Veljaa 10, 2012, 10:27:26 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Trener?
Capello - 22 (43.1%)
Hiddink - 16 (31.4%)
Mihajlovi? - 1 (2%)
Hodgson - 3 (5.9%)
Benitez - 2 (3.9%)
Netko drugi(navesti u temi) - 7 (13.7%)
Ukupno glasaa: 51

Str: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Novi trener?  (Posjeta: 6174 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
del_
Stalni clan

« Odgovor #175 na: Lipanj 07, 2010, 12:40:49 »

Pa je shebo ih je, nije ?udo da su ga otpustili i da idu iz po?etka, mjenjaju vlasnika i sve.... Ova im je sezona bila totalni promašaj, pogledaj im rezultate...

Rafa sa ograni?enom mom?adi liverpoola zadnjih godina je radio i više nego dobar rezultat,  tako da budemo vidili sta ce sad napraviti u liverpoolo kada ima vrhunski igra?ki kadar te brdo love na raspolaganju.  Scolari je pokaza svoje trenersko umjece u chelseau  a  trenutnu trenersku vrijednost potvr?uje u Uzbekistanu...  a u svojih 18 godina trenerskoga rada promijenio je 21 što klub što reprezentacije, još ako se uzme u obzir da je portugal vodio 5 godina, dolazimo do frapantne brojke od 20 klubova u 13 godina, što je u prosjeku svake pola godine novi klub. Nevjerovatna je cinjenica da bi njega htjeo imalo koji ozbiljniji klub osim uzbekistanskih prvoligaša
Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #176 na: Lipanj 07, 2010, 12:53:19 »

Po meni bolji bi izbor bio Guus Hiddink ili Luis Felipe Scolari.
hiddinka ne mozemo dobiti,a scolari je trener koji moze dobro vodit reprezentaciju neku.sjeti se da je vodio i chelsea pa je ubrzo dobio sup kartu
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #177 na: Lipanj 07, 2010, 13:07:10 »

A neeeee. Ode Inter lagano u k. Dolazi  debeli i šugavi Benitez Sad . Sve što je lijepo kratko traje. :S

Pa vidite da je shebo Loserpool, tako bu i Inter. Ja sam protiv Rafe...  žuti karton

Nemoj gledati na to tako pesimisticno.Da je Benitez npr dosao nakon Mancinija , a ne Mourinho , mnogi bi se radovali , ali nakon ovih Mourinhovih uspjeha malo ko bi zadovoljio vase potrebe....
Evidentirano

Interista
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #178 na: Lipanj 07, 2010, 13:35:18 »

Ahm dobro. Svako ima svoje mišljenje, vidjet ?emo ga na djelu. Za sada sam pesimisti?an oko Rafe...
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #179 na: Lipanj 07, 2010, 19:17:50 »

Dobro druze moj svi mi znamo po svemu ko je bolji za inter i ja sam bo za capella Hidinka ali od ovi ponudjeni slobodni de nadji boljeg od njega zanemarimo zadnju sezonu Liverpola tj ovu losi su i kraj price Svaki klub ima uspone i padove samo kako smo mi navijaci ili si uz inter ili nisi Ja se secam da sam uz INTER  bio kad nista nisu osvajali plako sam kad izgube znao sam u skolu ne idem al to je ono sto volis budes uz njega Ove zadnje 5 godina zivota je najljepse sto se mogloo desiti sto se sa intera tice I vjerujem u Beniteza da moze dati ovom interu koji je jos gladan trofeja Benitez nam moze dat sjaj u evropi  koji vec imamo za mene spada medju 5 vrsni trenera sto se tice taktike i pokazat ce se kao takvim kad dodje vrjeme Jedin gdje mu ja ne bi dao ovlasti da dodvodi koje kakve Kuyte Macherane itd a ja mu zelim srecu pozdrav ...
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
il Principe
Super clan

« Odgovor #180 na: Lipanj 07, 2010, 19:48:32 »

Pa je shebo ih je, nije ?udo da su ga otpustili i da idu iz po?etka, mjenjaju vlasnika i sve.... Ova im je sezona bila totalni promašaj, pogledaj im rezultate...

ajde ne pri?aj gluposti.  Roll Eyes
liverpool 14 godina prije beniteza nije osvojio prvenstvo. nisu ni s benitezom. u ?emo je onda sjebavanje?
liverpool 20 godina prije beniteza nije osvojio ligu prvaka. s benitezom jesu i to je veliki uspjeh. u ?emu je onda sjebavanje?

benitez je od liverpoola stvorio respektabilnu ekipu i re?i da ih je sjebo je budalaština
Evidentirano
domagoj
Pocetnik
*

« Odgovor #181 na: Lipanj 07, 2010, 19:50:34 »

ja se si?an prošle sezone kad se sa sa unitedom borija za naslov igrali su najbolji i najlipši nogomet u europi ?ak lipši i od barce daj bože da i mi tako igramo ako on dode samo da mi ne dovede kuyta to bi me dotuklo...
Evidentirano
Imp
Mladi clan
**

« Odgovor #182 na: Lipanj 07, 2010, 19:52:33 »

nemislim bas da cemo s benitezom igrati lip nogomet,al to me uopce ne zanima,jedino mi je bitan rezultat Grin
sva ce nasa igra biti na taktiku,trku i fizicku moc nasih igraca,bar predpostavljam
Evidentirano

C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter
Interista
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #183 na: Lipanj 07, 2010, 19:57:59 »

No dobro, vidjet ?emo ga na dijelu. Nadam se da sam u krivu sa time šta sam reko da Inter ide lagano u k, kada je ovaj došo. Tak da se nadam da ?emo i sa njim ponovit fenomalnu sezonu.
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #184 na: Lipanj 07, 2010, 20:14:17 »

Sutra ?e biti objavljeno službeno da je Benitez novi trener Intera.
Moramo biti zadovoljni s izborom Morattija, ali i Marca Brance koji je njegov veliki obožavatelj.
Naravno, on nam je bio ?etvrta opcija nakon Capella, Hiddinka i Guardiole. Mihajlovi? po meni niti nije bio u igri, to su bila samo novinarska naklapanja. Nema dovoljno iskustva, a nadam se da ga za Inter ne?e nikada ni skupiti dovoljno.
Nismo niti mi bili prva opcija Benitezu, njegova prva ljubav je ipak - Real Madrid.
Nadam se da ?e ovaj brak iz "koristi" biti jako uspješan i dug  Inter zastava
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #185 na: Lipanj 07, 2010, 20:44:56 »

?lanak iz Sportskih novosti , iz pera  Kralj  Danijela Vukuši?a:  

Benitezu još ja?i Nerazzuri

Europski prvak postavlja novog trenera koji ?e biti predstavljen najvjerovatnije  u utorak

Mom?ad KOJA JE ZGAZILA SVE ŠTO JOJ SE NAŠLO NA PUTU , unato? glasinama s mercata. ostat ?e skoro netaknuta

Jose Mourinho
znao je da ?e u Real prije nego što je s Interom osvojio povijesnu tripletu.
Vjerovatno i prije prvog od tri velika trofeja (Kup, scudetto , Liga prvaka). Nerazzuri su , dakle prisiljeni mijenjati trenera , ali mom?ad koje je zgazila sve što se našlo na putu vjerovatno ?e , unato? svakodnevnim glasinama s mercata , ostati takore?i netaknuta,
Štoviše , Inter ?e u sezonu 2010/11. izgleda u?i ja?i nego što je bio!
Predsjednik Massimo Moratti , ju?er je potvrdio kako Inter ide po doju?erašnjeg Liverpoolovog trenera , Španjolca Rafaela Beniteza.
Capello i Hiddink rekli su "ne" zbog obaveza u engleskoj, tj. turskoj reprezentaciji.. Mihajlovi? je još uvijek nedovoljno iskusan za jedan od najzahtjevnijih poslova u nogometu uop?e, pa ?e zato nerazzuri dovesti Beniteza koji je s Redsima osvojio Ligu prvaka , prije toga postao najuspješniji trener u povijesti Valencije te bio proglašen trenerom godine i u rodnoj Španjolskoj i u Engleskoj.
Veliki mu je minus da s Liverpoolom nikad nije bio prvak Engleske , te nije ni blizu Mourinhove blistave karizme.
Benitez je  na odmoru na Sardiniji  , a za trogodišnji ugovor tražio je po?etno od Morattija 10 milijuna eura. Inter je nudio samo šest , ali u pregovorima su se našli otprilike na pola i Benitez ?e dobiti oko osam milijuna eura s opcijom da se ugovor produlji na još jednu sezonu budu li obje strane zadovoljne.Inter bi Beniteza trebao predstaviti javnosti sutra , a možda ?ak i danas nave?er.
Prednosti? Benitezove mom?adi igraju 4-2-3-1 , isti onaj sustav s kojim je Mou nerazzure odveo do najbolje sezone  u povijesti takijanskog klupskog nogometa uop?e. Velikog uigravanja , dakle , ne?e biti.
Perfektno uglazbljeni orkestar ide dalje  s istim trijumfalnim repertoarom.Unato? silnim naklapanjima o rasipanju pobjedni?ke mom?adi - ni to se vjerovatno ne?e dogoditi. Svakog se dana nekog drugog igra?a poveže s Mourinhom i Realom (Milito , Maicon , Sneijder , Eto'o...), ali u slijede?a se 24 sata onda redovito dogodi i demanti. Posljednji- Maiconov.

-"Ostati s Mourinhom i igrati za Real bilo bi lijepo , ali ja iz Intera idem samo ako Moratti to od mene zatraži. "

Promjene ?e , dakle biti minimalne. Daleko je realnije dovo?enje najmanje dva velika poja?anja , oba iz Liverpoola. Benitez u Inter ho?e dovesti , a Moratti može platiti ( 100 milijuna eura  zarade samo od osvajanja  Lige prvaka !) dvojicu Benitezovih ljubimaca .
 Cambiassa br. 2 , Javiera Mascerana (Argentina) i polivalentnog napada?a , Dirka Kuyta (Nizozemska).
Dosad su iz Appiano Gentilea otišli svjetska trenerska zvijezda Mourinho i dvojica malo poznatih  igra?a. Austrijski napada? Marko Arnautovi? , koji je prošlog ljeta doveden na posudbu iz nizozemskog Twentea. "Posebni " ga nije tražio pa ga gotovo uop?e nije ni koristio.
Karijeru je završio 38- godišnji Paolo Orlandoni , Interov junior koji se nakon niza posudbi ku?i vratiom prije pet godina . Nikad nije bio ni drugi vratar , ali upravo su njegovim povratkom došle godine pobjeda , pola desetlje?a trijumfa na svim razinama!
Orlandoni je zato bio svojevrsna Interova amajlija , a sada ?e odabrati neki posao u prvaku Europe.
Umjesto njega za mjesto vratara br.3 iza Julia Cesara konkurirat ?e mladi Slovenac Vid Belec (209 i Luca Castelazzi (34), doveden besplatno iz Sampdorije.

Preuzeto iz Sportskih novosti

« Zadnja izmjena: Lipanj 07, 2010, 21:26:39 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #186 na: Lipanj 07, 2010, 21:22:55 »

ajde ne pri?aj gluposti.  Roll Eyes
liverpool 14 godina prije beniteza nije osvojio prvenstvo. nisu ni s benitezom. u ?emo je onda sjebavanje?
liverpool 20 godina prije beniteza nije osvojio ligu prvaka. s benitezom jesu i to je veliki uspjeh. u ?emu je onda sjebavanje?

benitez je od liverpoola stvorio respektabilnu ekipu i re?i da ih je sjebo je budalaština

Ovo je samo dio istine o Benitezu tamo, njegova era u Liverpoolu se na kraju ne može ozna?iti ni pozitivnom ni negativnom.

Je, osvojio je LP, bio je sila u istom natjecanju par godina i pretprošle sezone je do samog kraja bio u utrci s Unitedom za naslov.

Ali isto tako, ogromni su novci uloženi tih godina u klub(puno ve?i nego u sušnih 14 godina prije njega kad isto nije bilo naslova), te ostavlja svoju ekipu u rasulu prakti?no. Pogledajmo samo Mourinha i stanje u kojem je recimo ostavio Inter ili Chelsea te to uspredimo s ovim Liverpoolom Rafe Beniteza.

Ja ?u mu svakako žaželiti dobrodošlicu i dati mu šansu, ali da sam oduševljen što je on novi trener i nisam. A pogotovo ako za njim krenu Kuyt ili Mascherano-totalno, ali totalno dva nepotrebna igra?a za Inter u ovom trenutku, ne donose apsolutno ništa novo.
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #187 na: Lipanj 07, 2010, 23:22:30 »

daleko od toga da sam odušljeven da je on novi trener,ali re?i da je on sjebao liverpool je glupost. sjetimo se šta je liverpool bia prije beniteza. mom?ad za kup uefa. bilo kako bilo ?ovjek je osvojio ligu prvaka i zadržao je liverpool na poziciji u kojoj ga je našao( prvenstvo). da ga okreneš naopa?ke nije sjebao liverpool  Wink

Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #188 na: Lipanj 09, 2010, 23:07:12 »

?lanak iz Sportplusa.hr , iz pera Gorana ?opa :

Oprez, Rafael Benitez krenuo u šoping

Bivši trener Liverpoola i novi trener Intera Rafael Benitez dolazi na Otok po doju?erašnje igra?e Kuyta i Mascherana. S Realom i Manchester Cityem ?e se potu?i za Davida Silvu...

Po?elo je, po?elo. ?uveni rasipnik (6 godina, kupljeno 35 igra?a za 300 milijuna eura) Rafael Benitez se nakon 'košarice' u Liverpoolu nekim ?udom, ili jednostavno zahvaljuju?i još uvijek ekstati?nom stanju Massima Morattija, ve? skrasio u milanskom Interu te dogovorio tjedni honorar od 80 tisu?a eura.

Još nije pošteno niti zagrijao trenersku klupu na San Siru, a ve? se dao u ludi šoping. Signore Moratti, daj mi 45 milijuna eura, a ja ti lijepo idem u kupovinu tamo odakle sam došao. Benitez, osvaja? 7. mjesta u Premiershipu s mom?adi vrijednom 230 milijuna eura, se vra?a u Liverpool po Dirka Kuyta i Javiera Mascherana. Novi trener europskog prvaka najbolje zna u kakvim se dubiozama nalazi klub (kako ne bi znao kad je on osobno glavni autor gubitaka) i drži da se nizozemska p?ela radilica i argentinski prgavi veznjak mogu nabaviti po rasprodajnoj cijeni od svega 45 milijuna eura. Kuyt se javio iz JAR gdje ?eka po?etak Svjetskog prvenstva i rekao da isklju?ivo Benitezu duguje uspone u karijeri te se stavio na raspolaganje, a niti Mascherano nije ostao hladan.

Ima srca u Benitezovim njedrima. U napadu štedljivosti napominje kako nema smisla upuštati se u utrku s Chelseaom za Fernanda Torresa, no, kad se malo pribere i ta šparnost ga mine, odmah javlja da dolazi u Valenciju po Davida Silvu za što ve? ima pripremljenih 33 milijuna Morattijevih eura. Ne?e mu to biti jednostavna misija  jer istog igra?a mjerkaju Real Madrid i Manchester City. Rafa, chill out man.

preuzeto sa Sportplusa.hr
« Zadnja izmjena: Lipanj 09, 2010, 23:08:15 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #189 na: Lipanj 10, 2010, 09:37:18 »

glavni autori gubitaka su americki vlasnici koji su kredite za koji su kupili klub i svoje ostale minuse prebacili na liverpool, vidim da ovaj covjek ne voli beniteza... sto se mene tice, david silva je ono sto nam treba, mascherano ako dode ne vidim kako ce nam tko zabiti gol, a kuyta iskreno ne vidim u interu...
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #190 na: Lipanj 10, 2010, 11:47:01 »

Huh? sta vise amerikanci nisu sponzori liverpoola  Grin Grin vec Masimo Moratti nadam se da je ovo novinska laz i misljenja sam da nam ta 2 igraca nemogu uopste popravit igru dva sivonje trce ko muhe bez glave Cambiaso i Motta su bolji od Mascherana a Kuyt gdje ce da igra umjesto koga  Huh? Huh?
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
del_
Stalni clan

« Odgovor #191 na: Lipanj 10, 2010, 13:35:52 »

Potpisao Rafa

Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #192 na: Oujak 07, 2011, 16:44:56 »

Ova se tema moze zakljucat dobili smo trebera na duge staze da se ja pitam ja bi mu dao slobodne ruke da radi u interu stvarno je Leo legenda iako e bio dosta godina u crveno crnim sad je crno plavom svjetu gdje je izgleda sretan i predan poslu sto je najbitnije je COVJEK je skroman ne dize sebe po medijima i zna svoj poso naj jaci je sa slavljam kod svakog interovog gola ili kad se grli jednsoatrtavno ima odnos s igracima za 10  bow down bow down da se ja pitam slobodno ostani dugo dugo vremana FORZA INTER
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
hetman
Pocetnik
*

« Odgovor #193 na: Travanj 27, 2011, 22:11:36 »

SAMO LEONARDO DA OSTANE !!! JEDNOSTAVNO GA OBOZAVAM IAKO IMA RUZNU PROSLOST TO JE VELIKI COVJEK I BICE VELIKI TRENER U SLEDECOJ SEZONI AKO MU DOPUSTIMO DA ODRADI PRIPREME ZA SEZONU !!!
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #194 na: Travanj 30, 2011, 06:05:38 »

Ja sam za Vilas Boasa... Inter zastava
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #195 na: Travanj 30, 2011, 12:19:22 »

SAMO LEONARDO DA OSTANE !!! JEDNOSTAVNO GA OBOZAVAM IAKO IMA RUZNU PROSLOST TO JE VELIKI COVJEK I BICE VELIKI TRENER U SLEDECOJ SEZONI AKO MU DOPUSTIMO DA ODRADI PRIPREME ZA SEZONU !!!

Molim te ubuduće isključi velika slova.
Evidentirano

bergomi_shp
Stalni clan

« Odgovor #196 na: Travanj 30, 2011, 15:44:20 »

Ja sam za Vilas Boasa... Inter zastava

ni ja nevidim boljeg rjesenja
Evidentirano
croit93
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #197 na: Svibanj 01, 2011, 17:07:18 »

Vahida za trenera ajmo,ajmo ajmo,ajmo
Evidentirano

Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
majstormk
Super clan

« Odgovor #198 na: Svibanj 01, 2011, 19:01:18 »

izgleda da se mourinhu sprema otkaz, navodno su nezadovoljni njegovim ponasanjem koje po njihovom sudu nije na razini najveceg kluba svijeta i planiraju ga otpustiti... samo dajte...  novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava
Evidentirano
chivu26
Super clan

« Odgovor #199 na: Svibanj 01, 2011, 21:12:01 »

Da bar.  Cheesy Stalno se piše od mogućem povratku Mourinha,oni fazoni da je upis'o klince u školu i Luganu i tako to... Svaki put se poradujem ,ali onda pročitam njegovu izjavu kako je sretan u Madridu,kako će ispoštovati ugovor,itd...
Evidentirano
 Str: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!