Veljaa 10, 2012, 08:53:57 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Rafael "Rafa" Benítez Maudes  (Posjeta: 1288 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« na: Lipanj 08, 2010, 22:00:26 »

Evo, gotovo je službeno, ?eka se samo pressica.

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=34014&L=en

Citat:
MILAN - Massimo Moratti announced this evening that a deal has been done with Spanish coach Rafa Benitez.

"We have reached an agreement and we have sorted out the final details, which weren't important things. All that is needed now is a countersignature," the Inter president told journalists outside the Saras offices in Milan's city centre.

"Benitez is not in Italy. Tomorrow we will tell you when he will be presented."

Spekulira se da je potpisao ugovor na dvije sezone s opcijom za tre?u i da ?e zara?ivati 3.8 milijuna eura godišnje.

Još jedan dobar posao Brance(koji je navodno bio upravo ta osoba koje se kod Morattija zalagala za Rafu) i našeg el presidentea. bow down

Evo ponešto o Rafi:

http://en.wikipedia.org/wiki/Rafael_Ben%C3%ADtez

Dobrodošao Rafa i sretno ti bilo. Pobjednik

Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #1 na: Lipanj 08, 2010, 23:52:18 »

želim mu i ja dobrodoÅ¡licu i nadam se da ?e otklonit moje sumnje ove sezone  Grin
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #2 na: Lipanj 09, 2010, 07:13:29 »

dobrodosao Rafa i sve najbolje  baklja for in
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #3 na: Lipanj 09, 2010, 08:57:00 »

welcome welcome
 novija zastava novija zastava
Ako ne osvojimo ligu = Bang Bang Bang
Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Lipanj 09, 2010, 10:49:16 »

evo i od mene koji info al na nasem jeziku Zelim mu dobrodoslicu mnogo ljepi trenutaka i srece trofeja sretno Benitez ......

Ro?en 16.04.1960. u Madridu.
Oženjen je od 1998. i ima dvije k?erke.
Nogometnu karijeru je po?eo u juniorima Reala, ali nikad nije bio blizu prve ekipe. Odlu?io se za trenerski posao.

Klubovi koje je trenirao:

Real Madrid U-19s

* Spain U-19 League
o Winner (1): 1993
* Spain U-19 Cup
o Winner (2): 1991, 1993

Extremadura

* Segunda División
o Promotion: (1): 1997–98

Tenerife

* Segunda División
o Promotion (1): 2000–01

Valencia

* La Liga
o Winner (2): 2001–02, 2003–04
* UEFA Cup
o Winner (1): 2003–04

Liverpool

* UEFA Champions League
o Winner (1): 2004–05
* FA Cup
o Winner (1): 2005–06
* UEFA Super Cup
o Winner (1): 2005
* FA Community Shield
o Winner (1): 2006

Individual awards

* Don Balón Award
o Winner (1): 2001–02
* UEFA Manager of the Year
o Winner (2): 2003–04, 2004–05
* FA Premier League Manager of the Month
o Winner (5): November 2005, December 2005, January 2007, October 2008, March 2009

jos  trofeja donesi u plavo crni svjet 3/6  super cup italije super cup evrope i svetski prvak  Cheesy Cheesy sretno kralju Ja vjerujem da nismo nista pogrjesili da ce Benitez odrzat inter na nivou kakv je sada i jos jaci ..
Citao sam jedan komentar velikog tamo Liverpoolca, koji kaze da je trebao Liverpool da napusti u sezoni 2006-07, i nastavi osvajati sa drugim klubovima, jer kako on kaze, on je trener koji se ne bi trebao zadrzavati vise od dvije sezone u istom klubu (razmislite koja je politika Josea). novija zastava novija zastava
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Lipanj 09, 2010, 11:58:47 »

zelim mu dobrodoslicu i nadam se da nas nece razocarati rezultatima
Evidentirano

ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #6 na: Lipanj 09, 2010, 12:03:26 »

Upravo to vidit cemo josea kad se ustali u nekom klubu iako sumnjam da ce osvojiti prvenstvo kraj onakve barce isto tako nemoguce da isti trener odrzi klub na istom nivou kojih 5 sezona.Å to se rafe ti?e Inter ce ovu sezonu biti joÅ¡ ja?i jer ekipa ostaje trebamo dovesti 2-3 klasna igra?a i Seriu a nam nece uzeti nitko narednih 5 sezona.  novija zastava
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #7 na: Lipanj 09, 2010, 21:23:34 »

Vidiš, ja sam mišljenja da je Mourinho ponovno lukavo izabrao pravi trenutak, a to je tako?er kvaliteta velikana. Barcin ciklus je na kraju, po?ele su trzavice (npr. Ibra) i red je na Real. A ktome Mourinho ?e ih znat posložiti tako da sam ja uvjeren u njegov novi naslov prvaka.
Evidentirano

Milano siamo noi!
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #8 na: Lipanj 09, 2010, 21:54:21 »

Vidiš, ja sam mišljenja da je Mourinho ponovno lukavo izabrao pravi trenutak, a to je tako?er kvaliteta velikana. Barcin ciklus je na kraju, po?ele su trzavice (npr. Ibra) i red je na Real. A ktome Mourinho ?e ih znat posložiti tako da sam ja uvjeren u njegov novi naslov prvaka.

Jaka hrabra izjava.
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #9 na: Lipanj 09, 2010, 21:56:34 »

potpuno dijelimo isto mišljenje a tako ?e i biti
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #10 na: Lipanj 09, 2010, 22:45:43 »

ako su vec otpali capello i hiddink onda je rafa definitivno najbolji izbor iako sam ja bio za neko dugorocnije rijesenje kao deschamps il blanc al oni su i bili daleko!!! moratti je vjerovatno shvatio s mourinhom nakon toliko miliona ulozenih u igrace da je ipak vrijeme da se ulaze u trenere i da su oni mozda kljuc!!! dovodi sto je najvaznijeg provjerenog covjeka, vjerovatno i s ciljem da obrani ligu prvaku sto vjerujem da interovim navijacima ce bit podsvjesni cilj, glavno na rafi je da obrani scudetto i bit ce uspijesan na samom startu!!! novinari u italiji ce ga jest kao nikog al valjda ce se moc nosit s tim! samo da ne pogrijesi s transfer politikom to mu je kljuc, znaci dovest kvalitetne igrace za serije a i za inter a ne gomilat spanjolce!!! moratti vjerujem da ce mu dovest sve sto zazeli, nece bit skrt kao liverpoolovi vlasnici!!! igrat cemo slican sistem kao s mourinhom i nadam se da rafa vec shvata da nam treba veznjak koji igra u oba smjera..... dva mlada stopera i mi smo vec spremni za iducu sezonu!!! znaci ranocchia i agger po meni odlican izbor uz jednog veznog!!! napad nam je jak ko beton, ako vec dovodimo i u napad onda neka ekstra klasa kao torres il neko kao cavani da bude cetvrti il peti napadac, nesto sto je bio arnautovic ove sezone!!!
sretno rafi, nadam se da me nece razocarat
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
del_
Stalni clan

« Odgovor #11 na: Lipanj 10, 2010, 13:36:46 »

Potpisao ugovor na dvije godine jutros,  15.06 službeno predstavljanje

Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
silenT
Stalni clan

« Odgovor #12 na: Lipanj 10, 2010, 13:42:17 »

Benvenuto Rafa !!!
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Lipanj 10, 2010, 15:26:08 »

Dobrodosao kralju mnogo uspjeha i trofeja ...FORZA INTER
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #14 na: Lipanj 10, 2010, 17:08:25 »

Sretno Rafa! O?ekujem nastavak dominacije.
Evidentirano

ayo
Stalni clan

« Odgovor #15 na: Lipanj 10, 2010, 18:39:59 »

welcome welcome
Rafa dobrodošao !!
 welcome welcome
Evidentirano

levis
Super clan

« Odgovor #16 na: Lipanj 10, 2010, 19:02:45 »

Dobrodošao Rafa, da nam doneseš još puno uspjeha !
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #17 na: Lipanj 10, 2010, 19:15:46 »

Dobrodošao Rafa ! Inter zastava
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #18 na: Lipanj 10, 2010, 19:26:26 »

dobro došao Rafa!želim ti puno uspjeha i trofeja sa našim Interom! novija zastava
Evidentirano
juric91
Mladi clan
**

« Odgovor #19 na: Lipanj 10, 2010, 23:56:05 »

Dobrodošao Rafa i sretno ti,
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #20 na: Lipanj 11, 2010, 01:47:32 »

Rafael Benitez, danas je donirao £96,000 u fondaciju "Hillsborough Family".

Chek je urucio upravnici u Anfield centru, koja je rekla: "Htio je uciniti nesto u znak postovanja prema navijacima za sve sto su mu ponudili u periodu dok je trenirao Liverpool. Predao je chek i pozelio nam srecu."
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Lipanj 15, 2010, 14:33:36 »

Rafael Benitez je predstavljen u Interu, a na predstavljanju je pokušao objasniti svoju filozofiju nogometa. Odbija usporedbe s Joseom Mourinhom, a kao najve?i problem smatra zadržati želju za trofejima kod igra?a...

Španjolski stru?njak Rafael Benitez tijekom predstavljanja u Interu u startu je odbacio svaku sli?nost s Joseom Mourinhom. Svjestan je kakvo mu je naslije?e ostavio prethodnik, ali isto tako vjeruje kako može u mom?adi zadržati pobjedni?ki zanos te nastaviti Mourinhovim putem.

"Inter iza sebe ima gotovo savršenu sezonu i bit ?e pravi izazov kod igra?a zadržati tu želju za pobje?ivanjem. Želim da Inter zadrži taj pobjedni?ki mentalitet i mislim da u tome mogu uspjeti. Imam svjetski klasne igra?e i ukoliko nastavimo ovim putem i idu?e sezone, bit ?e to krasno povijesno razdoblje za ovaj klub", smatra Benitez.

Naravno, nije propustio istaknuti kako je ponosan i kako mu je velika ?ast što je dobio priliku voditi Inter.

"Jako sam sretan što sam tu, još se upoznajem, tu sam tek dva dana, ali mi se svi?a klub i sve oko njega. Bit ?emo u igri za osvajanje ?ak šest trofeja, odmah na po?etku sezone nas o?ekuju borbe za trofeje i morat ?emo biti spremni na to", dodao je.

Što se ti?e novih igra?a, Benitez je najavio kako ?e biti odre?enih promjena, ali nije govorio o imenima. Ono što je najavio je da ?e pokušati svoju filozofiju igre što prije usaditi igra?ima.

"Volim pobje?ivati i pritom igrati lijepo. Mislim da imamo takav profil igra?a da možemo to i ostvariti te vjerujem kako ?emo igrati jako dobar nogomet."
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #22 na: Lipanj 20, 2010, 23:09:50 »

ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO
Taj Goal Com  Grin Grin
http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/06/20/1985912/inter-milan-boss-rafael-benitez-planning-shock-premier
Inter Milan Boss Rafael Benitez Planning Shock Premier League Return With Manchester City - Report
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #23 na: Lipanj 21, 2010, 03:30:06 »

Tekst sam po sebi ima smisla, ali stvarno nevjerovatno kada ga se stavi u kontekst sadašnje situacije. Taj goal.com sam davno prestao uop?e pregledavati.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Forza
Super clan

« Odgovor #24 na: Lipanj 21, 2010, 21:58:35 »

<a href="http://www.youtube.com/v/3O9vpdUqYFM&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/3O9vpdUqYFM&rel=1</a>

ma dobar vidi se uzoran trener, dobar i kao osoba     Chuska
Evidentirano
 Str: [1] 2 3   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!