|
Puppi
|
 |
« na: Svibanj 19, 2010, 09:11:18 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #1 na: Svibanj 19, 2010, 09:26:19 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 19, 2010, 09:35:57 od MiMo 10 FCI »
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #2 na: Svibanj 19, 2010, 09:30:14 » |
|
definitivno utakmica sezone možda i desetlje?a,dugo dugo ?ekamo taj trofej,mislim da od svih velikana u europi da smo najgladniji za njim. utakmica ?e bit neizvjesna i napeta di ?e odlu?ivat detalji ali kvalitetniji smo od bayerna i to bi trebalo presudit,dobro zatvorit robbena mislim da je to lijek za bayern.ostavit srce na terenu uzet trofej te gledat il capitana kako podiže pehar u svojoj 700 utakmici za inter neprocijenivo.imamo ?vrstinu u obrani,prodorne bokove,fantazistu u vezi i naprid tri gladijatora koji ?e nadam se iskoristit i najmanju šansu za pogodak. ovako bi trebali krenit po meni: julio cesar maicon lucio samuel zanetti cambiasso stankovi? (mariga) balotelli snijder eto (pandev) milito forca inter!forca zanetti!forca nerazzurri! 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 19, 2010, 09:32:08 od nerazzurro4ever »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #3 na: Svibanj 19, 2010, 09:50:42 » |
|
Sretno nasim samo to mogu da kazem FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #4 na: Svibanj 19, 2010, 09:56:33 » |
|
Oli?: Navija? sam Intera Kako se približava finale Lige prvaka, u kojem ?e se Bayern 22. maja na Santiago Bernabeuu suprotstaviti Interu, jedan od traženijih nogometaša me?u novinarima je i Ivica Oli?.
Tako je razgovor s hrvatskim napada?em napravila i ugledna La Repubblica, a zanimljivo je da je ve?i dio pri?e posve?en Oli?evom kratkotrajnom boravku u Interu. Za po?etak je Oli? ipak morao odgovoriti na pitanje je li on Bayernov ?ovjek odluke.
"Ne bih rekao da sam ja ?ovjek odluke iako je to?no da nas je moj hat-trick protiv Lyona odveo u finale. Moji ovosezonski golovi su iznena?enje samo za one koji me ne poznaju. I lani sam u Hamburgu postizao pogotke, ali sam igrao na razini niže, u Kupu UEFA-e, pa sam bio slabije zamije?en."
Progovorio je Oli? potom i o tome kako je gotovo redovito raspoložen kada igra protiv Talijana.
"Nemam ništa protiv talijanskih mom?adi, ali istina je da mi ide dobro protiv njih i da sam protiv njih ?esto postižem golove. Najpoznatiji je onaj sa Svjetskog prvenstva 2002. kada sam zabio Trappatonijevoj Italiji, na kraju smo pobijedili s 2:1 zahvaljuju?i golu Rapai?a. Ove sam sezone u Ligi prvaka odigrao dobro protiv Juventusa i Fiorentine, a Juveu sam zabio dva gola i na pripremnom turniru u Londonu."
"Nadam se da ?u tako nastaviti i u najvažnijoj utakmici sezone protiv Intera iako moram priznati da sam veliki obožavatelj Intera. Za to postoji poseban razlog. Svojedobno sam igrao za Inter", podsjetio je Oli? i nastavio:
"Kad sam imao 17 godina, bio sam tjedan dana na probi u Interu. Trener je bio Gigi Simoni, a me?u igra?ima su bili Ronaldo, moj uzor, i Alvaro Recoba. Bio sam klinac koji je igrao u hrvatskom drugoligašu Marsoniji, ali bio sam dobar na treninzima. Nosim predivne uspomene iz tih dana, fotografiju s Ronaldovom posvetom i dres u kojem sam, u napadu s Recobom, odigrao prijateljsku utakmicu protiv Irana."
"Simoni je dao zeleno svjetlo za moj dolazak. Ostale su još samo formalnosti do potpisa ugovora, ali tada je došla ponuda Herthe. Tadašnji sportski direktor Sandro Mazzola me nije htio pustiti, ali imao sam 17 godina i smatrao sam da bi za mene bilo logi?nije i korisnije oti?i u prosje?ni klub poput Herthe gdje bih mogao igrati. Mazzola je bio pravi džentlmen, na kraju me pustio, ali rekao mi je re?enicu koju nikad ne?u zaboraviti: "Idi, a ako postaneš netko, ne?emo te zaboraviti"."
"Otada sam navija? Intera i zbog toga mi je bilo manje žao kad nisam prešao u Juventus. Prvi se kontakt dogodio prije nekoliko godina, ali pravi je kontakt uspostavljen lani. Ve? sam se vidio u Juventusu, ali tada je usko?io Bayern i završio sam ovdje. Odluka nije bila lagana, ali pokazala se dobrom", rekao je Oli? i za kraj objasnio kako je uspio zasjeniti Tonija, Gomeza i Klosea.
"To me svi pitaju i svima odgovaram jednako. Borio sam se do kraja i znao iskoristiti svoje prilike."
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #5 na: Svibanj 19, 2010, 10:47:53 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
Lazicy
|
 |
« Odgovor #6 na: Svibanj 19, 2010, 11:15:42 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
juric91
|
 |
« Odgovor #7 na: Svibanj 19, 2010, 11:32:19 » |
|
Jao jedva cekam tu tekmu, prvo tekma pa david guetta ...bit ?e slavlja  GRANDE INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #8 na: Svibanj 19, 2010, 11:54:58 » |
|
Ideeeeeeeeeemoooo !!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pazza-Inter
|
 |
« Odgovor #9 na: Svibanj 19, 2010, 12:23:22 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #10 na: Svibanj 19, 2010, 13:19:37 » |
|
Pomozi Boze ! Samo to cu reci ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #11 na: Svibanj 19, 2010, 14:34:16 » |
|
najjaca je slika bayern monaco  idemo momci po trofej 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
domagoj
|
 |
« Odgovor #12 na: Svibanj 19, 2010, 15:30:50 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #13 na: Svibanj 19, 2010, 15:43:39 » |
|
najjaca je slika bayern monaco  idemo momci po trofej  pa tako kazu italijani bayern monaco sta je tu cudno?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #14 na: Svibanj 19, 2010, 15:46:37 » |
|
pa tako kazu italijani bayern monaco sta je tu cudno?
nisam to znao  nas denis nije tako ucio italijanski 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #15 na: Svibanj 19, 2010, 15:52:21 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #16 na: Svibanj 19, 2010, 17:09:09 » |
|
"Kanta" je naša i osim toga ništa drugo me ne zanima ! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #17 na: Svibanj 19, 2010, 17:10:29 » |
|
nisam to znao  nas denis nije tako ucio italijanski  Da pojasnim taj detalj, ?im je taj bayern iz "monaca",..... monaco je pretskazanje pušione  ,...naime klub iz kneževine je popušio prije par godina , ( finale igrao i naš Dado Pršo) mislim 2004-e godiine od Porta našeg Josea Mourinha, tak da eto im  njihov monaco,dobit ?e porciju  P.S. Nadam se da ste zadovoljni objašnjenjem.. 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 19, 2010, 17:13:29 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #18 na: Svibanj 19, 2010, 17:30:17 » |
|
i mene je bunilo kao i Kenana al eto hvala na objasnjenju  GRANDE INTER ...sretno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #19 na: Svibanj 19, 2010, 20:24:35 » |
|
Mladi do 18 godina pobijedili Bayern 2-0 golovima Alibeca. Nadam se da je to uvertira za subotu.  Gledao sam samo prvo poluvrijeme i kasnije vidio samo drugi gol, mali Stevanovi? odli?no je odigrao. Cak mi se cini da sam na tribini vidio Pandeva, Sulju i jos neke igrace. P.S. mozda je moglo i pod Primaveru ali po meni i tu pripada.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 19, 2010, 20:25:57 od levis »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #20 na: Svibanj 19, 2010, 22:18:45 » |
|
netreba samo podcjeniti bayern. redovito losije odigramo protiv "slabijih" ekipa u LP.
sve je moguce u jednoj utakmici i nezelim pomisljati da smo vec osvojili jer smo jos daleko od toga
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #21 na: Svibanj 19, 2010, 22:58:41 » |
|
Evo cijele ju?erašnje presice Josea,posebno zanimljiv dio o na?inu proslave pobjeda njega , Guardiole,.....,na 19.50-22.05 ,...koji Mou ... Probat ?u prenijeti njegove rije?i ,oprostite ak' ne bude gramati?ki sasvim to?no...zna?i dio od 19.50-22.05.... "When Barcelona last season won semi-final on Stamford Bridge ,and Iniesta scored the goal in extra time period ,and Guardiola run all over the pitch like crazy man ,...so why can't I do it,..why can't I do it ,...and for example my friend Louis Van Gaal says ,you did the same,as I did,......he can't do because is too slow,he can't run the way I can,..I' am fast,fast like a lion,wouuuu,did you see that run......."
"Sometimes you run,sometimes you don't run ,I did incredible run at Old Traford with Porto,in front the biggest coach you can have it in world of football,when the game finish,he come to my dressing room with Garry Neville, to shake hands , to wish us luck in the future ....."
"At Barcelona witch was most recent one, I was celebrating with Inter supporters,and if somebody wants to say ,that is not true,he is a big liar, because I was celebrating with Inter fans, nobody else..."
P.S. Legenda  ,tek ?e digi?i vidjet kak ?e im presice bit zanimljive ,kad njima budu "dominirali " djubre Del Neri ,Ranko Ranieri ,il onaj smiješan lik s maramichicom Malesani
http://www.youtube.com/v/EljY5_9jsp0&rel=1!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 19, 2010, 23:01:36 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amel
|
 |
« Odgovor #22 na: Svibanj 20, 2010, 00:29:17 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lazicy
|
 |
« Odgovor #23 na: Svibanj 20, 2010, 01:13:14 » |
|
netreba samo podcjeniti bayern. redovito losije odigramo protiv "slabijih" ekipa u LP.
sve je moguce u jednoj utakmici i nezelim pomisljati da smo vec osvojili jer smo jos daleko od toga
I ja to stalno govorim, ali mislim da imamo mnogo velikog imperatora na klupi da ne iskoristi ovo sto mu je pruzeno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever