|
interista7
|
 |
« Odgovor #200 na: Svibanj 05, 2008, 15:12:40 » |
|
mislim da imas pravo..to sto vode igru i to, al mislim da nemozemo previse prigovoriti kupnji igraca zadnjih par sezona(istina,bilo je promasaja al puno manje nego u proslim godinama), jer ipak, pogled na tablicu ipak nam neda pravo da sada ispljujemo sve zive u klubu.nisu branca i moratti pravili onaj bunker, vec zna se tko.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #201 na: Svibanj 05, 2008, 17:01:08 » |
|
ovo je cisti primjer pustene utakmice
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #202 na: Svibanj 05, 2008, 19:47:09 » |
|
evo nas jos uvjek na derbyu, grizemo se i nikako se pomiriti takvim porazom, a nas trener hladno kaze "cuvao sam neke igrace za slijedecu utakmicu" kao da je slijedeca derby a ne siena!? a nas predsjednik kaze "da smo u prvom poluvremenu previse razmisljali o slijedecoj utakmici" i "nitko danas nije bio spreman za veliko slavlje"!!!??? kakve su to izjave, nevjerovatno, u nekim talijanskim forumima se govori da je utakmica pustena...... u svakom slucaju cudna partija.... sto se igre tice, dan poslije, mislim isto sto i jucer, mancini je pogresio u potpunosti! i treba ga smjeniti! odigrao je povuceno a bez brzih igraca koji mogu povuci kontru! inzistirao je s rombom a oni su nas rasturali preko bokova! postavio je crespa i manichea koji nisu igrali trko zna od kada, i to bas na derby!? istina, kako su neki vec primjetili, igraci su lose odigrali, i to gotovo svi, po meni jedini prolazno maicon! ali kako dobro igrati kada trener od tebe trazi da igras potpuno krivo i nelogicno, to je za igraca teska situacija jer mora izvrsavati stvari u koje ne vjeruje, ako se tome doda i prica o opcenito losim odnosima izmedju igraca i trenera tada je stvarno tesko kvalitetno odigrati. na zalost prokockali smo priliku da izbacimo BBilan iz C.L. i proslavimo scudetto! slicnu smo priliku, da im zapecatimo sudbinu, imali u onom famoznom polufinalu C.L. kada smo ispali zbog gola u gostima a imali smo ih, da smo tada uspjeli nebi bilo nista od ancellottievog BBilana! nadam se na kraju da ce mancini otici, bio sam skloniji rafi benitezu ali nakon svega mislim da je "ludjak" kao MOURINHO jedino pravo rjesenje za inter! njemu se ovakve stvari ne desavaju! ima autoritet, strucan, temperamentan, odlucan i prije svega pobjednik!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #203 na: Svibanj 05, 2008, 20:36:03 » |
|
ma ne znam kako sam ja interista, toliko se ?udnih stvari doga?a, sjebani smo totalno, ali ljubav prema klubu je ja?a od svega FOOOOOOOOOOOOOORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #204 na: Svibanj 05, 2008, 21:12:55 » |
|
Dr Iggy, ne brini za BBilan u LP. Mislim da bi od toga za njih moglo i biti štete. Ve? su po?eli govoriti da im Ronaldinho ne treba i da je Inzaghi pravi za njih, jer Kaka najbolje igra s njime. Inzaghi je zapravo zabio tek jedan gol od ?etiri stopostotne prilike i mislim da je njegovo vrijeme prošlo. Pa samo neka oni zadrže isti sastav kao ove godine. Meni je žao zbog nas, jer je to moglo biti pravo veliko slavlje i da se dokažemo kada nas cijeli svijet gleda. Hah, zaboravimo to što prije i ajmo na Sienu
I ne znaš koliko si možda u pravu! Lako bi se moglo dogoditi da sad BBilanezi osokoljeni "uspjehom" kao i mnogo puta do sad zaklju?e da ovako mogu još jednu sezonu i ne naprave taj, ?injenica je, prijeko potrebni remont mom?adi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #205 na: Svibanj 05, 2008, 21:21:10 » |
|
naš trener ne zna ni jednu važnu utakmicu pro?i i ustrtari se totalno sa taktikom i izborom igra?a. Podsjeti?u vas na jedan primjer iz 1/4 finala Lp-a 2005(12.04.) i to je njegova prva sezona kod nas , kad me prvi put zapanjio sa sastavom koji je izveo. Pazite: prvu utakmicu Od deBBilana izgubimo 0:2 i sad igramo revanš (to je ona tekma koja je prekinuta zbog ba?ene baklje na Didu). Što možemo izubiti i što drugo nego i?i na sve ili ništa totalnom ofanzivom, zar nije logi?no. Ali naš trener izvodi ovaj sastav: Toldo,Zanetti, Cordoba, Materazzi, Favalli, Van der Meyde, C.Zanetti, Veron, Cambiasso,, Kily, Adriano !? Zna?i, samo sa jednim napada?em !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U drugom djelu, kad i tu gubimo 0:1, uvodi Cruza i Martinsa(umjesto Adriana !?). Prvi put u sezoni izvodi mom?ad sa jednim napada?em kad treba ganjati minus od dva gola! Nitko nema takvog trenera sa tolikim suludim iznena?enjima za ove ?etiri sezone. Ovo je samo prvi, pa ?ak mošda i najbesmisleniji primjer. T ne?u nikad zaboraviti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #206 na: Svibanj 05, 2008, 21:26:50 » |
|
ma da, oni su stari i trunu a nadtr?e nas u svakom pogledu i mi njih stisnemo kad imamo 0:2, pa to bi svako onda igrao va banc a onaj ko vodi se malo povukao. Njima još uvijek vode igru i izuzimaju?i Kaku ,drže konce igra?i koje smo mi još PRIJE 6 GODINA ODBACILI!!!!!!!? ? Zna?i još su stariji toliko godina a nose igru, nek se i to zapitaju naši vajni operativci Branca i Oriali. Nek Moratti malo promjeni i svoje okruženje koje ga stalno krivo usmjerava. U pravu si! Definitivno je ve? postala simptomati?na ta situacija s igra?ima koji su kod nas proglašeni neperspektivnima, pa onda budzašto utovareni njima da bi nakon jako kratkog vremena gotovo svi postali zvijezde koje ve? godinama nose njihovu igru. Da se razumijemo, slali su i oni nama svoj otpad, samo što se za razliku od našega njihov otpad, koji je umjesto njihovog navukao naš dres, sme?em pokazao u pravom smislu te rije?i. Sje?ate li se možda Gulija? Tko se sje?a jasno mu je što mislim.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #207 na: Svibanj 05, 2008, 21:36:44 » |
|
ma to mi ni ne spominji, poslije Greška najgori igra? u povijesti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #208 na: Svibanj 05, 2008, 22:48:25 » |
|
nesto sto bilan ima, a mi ne..bolje trenere..one kondicijske pa sve druge jos..e to mi nemamo..oni su od crespa opet napravili kod njih..jedan nas igrac, sto je godinama igro za inter, a sada je gej, takoder doso tamo i odma poceo zabijati..e to inter nema..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #209 na: Svibanj 06, 2008, 10:01:38 » |
|
De?ki, nemojmo pretjerivati. Izgubili smo derby, ali su oni na -20, a prošle godine su završili na -28 (ne ra?unam onih dodatnih -8, ?ime su bili na -36). Prije ovog, dobili smo zadnja tri derbya i to glatko, superiorno. Oni su ve? sredinom listopada izvan utrke za Scudetto ve? nekoliko godina za redom. Istina je da uvijek ispadne (ili se tako programira) da su u najboljoj formi u svibnju (hvala Arsenalu što ih je ovaj put sredio na vrijeme, jer BBilanisti?ka sre?a je možda i ove godine mogla uzrokovati štete u LP). Nama uvijek ispadne (ili se loše programira) da nam je forma u potpunom padu u svibnju, s time da je ove godine krenulo i ranije. Ali, uprava je zadnjih godina, osim baš zadnje, odli?no kupovala: Ibro za nešto preko dvadesetak miliona; Cuchu besplatno; Maicon 6 miliona; Crespo besplatno (prošle je godine veliki dio prvenstva igrao fenomenalno); Maxwell besplatno; Dacourt besplatno (prošle je godine bio kju?ni igra? na sredini, jer je Cuchu bio dosta povrije?en; Viera odsutan osim u uobi?ajena dva mjeseca kada igra, isto kao i Deki); J. Cesar besplatno ili za sitnu lovu. Nemojmo misliti da kod BBilana sve dobro funkcionira. Oliveiru su platili koliko mi Ibra. Bonera, Favalli, Gourcuff, Emerson... ?ovjeka s ozbiljnim problemima su uzeli za centarfora (istina da je zabijao kada je igrao, ali ako Viera ne može igrati više od dva mjeseca godišnje, on ne može više od tri utakmice godišnje). Sve su to igra?i koje su uzeli. Ibra i Crespa smo im mi oteli. Inzaghi ispada dobar, ali mi se ljutimo na Crespa za promašenu priliku u derbyu, dok je Pippo fulao, prije gola, tri prilike istovjetne onoj Crespovoj. Mislim da je kod nas loše odra?en prošli prijelazni rok. Trebali smo poja?ati klub s barem tri igra?a. Samo djelomi?no možemo re?i da smo uklju?ili Chivua, jer je pokazao da može igrati u prvih 11, ali nam Mancini nije dao do znanja na kojoj poziciji. Trebali smo uklju?iti barem jednog srednjeg igra?a i nismo to napravili (Pele i Jimenez su izba?eni iz sastava onda kada su najbolje igrali a Maniche nije nikada dodio priliku). Ako smo ve? odustali od Adriana, trebali smo uklju?iti barem jednog napada?a, a samo smo djelomi?no to napravili sa SuperMario, koji je odli?an, ali sigurno ne možemo po?eti idu?u sezonu s njime u ulozi prvotimca. Torres i Tevez su bili na tržištu... Tako da nam sada treba ozbiljna rekonstrukcija za idu?u sezonu. Trenutno jesmo, unato? ovom porazu, puno ja?i od BBilana (-20), ali nam treba gotovo pa toliko novih prvotimaca koliko i njima, jer smo izgubili godinu dana vremena. Prelazim sada na drugi topic, koji je važniji, u ovom trenutku
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #210 na: Svibanj 06, 2008, 14:39:55 » |
|
u pravu si Bac, nikako da odradimo posao do kraja. Godinama kupujemo samo vrhunske igra?e a zapostavila se obrana i veza. Obran je vremenom riješena a veza kašlje i ne nalazimo prava POJA?ANJA, nego samo popunjavamo. Uspjeli smo kvaliteno riješiti i golmana u me?uvremenu, jer mi Toldo nikad nije uljevao povjerenje i izlu?ivali su me primljeni golovi iz peterca, a o uba?ajima sa strane da ne pri?am je r su to 70% bili golovi a ?ojek ima dva metra. Sad je pd hitno važno rješiti vezu i to ofanzivnog veznjaka(?ak dva jer nemamo ništa, ili jako krilo koje može igrati po potrebi i pakera, pa i zabiti gol(tu su Mancini i Quaresma najja?i). Obrana bi mogla izdržati još sezonu pa onda revidirat i tu kvalitetno tako da se ne prave nagli redizajni.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #211 na: Svibanj 06, 2008, 17:21:30 » |
|
u pravu si Bac, nikako da odradimo posao do kraja. Godinama kupujemo samo vrhunske igra?e a zapostavila se obrana i veza. Obran je vremenom riješena a veza kašlje i ne nalazimo prava POJA?ANJA, nego samo popunjavamo. Uspjeli smo kvaliteno riješiti i golmana u me?uvremenu, jer mi Toldo nikad nije uljevao povjerenje i izlu?ivali su me primljeni golovi iz peterca, a o uba?ajima sa strane da ne pri?am je r su to 70% bili golovi a ?ojek ima dva metra. Sad je pd hitno važno rješiti vezu i to ofanzivnog veznjaka(?ak dva jer nemamo ništa, ili jako krilo koje može igrati po potrebi i pakera, pa i zabiti gol(tu su Mancini i Quaresma najja?i). Obrana bi mogla izdržati još sezonu pa onda revidirat i tu kvalitetno tako da se ne prave nagli redizajni.
Ja ?u se nadovezat na ovo što si napisao jednom dobrom viješ?u. Naime, naši su za, pretpostavlja se, 10 mil € od Ternane otkupili Jimenesov ugovor, tako da je on sad naš igra?. Veseli me takav potez jer izgleda da struka ipak vidi kakav se dragulj u njemu krije. Što se krila, posebno onog desnog, ti?e ja bi recimo pokušao Maicona za stalno gurnuti na tu poziciju, jer je, svi smo to do sad bezbroj puta vidjeli, neusporedivo bolji u ofenzivnim, nego u defanzivnim zadacima. Il grande Javiera bi pri tome vratio na njegovu prirodnu poziciju, pa bi desni bok ponovno bio hermeti?ki zatvoren. Lijevo krilo sasvim dobro može odigrati Dejan Stankovi?, jer ?isto sumnjam (ne daj Bože ozlijeda) da mu se ovako loša forma može ponoviti i dogodine. Tu je još i Maxwell, koji se sasvim dobro snašao. Dakle, uz obvezni shoping u veznoj defanzivi trebalo bi još kupiti jednog ofenzivnog univerzalca. Obrana bi, slažem se, ukoliko opet nebi bilo teško ozlije?enih, mogla bez remonta odraditi još sezonu, pogotovo jer Rivas polako postaje sve bolji i bolji i treba ga svakako pretpostaviti Materazziju. Napada?a, Bogu hvala, ima na bacanje, pa bi ?ak i zahvalnica Crespu bila pametan potez. Ovo je teorija izvedena po principu krpanja rupa s onim što ve? imamo bez da se troše enormne svote novca. S njom se donekle ni ja ne slažem, ali sam je izveo jer je, realno gledaju?i, mogu? i ovakav razvoj situacije, pogotovo ako bi Mancini ostao na klupi (mada ne mislim da bi on navedene igra?e koristio na opisani na?in). Dakle, da se kupi samo ono što se kupiti mora i to je to. Postoji još jedna kvaka: sve je ovo mogu?e samo ako foteljaši i ve?i dio svla?ionice podupre trenera. Ako ne, onda generalni remont. Taj remont u neizbježnoj suradnji s foteljašima radio bi vjerojatno Mourinho, a onda bi krvna slika igra?kog kadra bila bogatija za nekoliko ve?ih ili manjih zvijezda, dok bi nekolicini sadašnjih vedeta Portugalac bez ustru?avanja udijelio ispisnicu. Drugi je scenarij puno vjerojatniji, pošto više nitko ne vjeruje u Mancinijev ostanak na klupi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #212 na: Svibanj 06, 2008, 17:44:36 » |
|
osim njega, morattija i Tronchetti Provera koji je rekao da je mancio odli?an trener. da nije rekao krivo, mancio je trener za dinama
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #213 na: Svibanj 06, 2008, 18:33:43 » |
|
sumnjam da i ako mourinho dode da ce doci do velikog remonta, jer zasto praviti generalni remont u ekipi koja osvaja prvenstva i kupove?mislim da ce tek doci do nekih nadopuna..jer mi smo i zaboravili kolko su nam igraci bili ozlijedeni i kako smo igrali do 12. mjeseca
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #214 na: Svibanj 06, 2008, 19:44:04 » |
|
situacija je jako komplicirana, jer jednostrani raskid ugovora od strane kluba znaci 50 mil eura troska za mancinievu placu! kako to rjesiti veliko je pitanje, mislim da se jedino mozemo nadati nekoj manciniu primamljivoj ponudi, ako ne mislim da ce ostati... sto se igraca tice, sa mancinijem ili nekim drugim, situacija je isto tako komplicirana jer imamo poprilicno starijih igraca, ozljedjenih i sklonih ozljedama, osim toga imamo "rupe" u nekim pozicijam u momcadi. zbog svega nevedenog mislim da bi ulazak u novu sezonu "strategijom krpanja" ekipe bio preveliki rizik, koji si ne smijemo dopustiti jer bi rezultat mogao biti katastrofalan obzirom da ce se ostali sigurno pojacati, osim toga takvim pristupom nemamo, i u najboljoj varijanti da su svi zdravi, sta traziti u ligi prvaka! temeljna rekonstrukcija momcadi je nuznost! jedino je pitanje tko ce je odraditi, mancini ili neko treci!?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #215 na: Svibanj 06, 2008, 20:03:20 » |
|
sumnjam da i ako mourinho dode da ce doci do velikog remonta, jer zasto praviti generalni remont u ekipi koja osvaja prvenstva i kupove?mislim da ce tek doci do nekih nadopuna..jer mi smo i zaboravili kolko su nam igraci bili ozlijedeni i kako smo igrali do 12. mjeseca
A pazi ovo: Može li Materazzi više igrati ozbiljan nogomet bez da mu jedan turbo brzi stoper ?uva le?a? Može li ekipa imati samo jednog ozbiljnog defanzivnog veznog, jer i Vieira - uz rezervu, jer ipak još može vrhunski odigrati, iako bez konstante i Dacourt i Pele teško da bi se mogli s onoliko godina, odnosno neiskustva takvima nazivati? Može li se adekvatno kreirati igra i time vezivati protivni?e defanzivce bez dobrog ofenzivnog veznog igra?a koji je sposoban poslati loptu s o?ima, ili u svakom trenutku udarcem sa 20 - 30 metara odlu?iti utakmicu? Može li napad uz jednu hirovitu zvijezdu cijelu sezonu izgurati s jednim sedamnaestogodišnjakom, te dvojicom koji su odavno zagazili u tridesete i kao takvi (opet s rezervom u slu?aju Cruza) mogu biti upotrijebljeni samo u odre?enim takti?kim varijantama? Možda griješim, ali remont ne samo da je potreban, nego je po meni i vrlo vjerojatan, a tko ?e ga izvesti znat ?emo za 15 - 20 dana.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 06, 2008, 20:05:02 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #216 na: Svibanj 06, 2008, 20:28:00 » |
|
Boli me glava od ovoga. Sami smo smo sebi najve?i neprijatelji. Nakon svakog poraza smak svijeta. Najbolje da preko kluba pro?e jedan tajfun da sve to makne. Jedan bi prodao sve igra?e, jedan trenera, jedan administraciju, drugi bi postavio one koji ne igraju (ti su uvijek najbolji) ili postavio napada?e u obranu, tre?i bi umjesto Morattija ali s njegovim novcima kupio 10 vrhunskih novih igra?a i tako unedogled. Ne valjaju sad ni tri naslova za redom – sami smo ih proglasili nekako bezveznima, s greškom. Valjda je razlog što svi volimo Inter pa burno reagiramo, ali stanimo malo na loptu. Kako je to sad sadašnja ekipa tako stara i neadekvatna a sa jednim deficitarnim trenerom koji ne koristi sav njen potencijal potukla je sve rekorde u seriji A? Svi želimo uspjeh u LP slijede?e sezone - kakav remont onda? Ne osvaja se naslov prvaka Europe kad to nekome padne na pamet nego kad se stvore uvjeti za to. Zadnje što treba je razbucati ovu ekipu (vidi forum – tko ide, tko odlazi). Treba je poja?ati, svi znamo gdje a znaju to i u klubu. Trebaju nam ti vrhunski igra?i sredine i jedan napada?, vidi se iz svemira i evidentno je da se radi na tome. Smijali smo se starome Milanu i prošle i ove godine pa su nas totalno pretr?ali u nedjelju i to naravno najviše po sredini. Ne kažem da ih trebamo kopirati, daleko od toga, ali ne treba sad okretati sve na glavu. Na kraju krajeva u ovoj utakmici koja na sre?u nije bila odlu?uju?a igrali smo bez 3 i to kakva igra?a koji bi tu u idealnom slu?aju bili. Sa problemima koji su ove sezone pratili Inter bilo tko drugi bi puknuo i potonuo. A mi opet uzeli naslov. Možda se ne slažemo oko termina. Ako je promjena 6-8 igra?a remont možda mislimo isto. Tko to ne bi prošle godine produžio Manciniju ugovor? Samo lud ?ovjek. Da, sad se vidi da je to bila ogromna greška i treba je nekako ispraviti. Nije ni Morattiju svejedno baciti milijune eura u vjetar za odštetu, nije ih ni on našao na ulici. Traži se na?in za razlaz, vidi se to iz njihovih izjava, udaljeni su kilometrima. Nije im još jedino jasno kako ?e to izvesti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #217 na: Svibanj 06, 2008, 20:42:18 » |
|
osnovni je problem(ako izuzmemo onaj na terenu da se uspješno završi zapo?eto i uzmemo duplu krunu) kako promjeniti trenera a da se izbjegne velika odšteta. Trebalo bi se razi?i u miru i sporazumno.Mancini mora shvatiti da je definitivno sve puklo izme?u njega i igra?a te da ni na trenerskoj klupi ovdje ne može bitnije poboljšanje napraviti, a koje je nužno za sljede?u sezonu. Ne bi bilo fer prije svega prema Morattiju da sada inzistira na ostanku i velikoj otpremnini koja mu ugovoro sljeduje u slu?aju otkaza. Miram razlaz je najbolje rješenje i sigurno može na?i dobar angažman. Doneo nam je trofeje kako god mito gledali, ?injenica je ali je isti tako i klub njega afirmirao. Nek dostojanstveno odstupi i osta?e u o?ima svih nas veliki i pošten.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #218 na: Svibanj 06, 2008, 21:41:50 » |
|
srdanlujo:"Tko to ne bi prošle godine produžio Manciniju ugovor? Samo lud ?ovjek". Ne mogu se baš složit s ovim.Mancini je od po?etka u Interu pokazivao nezrelost i neznanje,a prošlogodišnje prvenstvo je plod ekipe od 25 vrhunskih igra?a.Mancini nije moga falit prošle godine nikako u svezi odabira mom?adi.Jer širina Interove klupe ti ne dopušta da ne osvojiš prvenstvo.A ove godine je malo druk?ija pri?a:roma iskusnija za godinu dana(uigrana),povratnik juventus,neloša fiorentina,uvijek nabrijani napoli + ozljede koje su pogodile Inter.?injenica je da bi i Sre?ko Bogdan ili Otto Bari? sa Interom osvojili Seriu A. A što se ti?e derbija.Po meni ima dva logi?na objašnjenja: 1). MANCINI ili 2),namješteno 1).Super Mario jedan od najboljih igra?a u zadnje vrime po?inje utakmicu na klupi,Maniche po?inje iako je skupio svega nekoliko utakmica otkako je došao.KAKA?  prošli derbi kaka nije mogao disati jer mu je Javier Zanetti puhao za vratom,a u nedjelju je Kaka bio igra? utakmice upravo zato jer je mancini nije stavio zanettia da ?uva kakau.Pa taj kaka nebi prnija da ga je ?uva Zanetti 2.)Onakvu nezainteresiranost nisam vidio odavno u Interovoj igri + ona greška Viere kod drugog gola.Budi sumnju svakako. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dr Iggy
Gost
|
 |
« Odgovor #219 na: Svibanj 06, 2008, 21:52:22 » |
|
Far-pes@
Jedini igrac kojem kaka ne moze pobjeci kad ga pretrci,havijer ga lagano stigne tako je bilo jednom i u nedelju, A Havijer 10 godina stariji od njega,sto samo govori o tome kakav je igrac.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #220 na: Svibanj 06, 2008, 21:59:46 » |
|
@srdanlujo: koliko sam shvatio nitko ne govori (ili barem ne govorim ja) o tome da nakon jedne loše utakmice treba na trening u? s mitraljezom i sve pobit, ali ono što ja pokušavam naglasiti je da nam i slijede?e sezone predstoji napad na sva tri fronta. E sad, ja se toplo nadam da ti ne misliš da se to može uspješno (?itaj: barem ozbiljno pokušati) napraviti s ovim kadrom, odnosno bez prekrajanja istog? Što se ti?e Mancia slažem se da mu samo budala lani nebi produžila ugovor, tim više jer smo iz LP od Valencije ispali isklju?ivo zbog hrpe kardinalnih suda?kih pogrešaka na našu štetu u obje utakmice, a scudetto sažvakali i ispljunuli u velikom stilu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #221 na: Svibanj 06, 2008, 22:00:59 » |
|
far-pes, slažemo se da je inter uzeo naslov zbog igra?a a što se ti?e trenera lako je to procijeniti kad sjedneš u vremeplov ali prošle sezone promijeniti Mancinija koji je nakon godina i godina interovih frustracija imao 30-7-1, iako to i nije bila njegova zasluga može zaista samo lud ili superpametan. izgleda da takvih u interu nema. a u tom trenutku nije na raspolaganju bio mourinho, ni benitez ni spaletti, ni scolari ni drugi vrhunski koji nama trebaju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #222 na: Svibanj 06, 2008, 22:06:12 » |
|
Far-pes@
Jedini igrac kojem kaka ne moze pobjeci kad ga pretrci,havijer ga lagano stigne tako je bilo jednom i u nedelju, A Havijer 10 godina stariji od njega,sto samo govori o tome kakav je igrac.
Sje?ate li se one situacije iz prvog dijela prvenstva kad je Kakica povukao kontru iz svoje polovice, a Zanetti krenuo za njim u šprint od 70 - tak metara. Zatim je Kakica dotr?avši do golaut crte pokušao ubaciti u peterac, ali ga je Javier ve? ?ekao u bloku i odbio loptu u korner. A 10 godina stariji od njega... Baš me zanima gdje ?e mali proljev biti u 35 - toj godini...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #223 na: Svibanj 06, 2008, 22:07:03 » |
|
i dexter - ponavljam, mislim da maksimalno 6-8 igra?a treba promijeniti od toga 2 ili 3 u prvih 11. stankovi? i eventualno Vieira i netko novi (stari) u napadu uz Ibrahimovi?a. vidim da se svi slažemo kako imamo vrhunske igra?e, a praksa velikih klubova je da se ne prave veliki rezovi, pa...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #224 na: Svibanj 06, 2008, 22:17:41 » |
|
i dexter - ponavljam, mislim da maksimalno 6-8 igra?a treba promijeniti od toga 2 ili 3 u prvih 11. stankovi? i eventualno Vieira i netko novi (stari) u napadu uz Ibrahimovi?a. vidim da se svi slažemo kako imamo vrhunske igra?e, a praksa velikih klubova je da se ne prave veliki rezovi, pa...
... pa onda mislimo isto. Naravno da ne treba sve rastjerati, nego pametno poja?ati neke pozicije i to je to.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|