|
Adnan
|
 |
« Odgovor #25 na: Svibanj 20, 2010, 10:02:32 » |
|
ja nemam zene al zato cu istejerat stanarae izgrade  salim se naravno samo da nam INTER donese taj zeljeni trofej molim boga svaki dan a ovo Denise druze ev uzet cu copy paste od tebe "When Barcelona last season won semi-final on Stamford Bridge ,and Iniesta scored the goal in extra time period ,and Guardiola run all over the pitch like crazy man ,...so why can't I do it,..why can't I do it ,. ..and for example my friend Louis Van Gaal says ,you did the same,as I did,......he can't do because is too slow,he can't run the way I can,..I' am fast,fast like a lion,wouuuu,did you see that run......."  naj jaci je Kako god bilo Mourinho je za kratko vrjeme usao u interovu istoriju ako osvojimo i ovo era GRANDE INTER nadam se da ce mo mi interovci sirom svjeta u subotu ovo proslavit veselit pozz svima EL CUCHU 19 hvala sto si me nasmijao Boze pomozi nam 22 maya ...FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Lazicy
|
 |
« Odgovor #26 na: Svibanj 20, 2010, 10:07:15 » |
|
Ja idem u grad sa bakljom i zastavom celu noc da slavim. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
domagoj
|
 |
« Odgovor #27 na: Svibanj 20, 2010, 13:06:37 » |
|
jel zna itko koji je sudac?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #28 na: Svibanj 20, 2010, 13:57:04 » |
|
jel zna itko koji je sudac?
howard webb
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #29 na: Svibanj 20, 2010, 16:20:25 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #30 na: Svibanj 20, 2010, 16:59:09 » |
|
 hahahahaahhhahah to kralju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #31 na: Svibanj 20, 2010, 19:25:44 » |
|
Ja se slazem s interistom7, jos smo daleko od trofeja da bi bili euforicni.
Zasad mogu reci samo "forza ragazzi!!!!"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #32 na: Svibanj 20, 2010, 19:56:54 » |
|
?lanak sa sportplusa.hr, Goran ?op
Direktor Intera: Bayern je uživao suda?ku pomo?
Van Gaal i Mourinho su sklonili ekipe na sigurnu udaljenost od silne pompe pa 'nježnosti' razmjenjuju visoki službenici klubova sudionika finala.
Približavanjem završnog obra?una pod reflektorima Santiago Bernabeua džentlmenski fair-play sve više uzmi?e i prepušta mjesto rafalnoj paljbi s obje strane. U glavnim rolama su medijske artiljerije Bavarske i Padanije, Njema?ke i Italije. Dok Louis Van Gaal i Jose Mourinho ?uvaju ekipe od vanjskih utjecaja, snajperi su u rukama klupskih dužnosnika. Direktor kluba i tržišni savjetnik predsjednika Intera Massima Morattija, nekadašnji talijanski reprezentativac Gabriele Oriali:
- "U nekim utakmicama Bayern je poguran dvojbenim suda?kim odlukama. Najbolje se sje?am njihovog me?a s Fiorentinom."
Oriali misli na poprili?no vidljivo zale?e iz kojeg je Ivica Oli? matirao Firentince za pobjedu 2:1 u Münchenu, a u uzvratu je Robben gol?inom smanjio na 2:3 ?ime je osigurao ?etvrfinale s Manchesterom Unitedom. Osim što suparniku u finalu imputira arbitarske sklonosti misli i..:
- "Mi smo imali teži put do finala. Izbacivali smo klubove predestinirane za najve?e domete (Chelsea, Barcelona), a Bayern je imao lakši posao."
Interove bitke, a i ovu posljednju u Madridu, kao vojskovo?a vodi Mourinho. Dokad, pri?a se da ostaje na Santiago Bernabeu?
- "Svi smo fokusirani na završni sraz, nije vrijeme a niti mjesto za spekulacije o individualnim sudbinama nakon finala. Bayern je jak rival, sukladno njema?kom mentalitetu oni su uvijek živi, stalno u utakmici i za njih nema predaje dok sudac ne ozna?i kraj. Unato? svemu, Bavarci su posve zavrijedili mjesto u finalu."
Oriali (53) uklizava, to je radio tijekom ?itave igra?ke karijere u Interu i Fiorentini. U šampionskoj škvadri 'azzura' selektora Enza Bearzota '82. na SP u Španjolskoj je bio tipi?ni flaster specijalac, s jedinom brigom da najbolji fantazist protivnika 'nestane s terena'.
preuzeto sa sportplusa.hr, Goran ?op
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #33 na: Svibanj 20, 2010, 20:14:31 » |
|
?lanak sa sportplusa.hr, Goran ?op
Arjen Robben uo?i finala: Uh, kakva ?e to utakmica biti!
Na Santiago Bernabeu se u subotu vra?aju petorica nogometaša koji su nekad igrali za Real Madrid, jedini bivši igra? 'kraljevskog kluba' u Bayernu je nizozemski virtuoz Arjen Robben...
U jednoj od brojnih rubnih i nebitnih statisti?kih kategorija koje se marljivo kreiraju u medijskim manufakturama uo?i kona?ne madridske bitke, milanski Inter je u finalu Lige prvaka svladao münchenski Bayern s uvjerljivih 4:1. Ovdje je numeri?ki izražen omjer igra?a oba kluba koji su nekad na ?uvenom stadionu Santiago Bernabeu uživali u ?arima svla?ionice doma?eg Real Madrida. Nekad su se ondje za koricu kruha borili interovci Valter Samuel, Esteban Cambiasso, Wesley Sneider i Samuel Eto'o dok je iz današnje postave bavarskog velikana dres 'kraljevskog kluba' nekad nosio Arjen Robben.
Ovaj potonji, iako ve? odavno apostrofiran kao nogometaš posebnog dara, tek je ove sezone odigrao punu i punokrvnu cijelu klupsku sezonu. U Njema?koj je ve? po?aš?en epitetom igra?a godine (23 gola) i posve prirodno jest da mu se smiješi i vrlo ozbiljna nominacija za 'zlatnu loptu'. Oli? - Robben, ime su i prezime nove veli?anstvene generacije münchenskog kluba, igra?i od kojih se o?ekuje šah mat potez, ali i igra?i koji se znaju nositi s odgovornostima.
- "Gode naslovi osvojeni s Bayernom, a naravno da sam presretan i zbog osobnog priznanja. Sve što smo dosad postigli djelo je cijele mom?adi, a morate znati da je ova mom?ad sastavljena od izuzetno karakternih igra?a. Ne bježim od odgovornosti, niti ja niti itko od suigra?a. ?esto posljednjih dana ?ujem pitanje tko bi mogao odlu?iti finale i pritom mi se sugerira da sam to možda ja, to je mogu?e, ali Bayern ima toliko znalaca za odlu?ne udarce prema suparnikovom golu. Treba li još nešto re?i o fantasti?nom Oli?u koji je odigrao sezonu iz snova, nema kartoniranog Ribberya, ali znam da ?e njegova alternacija Altintop biti pravi..."
U dresu 'oranja' vi i Sneijder ste ideolozi igre, u subotu na suprotnim stranama.
- "Eto, nogomet piše romane. Wesley mi je drag prijatelj, ?ujemo se gotovo svakodnevno pogotovo nakon što su naši klubovi osigurali finale. Zafrkavamo se, zadirkujemo, 'prijetimo' jedan drugom."
Koga se pribojavaju vaši u Münchenu?
- "Inter je strašan. Naprijed su udarne igle Eto'o, sjajni Milito, opasan je Pandev ako u?e, sredina im je disciplinirana poput vojske, a obrana ?eli?na. Ne?e biti lako, niti nama a bogami niti njima."
Vaš trener Louis Van Gaal komplimentira Interovoj konkretnosti, ali im zamjera na neatraktivnosti. Slažete li se sa šefom?
- "Slažem se jer mislim da ovom našom igrom moramo zabavljati navija?e i priuštiti im otvoreni, napada?ki nogomet. Bayern igra tim stilom, a tim stilom ?e nastojati i do?i do trofeja u subotu na madridskoj travi."
Vašem bivšem treneru Jose Mourinhu iz zajedni?ke etape u londonskom Chelseau se ne?e svidjeti negativne recenzije njegovog rada.
- "Uh, Jose je sjajan. ?vrst u ideji, odlu?an u realizaciji, ?eli?an u disciplini. Kad on govori u prostoriji se ?uje muha u letu. Posjeduje nevjerojatne stru?ne kapacitete i u stanju je izvu?i maksimum iz svakog igra?a i u?initi ga funkcionalnim za potrebe kolektiva. Kakva ?e to utakmica biti u Madridu! Jedva ?ekam. "
preuzeto sa sportplusa.hr, Goran ?op
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lazicy
|
 |
« Odgovor #34 na: Svibanj 20, 2010, 20:22:18 » |
|
Mislim da ce ovde jedan gol odluciti i da ce to biti u mrezi Bajerna. Jedva cekam subotu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #35 na: Svibanj 20, 2010, 20:44:47 » |
|
Hvala Denise na tekstovima po ne znam koji put  Evo kakvu utakmicu ja ocekujem : Prvih 20 minuta ispitivanje snaga Onda pritisak Intera i do kraja poluvremena pada gol Drugo poluvrijeme - Inter vec polako pocinje zatvarati Oko 65. minute Van Gaal pojacava napad 75. - Inter uhvati kontru za 2-0 90. minuta - veliko slavlje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lazicy
|
 |
« Odgovor #36 na: Svibanj 20, 2010, 23:48:39 » |
|
Moja neka procena: 0-20 - ispitivanje snaga, tvrda utakmica sa puno prekrsaja 20-40 - inter dominantniji 40-45(polu vreme) nama popusta koncentracija i ovi stvaraju dve, tri sanse ali tu je cezar i odlicna odbrana, barem tako uvek bude 45-70 naleti Intera, nadam se propraceni kojim golom 70-90 - bajern dominantniji, jer se murinjo zatvorio 90- il capitano dize pehar  MIslim da je ovako najrealnije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #37 na: Svibanj 21, 2010, 01:13:06 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #38 na: Svibanj 21, 2010, 09:08:01 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #39 na: Svibanj 21, 2010, 10:20:33 » |
|
ja mislim da ?emo im dati gol u prvih 15 minuta i ako izdržimo do poluvremena da neprimimo gol to je to 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #41 na: Svibanj 21, 2010, 12:01:04 » |
|
Jesu li otputovali u Å panjolsku??Å ta je sa onin vulkanon??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #42 na: Svibanj 21, 2010, 13:10:41 » |
|
otisli su ranije s avionom bas zbog tog vulkana da nebi morali busom,barem mislim da sam tako cuo negdje ili procitao
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #43 na: Svibanj 21, 2010, 13:17:36 » |
|
ima u temi inter bayern dolazak sa busom FORZA INTER SRETNO 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #44 na: Svibanj 21, 2010, 13:56:21 » |
|
ma koji oli??messi je da arsenalu 3-4 komada a protiv nas ,manji od makova zrna nebriga mene oli? ve? jedino naša realizacija to je najbitnije jer kraj panjina de michelisa i van buytena bit ?e ih na pretek
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #45 na: Svibanj 21, 2010, 14:02:44 » |
|
ma koji oli??messi je da arsenalu 3-4 komada a protiv nas ,manji od makova zrna nebriga mene oli? ve? jedino naša realizacija to je najbitnije jer kraj panjina de michelisa i van buytena bit ?e ih na pretek
ma onaj olic je smotan i mene je strah da nam ne zabije kakav gol u stilu inzaghija Jel ante otiso u madrid nesto je na fejsu govorio da ce ici na utakmicu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #46 na: Svibanj 21, 2010, 14:42:38 » |
|
znaci godine muke po nas s ligom prvaka, od kad pratim inter igrali smo i kup uefa, ispadali u grupnim fazama lige prvaka, sjecam se kad smo osvojili kup uefa plakao sam od srece  a sad dodje taj dan kad igramo finale lige prvaka, usli smo medju dvi najbolje ekipe u europi i sretan sam kad vidimo da smo i favoriti, to znaci da smo cjenjeni kad smo u finalu lige prvaka favoriti!!!! protivik bayern koji prije lige prvaka je imao sanse koliko i sevilla da vidi to finale..... bayern koji u igri ima sto mana al imaju i strasnu igru s kojom mogu pobjedit bas svakoga, i mnogi su misljenja da nema sanse da mourinho izgubi finale, ja se ne slazem, jedan utakmica i hajduk kad bi se nasao u finalu u jednoj utakmici bi mogao pobjedit!!! odlucit ce jedna obrana, jedna vratnica il jedan gol koji ce usmjerit utakmicu, mozda i jedna pogreska sudija al nadam se da to ipak nece bit slucaj, finale je i red je da odsvira se najbolje sto moze!!!! da je 1/4 finale ja se bayerna nebi bojao ni najmanje jer po meni smo dosta kvalitetnija ekipa koja ima glavu i rep, al ovako kad pogledam kako bayerna ide u ligi pravka ove sezone, kako su senzacionalno prosli i kad pogledam povijest osvajaca lige prvaka i uvijek vidim kako su ekipe uvijek prolazile uz pomoc sudija i pravile neke senzacije neocekivane onda se s razlogom bojim bayerna! cak mislim da ce bayern osvojit iako vjerujem u inter jako, neka moja prognoza da ce ga zabit neki slunto tipa mullera il bommela koji ce odigrat nezaboravnu utakmicu!!! inter kad bi odigrao kao protiv chelsea, milana il prvu utakmicu protiv barce realno razbili bi bayerna dva tri razlike sigurno, al mislim da ce ovaj put neki igraci zakazat!!! nama fali motta, njima ribery, igracki ribery je dvi klase iznad, al kad bi pogledao ko kome vise fali stavio bi to na vagu.... po meni motta jedan od glavnih karika intera u knock-out fazi lige prvaka, iako je u prvom dijelu sezone se cinio kao promasaj na kraju jedan od najzasluzniji za scudetto i finale lige prvaka, jer je strasno povezivao obranu i napad, smireno, sigurno, .... ribery na drugoj strani igracka klasa al s obzirom koliko bayern tezi napadackoj igri altintop njega bez puno problema mjenja, taj altintop ima meksu loptu nego i jedan drugi igrac u bayernu!!!! uglavnom steta za finale je sto nece bit ekipe u najjacim sastavima, al isto tako su podjednako ostecene i to nesmije bit odlucujuci faktor nikako!!!! inter se sigurno nece branit i doce do svojih prilika samo ih treba pogodit, isto tako ce i bayern sigurno zbog svoje napadacke igre morat stvorit sansu jer se mi necemo branit kao protiv barcelone i samo se trebamo molit da olicu ne udje neki gol u njegovom stilu il robbenov sut koji pogadja ove sezone ovako i ko zna kad ce opet!!!! moja prognoza rezlutata je dosta pesimisticna znaci 2:1 il 3:1 za bayern, za nas gol nade zabija eto'o(ponovno strijelac u finalu)!!! samo da nasa zadnja linija odigra kako zna na celu s juliom cesarom, te da lucio i samuel odigraju savrsenu utakmicu kakvu su igrali do sad i onda rezlutat nece izostat!!!! -------------------jc-------------------- --maicon-----lucio----samuel----zanetti-- ------stankovic----cambiasso---sneijder--- ------pandev(mb)--milito-----eto'o------- il cemo mozda sa 4-3-1-2 zanetti u vezi chivu na beka, pandev il balotelli na klupu!!!! idemo po titulu lige prvaka da ispisemo novu povijest :xD
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
amel
|
 |
« Odgovor #47 na: Svibanj 21, 2010, 15:25:58 » |
|
znaci godine muke po nas s ligom prvaka, od kad pratim inter igrali smo i kup uefa, ispadali u grupnim fazama lige prvaka, sjecam se kad smo osvojili kup uefa plakao sam od srece  a sad dodje taj dan kad igramo finale lige prvaka, usli smo medju dvi najbolje ekipe u europi i sretan sam kad vidimo da smo i favoriti, to znaci da smo cjenjeni kad smo u finalu lige prvaka favoriti!!!! protivik bayern koji prije lige prvaka je imao sanse koliko i sevilla da vidi to finale..... bayern koji u igri ima sto mana al imaju i strasnu igru s kojom mogu pobjedit bas svakoga, i mnogi su misljenja da nema sanse da mourinho izgubi finale, ja se ne slazem, jedan utakmica i hajduk kad bi se nasao u finalu u jednoj utakmici bi mogao pobjedit!!! odlucit ce jedna obrana, jedna vratnica il jedan gol koji ce usmjerit utakmicu, mozda i jedna pogreska sudija al nadam se da to ipak nece bit slucaj, finale je i red je da odsvira se najbolje sto moze!!!! da je 1/4 finale ja se bayerna nebi bojao ni najmanje jer po meni smo dosta kvalitetnija ekipa koja ima glavu i rep, al ovako kad pogledam kako bayerna ide u ligi pravka ove sezone, kako su senzacionalno prosli i kad pogledam povijest osvajaca lige prvaka i uvijek vidim kako su ekipe uvijek prolazile uz pomoc sudija i pravile neke senzacije neocekivane onda se s razlogom bojim bayerna! cak mislim da ce bayern osvojit iako vjerujem u inter jako, neka moja prognoza da ce ga zabit neki slunto tipa mullera il bommela koji ce odigrat nezaboravnu utakmicu!!! inter kad bi odigrao kao protiv chelsea, milana il prvu utakmicu protiv barce realno razbili bi bayerna dva tri razlike sigurno, al mislim da ce ovaj put neki igraci zakazat!!! nama fali motta, njima ribery, igracki ribery je dvi klase iznad, al kad bi pogledao ko kome vise fali stavio bi to na vagu.... po meni motta jedan od glavnih karika intera u knock-out fazi lige prvaka, iako je u prvom dijelu sezone se cinio kao promasaj na kraju jedan od najzasluzniji za scudetto i finale lige prvaka, jer je strasno povezivao obranu i napad, smireno, sigurno, .... ribery na drugoj strani igracka klasa al s obzirom koliko bayern tezi napadackoj igri altintop njega bez puno problema mjenja, taj altintop ima meksu loptu nego i jedan drugi igrac u bayernu!!!! uglavnom steta za finale je sto nece bit ekipe u najjacim sastavima, al isto tako su podjednako ostecene i to nesmije bit odlucujuci faktor nikako!!!! inter se sigurno nece branit i doce do svojih prilika samo ih treba pogodit, isto tako ce i bayern sigurno zbog svoje napadacke igre morat stvorit sansu jer se mi necemo branit kao protiv barcelone i samo se trebamo molit da olicu ne udje neki gol u njegovom stilu il robbenov sut koji pogadja ove sezone ovako i ko zna kad ce opet!!!! moja prognoza rezlutata je dosta pesimisticna znaci 2:1 il 3:1 za bayern, za nas gol nade zabija eto'o(ponovno strijelac u finalu)!!! samo da nasa zadnja linija odigra kako zna na celu s juliom cesarom, te da lucio i samuel odigraju savrsenu utakmicu kakvu su igrali do sad i onda rezlutat nece izostat!!!! -------------------jc-------------------- --maicon-----lucio----samuel----zanetti-- ------stankovic----cambiasso---sneijder--- ------pandev(mb)--milito-----eto'o------- il cemo mozda sa 4-3-1-2 zanetti u vezi chivu na beka, pandev il balotelli na klupu!!!! idemo po titulu lige prvaka da ispisemo novu povijest :xD bolje da nisi nista pisao i da si taj svoj pesimizam i kontradiktornost zadrzao za sebe jbt,sjeba mi dan  ,INTER ce biti prvak evrope sutra u 22-30h abda 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #48 na: Svibanj 21, 2010, 16:48:07 » |
|
Goca je takav navikli smo svi na njega svako ima svoje misljenje ja sam mogu reci da se slazem sa Amelom ovo da cemo biti prvaci a slobodno neka pise on da ce bayern dati interu par komada ja zna jedno da ce Bayern sto posto popusit par komada GRANDE INTER ..  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #49 na: Svibanj 21, 2010, 17:16:34 » |
|
?lanak iz nogometnog magazina:
Van Gaal: Mourinho je najve?i u svojoj generaciji
Pobijedi li Bayern u subotnjem finalu Lige prvaka mom?ad Intera, Louis van Gaal naslovu osvojenom s Ajaxom pridodat ?e novi. Pobijedi li Inter, Jose Mourinho ponovit ?e uspjeh ostvaren s Portom...
Ujedno, jedan od ove dvojice trenera pridružit ?e se Ottmaru Hitzfeldu (dortmundska Borussia, Bayern) i Ernstu Happelu (Feyenoord, HSV) na popisu trenera koji su razli?ite mom?adi odveli do kraja u klupskom prvenstvu Europe.
- "Mourinho je sjajan trener, sigurno najbolji u svojoj generaciji. U vremenu koje smo proveli u Barceloni dokazao je da shva?a nogomet, njegove su analize suparnika bile sjajne, pa sam mu u nekim utakmicama i prepuštao klupu shva?aju?i koliko je izvrstan."
-" Ipak, nisam vjerovao da ?e postati baš ovako uspješan. Prije je bio sjajan, a sada je jedan od najboljih" - nahvalio je nekadašnjeg u?enika Van Gaal.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|