|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #50 na: Svibanj 02, 2010, 20:25:41 » |
|
triba ubacit milita on je zvijer za onakve šanse
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #51 na: Svibanj 02, 2010, 20:32:38 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #52 na: Svibanj 02, 2010, 20:33:04 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 02, 2010, 20:34:44 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #53 na: Svibanj 02, 2010, 20:34:59 » |
|
gooooooooooooooooooool!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #54 na: Svibanj 02, 2010, 20:35:41 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
amel
|
 |
« Odgovor #55 na: Svibanj 02, 2010, 20:36:44 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #56 na: Svibanj 02, 2010, 20:37:26 » |
|
Bilo je i vrijeme nakon onoliko naših šansi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #57 na: Svibanj 02, 2010, 20:37:51 » |
|
hahaha a mo?i i utakmice.... kao što sam i rekao da se igra?i Lazia ne?e boriti to i pokazuju.. izuzev Zaratea  drama utakmica... s uživanjem je gledam... ?ak bi bilo lu?e da je završilo poluvrijeme sa 0-0 da vidim reakciju navija?a al eto... Scudetto je naš... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #58 na: Svibanj 02, 2010, 20:38:05 » |
|
Cudi me kako neki clanovi kukaju sta etoo i snjder masaju pa umor je na njima vise nego ocigledan al nema veze inter ce pobjedit i to zasluzeno a ne kao sto su vec neki vec upisali bodove jer ce nam lazio dati  zar ne vidite da oni ginu Zaratte pravi dar mar odbrani ne znam sam kako je neko moga vjerovat u to da ce ss fasisti dati .kad je to ko interu dao inter je posten klub zasluzeno osvaja bodove Hvala bogu vodimo idemo sad jos koji nek crknu sto se mene tice ss laziale ..FORZA INTER ,,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #59 na: Svibanj 02, 2010, 20:45:51 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #60 na: Svibanj 02, 2010, 21:13:12 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #61 na: Svibanj 02, 2010, 21:19:28 » |
|
Ahahaha jeste ?uli psovke na terenu na naškom jeziku?  "Ajd' u p.m. " 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #62 na: Svibanj 02, 2010, 21:30:33 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 02, 2010, 21:33:21 od Antonio »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #63 na: Svibanj 02, 2010, 21:40:17 » |
|
Glavno da cijeli stadion ide kuci zadovoljan. I jos decki nisu previse umorili za finale kupa. A protiv Chieva ce stadion biti prepun, biti ce super 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #64 na: Svibanj 02, 2010, 21:46:42 » |
|
Cestitke na pobjedi sretan sam a samo me interesuje sta je sa LUCIOM kakvo je stanje ozljede hvala unaprjed .FORZA INTER nadam se da ce biti spreman za finale CL .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Hrca
|
 |
« Odgovor #65 na: Svibanj 02, 2010, 21:49:12 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #66 na: Svibanj 02, 2010, 21:49:38 » |
|
Cestitke na pobjedi sretan sam a samo me interesuje sta je sa LUCIOM kakvo je stanje ozljede hvala unaprjed .FORZA INTER nadam se da ce biti spreman za finale CL .
Ja se nadam da je sve ok, ipak je puno utakmica odigrao u zadnje vrijeme i natrcao se dobro. Ma biti ce on spreman.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #67 na: Svibanj 02, 2010, 21:53:46 » |
|
Inter lagano preko Lazija Izvor: sportalica.net
Inter Milan je ponovo na vrhu tabele Serie A, nakon sto je savladao u Rimu - Lazio sa 0-2... Ocekivana pobjeda Nerazzurra, posto su i navijaci Lazia bili na njihovoj strani - razlog je poznat mnogim, najveci im rivali, AS Roma, bori se za titulu sa Interom.
Susret je okarakterisala prijateljska igra, oba gola bila su iz ubacaja, prvi Samuel u poslijednjim minutama prvog poluvremena, dok drugi Thiaga Motte u 70'.
Sto se tice ostalih utakmica Serie A danas, Juventus je i oficijelno ispao iz trke za mjesto koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka. __________________
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #68 na: Svibanj 02, 2010, 22:17:17 » |
|
super važna pobjeda a sad idemo zgazit romumerdu i tako im ubit svaku šansu za titulu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #69 na: Svibanj 02, 2010, 22:18:03 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #70 na: Svibanj 02, 2010, 22:19:49 » |
|
ITA: Inter pobijedio, navija?i Lazija slavili
Nogometaši Intera sasvim su se približili obrani naslova talijanskih prvaka nakon što su u 36. kolu Serije A slavili u gostima kod Lazija s 2-0... Mom?ad Josea Mourinha tako se vratila na dva boda prednosti ispred Rome, a kako je do kraja prvenstva o?ekuju dvije ipak lakše utakmice, kod ku?e protiv neuvjerljivog Chieva i u gostima kod Siene koja je ve? ispala iz lige, male su šanse da ?e joj pobje?i ?etvrti uzastopni naslov. U utakmici u kojoj su simpatizeri Lazija navijali protiv svoga kluba, samo kako do prilike za naslovom ne bi došao njihov najlju?i suparnik Roma, Interovi nogometaši su bili apsolutno dominantni. Obrana doma?eg kluba je, me?utim, odolijevala sve do posljednje minute prvog poluvremena kada je Walter Samuel glavom matirao Fernanda Musleru, nakon nabacivanja Wesleyja Sneijdera. Na op?e oduševljenje cijelog stadiona, Inter je i u nastavku bio bolja mom?ad, a pobjedu je potvrdio u 70. minuti. Bila je to brazilska akcija, Maicon je nabacio iz kornera, a Thiago Motta je glavom postavio kona?ni rezultat. Inter se, vjerojatno prvi puta u povijesti, na rimskom Olimpicu osje?ao kao kod ku?e. No, takav osje?aj sigurno ne?e imati ve? u srijedu, kada ?e na istom stadionu gostovati kod Rome u prvoj utakmici finala Kupa... pruzeto iz Nogometnog magazina P.S. Još 4 tekme ove sezone ,prva romamerda Kup ,srijeda,...a u nedjelju Chievo fešta na Meazzi ...... juBeov klon siena ,...i Bayern, še?er za kraj... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 02, 2010, 22:23:00 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #71 na: Svibanj 02, 2010, 22:27:48 » |
|
ITA: Inter pobijedio, navija?i Lazija slavili
Nogometaši Intera sasvim su se približili obrani naslova talijanskih prvaka nakon što su u 36. kolu Serije A slavili u gostima kod Lazija s 2-0... Mom?ad Josea Mourinha tako se vratila na dva boda prednosti ispred Rome, a kako je do kraja prvenstva o?ekuju dvije ipak lakše utakmice, kod ku?e protiv neuvjerljivog Chieva i u gostima kod Siene koja je ve? ispala iz lige, male su šanse da ?e joj pobje?i ?etvrti uzastopni naslov. U utakmici u kojoj su simpatizeri Lazija navijali protiv svoga kluba, samo kako do prilike za naslovom ne bi došao njihov najlju?i suparnik Roma, Interovi nogometaši su bili apsolutno dominantni. Obrana doma?eg kluba je, me?utim, odolijevala sve do posljednje minute prvog poluvremena kada je Walter Samuel glavom matirao Fernanda Musleru, nakon nabacivanja Wesleyja Sneijdera. Na op?e oduševljenje cijelog stadiona, Inter je i u nastavku bio bolja mom?ad, a pobjedu je potvrdio u 70. minuti. Bila je to brazilska akcija, Maicon je nabacio iz kornera, a Thiago Motta je glavom postavio kona?ni rezultat. Inter se, vjerojatno prvi puta u povijesti, na rimskom Olimpicu osje?ao kao kod ku?e. No, takav osje?aj sigurno ne?e imati ve? u srijedu, kada ?e na istom stadionu gostovati kod Rome u prvoj utakmici finala Kupa...
pruzeto iz Nogometnog magazina P.S. Još 4 tekme ove sezone ,prva romamerda Kup ,srijeda,...a u nedjelju Chievo fešta na Meazzi ...... juBeov klon siena ,...i Bayern, še?er za kraj... 
Sad gledam , kreteni napisali "gostovati kod Rome u prvoj utakmici finala Kupa" ....koji M O R O N I 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 02, 2010, 22:28:50 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pazza-Inter
|
 |
« Odgovor #72 na: Svibanj 02, 2010, 22:31:57 » |
|
Hvala Bogu na pobjedi...samo tako decki 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #73 na: Svibanj 02, 2010, 22:37:14 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 02, 2010, 23:13:17 od billyRI »
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #74 na: Svibanj 02, 2010, 22:45:41 » |
|
Ali ovaj transparent OH NOOOO kad je Inter dao gol, premocno ! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|