Veljaa 10, 2012, 09:57:22 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 15 16 [17] 18 19   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Maicon Douglas  (Posjeta: 10522 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #400 na: Lipanj 16, 2010, 09:08:09 »

Kakva gol?ina Maicona, prvo pogledao u sredinu i onda spusti pogled i drmne je. Dugo ovako lijep gol nisam vidio još od onog njegovog protiv Juvea.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #401 na: Lipanj 16, 2010, 11:15:13 »

Maicon je dvolican to se slazem  ...dobrodosao novi clanu uzivaj ....slazem se da bi ga radije ostavio nego dao za 25 a strasan gol sinoc odlican u stilu nekog rasnog strjelca .
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #402 na: Lipanj 16, 2010, 11:35:21 »

Bez obzira što bi se napunila kasa prodajom Maicona, stvarno bi mi bilo žao da ode. Predobar igra? i sjajan motivator! Trenutno mu nema zamjene na svijetu. Podijeljen sam, ali želja da ostane je ipak ja?a.
Evidentirano

Milano siamo noi!
majstormk
Super clan

« Odgovor #403 na: Lipanj 16, 2010, 14:28:49 »

Bez obzira što bi se napunila kasa prodajom Maicona, stvarno bi mi bilo žao da ode. Predobar igra? i sjajan motivator! Trenutno mu nema zamjene na svijetu. Podijeljen sam, ali želja da ostane je ipak ja?a.
tako je i kod mene... razum govori da ga treba prodati jer godine idu, a s druge strane nema zamjene za njega i radije bi da ostane... ako vec odlazi, spominje se srna, nadam se da bi njega mogli kupiti...
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #404 na: Lipanj 16, 2010, 15:56:58 »

sta nije srna vec jednom nogom u chelseu Huh?
Evidentirano

majstormk
Super clan

« Odgovor #405 na: Lipanj 16, 2010, 17:00:58 »

to su gluposti, sto ce on chelseaju - imaju 3 desna beka?
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #406 na: Lipanj 16, 2010, 17:35:19 »

to su gluposti, sto ce on chelseaju - imaju 3 desna beka?
pitaj romana abramovica
Evidentirano

majstormk
Super clan

« Odgovor #407 na: Lipanj 16, 2010, 19:03:28 »

mislim da su to novinske spekulacije... citao sam intervju srninog managera, veli real ako ne kupe maicona, inter ako maicon ode... chelsea zeli ramosa dovesti...
Evidentirano
nony
Mladi clan
**

« Odgovor #408 na: Lipanj 17, 2010, 20:18:52 »

ma tko zna o cemu se tu sve radi...tko zna dal se maicona ista pita,jer ako se gazde dogovore nema on sta tu vise razmisljat....a i svi svasta pisu tako da ga nebi odma osudjivao da je dvolican i takve neke izjave. to su novinari oni svasta pisu i kad ima i kad nema smisla...
al kako god bilo ja nebi dao maicona...hebes pare pa nije inter neki prosjecan klub koji zivi od prodaje igraca...i moze on jos bar tri godine vrhunskog nogometa pruzit.....a i vidi se da je zavolio inter..a to sta je rekao da bi jedino isao u real, pa koji igrac nebi??? to je ipak natrofejniji klub na svjetu i to je sasvim normalno da bi mu bila zelja igrat u tom klubu...a i iskreno radje bi da i tamo ode nego u neki instant klub kao city ili chelsea,koji su nastali preko noci...
al dobro nije da sam fan reala,idu mu na jetra s tom kupovinim svake godine,sve oni kupuju......nije bitno dali im treba

al ja takvog igraca nebi dao,nema smisla se nadat da ce ga netko zamjenit ako je vec u klubu najbolji na svojoj poziciji u svijetu....ni za 50mil....i sta kupimo dva malo bolja igraca,i tko ce garantirat da ce bit sta od njih  , mozda se izgube(sta nebi bilo prvi put) i pare odu u vjetar a mi izgubimo maicona za k....
 Inter zastava
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #409 na: Lipanj 18, 2010, 03:11:31 »

Ne?emo ga izgubit za k... Izgubit ?emo ga za najmanje 35 milijuna. Moratti nikako ne popušta kod Maicona, a Perez nudi 10 manje.
Evidentirano

Milano siamo noi!
majstormk
Super clan

« Odgovor #410 na: Lipanj 19, 2010, 14:55:53 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZyAulAAufHUEsIjM&tmpl=coranto_spa_news
real digao ponudu za maicona na 28 milijuna, makar moram priznati da je ovaj clanak glupost jer sam prilicno uvjeren da je martin caceres igrac barcelone, al ok...  Grin
Evidentirano
nony
Mladi clan
**

« Odgovor #411 na: Lipanj 19, 2010, 17:14:23 »

ma nabijem ih ja na.... ugl bas  me pocinje ovo skroz nervirat,kao odjednom se stedi ovo ono...ako ga ne cijene ja ga nebi ni dao...sta se Moratti isto cjenka s njim a neka ih lijepo odj...
Evidentirano
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #412 na: Lipanj 19, 2010, 18:11:11 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZyAulAAufHUEsIjM&tmpl=coranto_spa_news
real digao ponudu za maicona na 28 milijuna, makar moram priznati da je ovaj clanak glupost jer sam prilicno uvjeren da je martin caceres igrac barcelone, al ok...  Grin

ROFLMAO
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #413 na: Lipanj 22, 2010, 12:28:21 »

Još dva miliona i Maikon ide kod Murinja...
Evidentirano

Hrca
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #414 na: Lipanj 22, 2010, 22:17:27 »

Ja ne bi dao Maicona, niti za tako veliku sumu, on nam je jedan od klju?nih kota?i?a našeg pobjedni?kog stroja, nekako mi teško pada da itko od njih odlazi, sada kada imamo tolike apetite na svim bojišnicama, ali naravno glavno je da i on sam u potpunosti želi ostati i osvajati i dalje sa interom, ako je druga?ije onda treba sjesti i vidjeti najbolju opciju za nas i izmusti što ve?u sumu... Inter zastava

Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #415 na: Lipanj 26, 2010, 18:42:05 »

Maicon ce odmah nakon Svjetskog postati Realov igrac i to iskljucivo po vlastitoj zelji. Pitanje je samo konacna cijena. Ona ce biti oko 30 milijuna, najvjerovatnije 28.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #416 na: Lipanj 26, 2010, 22:56:47 »

ko god ne voli inter dres slobodno neka ide pa tako i hebeni Maicon propast ce kao Ibra u barceloni INter  ga doveo za male pare dobit ce duplo vise iskoristili smo ga hvala mu zbogom ....al sam  ga dati za 30 niss manje ..
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
goca_flash
Super clan

« Odgovor #417 na: Lipanj 26, 2010, 22:59:48 »

ko god ne voli inter dres slobodno neka ide pa tako i hebeni Maicon propast ce kao Ibra u barceloni INter  ga doveo za male pare dobit ce duplo vise iskoristili smo ga hvala mu zbogom ....al sam  ga dati za 30 niss manje ..

nije ovo isti slucaj kao s ibrahimovicem..... maicon je s interom sve osvojio a nosonja je mislio da inter nije za velike stvari i otisao u barcu i onda se zgovno!!
maicon i ako ode necu mu nista zamjerit, a ide 99%
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #418 na: Lipanj 27, 2010, 00:12:24 »

nije ovo isti slucaj kao s ibrahimovicem..... maicon je s interom sve osvojio a nosonja je mislio da inter nije za velike stvari i otisao u barcu i onda se zgovno!!
maicon i ako ode necu mu nista zamjerit, a ide 99%

Pa znamo da ne?eš, nije da ne držiš ovu moralnu nakazu Adriana još uvijek u avataru. Think
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #419 na: Lipanj 27, 2010, 04:58:18 »

spominje se benzema i nesto sitno za maicona.. benzema dobar igrac, ali mislim da nam netreba, bolje uzeti lovu ako vec mora doci do transfera
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #420 na: Lipanj 27, 2010, 18:52:26 »

Pa znamo da ne?eš, nije da ne držiš ovu moralnu nakazu Adriana još uvijek u avataru. Think

adriana jos vole i moratti i mourinho i j.cesar i stankovic i citav inter i 90% navijaca intera!!!! jedan od rijetkih nasih  bivsih igraca koji uvijek naglasi da voli inter i da  navija za njih....
kad bi ga mi zeljeli natrag on bi pjeske odmah iz rima dosao do milana.....
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #421 na: Lipanj 27, 2010, 21:37:13 »

Ovo je nevjerojatno... Roll Eyes Huh?  suzdrža?u se od komentara.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #422 na: Lipanj 28, 2010, 02:02:46 »

JA STALNO PIJEM i svasta pisem al kao nas drug Goca nikada pozz legendo mislim  da si i ti na rakiji ko i ja hehe pozzz FORZA INTER
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #423 na: Lipanj 30, 2010, 11:01:18 »

Maicon ostaje
Ono sto se moglo i naslutiti, Inter je prekinuo pregovore sa Realom zbog jako slabog napretka pri pregovorima.

Mourinho je jutros saznavsi za to izjavio kako je razocaran u upravu. Podsjetimo, Real je nudio €25m za najboljeg desnog beka na svijetu, sto je nasoj upravi bilo naravno smijesno.

Moratti: "Ne zelimo prodati Maicona. Interes je pokazao samo kakav je to igrac, a mi kao klub smo morali primiti ponude, iako nikad nije stavljen na transfer listu. Ponavljam, i priznajem, razmatrali smo ponude, ali ovo sada kazem - Maicon ne ide nigdje."

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
goca_flash
Super clan

« Odgovor #424 na: Lipanj 30, 2010, 20:40:41 »

znaci ako je moratti rekao da ostaje onda odlazi sto posto
Evidentirano

Str: 1 ... 15 16 [17] 18 19   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!