|
ante
|
 |
« Odgovor #25 na: Travanj 19, 2010, 18:55:25 » |
|
"Igra?i Barcelone su došli u Milano nakon 12 sati putovanja! Prva postaja na kojoj su zastali bio je Cannes, gdje su prespavali no?, a potom su u ponedjeljak ujutro krenuli na prevaljivanje druge polovice puta do Milana."
He he nadam se da ?e ovako dug put kao i loša igra igra protiv Espanyola ipak utjecati na njih i da ne?e biti pravi. Ma najbitnije je da mi budemo pravi, kao protiv Chelsea i pobje?ujemo. Na kraju krajeva Mourinho nije doma izgubio ve? sto godina...i to puno zna?i...
u ligi prvaka je izgubio
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nony
|
 |
« Odgovor #26 na: Travanj 19, 2010, 19:33:09 » |
|
ne bit pi?****,igrat blizu igaraca nadat im prostora,jer su to vecinom mali i brzi igraci s odlicnom tehnikom...nasi su jaci fizicki. al sad mozemo mi tu mrvt koliko ocemo al jedino ih mou moze nabrijat natjerat da pokazu tko je tata na meazzi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #27 na: Travanj 19, 2010, 19:50:40 » |
|
pandev hahaha milito lijevo hahaha , losa ti je formacija,
pa vidiš tebi je loša jer nekužiš stvari.... neko se mora žrtvovat u ovakvoj utakmici i pretr?ati 15 kilometara.... ja bi žrtvovao Milita i Pandeva koji mogu tr?at mnogo i vra?at se mnogo ,a to pokazuje i utakmica u Londonu..... a u napadu bi dao slobodu Eto'u koji uvijek može pobje?i Piqeu ili Puyolu uz pravu loptu Sneijdera naravno... i btw u ovakoj utakmici ti bi stavio slinu Balotellija... pa tebi mora biti jasno da ?e posjed lopte biti 70% u korist Barcelone sa 300 passova i jedino što možemo da u?inimo da smanjimo taj njihov posjed jest TRKA i presing na loptu, a naravno Balotelli nikad ?uo za to...taj nije sprinta vidio ima 20 godina... samo se vu?e po terenu ko kakav penzioner.... ja neznam za utakmicu u kojoj je on dao 100% ili nedaj bože 120% ....jednostavno ima ?ovjek sve, ali nema glavu.... lijeno afri?ko govno
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 19, 2010, 19:56:20 od wHySoSeri0us. »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #28 na: Travanj 19, 2010, 20:25:14 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nony
|
 |
« Odgovor #29 na: Travanj 19, 2010, 20:28:58 » |
|
preeeeeedobra 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #30 na: Travanj 19, 2010, 21:39:08 » |
|
• Inter je izgubio samo jednom u 17 doma?ih utakmica protiv španjolskih klubova u europskim natjecanjima. Uknjižio je osam poraza i osam remija.
• Barcelona je ove sezone na gostovanjima u Ligi prvaka ostvarila jednu pobjedu i ?etiri remija. Posljednji gostuju?i poraz u Ligi prvaka (ne ra?unaju?i kvalifikacije), Barceloni se dogodio u sezoni 2007/08 protiv Manchester Uniteda.
• Barceloni ?e ovo biti osma utakmica na San Siru. Dosada je ubilježila dvije pobjede, tri remija i dva poraza
Vjerojatni sastavi:
Inter (4-2-3-1): Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Chivu - Zanetti, Cambiasso -Pandev, Sneijder, Eto'o - Milito
• Interov trener Jose Mourinho nema zna?ajnijih problema s izostancima. Izvan konkurencije su tek Davide Santon i pri?uvni vratar Francesco Toldo.
Barcelona (4-3-3): Valdes - Alves, Pique, Puyol, Maxwell - Toure, Xavi, Busquets - Messi, Ibrahimovi?, Pedro
• Andres Iniesta je izvan pogona zbogo zljede zadnje lože desne noge, a Guardiola se nada da ?e biti spreman za finale Lige prvaka u Madridu. Dakako, ako Barcelona bude njegovu sudionik. Zeleno svjetlo za nastup nije dobio niti francuski brani? Eric Abidal (bedreni miši?), ali je ipak krenuo na put s mom?adi.
Forma:
Inter:
POBJEDA 2-0 (doma) Juventus (Serie A, 16. travnja)
POBJEDA 1-0 (vani) Fiorentina (Coppa Italia, 13. travnja)
REMI 2-2 (vani) Fiorentina (Serie A, 10. travnja)
POBJEDA 1-0 (vani) CSKA (Liga prvaka, 6. travnja)
POBJEDA 3-0 (doma) Bologna (Serie A, 3. travnja)
Barcelona:
REMI 0-0 (vani) Espanyol (Primera, 17. travnja)
POBJEDA 3-0 (doma) Deportivo (Primera, 14. travnja)
POBJEDA 2-0 (vani) Real Madrid (Primera, 10. travnja)
POBJEDA 4-1 (doma) Arsenal (Liga prvaka, 6. travnja)
POBJEDA 4-1 (doma) Athletic (Primera, 3. travnja)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #31 na: Travanj 19, 2010, 22:53:08 » |
|
pa vidiš tebi je loša jer nekužiš stvari.... neko se mora žrtvovat u ovakvoj utakmici i pretr?ati 15 kilometara.... ja bi žrtvovao Milita i Pandeva koji mogu tr?at mnogo i vra?at se mnogo ,a to pokazuje i utakmica u Londonu..... a u napadu bi dao slobodu Eto'u koji uvijek može pobje?i Piqeu ili Puyolu uz pravu loptu Sneijdera naravno...
i btw u ovakoj utakmici ti bi stavio slinu Balotellija... pa tebi mora biti jasno da ?e posjed lopte biti 70% u korist Barcelone sa 300 passova i jedino što možemo da u?inimo da smanjimo taj njihov posjed jest TRKA i presing na loptu, a naravno Balotelli nikad ?uo za to...taj nije sprinta vidio ima 20 godina...
samo se vu?e po terenu ko kakav penzioner.... ja neznam za utakmicu u kojoj je on dao 100% ili nedaj bože 120% ....jednostavno ima ?ovjek sve, ali nema glavu.... lijeno afri?ko govno
a mrš! danas me pesa razbi i jos si mi teoriju pobio svaka cast predajem se ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #32 na: Travanj 20, 2010, 00:31:24 » |
|
Guardiola: Mourinho je najbolji trener na svijetu
SVE JE uzavrelija atmosfera uo?i prve polufinalne utakmice Lige prvaka u kojoj ?e, u utorak, nogometaši Intera na svom San Siru do?ekati Barcelonu.
Trener gostiju Josep Guardiola i njegov igra? Dani Alves održali su konferenciju za novinare nakon što su 12 sati proveli u autobusu voze?i se prema San Siru. Razlog takve vrste puta je kolaps zra?nog prometa.
"Vozio bih se još i duže samo da igramo polufinale Lige prvaka. Nema dvojbe što bi prije prihvatio. Desetosatnu vožnju i igranje polufinala ili sjedenje doma i gledanje polufinala na televiziji", rekao je trener Guardiola i dodao:
"Igramo protiv jake mom?adi Intera. Igramo protiv najboljeg trenera na svijetu Josea Mourinha. Osvojio je naslove u Portugalu, Engleskoj i Italiji, te je dvoboj protiv njega za mene velika motivacija. "
Index.hr
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
amel86
|
 |
« Odgovor #33 na: Travanj 20, 2010, 00:39:12 » |
|
Guardiola: Mourinho je najbolji trener na svijetu
SVE JE uzavrelija atmosfera uo?i prve polufinalne utakmice Lige prvaka u kojoj ?e, u utorak, nogometaši Intera na svom San Siru do?ekati Barcelonu.
Trener gostiju Josep Guardiola i njegov igra? Dani Alves održali su konferenciju za novinare nakon što su 12 sati proveli u autobusu voze?i se prema San Siru. Razlog takve vrste puta je kolaps zra?nog prometa.
"Vozio bih se još i duže samo da igramo polufinale Lige prvaka. Nema dvojbe što bi prije prihvatio. Desetosatnu vožnju i igranje polufinala ili sjedenje doma i gledanje polufinala na televiziji", rekao je trener Guardiola i dodao:
"Igramo protiv jake mom?adi Intera. Igramo protiv najboljeg trenera na svijetu Josea Mourinha. Osvojio je naslove u Portugalu, Engleskoj i Italiji, te je dvoboj protiv njega za mene velika motivacija. "
Index.hr
Bog nek nam je na pomoc niko drugi  FORZA I SRECNO SJUTRA! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #34 na: Travanj 20, 2010, 05:49:50 » |
|
ma gazimo ve?eras barcu vidit ?ete imam dobar predosje?aj!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #35 na: Travanj 20, 2010, 05:57:38 » |
|
predvi?am ovakav sastav:
julio cesar
maicon lucio samuel zanetti
cambiasso
snijder
pandev(baloteli) eto
milito
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kdinter
|
 |
« Odgovor #36 na: Travanj 20, 2010, 06:41:34 » |
|
pa vidiš tebi je loša jer nekužiš stvari.... neko se mora žrtvovat u ovakvoj utakmici i pretr?ati 15 kilometara.... ja bi žrtvovao Milita i Pandeva koji mogu tr?at mnogo i vra?at se mnogo ,a to pokazuje i utakmica u Londonu..... a u napadu bi dao slobodu Eto'u koji uvijek može pobje?i Piqeu ili Puyolu uz pravu loptu Sneijdera naravno...
i btw u ovakoj utakmici ti bi stavio slinu Balotellija... pa tebi mora biti jasno da ?e posjed lopte biti 70% u korist Barcelone sa 300 passova i jedino što možemo da u?inimo da smanjimo taj njihov posjed jest TRKA i presing na loptu, a naravno Balotelli nikad ?uo za to...taj nije sprinta vidio ima 20 godina...
samo se vu?e po terenu ko kakav penzioner.... ja neznam za utakmicu u kojoj je on dao 100% ili nedaj bože 120% ....jednostavno ima ?ovjek sve, ali nema glavu.... lijeno afri?ko govno
Forza je lepo rekao,nema sanse Milito da ti igra po boku,jer ne bi izdrzao ni pola sata taj tempo. Ako vec hoces Etoa u sam spic,onda jednostavno mora Mario sa Pandevim po boku,ali mislim da Jose to nema teorije da uradi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #37 na: Travanj 20, 2010, 10:38:20 » |
|
Forza je lepo rekao,nema sanse Milito da ti igra po boku,jer ne bi izdrzao ni pola sata taj tempo. Ako vec hoces Etoa u sam spic,onda jednostavno mora Mario sa Pandevim po boku,ali mislim da Jose to nema teorije da uradi.
hvala ti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #38 na: Travanj 20, 2010, 10:53:57 » |
|
spominju se razne formacije, od one slicne protiv fiorentine u kupu sa slobodom maiconu do one u londonu.... ja sam jedino uvjeren da na meazzi ce nam cilj bit ne primit gol a da cemo u barceloni igrat s tri spice odnosno nesto slicno kao u londonu!!! nebi me iznenadilo da veceras mourinho autobus postavi ispred kaznenog.... kuci 0:0 je savrsenstvo rezlutat za nas i nema te ekipe koja se ne boji kuci igrat u uzvratu a u gostima zna da nije postigla gol!!!
---------------jc-------------------
--maicon---samuel---lucio----chivu---
------motta---cambiasso--zanetti-----
----------------sneijder----eto'o------
-----------milito-----------------------
osobno se nadam da ce igrat zlatan jer su tako sporiji iako je on igracina al dosta ih usporava a i messi onda ima manje slobode, otice u tom slucaju lijevo gdje chivu, zanetti, sneijder i eto'o ce pokusat da ga zaustave!!!
s klupe stankovic sigurno, pa neko od trojca pandev, balotelli i muntari!!! nadam se da nece se desavat ozljede tijekom utakmice i da sudija nece bit lak na kartonima!!! vrhunska utakmica cesara, lucia, chivua i motte i mi bi mozda mogli i pobjedit utakmicu.... u tom slucaju bi se jednom otvorilo u napadu za milita il eto'oa!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #39 na: Travanj 20, 2010, 11:50:40 » |
|
Šta re? o Barci, ekipi na koju nogometni treneri svršavaju dok igra,ekipi prosje?nih ljubitelja nogometa koji je vole zbog jednostavnosti igre i mnoštva golova i atrakcije koju pružaju, ekipi ?ije su utakmice dio turisti?ke ponude grada Barcelone. Barca je nešto najbliže u Europi ameri?kom pojmu sporta - što ?e re?i atraktivno i profitabilno.
Gdje smo u tome svemu mi?
Ve?ina prosje?nih poznavatelja nogometa ?e biti danas uz Barcu kao i vjerojatno komentatori zbog razloga koje sam ve? naveo. Za Inter ne?e biti nitko( ?ak ni ve?ina Italije ne?e biti uz Inter) osim nas navija?a toga kluba i ponekog navija?a Reala. Zbog toga Inter danas mora pokazati srce ve?e od Mt. Everesta ako želi ostvariti rezultat. Mi imamo danas i u uzvratu posebnu šansu upisati se u nogometnu povijest izbacivanjem jedne od najja?ih ekipa svih vremena. Mi ne igramo da bi osvojili naklonost nekih navija?a u Kini ili Dubaiju, mi igramo za svoju ?ast, svoj ponos i svoju povijest.
FORZA INTER!AMEN ALELUJA.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
giuseppe
|
 |
« Odgovor #40 na: Travanj 20, 2010, 13:17:29 » |
|
Ne vjerujem da ?e Mou nešto drasti?no mijenjati, jedino ?e možda Xavi-a malo Sneijder pritisnuti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
bolje biti mlad i bogat nego star i siromasan by robert rock
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #41 na: Travanj 20, 2010, 13:49:43 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #42 na: Travanj 20, 2010, 14:06:08 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
adriano10
|
 |
« Odgovor #43 na: Travanj 20, 2010, 14:24:16 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amel86
|
 |
« Odgovor #44 na: Travanj 20, 2010, 14:26:18 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #45 na: Travanj 20, 2010, 14:33:17 » |
|
AKO JE TAKO ONDA NAM POBJEDA NE GINE!!!!! ova formacija mi se jako svi?a! time se vidi da ?emo igrati na kontre, maicon ?e izgleda jedini na terenu imati odriješene ruke i on ?e donijeti prevagu  ina?e zaželio bi de?kima sre?u, nek odigraju najbolje što znaju. za mene je europski cilj odavno napravljen, sve ostalo je samo nagrada i dokaz kvalitete, ne bi bila sramota ispasti od najboljih, no kada smo ve? tu zašto da ne oti?emo do kraja? samo hrabro. p.s. koliko sad vidim ljudi sa interovim obilježjima, da postanemo prvaci mogu samo zamisliti što bi to bilo.  FORZA INTER
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 20, 2010, 15:08:48 od ante »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #46 na: Travanj 20, 2010, 15:49:38 » |
|
Samo kratko - Sretno Interisti! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #47 na: Travanj 20, 2010, 16:06:24 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #48 na: Travanj 20, 2010, 17:44:27 » |
|
ooooo isusati okle Cordobe... što Chivua nije stavio
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #49 na: Travanj 20, 2010, 18:03:35 » |
|
Sve je blizi taj trenutak , kada cemo se sukobiti sa superiornom Barcom.Citav dan mislim samo na to , puca me trema , sretno !  Odavno mi jedna utakmica nija ovako znacila , pa samo mi je to na pameti.Nadam se da ce me nasi momci veceras uciniti najsretnijim covjekom na svijetu. Forza Inter 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|