Veljaa 10, 2012, 08:31:28 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 10   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Bayern-Inter  (Posjeta: 4292 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Puppi
Super clan

Profil WWW

« na: Svibanj 19, 2010, 09:11:18 »

Dugo ocekivana utakmica,velika utakmica za nas voljeni klub i nas navijace.Ovo je utakmica koju cekamo godinama,nas klub u finalu lige prvaka,tako blizu trofeja a tako daleko jer ispred nas stoji jaki Bayern.Put do finala je bio tezak,tezak za sve igrace,za klub i jako stresan za nas navijace,ali kad smo vec dosli do finala i vrijeme je da bas IL CAPITANO digne taj trofej visoko u zrak...
Zelim se zahvaliti Mourinhu koji je stvorio odlicnu momcad i vodio ju do Madrida gdje ce se odigrati finale.Hvala igracima koji su ginuli na terenu da bi svojem klubu i navijacima osigurali finale,i na kraju veliko hvala svim navijacima koji su bodrili nasu momcad kroz ovo natjecanje i kroz domace prvenstvo,ovo je sad trenutak istine BITI ILI NEBITI
FORZA INTER novija zastava novija zastava novija zastava

Evidentirano

MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1 na: Svibanj 19, 2010, 09:26:19 »

No Coment
Samo pobjeda i nista vise
Hajmo momci da i to osvojimo aBd
3/3

novija zastava novija zastava
 Inter Inter
 novija zastava novija zastava
 baklja for in baklja for in
« Zadnja izmjena: Svibanj 19, 2010, 09:35:57 od MiMo 10 FCI » Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #2 na: Svibanj 19, 2010, 09:30:14 »

definitivno utakmica sezone možda i desetlje?a,dugo dugo ?ekamo taj trofej,mislim da od svih velikana u europi da smo najgladniji za njim.
utakmica ?e bit neizvjesna i napeta di ?e odlu?ivat detalji ali kvalitetniji smo od bayerna i to bi trebalo presudit,dobro zatvorit robbena mislim da je to lijek za bayern.ostavit srce na terenu uzet trofej te gledat il capitana kako podiže pehar u svojoj 700 utakmici za inter neprocijenivo.imamo ?vrstinu u obrani,prodorne bokove,fantazistu u vezi i naprid tri gladijatora koji ?e nadam se iskoristit i najmanju šansu za pogodak.

ovako bi trebali krenit po meni:

julio cesar

maicon         lucio             samuel           zanetti

cambiasso      stankovi?
                                  (mariga)
balotelli              snijder                  eto
(pandev)            
                         milito

forca inter!forca zanetti!forca nerazzurri! novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava
« Zadnja izmjena: Svibanj 19, 2010, 09:32:08 od nerazzurro4ever » Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Svibanj 19, 2010, 09:50:42 »

Sretno nasim samo to mogu da kazem FORZA INTER
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Svibanj 19, 2010, 09:56:33 »

Oli?: Navija? sam Intera
Kako se približava finale Lige prvaka, u kojem ?e se Bayern 22. maja na Santiago Bernabeuu suprotstaviti Interu, jedan od traženijih nogometaša me?u novinarima je i Ivica Oli?.

Tako je razgovor s hrvatskim napada?em napravila i ugledna La Repubblica, a zanimljivo je da je ve?i dio pri?e posve?en Oli?evom kratkotrajnom boravku u Interu. Za po?etak je Oli? ipak morao odgovoriti na pitanje je li on Bayernov ?ovjek odluke.

"Ne bih rekao da sam ja ?ovjek odluke iako je to?no da nas je moj hat-trick protiv Lyona odveo u finale. Moji ovosezonski golovi su iznena?enje samo za one koji me ne poznaju. I lani sam u Hamburgu postizao pogotke, ali sam igrao na razini niže, u Kupu UEFA-e, pa sam bio slabije zamije?en."

Progovorio je Oli? potom i o tome kako je gotovo redovito raspoložen kada igra protiv Talijana.

"Nemam ništa protiv talijanskih mom?adi, ali istina je da mi ide dobro protiv njih i da sam protiv njih ?esto postižem golove. Najpoznatiji je onaj sa Svjetskog prvenstva 2002. kada sam zabio Trappatonijevoj Italiji, na kraju smo pobijedili s 2:1 zahvaljuju?i golu Rapai?a. Ove sam sezone u Ligi prvaka odigrao dobro protiv Juventusa i Fiorentine, a Juveu sam zabio dva gola i na pripremnom turniru u Londonu."

"Nadam se da ?u tako nastaviti i u najvažnijoj utakmici sezone protiv Intera iako moram priznati da sam veliki obožavatelj Intera. Za to postoji poseban razlog. Svojedobno sam igrao za Inter", podsjetio je Oli? i nastavio:

"Kad sam imao 17 godina, bio sam tjedan dana na probi u Interu. Trener je bio Gigi Simoni, a me?u igra?ima su bili Ronaldo, moj uzor, i Alvaro Recoba. Bio sam klinac koji je igrao u hrvatskom drugoligašu Marsoniji, ali bio sam dobar na treninzima. Nosim predivne uspomene iz tih dana, fotografiju s Ronaldovom posvetom i dres u kojem sam, u napadu s Recobom, odigrao prijateljsku utakmicu protiv Irana."

"Simoni je dao zeleno svjetlo za moj dolazak. Ostale su još samo formalnosti do potpisa ugovora, ali tada je došla ponuda Herthe. Tadašnji sportski direktor Sandro Mazzola me nije htio pustiti, ali imao sam 17 godina i smatrao sam da bi za mene bilo logi?nije i korisnije oti?i u prosje?ni klub poput Herthe gdje bih mogao igrati. Mazzola je bio pravi džentlmen, na kraju me pustio, ali rekao mi je re?enicu koju nikad ne?u zaboraviti: "Idi, a ako postaneš netko, ne?emo te zaboraviti"."

"Otada sam navija? Intera i zbog toga mi je bilo manje žao kad nisam prešao u Juventus. Prvi se kontakt dogodio prije nekoliko godina, ali pravi je kontakt uspostavljen lani. Ve? sam se vidio u Juventusu, ali tada je usko?io Bayern i završio sam ovdje. Odluka nije bila lagana, ali pokazala se dobrom", rekao je Oli? i za kraj objasnio kako je uspio zasjeniti Tonija, Gomeza i Klosea.

"To me svi pitaju i svima odgovaram jednako. Borio sam se do kraja i znao iskoristiti svoje prilike."
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #5 na: Svibanj 19, 2010, 10:47:53 »

Najve?a utakmica otkako navijam za Inter. Nadam se da ?e se Mou ako ve? odlazi oprostiti i tre?im trofejom.

3/6 Pehar Pehar Pehar/ Pehar Pehar Pehar
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
Lazicy
Stalni clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Svibanj 19, 2010, 11:15:42 »

Idemo da uzmemo klempavi trofej.  Inter zastava Grin

Jao juce sam sanjao Zenetija kako dize pehar.  bow down bow down
Evidentirano
juric91
Mladi clan
**

« Odgovor #7 na: Svibanj 19, 2010, 11:32:19 »

Jao jedva cekam tu tekmu, prvo tekma pa david guetta ...bit ?e slavlja  baklja for in GRANDE INTER
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #8 na: Svibanj 19, 2010, 11:54:58 »

Ideeeeeeeeeemoooo !!!  novija zastava

Evidentirano

Pazza-Inter
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #9 na: Svibanj 19, 2010, 12:23:22 »

Neka je Bog uz njih i neka im On olaksa put i prepreku koja stoji ispred njih...sta god da bude ja sam PONOSAN na njih  Inter  novija zastava novija zastava novija zastava
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #10 na: Svibanj 19, 2010, 13:19:37 »

Pomozi Boze ! Samo to cu reci ..
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #11 na: Svibanj 19, 2010, 14:34:16 »

najjaca je slika bayern monaco  ROFLMAO
idemo momci po trofej   baklja for in baklja for in
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
domagoj
Pocetnik
*

« Odgovor #12 na: Svibanj 19, 2010, 15:30:50 »

teÅ¡ko je pri?at o samoj utakmici bit ce tu svaÅ¡ta ali ja takvu vjeru imam da je to nemoguce i zaista mislin da ce nam se nakon godina i godina patnji viÅ¡e ostvarit taj san kako nama navija?ima  tako i igra?ima upravi i predsjedniku jer stvarno ali baÅ¡ stvarno nema kluba i nema igra?a koji to viÅ¡e zaslužuju od intera i vje?nog kapetana j. zanettia.ja osobno to ?ekan 9 god i dosta mi je da me ekipa zajebaje ocu i ja malo njih zajebavat i guÅ¡tat u uspijesima naÅ¡eg kluba.ve? san rekao i stvarno to mislim utakmica ce bit sve samo ne laka ali ipak ja ZNAM da cemo gledat kapetana kako diže Pehar moja prognoza 1:0 wesley iz slobodnog i onda neka pjesma krene...  novija zastava Pehar Pehar Pehar novija zastava
Evidentirano
matrixpg
Super clan

« Odgovor #13 na: Svibanj 19, 2010, 15:43:39 »

najjaca je slika bayern monaco  ROFLMAO
idemo momci po trofej   baklja for in baklja for in
pa tako kazu italijani bayern monaco sta je tu cudno?
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #14 na: Svibanj 19, 2010, 15:46:37 »

pa tako kazu italijani bayern monaco sta je tu cudno?
nisam to znao  Huh? nas denis nije tako ucio italijanski  LOL
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
matrixpg
Super clan

« Odgovor #15 na: Svibanj 19, 2010, 15:52:21 »

nisam to znao  Huh? nas denis nije tako ucio italijanski  LOL
  Grin Grin Grin Grin Grin   ako ti je cudno upotrebi gogle prevodioc  Chuska Chuska Chuska
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #16 na: Svibanj 19, 2010, 17:09:09 »

"Kanta" je naÅ¡a i osim toga niÅ¡ta drugo me ne zanima !  Pehar
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #17 na: Svibanj 19, 2010, 17:10:29 »

nisam to znao  Huh? nas denis nije tako ucio italijanski  LOL

Da pojasnim taj detalj, ?im je taj bayern iz "monaca",.....  Think monaco je pretskazanje puÅ¡ione  Cheesy Cheesy Cheesy ,...naime klub iz kneževine je popuÅ¡io prije par godina , ( finale igrao i  naÅ¡ Dado PrÅ¡o) mislim 2004-e godiine od Porta naÅ¡eg Josea Mourinha, tak da eto im  Prst njihov monaco,dobit ?e porciju  Inter zastava Pehar Inter

P.S.

Nadam se da ste zadovoljni objašnjenjem.. Cheesy Cheesy Cheesy
« Zadnja izmjena: Svibanj 19, 2010, 17:13:29 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #18 na: Svibanj 19, 2010, 17:30:17 »

i mene je bunilo kao i Kenana al eto hvala na objasnjenju  Grin Grin Grin GRANDE INTER ...sretno
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
levis
Super clan

« Odgovor #19 na: Svibanj 19, 2010, 20:24:35 »

Mladi do 18 godina pobijedili Bayern 2-0 golovima Alibeca. Nadam se da je to uvertira za subotu. Inter zastava
Gledao sam samo prvo poluvrijeme i kasnije vidio samo drugi gol, mali Stevanovi? odli?no je odigrao.
Cak mi se cini da sam na tribini vidio Pandeva, Sulju i jos neke igrace.

P.S. mozda je moglo i pod Primaveru ali po meni i tu pripada.
« Zadnja izmjena: Svibanj 19, 2010, 20:25:57 od levis » Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #20 na: Svibanj 19, 2010, 22:18:45 »

netreba samo podcjeniti bayern. redovito losije odigramo protiv "slabijih" ekipa u LP.

sve je moguce u jednoj utakmici i nezelim pomisljati da smo vec osvojili jer smo jos daleko od toga
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #21 na: Svibanj 19, 2010, 22:58:41 »

Evo cijele ju?eraÅ¡nje  presice Josea,posebno zanimljiv dio o na?inu proslave pobjeda njega , Guardiole,.....,na 19.50-22.05 ,...koji  Kralj Mou ...

Probat ?u prenijeti njegove rije?i ,oprostite ak' ne bude gramati?ki sasvim to?no...zna?i dio od 19.50-22.05....

"When Barcelona last season won semi-final on Stamford Bridge ,and Iniesta scored the goal in extra time period ,and Guardiola run all over the pitch like crazy man ,...so why  can't I do  it,..why can't I do it   ,...and for example my friend Louis Van Gaal says ,you did the same,as I did,......he can't do because is too slow,he can't run the way I can,..I' am fast,fast like a lion,wouuuu,did you see that run......."

"Sometimes you run,sometimes  you don't run ,I did incredible run at  Old Traford with Porto,in front the biggest coach you can have it in world of football,when the game finish,he come to my dressing room with Garry Neville, to shake hands , to wish us luck in the future ....."

"At Barcelona witch was most  recent one, I  was celebrating  with Inter supporters,and if somebody wants to say ,that is not true,he is a big liar,
because I was celebrating with Inter fans, nobody else..."

P.S.
Legenda  Kralj bow down bow down bow down  ,tek ?e digi?i vidjet kak ?e im presice bit zanimljive ,kad njima budu "dominirali " djubre Del Neri  Undecided ,Ranko Ranieri ,il onaj smijeÅ¡an lik s maramichicom Malesani ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO

<a href="http://www.youtube.com/v/EljY5_9jsp0&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/EljY5_9jsp0&rel=1</a>!

« Zadnja izmjena: Svibanj 19, 2010, 23:01:36 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
amel
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #22 na: Svibanj 20, 2010, 00:29:17 »

ako inter osvoji LP otjerat cu zenu caci i slaviti 10 dana Clap Clap Clap banana banana Grill Grill novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava
Evidentirano
Lazicy
Stalni clan

Profil WWW

« Odgovor #23 na: Svibanj 20, 2010, 01:13:14 »

netreba samo podcjeniti bayern. redovito losije odigramo protiv "slabijih" ekipa u LP.

sve je moguce u jednoj utakmici i nezelim pomisljati da smo vec osvojili jer smo jos daleko od toga

I ja to stalno govorim, ali mislim da imamo mnogo velikog imperatora na klupi da ne iskoristi ovo sto mu je pruzeno.
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #24 na: Svibanj 20, 2010, 07:43:37 »

ako inter osvoji LP otjerat cu zenu caci i slaviti 10 dana Clap Clap Clap banana banana Grill Grill novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava

j sam svoju ve? dogovorio da ide ?a?i  LOL
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 10   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!