|
zoka
Gost
|
 |
« Odgovor #25 na: Rujan 08, 2008, 15:32:09 » |
|
hm,ako ima u interu itko bolji od el cuchu ili il capitana na njihovim pozicijama,onda reci...alo,pa cambiaso igra godinama u prvoj momcadi intera,i to ,nezamjeniv je,a o zanettiju necu ni trositi tekst..  i ti meni kazes da su oni meni "drazi"?! da bog da svi budu ka oni u interu sta se tice pozrtvovnosti,kvalitete,angaziranosti...moja poanta je da godinama triba pratit inter da bi ga zna volit(u mom slucaju 12 god)i da bi moga sudit o njemu,a ne ka pojedinci,koji nemaju pojma i sude i pisu o njemu...  exit ti izgleda ili ne?eš ?itat moj post ili ne možeš shvatit... svejedno jasno mi je u ?emu je problem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #26 na: Rujan 08, 2008, 19:32:54 » |
|
ok sad da razjasnimo marko ima pravo kad kaže da ova dvojica ve? u kontinuitetu igraju najbolje u interu zoka želi re?i da nije protiv njih nego jednostavno kaže da kad nedo Bog neko od njih padne u formi da bezobzira na svoj ugleda treba letit van iz mom?adi i u? onaj u trenutno boljoj formi i ovo s godinama nemojte molim vas, godine ne zna?e ništa ja sam debelo najmla?i imam 15 godina, debelo najmanje navijam za inter(4 godine) i šta sad to zna?i da ja manje znam o nogometu od nekog ko ima 50? ili da manje volim inter? prije 20 godina to bi to i zna?ilo ali danas kada postoji interner i svakakve gluposti svi sve znaju ako ho?e, tako da sam i ja gledao npr zamorana i velikane koji su igrali dok sam ja u pelenama bio 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #27 na: Rujan 08, 2008, 19:54:50 » |
|
ok sad da razjasnimo marko ima pravo kad kaže da ova dvojica ve? u kontinuitetu igraju najbolje u interu zoka želi re?i da nije protiv njih nego jednostavno kaže da kad nedo Bog neko od njih padne u formi da bezobzira na svoj ugleda treba letit van iz mom?adi i u? onaj u trenutno boljoj formi i ovo s godinama nemojte molim vas, godine ne zna?e ništa ja sam debelo najmla?i imam 15 godina, debelo najmanje navijam za inter(4 godine) i šta sad to zna?i da ja manje znam o nogometu od nekog ko ima 50? ili da manje volim inter? prije 20 godina to bi to i zna?ilo ali danas kada postoji interner i svakakve gluposti svi sve znaju ako ho?e, tako da sam i ja gledao npr zamorana i velikane koji su igrali dok sam ja u pelenama bio  Slažem se sa tobom u potpunosti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #28 na: Rujan 08, 2008, 19:58:57 » |
|
i ja, naravno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #29 na: Rujan 08, 2008, 20:51:21 » |
|
Takoder,razmisljas kao neki 20-godisnjak...sve pohvale...pametno zboris... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
p3r0_inter
|
 |
« Odgovor #30 na: Rujan 08, 2008, 21:19:29 » |
|
Dacourt i Crespo definitivno, a sigurno odlazi i netko iz obrane, pošto ima dosta nezadovoljnih, i Cambiasso je po?eo igrat stopera, i to vrhunski, tako da ljutnje sigurno ima, jer ?ovjeku to nije prirodna pozicija, a stoperi su na klupi ili na tribinama... Mislim da je najverojatnije da ode Samuel, pošto ima ve? dosta godina, a i ozlje?en je dosta vremena, tako da...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Io sono Interista
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #31 na: Rujan 09, 2008, 00:13:25 » |
|
Dacourt i Crespo definitivno, a sigurno odlazi i netko iz obrane, pošto ima dosta nezadovoljnih, i Cambiasso je po?eo igrat stopera, i to vrhunski, tako da ljutnje sigurno ima, jer ?ovjeku to nije prirodna pozicija, a stoperi su na klupi ili na tribinama... Mislim da je najverojatnije da ode Samuel, pošto ima ve? dosta godina, a i ozlje?en je dosta vremena, tako da...
Proda li se Samuela to ?e zna?iti da se netko od naših foteljaša definitivno posvadio s mozgom (to na žalost nebi bilo prvi put).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #32 na: Rujan 09, 2008, 05:32:07 » |
|
znam da se mnogi ne?e složiti ali bih ja najprije prodao Matrixa. Nemojte sad kukati i spominjati zasluge, ljubav prema klubu i sli?no. Svakome jednom do?e kraj a jedan klub kao naš mora imati spremnu mom?ad na svim frontovima i ne može si dozvoliti šlepere. Svaka mu ?ast ali po meni on više nije kalibar za Inter. Ime ?e ostati u analima ali ime na terenu nije dovoljno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #33 na: Rujan 09, 2008, 15:42:33 » |
|
slažem se fanatico, pogotove nemože ostati ako misli igrati kao prošle sezone...tako?er sat je otkucao figu, sada je tu Q 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #34 na: Rujan 09, 2008, 16:11:50 » |
|
Figo ?e poslužiti za pomo?i ovu sezonu još.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #35 na: Rujan 09, 2008, 18:37:23 » |
|
Figo ?e poslužiti za pomo?i ovu sezonu još.
Joker s klupe! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
p3r0_inter
|
 |
« Odgovor #36 na: Rujan 09, 2008, 22:57:06 » |
|
U potpunosti se slažem u vezi Matrixa, ali Figo... Njegovo vrijeme je definitivno prošlo, ?ovjek jednostavno nije više što je nekad bio i ne pruža igre koje se u Interu o?ekuju i koje za Inter mora pružiti... Definitivno ga se treba što prije riješiti, uz svo dužno poštovanje i hvala mu za sve što je napravio za naš klub. Jednostavno igra loše i bok.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Io sono Interista
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #37 na: Rujan 10, 2008, 05:20:29 » |
|
s njegove pozicije se može šlepati pola sata do jedno poluvrijeme jer jedan njegov centaršut ili slobodnjak može riješiti utakmicu a dobar je i za ?uvanje rezultata jer može dugo držati loptu i iznu?ivati faule. Svakako ?e mu ovo biti zadnja sezona. Matrix igra na puno zahtjevnijem mjestu i jedan njegov kiks ili glupost isto može odlu?iti utakmicu u neželjenom smjeru.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #38 na: Rujan 10, 2008, 07:21:55 » |
|
znam da se mnogi ne?e složiti ali bih ja najprije prodao Matrixa. Nemojte sad kukati i spominjati zasluge, ljubav prema klubu i sli?no. Svakome jednom do?e kraj a jedan klub kao naš mora imati spremnu mom?ad na svim frontovima i ne može si dozvoliti šlepere. Svaka mu ?ast ali po meni on više nije kalibar za Inter. Ime ?e ostati u analima ali ime na terenu nije dovoljno.
Složit ?u se ja itekako s tobom. Njegovo vrijeme je definitivno prošlo. Trebalo je to iskoristit ovog ljeta kad je oko njega nešto njuškala Barcelona. Sad još ispada da je zbog brojnih ozlijeda dobro što je ostao, ali dugoro?no gledano njemu kod nas više nema mjesta i bilo je pametno bar pokušati zaraditi koji € dok se to još moglo. Svaka mu ?ast za ono što je dao klubu i za to mu se ja prvi klanjam do poda, ali realno je re?i da je njegova karijera na ovome nivou još krajem predprošle sezone završila.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #39 na: Rujan 10, 2008, 08:29:33 » |
|
U pravu ste,ali nikad se nezna,vidjet cemo ga ove sezone! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #41 na: Rujan 10, 2008, 17:51:00 » |
|
hahaha pa jbg...zato ga i volimo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #42 na: Rujan 10, 2008, 18:01:28 » |
|
nemoj govoriti u množini. Uop?e ne podržavam nasilje na terenu(a niti van njega) i ono šta je Matrix mnogo puta napravio drugima da nama to napravi neki igra? protivni?kog kluba spominjali bi mu sve na svijetu. ne možemo imati dva aršina. Sistem kad ja kradem sam "faca" a kad drugi to rai onda je lopov.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #43 na: Rujan 10, 2008, 19:14:17 » |
|
Pa ne podrzavam i ja nasilje na terenu,ali meni je on KRALJ!Ali cini mi se da vise necemo vidati takve startove i to jer mislim da je njegovo vrijeme proslo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #44 na: Rujan 10, 2008, 19:18:36 » |
|
ma on je opasnost za nas kad je na terenu jer svaki ?as možemo ostati sa igra?em manje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #45 na: Rujan 11, 2008, 08:39:48 » |
|
ma on je opasnost za nas kad je na terenu jer svaki ?as možemo ostati sa igra?em manje.
hahahha...to me najvise zivcira akd igramo u LP,pa svaki cas samo sta ne dobije drugi zuti...lol...ludak
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #46 na: Rujan 11, 2008, 13:53:49 » |
|
da nije žalosno bilo bi smiješno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #47 na: Rujan 11, 2008, 14:25:00 » |
|
sad usporedit ovaj lakat matrixa i ju?er roberta kova?a.Matrix nije dobio ni žuti a kova? crveni  . S tim da je ode matrixova namjera bila o?igledna.Strašan potez,pogledajte samo lice sorinu. OVO JE ZA SVAKU OSUDU!!PA MOGAO JE UBIT ?OVIKA!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #48 na: Rujan 11, 2008, 18:01:02 » |
|
EVO I STANKOVIC JE DODAN NA LISTU OZLJEDJENIH(OZLJEDJEN DOK JE IGRA ZA REPKU)...BIT CE IZVAN STROJA OTPRILIKE MISEC DANA...ZANIMA ME KO JE SAD NA REDU DA SE OZLJEDI? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #49 na: Rujan 11, 2008, 18:03:06 » |
|
Pa ovo je nemoguce,uvijek neke ozljede  ...sreca sta imamo dobru i kvalitetnu momcad,i oni s klupe su odlicni,ali ako se ovako nastavi,bit ce gadno...nemamo obrane,samo jos nam fali da se i ozljedu svi vezni
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|