|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #550 na: Veljaa 07, 2010, 21:50:49 » |
|
a nece niti on sigurno dozvolit sam sebi da ostane na klupi kad toliko silno zeli tu ligu prvaka a sad ju ima priliku osvojit
Ma mali Pedro je izmislio nogomet za Å ve?ana
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #551 na: Veljaa 07, 2010, 21:55:01 » |
|
Ako se ne varam taj Pedro je iz Barcine skole fudbala stvarno su naj jaci po talentima .A za IBru ostat ce on mislim da je iduca zrtva odlazka iz Barcelone Henry tako da ce tu Pedro uskocit 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #552 na: Veljaa 08, 2010, 16:09:27 » |
|
ma dobro naravno, mi sad naga?amo. no šanse da napusti barcu nakon jedne sezone su nikakve, pa ni henryu prvu sezonu nije bilo blistavo, selili su ga svukud. ali ja mu ne dajem dulje od 3 sezone u barci.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #553 na: Veljaa 08, 2010, 19:08:25 » |
|
sre?om u današnja vremena postoji youtube koji demantira ovu tvoju konstantaciju  aha 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #554 na: Veljaa 08, 2010, 22:18:21 » |
|
Eto'o je promašivao više zicera u Barci nego Zlatan.
Eto'o je promašio u Interu ve? sad zavidan broj zicera.
Zlatan je u nekakvoj krizi, ali meni se ?ini da to nema veze s nogometom jer tip ne li?i sam na sebe na terenu, ali i takav igra bolje u Barci ovu sezonu nego Eto'o u Interu.
Prva mu je sezona, Barca gura odli?no i on ?e s obzirom na svoje kvalitete puno lakše kroz neko vrijeme pohvatati Barcinu igru nego što ?e Eto'o ikad pokazivati nekakve svemirske igre u Interu. I dajte više prestani s time, dokazano je tko je bolji igra?, ali nitko nikad nije nijekao da je Inter napravio dobar posao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kdinter
|
 |
« Odgovor #555 na: Veljaa 09, 2010, 08:43:30 » |
|
Eto'o je promašivao više zicera u Barci nego Zlatan.
Eto'o je promašio u Interu ve? sad zavidan broj zicera.
Zlatan je u nekakvoj krizi, ali meni se ?ini da to nema veze s nogometom jer tip ne li?i sam na sebe na terenu, ali i takav igra bolje u Barci ovu sezonu nego Eto'o u Interu.
Prva mu je sezona, Barca gura odli?no i on ?e s obzirom na svoje kvalitete puno lakše kroz neko vrijeme pohvatati Barcinu igru nego što ?e Eto'o ikad pokazivati nekakve svemirske igre u Interu. I dajte više prestani s time, dokazano je tko je bolji igra?, ali nitko nikad nije nijekao da je Inter napravio dobar posao.
1- Logicno je da je promasio vise zicera jer je odigrao tacno 175 utakmica vise nego Zlatan u Barci pa je samim tim i morao promasiti koji zicer vise (ili zicera kako hoces,da ne zvuci kao da ih nije promasivao). 2- Ja znam za dva,mada bi bolje bilo reci jedan i to onaj kardinalni na samom pocetku prvenstva kada je sa 7-8m sutnuo pored desne stative na maltene prazan gol. A rec zavidan sugestira veci broj,pa mozda cak prelazi i na deseticu sto definitivno nije slucaj. 3- Znaci kada Eto'o igra lose to je zato sto ne zna,ili je los ili sta god a kad Zlatan igra lose to je zato sto ne lici na sebe,ima nekih problema nevezano za fudbal itd... To mi se cini malo podcenjivackim sa tvoje strane,kao da je Zlatan ne znam ko pa on ne moze igrati lose. Sada mu je uloga malo izmenjena-zna se ko je tata(e) u Barci-Messi i Xavi,a znajuci njega mozda ne moze da se pomiri sa cinjenicom da se svet ne vrti oko njega,da ne kazem da spusti nos A TO BI BILA METAFORA NIKAKO VREDJANJE. I on u Barci igra svoju prirodnu poziciju,a mislim da smo se bas ti i ja slozili kako to nije slucaj sa Eto'om u Interu te da ne mozemo dobiti njegov pun potencijal. I da se vratim na dokumentovanu izjavu Vidica (top 3 stopera na svetu)-NAJTEZE JE IGRATI PROTIV TORESSA,IBRAHIMOVICA I ETO'A. 4- I Eto'o sa nekolicinom novih igraca u novom Interu,boljem nego ikad gura fantasticno novu sezonu,i mislim da prvi Jose ne ocekuje od Samuela niti od bilo koga nekakvu svemirsku igru stoga je ne trebamo ocekivati ni mi,vec da se igra i pobedjuje a znamo svi kakvu Mou igru trazi i sta se pod tim podrazumeva. A posao koji je uradjen ovom trampom plus pare koje su bile u opticaju je fascinantan. P.S. 80% ljudi ovde ne smatra Ibru u top 5 na svetu,da me pogresno ne shvatis ja bi najvise voleo napadacki tandem upravo njih dvojice ali to su pusti snovi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #556 na: Veljaa 09, 2010, 15:14:07 » |
|
1.Nisam se referirao na broj tih zicera, ve? na ajmo re?i prosjek. Tko god je gledao Barcelonu prošle sezone zna da je Eto'o jednostavno io stroj za promašaje, najve?i razlog tome je taj što Eto'o nema posebne kvalitete kad se na?e u šansama i polušansama, nije španer, ve? manje više samo raspali po lopti što ja?e pa ako u?e u?e....
2.Bilo ih je više, pa samo se recimo u onoj utakmici protiv Kijeva u gostima propisno obrukao. A posebno je u pam?enju svima ostao onaj promašaj protiv nekog u Serie A kad je isašao potpuno sam na golmana, brani?a nije bilo na dvadeset metara i naravno nije zabio.
3. Jasno mi je da ovo zvu?i kao jeftina isprika za evidentan pad u formi i Ibrahimovi?a u zadnje vrijeme. Ali ako bolje razmisliš i ako pogledaš pokoju utakmicu sve ?e biti jasno. ?ovjek je neprepoznatljiv, bez samopouzdanja, kao da nije glavom unutra uop?e....Pa kako druk?ije objasniti da je veliki dio po?etka sezone igrao briljantno, a sad tako potonuo? Eto'o igra u Interu isto kako je igrao ?itav život(ali iz poznatih razloga ne zabija bolesne cifre golova kao u Barci to nije usporedivo jer Eto'ove lošije igre imaju veze isklju?ivo s tim kakav je igra?, dok je kod Ibrahimovi?a o?ito problem psihološke naravi ili je preko no?i zaboravio igrati.
Da, Eto'o ne igra svoju prirodnu poziciju, pogotovo u ovom 4-2-3-1 sustavu, ali ne bih rekao ni da Zlatan igra mjesto koje mu najbolje odgovara u Barci. Zlatan je po meni najbolji kad uz sebe ima još jednog klasi?nog finišera, tipa Crespo, Cruuz, Milito(e to bi bilo bolesno), ajde i Eto'o, kad se po loptu vra?a malo dublje i onda ima slobodu da puca/razigrava...U Barci ima sasvim druk?iju ulogu, ali opet je zabio zavidan broj golova i tamo im je ponajbolji asistent(i to su sve ?iste, a i spektakularna asistencije nakon kojih suigra?ima ostaje samo da realiziraju) 4.Slažem se sa svim, nisam ni napisao nešto druk?ije.
Da zaklju?im.... Ve? sam napisao u niz navrata da je ovo za Inter jako dobar posao bio, no stalno neki imaju potrebu vra?ati se na usporedbe njih dvojice. Eto'o nikad ne?e u Italiji dosti?i igre Ibrahimovi?a. Uspore?ivati njegove igre s Ibrinim u LP u dresu Intera ne bi bilo prevedno pošto se zna koga je Ibrahimovi? imao za pomo? u napada?kom dijelu igre, a koga ima Eto'o.
E sad Ibra u Barci...Ako gledamo prošlu sezonu, Ibrahimovi? je na dobrom putu da dostigne razinu Eto'ovih igara i uspjeha i prvenstvu. I uz ovu krizu. Igrao je sjajno, dodavao, zabijao, vidjet ?emo kako ?e biti do kraja. Ostaje LP i tu ?e se mjeriti koliko je ovo bio dobar posao za Barcelonu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #557 na: Veljaa 09, 2010, 16:01:12 » |
|
Ma niti jedan ni drugi nisu bog zna sad trenutno u nekoj formi Ibra je opao to se zna samo se bojim da nece biti kao u djubrejuvetu jer on je zvjezda navikao biti NO 1 a u djubrejuveu je to bio Del piero i mozda je i to sta uticalo na njega ,Dok je u interu bio br 1 Sad je vrjeme drugo ne znam tesko da ce bit pored barcine djece iko ispred pa cak niti jedan ibra .Al sezona je duga na kraju cemo sve oduzet sabrat Barca je prosle sezone preko 100 golova dala sa Etoom Messijem Henryjem .To ce ove sezone biti teze al ajd ostaje nam da vidimo .Etoo mozda ne cini dar mar al bogami zna zatrest kad se najmanje nadas i ovaj inter sad s Snjderom Milittom Pandevom Etoo za mene osobno je mnogo mocni jaci sretno ibri al ovo je on zapo u neku krizu i to nemoze porec niko .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
kdinter
|
 |
« Odgovor #558 na: Veljaa 10, 2010, 07:38:17 » |
|
Dobro,sasekli smo ovu temu uzduz i popreko i stvarno mi nece biti jasno ako neko opet nacne poredjenje ove dvojice. Kako idemo,do kraja mi se mozda obojica i smuce  I samo da dodam da Eto'o pouzdano nije igrao protiv Chieva u gostima jer je tada bio na KANu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #560 na: Veljaa 15, 2010, 10:47:07 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #561 na: Veljaa 15, 2010, 12:54:57 » |
|
tako je svakoga se može dobiti,sad real ima šansu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #562 na: Veljaa 15, 2010, 17:28:40 » |
|
ne znam barca je igrala sa dosta oslabljenom obranom, nadam se da ?e ipak na kraju uzeti naslov, ra?e oni nego onaj šugavi real
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #563 na: Oujak 07, 2010, 00:40:51 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #564 na: Oujak 07, 2010, 14:54:02 » |
|
za?u?uju?e dobro se VDV snašao u tom "atomskom" realu, dobro možda nije trebalo pod navodnike jer u španjolskoj gaze sve pred sobom, dok u LP slabo guraju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #565 na: Oujak 09, 2010, 14:10:25 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #567 na: Oujak 14, 2010, 21:49:35 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #568 na: Oujak 14, 2010, 22:56:33 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hrca
|
 |
« Odgovor #569 na: Oujak 14, 2010, 22:58:55 » |
|
po?eo se gonzalo iskupljivati za one promašaje, šteta, de?ko trpa šakom i kapom, a onda onako zakaže u par situacija, a dobro, sve u svemu, meni odli?an igra? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #570 na: Oujak 21, 2010, 23:22:06 » |
|
Messi nije normalan  ibra užasan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #571 na: Oujak 21, 2010, 23:23:55 » |
|
Zaragoza 2-4 Barca i opet Messi show ! Novi hattrick !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #572 na: Oujak 21, 2010, 23:32:12 » |
|
Messi nije normalan  ibra užasan hahaha mino je izjavio kako je njegov ljubimac tužan jer nema važniju ulogu u mom?adi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #573 na: Oujak 21, 2010, 23:38:46 » |
|
e ibra ibra, sta si ocekivao.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #574 na: Oujak 21, 2010, 23:43:55 » |
|
vodi barca 3-0 zaslugom naravno messija i kontaju dobili pa ?e forsirat lopte na ibru a konj promašivo nemogu?e i tako dok oni forsiraju ibru zaragoza im uvali 2 gola i vidi messi zagustilo uzme lopte 20 sek. nakon primljenog gola i napravi solo prodor i skrše ga u 16-ercu i izbori penal i vrhunski napada? tako do?e do gola ... a da nisu forsirali ibru moglo je bit najmanje 0-5..stvarno barcina uprava nije normalna minute pored onakve ekipe bacat pare na ibru koji ne pravi nikakvu razliku na terenu je vrlo glup potez al hvala im za taj potez
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|