Veljaa 07, 2012, 03:12:03 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 4   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Lazio-Inter  (Posjeta: 1243 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Puppi
Super clan

Profil WWW

« na: Travanj 30, 2010, 09:36:13 »

Uploaded with ImageShack.us

Nakon fenomenlane predstave nasih igraca u ligi prvaka i prolaska u finale,moramo se okrenuti domacem prvenstvu.Nas klub odlazi u rim gdje ce nas docekati Lazio...
Nasi igraci su vjerovatno umorni i iscrpljeni od barcelone,ali ne smijemo posustati,moramo osvojiti ta 3 boda i odmaknut se od rome koja nam dahce za vratom na samo 2 boda razlike.
Vjerujem u nase decke.
FORZA INTER novija zastava novija zastava

Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Travanj 30, 2010, 09:47:27 »

IDEMO IH ODERATI GRANDE INTER GRANDE PARMA CRESPO   ....I ONDA PROSLAVITI SCUDETTO ...... novija zastava novija zastava :novija zastava:SRETNO
LJEPO ERVINE ZA UVOD TEKME  Clap
« Zadnja izmjena: Travanj 30, 2010, 09:50:44 od Adnan » Evidentirano

MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #2 na: Travanj 30, 2010, 10:15:10 »

3 boda i nista vise  Puke Puke Clap Clap Inter zastava Inter zastava
ima da ih  Bang
Reja =  Prst
Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #3 na: Travanj 30, 2010, 10:35:53 »

uzet tri boda i uz kiks romemerde proslavit 18 scudetto kod ku?e protiv chieva baklja for in
Evidentirano
tognjen
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #4 na: Travanj 30, 2010, 11:06:46 »

uzet tri boda i uz kiks romemerde proslavit 18 scudetto kod ku?e protiv chieva baklja for in

To bi bio savrsen scenarij............     Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #5 na: Travanj 30, 2010, 11:10:23 »

samo se uzdat u se i u svoje kljuse.Grdno se varaju oni koji misle da ce nam pustit utakmicu
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Travanj 30, 2010, 12:05:36 »

sve u svemu bit ce dobra utakmica
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #7 na: Travanj 30, 2010, 12:40:14 »

Ehh kad se sjetim prije 8 godina kakav je derbi bio Lazio - Inter,  Stam, Nesta, Peruzzi, Claudio Lopez, Salas. A sad koda igramo protiv nekog kluba iz C1 lige. Veca mi je zelja da se Serie A vrati na staru slavu, nego da ove sezone osvojimo ligu prvaka.
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #8 na: Travanj 30, 2010, 12:45:24 »

Ehh kad se sjetim prije 8 godina kakav je derbi bio Lazio - Inter,  Stam, Nesta, Peruzzi, Claudio Lopez, Salas. A sad koda igramo protiv nekog kluba iz C1 lige. Veca mi je zelja da se Serie A vrati na staru slavu, nego da ove sezone osvojimo ligu prvaka.
LOL meni je bas ovako super osvajamo trofeje i smijemo se djubretarima i njihovom forumu
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Forza
Super clan

« Odgovor #9 na: Travanj 30, 2010, 13:18:40 »

LOL meni je bas ovako super osvajamo trofeje i smijemo se djubretarima i njihovom forumu

ma sta ce mi bit super, zanimljivije mi gledat man city - aston villa nego lazio - inter
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #10 na: Travanj 30, 2010, 13:19:33 »

izgubit nece 1000000000000%  remi je moguc, pobjeda  sigurna
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Travanj 30, 2010, 13:20:20 »

Forza da ti nisi pio  Grin Grin inter nijekriv sto je SERIA A propala zaboli mene kakav ce biti Lazio to je njihova politika zato su i propali sjeti se ista situacija Leeds utd ..Al eto meni se vise svidja ova opcija sa Kenanom da osvajamo ovo sve i konacno 22 maya na krov evrope akobogda dragi boze a prije toga oderat Lazio sory  za mali off  Grin Grin idemo oderat ss laziofasiste Grin Grin  Pehar Pehar Pehar Pehar novija zastava a ti mastaj o laziu iz 90 tih  Grin Grin
« Zadnja izmjena: Travanj 30, 2010, 13:21:29 od Adnan » Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #12 na: Travanj 30, 2010, 13:25:00 »

ovo moramo izdrzat i pobjedit.... otvorilo nam se ponovno i nesmijemo vise dopustit ciganima ni jednu jedinu sansu.... ovaj mec ce gorit, nasi ce bit nabrijani sto posto
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
silenT
Stalni clan

« Odgovor #13 na: Travanj 30, 2010, 13:33:44 »

pustite Forzu... nije mu lako gore na osmom katu... po?eo buncat...

O?ekujem sigurnu pobjedu... ma koliko bilo pri?a da Lazio ne?e pustit ja sam uvjeren da Kolarov, Ledesma ne?e igrati sa 100% mogu?nosti... a i da igraju sa 200% glatko bi ih pobjedili...
al eto mislim da ne?e ginuti na terenu kao što neki tvrde.... o?ekujem pobjedu od 2 gola razlike i proslavu naslova protiv Chieva

Forza GRANDE Inter !!!
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #14 na: Travanj 30, 2010, 14:26:03 »

Forza da ti nisi pio  Grin Grin inter nijekriv sto je SERIA A propala zaboli mene kakav ce biti Lazio to je njihova politika zato su i propali sjeti se ista situacija Leeds utd ..Al eto meni se vise svidja ova opcija sa Kenanom da osvajamo ovo sve i konacno 22 maya na krov evrope akobogda dragi boze a prije toga oderat Lazio sory  za mali off  Grin Grin idemo oderat ss laziofasiste Grin Grin  Pehar Pehar Pehar Pehar novija zastava a ti mastaj o laziu iz 90 tih  Grin Grin

A je upravu si. Treba ih razbijat ta sam su krivi. I treba sve osvojit !
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #15 na: Travanj 30, 2010, 14:33:53 »

Teško ?e biti...ali moramo jos izdrzati ovo malo...idemo po pobjedu!!
Evidentirano

del_
Stalni clan

« Odgovor #16 na: Travanj 30, 2010, 14:47:15 »

?itam ovo i ispada ko da igramo sa croatiom iz sesveta a ne sa Laziom.
Bit ce teÅ¡ko lazio je u dobroj formi zadnjih utakmica a mi smo   u jebenom tempu zadnjih par tjedana.
Ne moram spominjat da nam je lazio  ne tako davno uzeo prvenstvo.
Sve u svemu bit ce to interesantna utakmica i naravno nadam se pobjedi naših, uz kiks rome sutra Smiley Pobjednik
Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
matrixpg
Super clan

« Odgovor #17 na: Travanj 30, 2010, 14:49:45 »

NEKI KOMENTARI SU SUVISNI ! TE LAPSUSE ZADRZITE ZA SEBE IDEMO MI DOBITI LAZZIO I OSVOJIT SVE STO SE MOZE OSVOJIT NADAM SE DA SE NECE NATEZAT ZA ROMU DA IGRAJU !! novija zastava novija zastava novija zastava
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
adriano10
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #18 na: Travanj 30, 2010, 16:39:47 »

Ne vjerujem ja laciu nista idemo pokazat kolko smo bolji od njih i pravo nastavit sa pobjedama jer smo ove god toliko mocni da mozemo sve osvojit.
 novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava Pobjednik
Evidentirano
amel
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #19 na: Travanj 30, 2010, 18:18:43 »

nadam se da ce MOU stisati malo euforiju iz barce :-*te da ce igraci spremno i ozbiljno pristupiti u rimu,jer ipak tesko je poslije onakve iscrpljujuce partije i onolikih emocija biti na vrhuncu zadatka,e toga me je bas strah :awerjjfe:ali nadam se najboljem,te molim Boga da nam lazzio opet ne bude nagazna mina kao prije nekoliko godina,obzirom da je GRESKO vec u penziji ubjedzen sa da uzimamo 3 boda... novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava   novija zastava   novija zastava    novija zastava    novija zastava    novija zastava    novija zastava    novija zastava
Evidentirano
interista4ever
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #20 na: Svibanj 01, 2010, 14:27:40 »

BIT ?E TEÅ KA UTAKMICA.ALI NE SUMNJAM U POBJEDU.DVA RAZLIKE ?EMO DOBIT.TRIBA SE MALO SPUSTIT NA ZEMLJU NAKON BARCE I DOBIT OVU UTAKMICU.I MIRNO DALJE.UTAKMICA PO UTAKMICA.FORZA. Pijani
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #21 na: Svibanj 01, 2010, 18:00:07 »

bimbo zašto stalno pišeš velikim slovima? To nije kulturno na forumima.
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #22 na: Svibanj 01, 2010, 18:44:55 »

Sutra maksimalno ozbiljno pristupiti tekmi protiv Lazia,nikakvo opuštanje ne dolazi u obzir jer nam Roma stalno "puše" za vratom.. Ozbiljno,koncentrirano u Rimu te potvrditi scudetto..Malo opuštanje itetako bih ugrozilo prvo mjesto,a nakon silnih peripetija bilo bi stvarno neodgovorno i neozbiljno da kompromitiramo sve dobro napravljeno u ovoj sezoni.. Forza ragazzi!
Evidentirano

interista4ever
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #23 na: Svibanj 01, 2010, 20:28:54 »

o pardon.ne?e se ponovit.
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #24 na: Svibanj 01, 2010, 20:50:20 »

Hvala ti bimbo!
Evidentirano

Str: [1] 2 3 4   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!