|
il Principe
|
 |
« Odgovor #25 na: Svibanj 13, 2010, 11:52:36 » |
|
btw u prvom postu ovog topica piše da se tekma igra na stadionu od Fiorentine ? to tipfeler ili se faxat igra tamo a da ne znam  razli?iti stadioni koji se zovu isto 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #26 na: Svibanj 13, 2010, 13:14:06 » |
|
Moram se složiti s Gocom i mene je više strah Siene nego Bayerna, zato moramo upregnuti od prve minute ozbiljno i ako bude penal ne dati matrixu da puca i to je to. Nadam se da to ne?e biti posljednja Joseova utakmica u Serie A.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
goran_pandev
|
 |
« Odgovor #27 na: Svibanj 13, 2010, 19:04:50 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #28 na: Svibanj 13, 2010, 19:16:48 » |
|
treba ici finale po finale  prvo sienu, a onda bayern. realno gledano, siena po kvaliteti nema sta traziti protiv nas, a nekako ocekujem i kiks rome
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
juric91
|
 |
« Odgovor #29 na: Svibanj 13, 2010, 19:18:54 » |
|
mislim da imamo pobjedu , ali opet me strah , zeznuta je ta siena ( mogili smo vidit zadnji utakmicu) . al na kraj cemo gledati samo ovo  i ovo naravno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lazicy
|
 |
« Odgovor #30 na: Svibanj 13, 2010, 22:06:25 » |
|
Mislim da mnogo sansi dajete jadnoj Sieni koja je vec ispala u Seriu B i prosli put sasvim slucajno izborila onakav rezultat. Mislim da nema razloga za brigu i da je Skudeto vec resen. Volim ovaj klub, volim INTER,  FORZA INTER 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #31 na: Svibanj 14, 2010, 12:05:22 » |
|
mene je strah da nas oni ne osakate kao sto je romamerda pokusala.Bilo bi idealno rijesiti utakmicu u 1.pol i vadit sneidera milita i cambia
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Sony BiH
|
 |
« Odgovor #32 na: Svibanj 14, 2010, 15:12:57 » |
|
Ja sam se pripremio za nedjelju... Nemam obaveza i sve je isplanirano sa jos par navijaca INTERA,znaci 2 litra stocka i dobar rostilj do jedno pola 3 a onda....DRAMAAAAA  Jedva cekema,ima da gori a rasut cemo sienu ko rizu  Pozdrav svima i sve vas volim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER SIAMO NOI ! ! !
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #33 na: Svibanj 14, 2010, 19:48:46 » |
|
Ja sam se pripremio za nedjelju... Nemam obaveza i sve je isplanirano sa jos par navijaca INTERA,znaci 2 litra stocka i dobar rostilj do jedno pola 3 a onda....DRAMAAAAA  Jedva cekema,ima da gori a rasut cemo sienu ko rizu  Pozdrav svima i sve vas volim  a vas ce stock raznijet ko rizu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #34 na: Svibanj 14, 2010, 23:13:00 » |
|
Ja sam se pripremio za nedjelju... Nemam obaveza i sve je isplanirano sa jos par navijaca INTERA,znaci 2 litra stocka i dobar rostilj do jedno pola 3 a onda....DRAMAAAAA  Jedva cekema,ima da gori a rasut cemo sienu ko rizu  Pozdrav svima i sve vas volim  druze zna se da si blizu mene  samo deri jedi i sve ide ja sam za novu godinu oborio svoj rekord litar stocka al sutradan sve me zivo boli osim usiiju ehhehehee izvinjavam se za mali off idemo slavit scudetto akobogda nase je pozzz FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #35 na: Svibanj 15, 2010, 09:01:49 » |
|
Ma ovo ?emo dobiti,vjerujem u momke i idemo po 3 titule!!!INTERR 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #36 na: Svibanj 15, 2010, 09:54:35 » |
|
ja sam isplanira za finale lp gledat sa ekipom malo ?emo ispe? mesa i pive na potoke ali sutra sam u ku?i,kutija cigara,kava i nervoza koja ?e nadam se brzo oti? sa dva-tri pogotka s naše strane 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #37 na: Svibanj 15, 2010, 10:03:46 » |
|
ja cu finale gledat sa najboljim drugom koji navija za bayern ko ja za inter.Bit ce krvi do koljena  a za sienu lagano kafica i bez nervoze ocekujem u 1.pol da se to rijesi samo me brine ova kisa i kakav ce teren biti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #38 na: Svibanj 15, 2010, 13:06:14 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #39 na: Svibanj 15, 2010, 13:07:51 » |
|
pa da upravo sam se te utakmice i sjetio hehe mucili smo se pravo i onda ibra utrpa 2 komada za 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #40 na: Svibanj 15, 2010, 14:25:43 » |
|
ja cu finale gledat sa najboljim drugom koji navija za bayern ko ja za inter.Bit ce krvi do koljena  a za sienu lagano kafica i bez nervoze ocekujem u 1.pol da se to rijesi samo me brine ova kisa i kakav ce teren biti haha ista stvar kod mene ali mislim da nakon finala nece mi se javljat vise hahah
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #41 na: Svibanj 15, 2010, 14:55:03 » |
|
Odoh ja na vjen?anje, danas ?u nazdravljat, više da Inter osvoji sutra naslov, nego za mladence  Ljudi, sutra smo PRVACI 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #42 na: Svibanj 15, 2010, 18:09:23 » |
|
sad citam u novinama da ce se igrat majstorica ako budemo imali isto bodova!? jel to istina?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #43 na: Svibanj 15, 2010, 18:52:37 » |
|
Nikakva majstorica ne dolazi u obzir... U slu?aju jednakog broja bodova Roma ostaje prvak,zbog boljeg me?usobnog omjera,dakle sutra "jurimo" pobjedu i osim pobjede i scudetta ništa drugo me ne zanima ! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #44 na: Svibanj 15, 2010, 19:25:38 » |
|
sad citam u novinama da ce se igrat majstorica ako budemo imali isto bodova!? jel to istina?
glupost , gdje si to citao  Gleda se medjusobni...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #45 na: Svibanj 15, 2010, 19:58:06 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #46 na: Svibanj 15, 2010, 20:27:37 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
amel
|
 |
« Odgovor #47 na: Svibanj 15, 2010, 21:36:11 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #48 na: Svibanj 15, 2010, 21:39:19 » |
|
Ma kakva majstorica, toga nema odavno. Me?usobni susret odlu?uje. Zapamtite svi ve? jednom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #49 na: Svibanj 15, 2010, 22:36:19 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|