugim rije?ima, Tevez nije dostupan, barem ne Interu. Niti imamo lovu kojom bi ga platili niti bi ga City prodao.

ja mislim da nisi u pravu....
inace sto se tice love spekulira se da je inter poslao ponudu za cesca fabregasa, nakon neuspjeha barce i reala, moratti vjeruje da bi za 50 miliona mogao ovog dovest..... ima li istine u tome neznam al kakvo bi to pojacanje samo bilo  Pehar
ukucaj na guglu tevez nema motiva i vidit ces da su sve novine to objavile, i meni izgleda kao da ima motiva al on tvrdi drugacije!!!
Evidentirano

GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #1193 na: Kolovoz 24, 2010, 14:03:18 »

ja mislim da nisi u pravu....
inace sto se tice love spekulira se da je inter poslao ponudu za cesca fabregasa, nakon neuspjeha barce i reala, moratti vjeruje da bi za 50 miliona mogao ovog dovest..... ima li istine u tome neznam al kakvo bi to pojacanje samo bilo  Pehar
ukucaj na guglu tevez nema motiva i vidit ces da su sve novine to objavile, i meni izgleda kao da ima motiva al on tvrdi drugacije!!!

Ne da mi se tražiti jer ne vjerujem u to, a jasno je kao dan da je ?ovjek nedostupan Interu.

Zaboravi Fabregasa, nemamo mi tu lovu, on ne želi do?i u Italiju ve? želi u Barcu.
Evidentirano
nerazzurri
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1194 na: Kolovoz 24, 2010, 15:29:49 »

mislim da inter ima lovu, ali ne zeli trositi na super jaka pojacanja jer je to politika kluba...uz to moratti zeli pokriti troskove koji su se nagomilavali svih proslih godina...
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #1195 na: Kolovoz 25, 2010, 11:14:47 »

citao sam i ja ove izjave.to je rekao nakon neuspjeha argentine i rekao je da ce u europi igrat jos 2-3 sezone (ako se ove sezone ne oprosti) a onda odlazi u argentinu
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
goca_flash
Super clan

« Odgovor #1196 na: Kolovoz 25, 2010, 11:23:54 »

robinho izjavio da ce igrat iduce sezone u seriji a il primeri.... znaci vrlo vjerovatno smo mi favoriti da ga dovedemo..... nisam siguran koliko bi nam dobro dosao!!!
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1197 na: Kolovoz 25, 2010, 12:49:20 »

kada nema viceva o chuck norisu za sve ostalo i smjeh postoji legenda Goca Flash nemoj se ljutit druze al nasmijes me ponekad  Grin Grin pozdrav
(samo cu reci nemoj vjerovati svemu sto se pise ) Cheesy Cheesy djelim ttvoje misljenje za Teveza al mislim da ce on ostati razlog jer je  glavni igrac kapiten i to  Inter zastava
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
goca_flash
Super clan

« Odgovor #1198 na: Kolovoz 25, 2010, 13:14:50 »

kada nema viceva o chuck norisu za sve ostalo i smjeh postoji legenda Goca Flash nemoj se ljutit druze al nasmijes me ponekad  Grin Grin pozdrav
(samo cu reci nemoj vjerovati svemu sto se pise ) Cheesy Cheesy djelim ttvoje misljenje za Teveza al mislim da ce on ostati razlog jer je  glavni igrac kapiten i to  Inter zastava

uopce nevjerujem svemu sto pise al pratim inter vec 15-ak godina i vise i znam kako se ponasaju kad su transferi u pitanju i uvjeren sam da inter zeli i vjerovatno ce napravit bum transfer u ovih 6-7 dana!!! kao sto sam i prosle godine znao da cemo dovest sneijdera.....
neznam sta ti je smijesno u vezi teveza, nisam rekao nista ne istinito!!! jedini igraci koji se trenutno nemogu dovest su c.ronaldo, messi i xavi!!!! svi ostali al bas svi na svjetskom trzistu su dostupni....bar povijest transfera to moze pokazat
Evidentirano

GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #1199 na: Kolovoz 25, 2010, 14:01:36 »

Tevez nije dostupan Interu trenutno.
Evidentirano
 Str: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 60   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!