Veljaa 12, 2012, 12:22:39 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 [3]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: McDonald Mariga  (Posjeta: 2060 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dapapo
Mladi clan
**

« Odgovor #50 na: Lipanj 02, 2011, 23:18:59 »

jedan crnac manje, jedna rupa manje! idemo dalje sa cistkom kluba.
da se mene pita bio bi i jedan član foruma manje...
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #51 na: Lipanj 03, 2011, 08:19:21 »

Nazalost tek sad vidje taj post i zivimo u svjetu gdje se gleda vjera boja koze ne znam Emire sta si tim mislio pod recenicom JEDAN CRNAC MANJE pa Maicon Etoo sve su to crnci neki tamnoputi neki skroz crni Bog ih takve stvorio al ajd nema veze tvoj izbor tvoj sud imas pravo da djelis ljude al zalosno je sory za off ...da te pitam Emire zasto se inter zove INTERNAZIONALE MILANO procitaj povjest i razlog osnivanja INTERA  pa i prilsilinog promjene imena u Ambrosiana kad malo bolje procitas povjest skuzit ces a ako ti ne valjaju igraci gdje igra crn cojk ili neko dr navijaj za Lazio fasiste ...pozz FORZA INTER    inter je svijet gdje smo svi isti ...
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
danijel1993
Stalni clan

« Odgovor #52 na: Lipanj 03, 2011, 09:07:01 »

nije da nešto volim crnce al ti ovo emire nije trebalo , i etoo je crnac pa je vrhunski igrač mašina samo takva, sve je to INTER.klub je i nastao iz takvih razloga kako ne bi samo talijani bili u momčadi

"Klub je osnovan 9. ožujka 1908. odvajanjem od zajedničkog kluba AC Milana. Razlog tome bilo je nezadovoljstvo grupe Talijana i Švicaraca iz kluba, zbog dominacije talijanskih igrača u ekipi. Po odvajanju od kluba osnovali su svoju internacionalnu momčad Internazionale FC, skraćeno Inter. Sudeći po nazivu, kupovali su većinom igrače iz inozemstva. Nadimak je momčadi bio La Beneamata, u prijevodu "povlašteni". Za Internazionale je navijala srednja klasa i imućniji stanovnici grada"

FORZA INTER!
Evidentirano

Emir Podgorica
Stalni clan

« Odgovor #53 na: Lipanj 03, 2011, 21:14:59 »

Ne volim crnce i to je to. Ovaj je ionako rupa od igraca nista nam nije trebao. Eto'ou i Maiconu svaka cast uvjek cu ih postovat!!! I ako niste znali Interovi ultrasi su desno orjentisani  uživancija
Evidentirano

Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
ayo
Stalni clan

« Odgovor #54 na: Lipanj 03, 2011, 21:32:08 »

Mariga je dosta dobar igrac ali bit ce jos bolji tako da ga mozda treba zadrzat.
Emire tvoje je misljenje da ne volis crnce (da je crno-bijeli ili crveno-crni to bi razumio) i tu se nista ne moze al svi smo mi ljudi
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #55 na: Lipanj 03, 2011, 21:41:14 »

Ne volim crnce i to je to. Ovaj je ionako rupa od igraca nista nam nije trebao. Eto'ou i Maiconu svaka cast uvjek cu ih postovat!!! I ako niste znali Interovi ultrasi su desno orjentisani  uživancija

Jedino što trebamo znati je da se klub zove Internazionale i da su svi jednaki bez obzira na boju kože. I kakav je to argument da su Interovi ultrasi desno orijentirani? Sad bismo svi mi Interisti trebali zamrziti crnce i ostale ne - bijelce? Ma daj...  Smiley

Po meni nema ništa debilnije nego osuđivati ljude na temelju vjere,boje kože ili nacionalnosti...  Thumb Up
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #56 na: Lipanj 03, 2011, 21:41:42 »

Ne volim crnce i to je to. Ovaj je ionako rupa od igraca nista nam nije trebao. Eto'ou i Maiconu svaka cast uvjek cu ih postovat!!! I ako niste znali Interovi ultrasi su desno orjentisani  uživancija

Sramotno je da tako razmišljaš i još gore da to javno ispoljavaš.
Što ako su ultrasi desno orijentirani? Ne moramo mi to biti i još k tome, nisu oni jedina skupina interista.
Ovakvim stavovima ovdje nije mjesto i molim te da više ne pišeš na takav način.
« Zadnja izmjena: Lipanj 03, 2011, 21:44:40 od fanatico » Evidentirano

Emir Podgorica
Stalni clan

« Odgovor #57 na: Lipanj 04, 2011, 11:49:07 »

Ok decki nisam ja vama rekao da ne volite crnce, ne izmisljajte. Rekao sam da su interovi ultrasi desnicari to ne znaci da morate biti i vi!
Evidentirano

Augment
Super clan

« Odgovor #58 na: Lipanj 04, 2011, 13:35:50 »

a emir se inace rodio u milanu pa je i on desnicar veliki  Grin Cheesy
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Emir Podgorica
Stalni clan

« Odgovor #59 na: Lipanj 04, 2011, 15:39:44 »

ne moras bit rodjen u milanu da bi bio desnicar   Wink  Grin
Evidentirano

danijel1993
Stalni clan

« Odgovor #60 na: Lipanj 04, 2011, 17:46:42 »

Pa  i ja sam desničar pa svejedno ne mrzim sve crnce ....
Evidentirano

giuseppe
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #61 na: Kolovoz 19, 2011, 16:36:55 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFEFyEkVklaaBJwIFN&tmpl=coranto_spa_news

Mariga otišao u Sociedad, šteta, svidio mi se taj momak, možda da je dobio više prilike...
Evidentirano

bolje biti mlad i bogat nego star i siromasan
by robert rock
chivu26
Super clan

« Odgovor #62 na: Kolovoz 19, 2011, 17:35:44 »

Šteta,da ga se forsiralo,mogao je postati igračina...
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #63 na: Kolovoz 19, 2011, 17:42:12 »

Steta al ima tu jos igraca koji mogu mngo pruzit Stankovic Motta tako da nam ne treba Mariga mozda kad bude imao 35 godina bit ce dobar ...Ja ne znam sto ga samo salju na posudbe pa prodaj ga ili sta vec ne tako slat nema on 19 godina ima 24 Ne znam stvarno ova interova uprava je cudna ..Sretno Mariga ..
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
chivu26
Super clan

« Odgovor #64 na: Kolovoz 19, 2011, 18:02:14 »

Slažem se Adnane. Dosta je više neizvjesnosti. Sad ga se kao šalje na posudbu da bi se vidjelo kakav je on igrač. Pa ne mogu da shvatim da ako čovjek trenira sa suigračima,igra utakmice da se ne može procijeniti kakav je to igrač. Ili će igrati u Interu,ili neka ide. Dosta je više ovih posudbi kad se ništa ne zna.

Zašto su ga uopće dovodili ako nisu sigurni u njegove sposobnosti. Znam da sam običan internetaš koji sve informacije o Interu upija sa neta,i znam da ljudi iz uprave rade svoj posao,ali nisam valjda toliko blesav da ne mogu skontati te njihove poteze.
Evidentirano
giuseppe
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #65 na: Kolovoz 20, 2011, 12:51:54 »

Još gore mi je kad stave klauzulu o mogućnosti otkupa na kraju sezone. Ako dobro odigra ovi će ga otkupiti, a ako bude loš ko bi ga uopće htio.
Evidentirano

bolje biti mlad i bogat nego star i siromasan
by robert rock
 Str: 1 2 [3]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!