|
interista7
|
 |
« Odgovor #425 na: Lipanj 30, 2010, 22:37:42 » |
|
znaci ako je moratti rekao da ostaje onda odlazi sto posto

|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #426 na: Srpanj 01, 2010, 01:24:22 » |
|
daj mi razlog druze zasto
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #427 na: Srpanj 04, 2010, 11:16:22 » |
|
rekao je svojevremeno to za ronalda i to ono kao budite sigurni 99% ostaje kod nas..... pa za ibrahimovica 100% ostaje kod nas kao nije lud da ga proda.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #428 na: Kolovoz 02, 2010, 21:07:55 » |
|
šteta za nas što odlazi,ali neka mu je sa sre?om.želim mu da osvoji sve naslove što može.osim lige prvaka,to je i sljede?e godine naše
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #429 na: Kolovoz 03, 2010, 11:14:18 » |
|
izgleda da ?e ipak ostat to bi bilo odli?no za nas
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #430 na: Kolovoz 03, 2010, 12:48:31 » |
|
pregovori su još u tijeku no real je ponudio 20 milja za tiaga silvu tako da ukoliko se taj deal zatvori Maicon sigurno ostaje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #431 na: Kolovoz 03, 2010, 22:04:40 » |
|
Nemojte se uzalud nadati, Maicon odlazi sigurno.
Jedino ako ne padne na medicinskom ili tako nešto totalno nepredvi?eno.
Svoj ?u sud o njemu re?i kad stavi svoj potpis na ugovor s Realom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #432 na: Kolovoz 06, 2010, 09:08:24 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #433 na: Kolovoz 06, 2010, 09:34:53 » |
|
Perez i ostala bagra su zmije, naravno da ?e pokušati škrtariti pošto je Inter izašao u susret i pristao ga prodati baš Realu. Da je Maicon htio i?i u City, lako bi ovaj transfer bio završen davnih dana.
Inter i Real ?e se na kraju na?i na pola puta, Maicon je ve? smanjio svoje zathjeve prema Realu.
Da, siguran sam da ide. Osim ako se ne dogodi nešto nepredvi?eno, kako sam ve? napomenuo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #434 na: Kolovoz 08, 2010, 20:18:05 » |
|
Sky Sport upravo javio da je Maicon maknut sa Interove transfer liste. Zivi bili pa vidili
Moratti makes a point: "Maicon is no longer on the market" The event starring the Brazilian and Real Madrid may come to a consclusione. During a meeting between Inter president and Branca, was taken the decision to release the defender from the market
Maicon is no longer on the market. This decision in a meeting between Inter president Massimo Moratti and technical director Marco Branca. Nothing Real, then, for the Brazilian.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Kolovoz 08, 2010, 20:29:07 od del_ »
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #435 na: Kolovoz 08, 2010, 22:52:15 » |
|
Dakle, kako sam pretpostavio Real je pokušao dobiti najboljeg beka svemira ispod cijene. Na svu sre?e Moratti i ekipa su opet pokazali muda i odjebali tu njihovu ideju. Ostaje vjerojatno sad pitanje mogu?e povišice Maiconu u Inter i njegove mogu?e nemotiviranosti, ali osobno mi je drago što ostaje. A sad nek prodaju Balotellija i ljeto ve? po?inje bolje izgledati. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #436 na: Kolovoz 09, 2010, 00:41:37 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #437 na: Kolovoz 09, 2010, 08:39:26 » |
|
Inter povukao Maicona s tržišta
Ime Douglasa Maicona skinuto je s Interove transfer-liste i kakva god ponuda stigne za brazilskog nogometaša, europski i talijanski prvak ne?e ga prodati...
Pišu to talijanski mediji podsje?aju?i da je samo visina njegove pla?e dijelila Maicona od potpisa za madridski Real, budu?i da su se dva kluba sporazumjela oko visine odštete (spominje se 28 milijuna eura).
Kako bilo, posljednjih nekoliko dana Interov trener Rafael Benitez i kapetan mom?adi Javier Zanetti desnoga su brani?a kroz medije molili za ostanak u klubu.
Nakon svega reagirao je i predsjednik kluba Massimo Moratti koji je na sastanak pozvao sportskog direktora Marca Brancu i nakon razgovora s njime donio odluku da se Maicon povu?e s tržišta bez obzira na to koliku ?e pla?u Real ponuditi Maiconu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #438 na: Kolovoz 09, 2010, 09:33:50 » |
|
Pa rekao sam da ne?e oti?i ako se dogodi nešto nepredvi?eno. A nepredvi?eno je bilo to što Real ipak nije malo htio podi?i ponudu za Maicona, Kolarov je prodan za 19 milijuna,a ova madriidska gamad je htjela dobiti Brazilca za 25. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
lima_ze
|
 |
« Odgovor #439 na: Kolovoz 17, 2010, 13:29:24 » |
|
ma bezobrazno je tooo za njeg 25 a za ovog zelenbaca 19 mil...al neka sad nisu dobili ni lijevog ni desnog beka....hahahah
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #440 na: Studeni 07, 2010, 16:39:15 » |
|
Brazilac je "zaradio" rupturu bedrenog miši?a,datum povratka na teren zasad nije poznat...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #441 na: Studeni 07, 2010, 21:06:12 » |
|
negdje pise istegnuce negdje ruptura... a to nije isto !!! istegnuce i eto ga za 2 tjedna, ruptura bi ga mogla izbacit i vise od mjesec dana!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #442 na: Prosinac 27, 2010, 11:24:13 » |
|
Agent "Teško da ?e Maicon u januaru put Reala"
Još od ljetnih mjeseci provla?i se kroz medije pitanje ho?e li se Interov desni brani? Maicon priklju?iti Real Madridu i tako realizirati želju za zajedni?kim radom s trenerom Joseom Mourinhom. Ta se saradnja za talijansku ekipu proteklih sezona, a posebno prošle, pokazala uspješnom, a i sam je portugalski stru?njak u nekoliko navrata sipao laude na ra?un brazilskog nogometaša. Posljednjih dana pri?e o januarskom transferu Maicona u Real ponovno su aktualizirane, me?utim, prema rije?ima igra?evog agenta Antonija Calienda, i napuhane.
"Ništa ne mogu re?i, ali teško je u pola sezone realizirati transfere igra?a ovog nivoa vrijednosti. Takvi se transferi obi?no vrlo pomno i pažljivo planiraju", kaže Caliendo.
Maicon je za Inter ugovorno vezan do kraja juna 2012. godine. __________________ hvala bogu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
Rickie
|
 |
« Odgovor #443 na: Prosinac 27, 2010, 23:29:36 » |
|
Nadam se da ?e ostati,on i zanetti su stupovi obrane.Al opet svemu do?e kraj pa možda je bolje ponekad oti?i...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Enzzo
|
 |
« Odgovor #444 na: Svibanj 10, 2011, 16:56:21 » |
|
Samo da ne ode...imam isto misljenje kao i za S.Eta pravi profesionalac i borac......a jos zna igrat lopte 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #445 na: Kolovoz 18, 2011, 00:08:01 » |
|
Maicon out na mjesec dana, ide na operaciju koljena.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
_AvAx_
|
 |
« Odgovor #446 na: Listopad 30, 2011, 16:52:28 » |
|
Zbog povrede butnog mišića lijeve noge Maicon će pauzirati oko mjesec dana. Novi su to problemi za Claudija Ranierija, trenera Intera, koji jedva spaja kraj sa krajem. Što zbog igre, što zbog učestalih povreda svojih igrača. Maicon se povrijedio u subotnjem domaćem porazu od Juventusa. Brazilac je postigao jedini gol za Neroazzurre, a i pored povrede je odigrao čitavu utakmicu. Propustit će nekoliko utakmica, prvu već u srijedu kada Inter ugosti Lille u 4. olu Lige prvaka. Brz oporavak jer si jedan od najboljih u Interu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #447 na: Listopad 30, 2011, 18:42:10 » |
|
Lose vjesti za INter jbg
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #448 na: Listopad 30, 2011, 23:42:43 » |
|
pa tonemo da brze tonuti ne mozemo!!!
strasno Boga mi, ali dobro ima jonathan na toj strani dobro je igrao u ono malo utakmica
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #449 na: Studeni 01, 2011, 14:39:56 » |
|
Ne možeš vjerovat',čim netko počne dobro igrati,odma ozljeda. Šta se ne ozljedi netko od ovih koji ne igraju u takvoj formi kao Maicon.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|