|
nerazzurro4ever
|
 |
« na: Svibanj 11, 2010, 18:01:35 » |
|
evo ekipa odlu?io da otvorim temu Dream team možete svak svoju ekipu sastavit od trenutnih aktivnih nogometaša iz ciloga svita moja bi bila ovako:
Julio Cesar (inter) Maicon Puyol Lucio A.Cole (inter) (barca) (inter) (chelsea) Cambiasso (inter) Messi Snijder C.Ronaldo (barca) (inter) (real m.) Roney (man.u) Ibrahimovi? (barca)
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 11, 2010, 18:04:25 od nerazzurro4ever »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #1 na: Svibanj 11, 2010, 21:04:57 » |
|
J.Cesar Maicon Lucio Terry Evra Fabregas Xavi Iniesta Messi C.Ronaldo Drogba
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #2 na: Svibanj 11, 2010, 21:27:16 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Agram
|
 |
« Odgovor #3 na: Svibanj 12, 2010, 00:17:50 » |
|
-----------------Julio Cesar--------------
Maicon------Terry-------Chiellini------Evra
-------------Xavi------Cambiasso--------
Messi-----------Riquelme----------Di Maria
-----------------Rooney-----------------
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #4 na: Svibanj 14, 2010, 08:58:09 » |
|
---------------------------j.cesar-------------------------- .....................................(buffon)....................................
---maicon-------agger---------------samuel-------evra------ ....(alves).........(pique)...................(chiellini)......(bale)........
-----------------xavi-------------fabregas------------------ ......................(essien)............(cambiasso).......................
-----messi--------------kaka'---------------ronaldo--------- ......(robben)...............(sneijder)...............(ribery).............
----------------------torres------------------------------- ..............................(rooney)..........................................
alex ferguson (jose mourinho)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #5 na: Svibanj 16, 2010, 23:11:01 » |
|
j.cesar maicon samuel materazzi cordoba stankovic cambiaso zanetti figo vieri milito
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #6 na: Svibanj 16, 2010, 23:51:39 » |
|
Postoste napravili neki DREAM TEAM temu ja cu reci da sadasnji tim INTERA je to ostali nemogu obuci plavo crni dres jer samo odabrani nose to ....GRANDE INTER GRANDE MOURINHO ..... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
nony
|
 |
« Odgovor #7 na: Lipanj 22, 2010, 16:57:47 » |
|
jugo dream team... evo cisto prikaz koja bi to bila velesila da je danas juga  u formaciji 4-4-2 -----------------handanovic------------------- srna---------corluka------vidic------ivanovic krasic------stankovic----modric----Misimovic -----------vucinic---dzeko------------ a da ne spominjem jos pandeva,jovanovica,kolarova,ibisevica,rakitica,petrica,olica.... mislim da bi ovo bio kaos od momcadi...mozda mi jedino fali defanzivac u veznom redu al ok... evo to sam ja slozio ovako koji su trenutno po meni u najboljoj formi i koji pali napamet..ako netko misli drukcije neka me ispravi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Emir Podgorica
|
 |
« Odgovor #8 na: Lipanj 22, 2010, 18:28:15 » |
|
jugo dream team... evo cisto prikaz koja bi to bila velesila da je danas juga  u formaciji 4-4-2 -----------------handanovic------------------- srna---------corluka------vidic------ivanovic krasic------stankovic----modric----Misimovic -----------vucinic---dzeko------------ a da ne spominjem jos pandeva,jovanovica,kolarova,ibisevica,rakitica,petrica,olica.... mislim da bi ovo bio kaos od momcadi...mozda mi jedino fali defanzivac u veznom redu al ok... evo to sam ja slozio ovako koji su trenutno po meni u najboljoj formi i koji pali napamet..ako netko misli drukcije neka me ispravi  dje ti je JOVETIC, spahic, pjanic? uffffffff 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
|
|
|
|
nony
|
 |
« Odgovor #9 na: Lipanj 22, 2010, 18:48:23 » |
|
a dobro za jovetica i pjanica ima vremena...iako bi za koju godinu mogli bit top...a spahic,a neznam puno o njemu tako da... mislim da su trenutno ovi u prvoj momcadi ispred te trojice...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #10 na: Lipanj 22, 2010, 21:00:52 » |
|
A di je Kranj?ar?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #11 na: Lipanj 22, 2010, 21:15:28 » |
|
a di je dule savi? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nony
|
 |
« Odgovor #12 na: Lipanj 22, 2010, 21:36:59 » |
|
A di je Kranj?ar?
umjesto koga??? u tome je stos da bi bio kaos koga izabrati,jer ima masu odlicnih igraca...al ovako bi ja to cca poslozio...trenutno a di je dule savi?  samo sadasnjica 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #13 na: Lipanj 22, 2010, 21:42:36 » |
|
samo sadasnjica  to je bila ironija na ove prethodne upise  to je tvoj dream team i svak bi mogao na?i zamjerku, tako da je glupo da svak piše "di je ovaj di je onaj "
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nony
|
 |
« Odgovor #14 na: Lipanj 22, 2010, 22:20:38 » |
|
to je bila ironija na ove prethodne upise  to je tvoj dream team i svak bi mogao na?i zamjerku, tako da je glupo da svak piše "di je ovaj di je onaj " aha ja vec gledam wtf...  al dobro mislim ok je svatko moze nac zamjerku,al neka bude konkretno... mene bas interesira kako bi to drugi slozili...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #15 na: Lipanj 23, 2010, 09:02:59 » |
|
cesar maicon - samuel - terry - A. Cole lampard roben - iniesta - ribery messi villa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #16 na: Kolovoz 18, 2010, 12:51:49 » |
|
jugo dream team... evo cisto prikaz koja bi to bila velesila da je danas juga  u formaciji 4-4-2 -----------------handanovic------------------- srna---------corluka------vidic------ivanovic krasic------stankovic----modric----Misimovic -----------vucinic---dzeko------------ Kakav crni Corluka 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|
nony
|
 |
« Odgovor #17 na: Kolovoz 21, 2010, 15:49:54 » |
|
pa dobro nema beda reci tko bi bio bolji na njegovom mjestu(tu sam se i tako najvise dvoumio)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #18 na: Kolovoz 22, 2010, 01:06:43 » |
|
pa dobro nema beda reci tko bi bio bolji na njegovom mjestu(tu sam se i tako najvise dvoumio)
Spaha 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #19 na: Svibanj 24, 2011, 22:36:58 » |
|
Goal.com: Desetorica igrača idealne postave Primere iz Reala i Barcelone
Minulo španjolsko nogometno prvenstvo obilježili su Barcelona i Real Madrid, pa tako njihovi igrači zbirno zauzimaju deset od 11 mjesta u idealnoj postavi sezone u izboru portala Goal.com...
U izabranom društvu nalaze se šestorica igrača Barcelone (Valdes, Alves, Pique, Xavi, Iniesta, Messi), četvorica igrača Reala (Pepe, Marcelo, Özil i Ronaldo), a jedini "uljez" je talijanski napadač Villarreala Giuseppe Rossi.
Igrači idealne jedanaestorke zabili su kombinirano 114 golova i upisali čak 81 asistenciju. Na vratima je Valdes u 17 navrata sačuvao praznu mrežu.
Goal.com, idealna postava Primere za sezonu 2010/11 (4-3-3):
Valdes (Barcelona) – Alves (Barcelona), Pepe (Real Madrid), Pique (Barcelona), Marcelo (Real Madrid), Özil (Real Madrid), Xavi (Barcelona), Iniesta (Barcelona) – Lionel Messi (Barcelona), Giuseppe Rossi (Villarreal), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|