|
herrera
|
 |
« Odgovor #150 na: Lipanj 06, 2010, 00:36:22 » |
|
Maskerano bi bio dobar u paru sa cambiasom,kao dva zadnja vezna imam osjecaj da bi bili neprelazni. A za trenera nisam bas siguran da ba bi Rafa bio dobar izbor
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 06, 2010, 00:37:29 od herrera »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #151 na: Lipanj 06, 2010, 07:43:50 » |
|
Rafa dolazi, sljedeca dva dana ce bit sluzbeno najvjerovatnije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #152 na: Lipanj 06, 2010, 08:51:00 » |
|
Definitvno je gotovo,Rafa je potvr?en i od samog Morattia,vjerovatno sutra slubeno ?e biti riješeno.. Na upit o D. Militu, Moratti je potvrdio njegov ostanak,a na pitanje o nekadašnjem ?lanu Intera Adrianu,boss je replicirao da ?e sa Totti-om predstavljati super par.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #153 na: Lipanj 06, 2010, 09:37:47 » |
|
kad se sitim da je skoro mihajlovi? sio na našu klupu prezadovoljan sam benitezom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kova19
|
 |
« Odgovor #154 na: Lipanj 06, 2010, 10:12:57 » |
|
Massimo Moratti je potvrdio da je Benitez novi trener: http://translate.google.com.sg/translate?hl=en&sl=it&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.tuttomercatoweb.com%2Finter%2F%3Faction%3Dread%26idnotizia%3D20735Kaže da ga je odabrao jer je osvojio LP s Liverpoolom, što zna?i da je može osvojiti opet, a Inter je želi osvojit opet. Tako?er se osvrnuo na Milita i rekao da sigurno ostaje. Kada uzmemo u obzir da smo mogli završiti na Mihajlovi?u, Prandelliju ili drugim polu-gotovim trenerima, a s obzirom da su Capello i Hiddink definitivno nedostupni, Rafa Benitez je ?isto solidan izbor. Kad ga usporedite s Mourinhom, ispada da je ?ak i bolji takti?ar, jer ima bolji score u duelima Chelsea-Liverpool dok su oboje bili u Engleskoj. To je diskutabilno, ali da je odli?an takti?ar je neupitno. Tako?er puno pazi na sitnice, i puno se bavi detaljima za samo jednu utakmicu, što je velika odlika. U svla?ionici je autoritativan, a sa medijima komunicira kada treba i što treba. Psihološki gledano, možda je malo slabiji od Moa. Kao manu bih mu izdvojio to što pretjerano vjeruje u svoje rotacije, dakle nema šanse da mu ista mom?ad zapo?ne 3 utakmice za redom. Nadam se samo da ?e se rotacije bazirati na 1,2 igra?a, a ne 4,5.. Potpis ugovora bi se trebao dogoditi u utorak.. U svakom slu?aju, dobrodošao Rafa Benitez, i sretno!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #155 na: Lipanj 06, 2010, 10:28:59 » |
|
Moratti je izjavio da je odabrao trenera i da je to Benitez. Mediji najavljuju predstavljanje sutra ili u utorak.  Dobrodosao da sto bolje posao obavljas na klupi interavrjeme je da pokazes sjaj iz valencije a majke ti nemoj samo dovoditi Macherana i Kuyta  Da su bogdom Capello ili Hidink al u ovom trenu samo je on na raspolaganju vjerujem da je pola navijaca liverpola tuzno sa ovim jer sad koga dovest bar kod njih sretno rafa ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #156 na: Lipanj 06, 2010, 10:31:01 » |
|
Massimo Moratti je potvrdio da je Benitez novi trener: http://translate.google.com.sg/translate?hl=en&sl=it&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.tuttomercatoweb.com%2Finter%2F%3Faction%3Dread%26idnotizia%3D20735Kaže da ga je odabrao jer je osvojio LP s Liverpoolom, što zna?i da je može osvojiti opet, a Inter je želi osvojit opet. Tako?er se osvrnuo na Milita i rekao da sigurno ostaje. Kada uzmemo u obzir da smo mogli završiti na Mihajlovi?u, Prandelliju ili drugim polu-gotovim trenerima, a s obzirom da su Capello i Hiddink definitivno nedostupni, Rafa Benitez je ?isto solidan izbor. Kad ga usporedite s Mourinhom, ispada da je ?ak i bolji takti?ar, jer ima bolji score u duelima Chelsea-Liverpool dok su oboje bili u Engleskoj. To je diskutabilno, ali da je odli?an takti?ar je neupitno. Tako?er puno pazi na sitnice, i puno se bavi detaljima za samo jednu utakmicu, što je velika odlika. U svla?ionici je autoritativan, a sa medijima komunicira kada treba i što treba. Psihološki gledano, možda je malo slabiji od Moa. ljepo napisano takodje slazem se sa tobom pozz Kao manu bih mu izdvojio to što pretjerano vjeruje u svoje rotacije, dakle nema šanse da mu ista mom?ad zapo?ne 3 utakmice za redom. Nadam se samo da ?e se rotacije bazirati na 1,2 igra?a, a ne 4,5.. Potpis ugovora bi se trebao dogoditi u utorak.. U svakom slu?aju, dobrodošao Rafa Benitez, i sretno!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Imp
|
 |
« Odgovor #157 na: Lipanj 06, 2010, 11:51:25 » |
|
pise se da bi mogao dovest Macherana i Kuyta,boze sacauvaj Kuyta uopce nesmatram igracem dovoljno dobrim za intera, dok je Macherano odlican igrac,ali isti tip kao Cambiasso,u ofanzivi cak i losiji nego Cambiasso,pa nam ne treba jos jedan takav defanzivni vezni,puno bi nam bolje dosa netko tko iz veze zna potegnut i naprid,da se mene pita to bi bio xabi alonso 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter
|
|
|
|
kova19
|
 |
« Odgovor #158 na: Lipanj 06, 2010, 13:27:37 » |
|
Wtf!! Å ta su kopirali moj post?? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #159 na: Lipanj 06, 2010, 14:06:53 » |
|
Ne mogu reci da sam presrecan sto je Benitez najvjerovatnije nas novi trener , ali bolje on nego neki koji su bili spomenuti (Mihajlovic)....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #160 na: Lipanj 06, 2010, 15:25:46 » |
|
za sve koji smatraju da je rupa: Navija?i Real Madrida željeli bi sljede?e sezone na trenerskom mjestu vidjeti Rafu Beniteza, sadašnjeg trenera Liverpoola. To pokazuje internetska anketa sportskog dnevnika Marca. Benitez je dobio 44,2 posto glasova, a na drugom mjestu je sadašnji trener Intera Jose Mourinho sa 33,7 posto. Benitez je igrao u omladinskim kategorijama Reala, ali ubrzo se odrekao igra?ke karijere i posvetio se trenerskom poslu. Godine 1994. bio je nakratko pomo?nik tadašnjem treneru Reala Vicenteu del Bosqueu. uglavnom, pogledajte ovaj klip:
http://www.youtube.com/v/LiwmijI34xA&rel=1evo nekih komentara (podsjeca vas na nesto?), WELCOME RAFA!: - navijaci mu pjevali: in rafa we trust - lpoolkid His style of play will suit the italian league, He's a top coach and if he gets the right backing from inter he will bring you glory. I'm sad to see Rafa go, I can tell you now us Liverpool fans didn't want Rafa to go, now its time to for us to move? on. I hope Rafa the best of luck at Inter no doubt he will make Inter a supreme Force. YNWA - NineTails20 Went to see 'One Night In Istanbul' last night.....at the end, the cast brought on a banner that read "Thanks Rafa", and the whole theatre started chanting his name. Who the fuck can? replace Rafa? - lpoolkid Rafa you brought me the best night of my life, you sir are a? liverpool legend, YNWA - brucethemaster you will never walk alone rafa,we love you,come back,whenever you? want! - hubcaphubcap You'll Never walk alone? Rafa. Your a legend no doubt S Benitezom cemo osvojit CL FORZA INTER
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 06, 2010, 15:28:13 od Adnan »
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
juric91
|
 |
« Odgovor #161 na: Lipanj 06, 2010, 20:49:07 » |
|
WELCOME RAFA , al mislim da bi don fabio bio bolje riješenje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #162 na: Lipanj 06, 2010, 21:00:59 » |
|
rafa je kralj siguran sam da inter brani CL 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #163 na: Lipanj 06, 2010, 22:19:01 » |
|
rafa je kralj siguran sam da inter brani CL  Moj covjek svaka cast kralju ...FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
Emir Podgorica
|
 |
« Odgovor #164 na: Lipanj 06, 2010, 22:30:13 » |
|
rafa je 2 put izbacio murinjov chelsea iz polufinala LS... to govori kakav je takticar... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #165 na: Lipanj 06, 2010, 22:57:34 » |
|
buduci da je benitez vrlo ocito nas novi trener zelim mu dobrodoslicu i nadam se da ce dobro vodit momcad
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurri
|
 |
« Odgovor #166 na: Lipanj 07, 2010, 08:16:09 » |
|
mislim da je benitez dobar trener a sto se tice dovodjenja igraca ipak nece imati oderijesene ruke(sto je po meni dobro) jer tu je branca kao sportski direktor tako daa ne bi trebao praviti promasaja kao sto je znao u liverpoollu.... forza ragazzi!!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #167 na: Lipanj 07, 2010, 08:33:42 » |
|
ali ce imati 100 miliona na raspolaganju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #168 na: Lipanj 07, 2010, 08:53:00 » |
|
on moze dovesti samo najbolje spanske igrace u inter.On bi doveo xavia fabregasa villu u lpool da je imao novca al posto nije morao je dovoditi rieru maxija i ostale osrednje igrace
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Interista
|
 |
« Odgovor #169 na: Lipanj 07, 2010, 11:04:00 » |
|
A neeeee. Ode Inter lagano u k. Dolazi debeli i šugavi Benitez  . Sve što je lijepo kratko traje. :S Pa vidite da je shebo Loserpool, tako bu i Inter. Ja sam protiv Rafe... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #170 na: Lipanj 07, 2010, 11:41:05 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #171 na: Lipanj 07, 2010, 11:51:09 » |
|
Pa vidite da je shebo Loserpool, tako bu i Inter. Ja sam protiv Rafe...  objasni kako je on sjebao liverpool 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interista
|
 |
« Odgovor #172 na: Lipanj 07, 2010, 12:19:22 » |
|
Pa je shebo ih je, nije ?udo da su ga otpustili i da idu iz po?etka, mjenjaju vlasnika i sve.... Ova im je sezona bila totalni promašaj, pogledaj im rezultate...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #173 na: Lipanj 07, 2010, 12:22:33 » |
|
a da nisu liverpool sjebali vlasnici koji nisu imali para niti su dali neke pare za pojacanja i jos ozljede
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interista
|
 |
« Odgovor #174 na: Lipanj 07, 2010, 12:29:49 » |
|
Po meni bolji bi izbor bio Guus Hiddink ili Luis Felipe Scolari.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|