Veljaa 10, 2012, 10:15:32 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Rafael "Rafa" Benítez Maudes  (Posjeta: 1289 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Hrca
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #25 na: Lipanj 22, 2010, 22:21:10 »

5+ za Rafu, budemo nastavili istim stazama kao do sada, siguran sam, samo treba ima povjerenja u ?ovjeka.. banana
a goal.com je ?ista 0, šteta spominjati..
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #26 na: Lipanj 26, 2010, 22:57:26 »

odma je poceo laprdat kako e se jednog dana vratiti u liverpol mozda  ROFLMAO
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
goca_flash
Super clan

« Odgovor #27 na: Kolovoz 01, 2010, 13:45:20 »

Novi trener Intera Rafael Benitez rekao je danas da o?ekuje da ?e njegova ekipa u predstoje?oj sezoni igrati bolje nego prethodne.
"Neroazuri" su prošle sezone osvojili tri trofeja - prvenstvo, Kup Italije i Ligu šampiona, ali je ekipa ?esto kritikovana zbog stila igre koji se uglavnom bazirao na kontranapadima.

"Ovaj tim želi da u?i. Još nismo kompletna ekipa, ali igra?i su pokazali da su pametni i da mogu da urade ono što tražim od njih", rekao je Benitez za list Gazeta delo Sport.

Španac je na kraju prošle sezone, posle šest godina u Liverpulu, potpisao dvogodišnji ugovor sa Interom. Sa engleskim klubom osvojio je Ligu šampiona 2005. godine i FA Kup godinu dana kasnije.

"Želeo bih da igramo bolje, da ekipa što duže zadrži loptu u posedu. Igra?i su to tražili od mene, ali to ?e biti težak zadatak", rekao je Benitez, koji se proslavio treniraju?i Valensiju, sa kojom je osvojio dve šampionske titule i Kup UEFA.
Prou?io sam tim i video da Inter pobe?uje kada organizuje brze kontranapade. Ekipa ne drži dugo loptu, ali brzo prelazi u napad kada je ponovo osvoji", dodao je španski trener.

On rekao je i da bi želeo da pruži priliku mladim igra?ima Intera.
Tim koji je osvojio Ligu šampiona kritikovan je jer nije imao nijednog Italijana u startnoj postavi.
Veterani Marko Materaci i Fran?esko Toldo bili su na klupi, zajedno sa napada?em Marijem Balotelijem.

"Cilj je da pružimo šansu mladima. Svi pri?aju o tome, ali u stvari svi samo žele da pobe?uju i niko nema hrabrosti da ?eka", rekao je Benitez.

Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
goca_flash
Super clan

« Odgovor #28 na: Kolovoz 01, 2010, 13:45:56 »

Novi trener Intera, Rafael Benitez, startovao je sa pobjedom na klupi Intera. Španac je bio prezadovoljan igrom koju su igra?i Intera prikazali u „demoliranju“ Manchester Citya rezultatom 3-0, osvojivši Pirelli Cup, a golove su postigli Obinna (dva gola) i mladi Biraghi. Svoje dojmove o spomenutoj utakmici Benitez je podijelio na službenoj stranici Intera:

„Jako sam zadovoljan onim što je ekipa prikazala na terenu. Uradili smo sve onako kako smo to planirali, i na kraju, ispalo je dobro. Isto tako, moram pohvaliti Obinnu i mladog Biraghija, koji je zabio fantasti?an gol desnom nogom iako je lijevak. Pohvalio bih i naše navija?e koji su nas bodrili, a mi smo im zauzvrat poklonili lijep fudbal.“

Interu je u utakmici sigurno išlo u prilog isklju?enje Patricka Vieire, koji je laktirao Materazzija i zaradio crveni karton u 22. Minuti.

„Manchester City je igrao agresivno, pa nam je isklju?enje dobro došlo jer još uvijek nismo na vrhuncu kondicije. Po?eli smo dobro utakmicu i kada smo imali igra?a više znali smo to iskoristiti.“

Pitanje o Balotelliju je bilo neizbježno, ali Rafa je bio kratak po tom pitanju:

„Balotelli nije igrao zato što ima problema sa miši?em, a što se transfera ti?e ja nisam za to zadužen, ja sam samo trener Intera.“
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
petar8
Stalni clan

« Odgovor #29 na: Kolovoz 02, 2010, 21:08:58 »

rafu sve ?estitke na odli?noj premijeri.nadam se da ?u mu ?estitati i na kraju sezone
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #30 na: Kolovoz 03, 2010, 11:13:44 »

dobar start mislim da ove pripremne utakmice dosta zna?e neka se vidi na koga se može ra?unat u sljede?oj sezoni novija zastava
Evidentirano
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #31 na: Kolovoz 22, 2010, 11:07:49 »

Dobar start za Rafu s trofejem, mislim da ne?emo ostati razo?arani na kraju s njim.

I sve više i više postaje jasno zašto naš Mercato tim plus Benitez inzistira na Mascheranu i Kuytu, u ovakvoj otvorenijoj igri s obranom koja stoji visoko, ostati ?e puno više prostora za protivni?ke protunapade, a ova dvojice bi pomogli zatvaranju tih rupa jer su veliki radnici i trka?i na terenu, a Mascherano je ponajbolji uklizava? Grin na svijetu.
Evidentirano
Lazicy
Stalni clan

Profil WWW

« Odgovor #32 na: Kolovoz 22, 2010, 12:14:05 »

Ja procitao Rafael Marquez, opet sam se isekao.  ROFLMAO

ON: Slazem se, odlican start Beniteza i vidi se velika razlika u njegoim mislima i u Murinjovim. Sa Benitezom napadamo, imamo vise loptu u posedu ali kao sto sam rekao ostavljamo puno mesta izmedju stopera i to moze biti problem i treba se sto pre resiti.
Idemo Rafa, srecno ti bilo.  Wink
Evidentirano
herrera
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #33 na: Kolovoz 25, 2010, 22:53:51 »

Nadam se da ?u sam sebe demantovat i da ?e se Rafa pokazati kao dobar izbor za Inter. Nisam siguran u njega,svaka mu ?at u Liverpool je došo kao najbolji trener Španije. U prvoj sezoni je s redsima osvojio ligu prvaka. Ono sto me najviše plaši je sto je rafa poprili?no loše trgovao s igra?ima.Dovodio je ve?inom špance srednje klase u liverpool i pokazalo se kao loš izbor. Nadam se da greške nece ponavljati u interu i evo dobro je kreno sa super kupom italije. Mada ga nesipatišem došo je u srno plavi dres i moram re?i naprijed rafa sahranit ?u te ako neuzmemo ponovo ligu italije SmileySmiley
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #34 na: Studeni 11, 2010, 00:04:33 »

de?ki, no?ima ne spavam i razmišljam što da kažem treneru meni najvažnijeg kluba na svijetu...i tako je razmišljam i razmišljam i sjetim se gdje Rafa griješi...

tko na?e u ove dvije slike razliku i rješenje svih problema ima poklon od mene....

RJEŠENJE :

Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #35 na: Studeni 11, 2010, 01:08:04 »

LOL LOL
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #36 na: Studeni 11, 2010, 03:06:24 »

ko tipicni balkanac necu niss rec osim FORZA INTER da mi je Benitez blize dbio bi flasu od glavu  novija zastava novija zastava
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #37 na: Studeni 11, 2010, 11:41:29 »

mislim a je ipak dobar trener kad nam budu svi igra?i na raspolaganju i na zimu do?u 2-3 poja?anja izgledat ?emo puno bolje i ozbiljnije!
Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #38 na: Studeni 11, 2010, 15:46:53 »

apsolutno mu nemam nista za prigovoriti jer nijedan trener na svijetu s ovakvim kadrom koji ima na raspolaganju nista ne bi mogao promjeniti... ionako, ako dobijemo derbi svi nasi problemi ce se rijesiti preko noci...
Evidentirano
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #39 na: Studeni 11, 2010, 18:37:26 »

apsolutno mu nemam nista za prigovoriti jer nijedan trener na svijetu s ovakvim kadrom koji ima na raspolaganju nista ne bi mogao promjeniti... ionako, ako dobijemo derbi svi nasi problemi ce se rijesiti preko noci...

Ne?e.
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #40 na: Studeni 11, 2010, 20:18:58 »

stvarno se rafi jos ne moze sudit.tesko bi mogao neko sa ovakom ekipom napravit bolji rezultat,za sada mu samo super kup ne mogu oprostit a u ligi ce biti bolje tek je 11 kola proslo
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #41 na: Studeni 12, 2010, 14:25:58 »

Dajmo cojku sansu i mene licno nervira al iskreno neki igraci su istroseni neki povrjedjeni bit ce bolje nije Rafa za sve kriv jos smo na svim frontovima u igri treba vjerovat da ce biti bolje ..
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
thedman
Pocetnik
*

« Odgovor #42 na: Studeni 12, 2010, 18:34:46 »

nikad nisam volio tog Beniteza,   Angry
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #43 na: Prosinac 20, 2010, 01:26:14 »

http://www.dnevnik.ba/sport/nogomet/rafael-benitez-odlazi-iz-intera
Rafael Benitez odlazi iz Intera?
. Rafa nema pravo da ovako nesto kaze novinarima. Ak imas neso za reci imas upravu koja ti je dala taj posao i placaju te masno da sramotis klub  Nama treba pojacanje, ali definitivno NE uzimati igrace koje Benitez zeli.Koliko je novca potrosio u Liverpoolu a sta je napravio s njima?Zasto  Utroseno pola milijarde a Liverpoola je napavio ekipu kojoj je vrhunac plasman u kup uefa. Definitivno je da taj covjek nema smisla za transfere, non stop kupuje pogresne igrace. Mi smo morali nekog dovesti u vezi red, ali nismo nazalost. Jedina dobra stvar je sto nam nisu dosli Kuyt, Mascerano i Lucas, al ko zna mozda ih Rafa dobije u januaru. Vec smo popusli Cassana sto znaci da sad i nema nekih opcija Definitivno treba mijenjati trenera, ako nista postaviti nekog privremeno do kraja sezone, al ovo nema smisla. Rafa je osvojio ovaj kup, cija kvaliteta je ispod Seria b i sad je on glavna faca. Pa dobro treba ga shvatiti ipak taj covjek nije naucio da osvaja trofeje pa makar oni bili ovog humanitarnog tipa kao sto je ovo sp. Totalno besmisleno takmicenje. Prvak svijeta je pobijednik LP i nema rasprave. Niko nije ocekivao da ce biti lagano ponovo osvojiti ligu, ali ko je ocekivao da se borimo za kup uefa  . Treba naci direktora kluba koji se razumije u sve. MM je nesposoban za tako nesto, svi znaju da on voli Inter, al isto tako da je covjek anti-talent. On je jednostavno rodjen sa zlatnom kasicicom u ustima i nije neki poslodavac. Sad je uhvatio da stedi, o stadionu prica 10 godina a do dana danasnjeg ni jedna cigla nije postavljena. Stadion jeste velika investicija. Nekih 200miliona, dovoljno je 45.000 sjedista, nema potrebe za vecim stadionom. Ime stadiona nosi sponzor par godina i sta, nikakva frka. Kolike samo prihode imaju engleski klubovi jer imaju moderne stadione i prije svega PRIVATNE..Benitez ODLAZI ..
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Sneijder10
Administrator
Nosim Inter u srcu

Profil WWW
« Odgovor #44 na: Prosinac 20, 2010, 01:39:02 »

Izgleda da je stvarno tako:
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=34379

Ne znam sto su mu trebale te izjave, ali opet mislim da je covjek upravu sto se tice ovoga za transfere... Vidjet cemo sta ce se desiti, jest da smo dobili dvije lose ekipe po 3-0. Ne znam vise ni sam sta da mislim, drago mi je bilo vidjeti sve igrace tu ( malo je to upropastila Sneijderova povreda) i misljenja sam da se mozemo vratiti u sami vrh, ali uz 2-3 nova igraca jer ne mozemo svaku utakmicu strepiti hoce li nam se neko povrijediti a da mu nemamo zamjenu...
Evidentirano

FORZA INTER!!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #45 na: Prosinac 20, 2010, 14:21:23 »

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/12/20/2269716/rafael-benitez-inter-sack-reports-intensify
Rafael Benitez Inter Sack Reports Intensify
mozda dobije nogu do kraja dana ..ne znam jedino se slazem da inter treba pojacanja a ne da ih on dovede ponavljam da ih on ne dovede FORZA INTER ..
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #46 na: Prosinac 23, 2010, 16:31:13 »

Najvise sam bio za njegov odlazak al mi ga sad ness malo i zao ima tuznu facu jbg ako dodje Leonardo bolje da je on ostao al ajde nek Moratti radi sta mu volje vidjet cemo sve sta ce biti i isto tako ne bi uradio zamjenu Maicon Kaka plus inter da da novce Bio bi to veoma los potez intera jer Kaka nikad vise nece biti kao prije on da je bio dobar ostao bi u milanu zna berlusconi sta radi Nadam se da ce ako nista biti neka interova legenda na celu kluba a ne prokleti rosoneri ...FORZA INTER
http://i.imgur.com/pwv1j.png
 LOL LOL
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Forza
Super clan

« Odgovor #47 na: Prosinac 23, 2010, 17:10:57 »

OTISO JE OTISO SALALALLALA LLALALALLALAL ALLALALALALA LALL  MASSIMO KRALJU HVALA TI SALLALAL LAL ALALALLLSA SALS ALSA SLA A   OTISO JE RAFA KONJ OOO O O O OO    Valovi Valovi Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter
Evidentirano
Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #48 na: Prosinac 25, 2010, 16:13:56 »

ajde hvala bogu i ta je budala otisla. Nezelim vise cuti za njega uopce nek ide upropastavat neki drugi klub i pricati nebuloze i raditi neke stvari koje uopce nisu odlika tako jednog velikog trenera kavim se on cijelo vrijeme predstavljao treba prvo zasluziti da budes velik a ne se hvaliti a nemas nikakvih rezultata iza sebe!!! Adio per sempre!!!
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #49 na: Lipanj 05, 2011, 00:53:10 »

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/198472/Benitez-Interesuje-me-samo-Premijer-liga
Benitez: Interesuje me samo Premijer liga Bivši trener Liverpula Rafa Benitez poručio je klubovima Premijer lige da je spreman za povratak na klupu nakon otkaza u Interu.
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
 Str: 1 [2] 3   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!