|
interista7
|
 |
« Odgovor #200 na: Svibanj 23, 2010, 17:03:24 » |
|
Auuu ljudi... ovo samo jedan interista može izdržati. Za dan ipo sam postavio gotovo 30 vijesti na naslovnici. Sino? sam radio do 3h a danas od 9 do sada imao samo pauzu od sat ipol. Nemam uop?e vremena uživati i slaviti. Ve? mi se guzica raspada uz kompjuter. Valjda ?u sutra biti svjesniji i uživati. Mobitel sam stavio još prije utakmice na tiho i stavio u drugu sobu jer znam da ne?u mo?i komunicirati od posla. Ispri?avam se svima koji su me zval, ali doista nemam vremena za razgovore jer ne mogu di?i glavu od posla. Nadam se da ?u sad mo?i malo predahnuti i posvetiti se prijateljima. ?ekam još video od billyja i onda se nadam da ne?e biti toliko vijesti a ja bih htio baš sve postaviti jer se ovo ne doga?a svake godine. Živio Inter! Neka vje?no živi interizam!  fanatico, svaka cast Evo ja sam danas tek oci sklopio u 8 ujutro, a u 12 sam se opet probudio. cijelu noc sam trazio festu iz madrida i iz milana i gledo 10 puta sve. Svaka cast svim igracima i mourinhu, morattiu i upravi. cestitke svima na forumu i svim interistima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
juric91
|
 |
« Odgovor #201 na: Svibanj 23, 2010, 17:53:00 » |
|
Napokon sam doso doma, tekmu sam gledo u nekom bircu pored zagreba?ke arene , cijeli birc navija za bayern i oli?a jedini ja za naše nerazzurre , prvi gol Il principe-a , svi mug , jaa slaviim , drugi gol ( predobar gol , am gol?inaa) pola kafi?a se ispraznilo, na kraju sam sam osto u kafi?u gledaju?i kako CAPITANO dize klempu  , kasnije se sve to dobro proslavilo na Guetti ,,  HVALA SVIMA NAVIJA?IMA ,MOURINHU , MORATTIJU ,ZANETTIJU, IL PRINCIPEU I SVIM JUNACIMA SINO?NJE PRI?E ...OVO JE POVJEST 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #202 na: Svibanj 23, 2010, 18:24:30 » |
|
Kao prvo ?estitam svim navija?ima Intera sa ovog foruma. Ja sam apsolutno ganut, ju?er nakon što je završilo istr?ao sam na ulicu i prošprinto valjda ko nikad u životu, poput malog djeteta. kakva nadmo?na partija naše squadre, Bayern samo sa jednom šansom. Naravno, IL PRINCIPE je najistaknutiji heroj zbog 2 gola, ali svi ama baš svi su odigrali fantasti?no pa i omiljeni nam Suljo. Lucio(još jednom se posipam pepelom zbog prijašnjeg kritiziranja), Wally, Imperator Julije Cezar, Maicon, Chivu, Il Capitano(?estitke na 700. utakmici), Cambiasso, Sneijder(e moj Perez procjene ti stvarno valjaju, ali za Inter), Eto'o(stvarno se žrtvovao i svaka mu ?ast), Pandev i naravno grande Milito. Sje?am se jednog negdašnjeg ?lana foruma koji je tvrdio da je Ibro legenda kluba-a šta je onda Milito? Ne smijem propustiti spomenuti ni dirigenta ovog veli?anstvenog orkestra, trenerskog boga, Josea Mourinha. I ako ode hvala mu na svemu, zauvijek ?e mi ostati u srcu i želim mu uspjeh gdje god da bio. I na kraju ?ovjek zbog kojeg mi je najviše drago je naš Prezidente Massimo Moratti. Veliki ?ovjek i gospodin i kad sam vidio sre?u na njegovom licu tad sam znao koliko je ovo veliko postignu?e. Nakon 45 godina, kad se mislim ve?ina ?lanova foruma nije ni rodila, došli smo na krov Europe. Ovo ?u zauvijek pamtiti, hvala FC Internazionale Milano!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #203 na: Svibanj 23, 2010, 19:15:15 » |
|
ne znam kuda bi od sre?e, ali i tuge. sam sam sebi rekao da ne?u dolazit na forum dok inter ne osvoji ligu prvaka(zato me nije bilo nekih tjedan dana) hvala Bogu osvojili smo to! osvojili smo sve! nisam to o?ekivao, nikako. da mi je netko kojim slu?ajem na po?etku sezone rekao da ?e inter osvojiti sve, a da ?e milito svojim golovima donijeti sve titule ja bi se onako sarkasti?no nasmijao. još nisam svjestan sre?e i uspjeha, možda zato što me zarobila tuga zbog mourinhovog odlaska? nisam mislio da ?e oti?i, stvarno sam vjerovao u njegov ostanak. govorili su svi oti?i ?e, nema motiva, a ja sam im govorio ma kako nema? zar postoji ve?i motiv od onoga da budeš prvi u povijesti koji je obranio naslov prvaka? zbilja mi je žao što je tako odlu?io, hvala mu na svemu ali ja svoju tugu i razo?aranje ne mogu tek tako zanemariti. još pogotovo kada vidim koja se imena spominju kao zamjene. bilo koji trener bio bi korak unazad jer mourinho je najbolji, ali siniša mihajlovi? bio bi 15 koraka unazad. sada vidim da i maicon spominje odlazak, to me tako?er žalosti. mislio sam da ona njegova proslava protiv juventusa govori kako ?e tu završiti karijeru, onda i neke sumnjive izjave milita koji kaže da želi ostati u interu ako je klub za to. ne znam više ovim izjavama ne vjerujem, ne vjerujem nikome i ne vjerujem kako su mi mogli upropastiti ovaj povijesni trenutak. oko našeg kluba nikada nije dobra klima, nikada.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
getz15
|
 |
« Odgovor #204 na: Svibanj 23, 2010, 20:34:06 » |
|
hvala svim interistima,sretan sam,rije?ima to ne mogu opisati,sino? uživancija,jedna od najboljih u viotu,prelijepo je bit navija? našeg kluba zadnjih mjeseci i nikada,apsolutno nikada im ne smijemo okrenut le?a  svaka ?ast za Principea,donio nam je 3 titule soji modli?nim golovima ,ali pohvale i osatku ekipe bez koje Militova realizacija ne bi bila mogu?a  šta drugo re?i,nego uživajte i slavite! nažalost,svaka srer?a povu?e poneku ne sre?u,u našem slu?aju odlazak Mou-a i nekih igra?a,to mi je malo rastužilo dan,ali trebamo di? glave i ponosno sastavkljati NAJBOLJU MOM?AD EUROPE ZA SLIJEDE?U SEZONU! FORZA INTERRRRRRRRRRRRRR! SIAMO SEMPRE CON VOI!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
?perche siamo i fratelli del mondo?
|
|
|
|
getz15
|
 |
« Odgovor #205 na: Svibanj 23, 2010, 20:35:01 » |
|
P.S. jel bi bio nekme problem stavit mali rezime linkova sa fešti i link za download tekme ako nije problem?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
?perche siamo i fratelli del mondo?
|
|
|
|
Diego Milito 22
|
 |
« Odgovor #206 na: Svibanj 23, 2010, 22:02:03 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #207 na: Svibanj 23, 2010, 23:24:39 » |
|
ne znam kuda bi od sre?e, ali i tuge. sam sam sebi rekao da ne?u dolazit na forum dok inter ne osvoji ligu prvaka(zato me nije bilo nekih tjedan dana) hvala Bogu osvojili smo to! osvojili smo sve! nisam to o?ekivao, nikako. da mi je netko kojim slu?ajem na po?etku sezone rekao da ?e inter osvojiti sve, a da ?e milito svojim golovima donijeti sve titule ja bi se onako sarkasti?no nasmijao. još nisam svjestan sre?e i uspjeha, možda zato što me zarobila tuga zbog mourinhovog odlaska? nisam mislio da ?e oti?i, stvarno sam vjerovao u njegov ostanak. govorili su svi oti?i ?e, nema motiva, a ja sam im govorio ma kako nema? zar postoji ve?i motiv od onoga da budeš prvi u povijesti koji je obranio naslov prvaka? zbilja mi je žao što je tako odlu?io, hvala mu na svemu ali ja svoju tugu i razo?aranje ne mogu tek tako zanemariti. još pogotovo kada vidim koja se imena spominju kao zamjene. bilo koji trener bio bi korak unazad jer mourinho je najbolji, ali siniša mihajlovi? bio bi 15 koraka unazad. sada vidim da i maicon spominje odlazak, to me tako?er žalosti. mislio sam da ona njegova proslava protiv juventusa govori kako ?e tu završiti karijeru, onda i neke sumnjive izjave milita koji kaže da želi ostati u interu ako je klub za to. ne znam više ovim izjavama ne vjerujem, ne vjerujem nikome i ne vjerujem kako su mi mogli upropastiti ovaj povijesni trenutak. oko našeg kluba nikada nije dobra klima, nikada.
Govorio sam ti ja druze  da inter moze kad se nadjemo kupujes gajbu karlovackog kad se vidimo ti jednu ja 5 al povest cemo ekipu Hate Denis Gjoko Dragutina Bonza Fanatica Levisa Kenana Marka i ostali tim eheheh dokazalo se je veruj u inter 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #208 na: Svibanj 24, 2010, 02:59:12 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #209 na: Svibanj 24, 2010, 06:09:19 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #210 na: Svibanj 24, 2010, 07:08:26 » |
|
Pod uvjetom da proizvedu i naše konekcijske brojeve. Genijalna je!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Maverick
|
 |
« Odgovor #211 na: Svibanj 24, 2010, 10:33:52 » |
|
Pozdrav svim navijacima Intera!!! Evo proslo vec dva dana, a jos uvijek ne mogu vjerovati, da mi je netko rekao ovo na pocetku sezone....rekao bih mu da je smijesan, pogotovo jer se Jose i nije nesto iskazao u prvoj sezoni....ali sada, Inter je na krovu Europe, hvala im sto sam dozivio taj dan, sto svim deckima s nogosa sada mogu nabijati na nos, ponosno se sepuriti s Interovim dresom, a pogotovo s onim od naredne sezone, bit ce sav nacickan oznakama trofeja, nadam se samo da Nike nece usrat dizajn.  Eh, uzivao sam u svakoj utakmici, ovo je nesto predivno... E sad, sto buducnost nosi? Iskreno, toga me pomalo strah, s Mourinhovim odlaskom sam se pomirio, s Maiconovim jos proslo ljeto, ali odlazak Milita bi mi teze pao. Nadam se da nece i on otici. Sto se tice trenera, valjda taj nece bit Mihajlovic, ja se jos uvijek ne mogu nacuditi da njega spominju kao izglednog kandidata....negdje sam procitao da pregovaraju s Hodgsonom, pa bolje i on nego Miha, on jos nije dorastao velikom klubu, a kamoli prvaku Europe.... I jos jedno, igraci prolaze, treneri prolaze, Inter ostaje.... Hvala Interu za najljepsu sezonu u mom zivotu.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #212 na: Svibanj 24, 2010, 11:03:21 » |
|
Evo nakona 2 dana neizmjerne sre?e zbog našeg Intera da do?em sebi. ?estitam svim Interistima svijeta, naro?ito vama sa foruma i IC Fedeli. Ovo je ono šta smo ?ekali tolike godine, trenutak kad više nismo gubitnici, luzeri, pljugeri i kad imamo prava s visoka gledat sve ostale. Ne?emo više morati trpjeti omalovažavanja navija?a gerijatrije i gubentusa. Ovo je trenutak kada smo prvaci Europe, najbolji i uživajmo u tome. Ne smijemo dozvoliti da nas sad "spušta" Mou-ov odlazak i sl., predugo smo to ?ekali da bi nam takve stvari uništile radost. Ako ode, neka ode, mi smo prvaci svega, siguran sam da ?e Moratti dovesti prava rješenja, ne treba se zamarati time u ovim trenucima. Još jednom svima ?estitam, kako je lijepo biti navija? Europskog prvaka... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #213 na: Svibanj 24, 2010, 11:43:54 » |
|
Kao prvo ?estitam svim navija?ima Intera sa ovog foruma. Ja sam apsolutno ganut, ju?er nakon što je završilo istr?ao sam na ulicu i prošprinto valjda ko nikad u životu, poput malog djeteta. kakva nadmo?na partija naše squadre, Bayern samo sa jednom šansom. Naravno, IL PRINCIPE je najistaknutiji heroj zbog 2 gola, ali svi ama baš svi su odigrali fantasti?no pa i omiljeni nam Suljo. Lucio(još jednom se posipam pepelom zbog prijašnjeg kritiziranja), Wally, Imperator Julije Cezar, Maicon, Chivu, Il Capitano(?estitke na 700. utakmici), Cambiasso, Sneijder(e moj Perez procjene ti stvarno valjaju, ali za Inter), Eto'o(stvarno se žrtvovao i svaka mu ?ast), Pandev i naravno grande Milito. Sje?am se jednog negdašnjeg ?lana foruma koji je tvrdio da je Ibro legenda kluba-a šta je onda Milito? Ne smijem propustiti spomenuti ni dirigenta ovog veli?anstvenog orkestra, trenerskog boga, Josea Mourinha. I ako ode hvala mu na svemu, zauvijek ?e mi ostati u srcu i želim mu uspjeh gdje god da bio. I na kraju ?ovjek zbog kojeg mi je najviše drago je naš Prezidente Massimo Moratti. Veliki ?ovjek i gospodin i kad sam vidio sre?u na njegovom licu tad sam znao koliko je ovo veliko postignu?e. Nakon 45 godina, kad se mislim ve?ina ?lanova foruma nije ni rodila, došli smo na krov Europe. Ovo ?u zauvijek pamtiti, hvala FC Internazionale Milano!
lijepo re?eno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #214 na: Svibanj 24, 2010, 11:48:48 » |
|
Pozdrav svim navijacima Intera!!! Evo proslo vec dva dana, a jos uvijek ne mogu vjerovati, da mi je netko rekao ovo na pocetku sezone....rekao bih mu da je smijesan, pogotovo jer se Jose i nije nesto iskazao u prvoj sezoni....ali sada, Inter je na krovu Europe, hvala im sto sam dozivio taj dan, sto svim deckima s nogosa sada mogu nabijati na nos, ponosno se sepuriti s Interovim dresom, a pogotovo s onim od naredne sezone, bit ce sav nacickan oznakama trofeja, nadam se samo da Nike nece usrat dizajn.  Eh, uzivao sam u svakoj utakmici, ovo je nesto predivno... E sad, sto buducnost nosi? Iskreno, toga me pomalo strah, s Mourinhovim odlaskom sam se pomirio, s Maiconovim jos proslo ljeto, ali odlazak Milita bi mi teze pao. Nadam se da nece i on otici. Sto se tice trenera, valjda taj nece bit Mihajlovic, ja se jos uvijek ne mogu nacuditi da njega spominju kao izglednog kandidata....negdje sam procitao da pregovaraju s Hodgsonom, pa bolje i on nego Miha, on jos nije dorastao velikom klubu, a kamoli prvaku Europe.... I jos jedno, igraci prolaze, treneri prolaze, Inter ostaje....Hvala Interu za najljepsu sezonu u mom zivotu..... to je to, nitko nije važniji od Intera, i nitko mi i ne može uzeti Inter, zbilja kako god Massimo odlu?i, naše je to poštivati... sjetimo se situacije od po?etka ove godine i loših rezultata, svi, ama baš svi su se obrušili na Josea,i na njegovo ponašanje, jbg to je on, tada nam je smetalo jer smo mislili da gubimo scudetto, danas bi svi potpisali da bude još i gori...da ali danas, u 9.mjesecu i ne daj bože nekog lošeg starta svi bi zaboravili njegov uspjeh i po?eli bi paljbu po njemu, zato mislim da je najbolje da ode jer ovu godinu ponoviti, nema šanse. Još nešto, smeta mi kada kaže da voli Inter a ne voli talijanski nogomet, jbg, to mi ne leži nikako, jer s njegovim odlaskom najviše gubimo mi navija?i i Inter, da nas voli bio bi nam vjeran do groba kao Javier ali hvala mu i sretno di god da ode ( sa Realom može sve osvojiti ali predvi?am mu otkaz ako ne ove druge godine sigurno...) tako je najbolje...pomirimo se s tim
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #215 na: Svibanj 24, 2010, 12:04:06 » |
|
lijepo izgleda..... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #216 na: Svibanj 24, 2010, 12:08:43 » |
|
plan kako do?i do finala i vidjeti Inter u Londonu...  misija: nemogu?a ili.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #217 na: Svibanj 24, 2010, 13:09:01 » |
|
Zašto ne, makar da je Mou ostao bilo bi nam puno lakše.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #218 na: Svibanj 24, 2010, 16:10:33 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #219 na: Svibanj 24, 2010, 16:21:51 » |
|
PREMO?NO ! SVIDA MI SE PJESMA O MILITU
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interista
|
 |
« Odgovor #220 na: Svibanj 24, 2010, 17:15:35 » |
|
?estitke svim navija?ima Intera, zbilja je godina za pam?enje....hvala im na svemu, GRANDE INTER živi vje?no.....  p.s. de?ki slavilo se u Rijeci do jutarnjih sati, pomalo gledam slavlje i ne mogu vjerovati da smo na krovu Europe.... Dal ima ko sliku al u još u ve?oj rezoluciji, jer bi si htio staviti na desktop. Desktop mi je 1440 x 900 Hvala!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #221 na: Svibanj 24, 2010, 19:54:38 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #222 na: Svibanj 24, 2010, 21:23:29 » |
|
Kako je lipo viditi sviju njih kao jednu obitelj...svaka cast... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #223 na: Svibanj 24, 2010, 22:01:42 » |
|
lijepo je vidjeti ix svija na okupu ali fali mi neko a to je mr .JOSE MORINHO NIKAD TE NECEMO ZABORAVIT !!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #224 na: Svibanj 25, 2010, 01:32:52 » |
|
eee kako sad svi pisete kako je lijepo bit navijac prvaka evrope a ja kad sam govorio ne zanima me nista samo liga prvaka pojedini odje su se bunili al eto i oni su sxvatili sta znaci to .....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|