|
Interf@n
|
 |
« na: Travanj 17, 2010, 21:36:47 » |
|
I NT ER - FC BARCELONAUtorak 20.04.2010, 20.45h, Stadion Giuseppe Meazza, MilanoPrva utakmica polufinala LP protiv najja?e mom?adi svijeta! Ulazimo u utakmicu s dobrim moralom, pobjedili smo 2-0 ?ubrentusa, dok je Barcelona ve?eras odigrala lošu utakmicu (0-0) sa Espanyolom, o?ito smo im itekako ve? u mislima... Prošli susreti u Milanu: niti jedan gol!16/09-09 Liga prvaka, Skupina F Inter vs. Barcelona 0:0 26/02-03 Liga Prvaka Inter vs. Barcelona 0:0 Loša vijest je da postoji mogu?nost da utakmica bude odgo?ena zbog trenutne sitacije u kojoj je cijeli avionski promet paraliziran, no posljednja informacija je da Barcelona planira do?i u Milano ?ak autobusom ukoliko avioni ne budu vozili-svakako ?e biti zanimljivo pratiti razvoj situacije! Mogu?a formacija: J.Cesar Maicon Lucio Samuel Chivu T.Motta Cambiasso Zanetti Sneijder Eto'o Milito  FORZA RAGAZZI 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #1 na: Travanj 17, 2010, 22:06:51 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #2 na: Travanj 17, 2010, 22:18:11 » |
|
Idemo probat srusit najbolje od najboljih.Ako ispadnemo , naravno da ce mi biti zao , ali cu biti realan , i priznati da su bolji.Dobra vijest je da je Barca upravo odigrala 0-0 s Espanyolom , a mi smo razbili Juve , dobar uvod.Nadam se najboljem , sto Mourinho moze i ozbezbjediti ako sve bude islo po planu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #3 na: Travanj 17, 2010, 22:19:50 » |
|
kako god oni došli oti? ?e tužni, o?ekivam pobjedu i savršenstvo taktike jer murinho sigurno ima spermno za njih pokoje iznena?enje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #4 na: Travanj 17, 2010, 22:26:03 » |
|
Svi znamo da je Barca jaca al po cemu dzaba njima sve savrsenstvo kad ce mo mi i gledati nas inter kako igra finale jer Mourinho je kralj taktike imam dobar osjecaj da cemo ih proci nasi samo razmisljaju o CL zato su prosuli one bodove Nadam se da uz malo srece i uz agresivnost nasi igraca da cemo ih dobit sta reci nego sretno ja vjerujem da necemo izgubit i da idemo u finale Gledao sam Barcu sad protiv Espanyola cak Espanyol imao 100 posto sansu al ovaj puca u golmana i to je velik plus znaci mislilu su o nama vec nas se boje  Po nekim najavama sa sportski portala Mou najavljuje ovo al ----------------JC Maicon----Lucio----Samuel----Zanetti ------------Cambiasso Stankovic----Motta----Sneijder----Eto'o ----------------Milito tako bi to trebali biti otprilike u utorak po nekim najavama... meni je svedno... ostavit cemo ipak Mourinhu vjerujem u njega i inter  sretno nasim FORZA INTER GRANDE INTER 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #5 na: Travanj 17, 2010, 22:31:25 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #6 na: Travanj 17, 2010, 23:12:26 » |
|
Odlican video 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #7 na: Travanj 18, 2010, 15:53:17 » |
|
barca ce morati putovati autobusom vise od 1000 km zbog erupcije vulkana 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #8 na: Travanj 18, 2010, 17:20:54 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amel86
|
 |
« Odgovor #9 na: Travanj 18, 2010, 18:33:24 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Matija
|
 |
« Odgovor #10 na: Travanj 18, 2010, 18:50:44 » |
|
Evo malo za pripremu me?a u slobodnom prijevodu dva ?lanka sa goal.com Prvi je ?lanak kratki razgovor sa Sneijderom: Interov veznjak Wesley Sneijder se nada da ?e talijanski prvaci napraviti prvi korak prema fantasti?nom uspjehu koji bi bio osvajanje trostruke krune kada Europski prvak Barcelona dolazi na San Siro idu?i tjedan. Nerazzurri su doma?ini Barceloni u prvoj utakmici polufinala u utorak. Sneijder smatra da sva tri tofeja sezone moraju biti u Interovim planovima nakon prolaska u finale Coppa Italie tokom tjedna, te vra?anju na vrh tablice u Serie A. “Uvjeren sam da možemo osvojiti sva tri naslova” izjavio je bivši igra? Reala iz Madrida za Inter Channel. “U utorak ?u igrati svoj prvi polufinale lige prvaka i ve? znam da ?e biti prekrasno.” Uzvrat se igra na Camp Nou 28.04. A drugi sa Eto'om: Samuel Eto'o trlja ruke na pomisao da bi mogao iz natjecanja izbaciti bivšu ekipu te sa Interom osvojiti naslov idu?eg mjeseca. Eto'o je rekao da ?e slaviti pogodak ako zabije u utorak, iako sa Blaugranom ima fantasti?nu povjest, te je izjavio da bi osvajanje naslova sa Interom bilo puno sla?e nego sa nizom europskih velikana. "Osvajanje naslova prvaka europe sa ovim klubom bi bila ve?a satisfakcija nego osvojiti ga sa recimo Real Madridom, Chelseom ili Manchester Unitedom." rekao je za Goal.com Italia. "Svi sanjamo pobjedu nad Barcelonom, i ako zabijem na SAn Siru slavit ?u" Eto'o osje?a teret igranja u Coppa Italia, Serie A i ligi prvaka, jer igranje na tri kolosjeka uzima svoj danak kako se sezona približava kraju, ali motivacija koju daje mogu?e osvajanje tri velika trofeja gura Inter dalje. "Istina je da smo umorni, ali moramo dati sve od sebe da se upišemo u Europsku povijest" zaklju?io je. Eto toliko. Uglavnom sretno momcima u utorak. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #11 na: Travanj 18, 2010, 19:06:19 » |
|
danas citam da ce barcelona vjerojatno na put sa autobusom, sto bi nama islo u prilog, makar je to samo mala prednost
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #12 na: Travanj 18, 2010, 19:17:24 » |
|
danas citam da ce barcelona vjerojatno na put sa autobusom, sto bi nama islo u prilog, makar je to samo mala prednost
ve? su otišli, iako ja tu i ne vidim neku prednost 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #13 na: Travanj 18, 2010, 21:15:34 » |
|
ve? su otišli, iako ja tu i ne vidim neku prednost   znas li kakav je to napor jos pred tako vaznu utakmicu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #14 na: Travanj 18, 2010, 21:46:08 » |
|
 znas li kakav je to napor jos pred tako vaznu utakmicu kakav napor? oni ?e tokom ve?eri do?i u milano, u busu se sigurno ne?e umoriti jer se ne voze busevima kao i mi(njihovi busevi su kao nama avioni, a kad kažem mi mislim na nas obi?ne ljude) sutra ?e popodne neki lagani trening bacit i ko novi su. ne razumijem u ?emu je problem?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amel86
|
 |
« Odgovor #15 na: Travanj 18, 2010, 23:32:15 » |
|
kakav napor? oni ?e tokom ve?eri do?i u milano, u busu se sigurno ne?e umoriti jer se ne voze busevima kao i mi(njihovi busevi su kao nama avioni, a kad kažem mi mislim na nas obi?ne ljude) sutra ?e popodne neki lagani trening bacit i ko novi su. ne razumijem u ?emu je problem?
vjerovatno je problem shto svako ima pravo na svoje mishljenje?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #16 na: Travanj 18, 2010, 23:56:56 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 18, 2010, 23:58:12 od Adnan »
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #17 na: Travanj 19, 2010, 00:16:52 » |
|
ajde eto zazelit cemo im sretan put
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #18 na: Travanj 19, 2010, 00:41:12 » |
|
evo još razo?aran Laziom okre?em se Barci... utakmica možda milenija za naš Inter... definitvno najve?a utakmica mog života !!! o?ekujem pobjedu od 2-0... sastav koji bi po meni trebao zaigrat J.Cesar Maicon Samuel Lucio J.Zanetti Cambiasso Motta Quaresma/Pandev Sneijder Milito Eto'oda.da stavio sam Quaresmu dobro vidite... nekako imam nakav osje?aj i dugo me prati da bi on mogao u jednoj vakoj utakmici poludit.. ali znam da ne?e zaigrat al eto neka ga 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #19 na: Travanj 19, 2010, 13:49:56 » |
|
kakav napor? oni ?e tokom ve?eri do?i u milano, u busu se sigurno ne?e umoriti jer se ne voze busevima kao i mi(njihovi busevi su kao nama avioni, a kad kažem mi mislim na nas obi?ne ljude) sutra ?e popodne neki lagani trening bacit i ko novi su. ne razumijem u ?emu je problem?
ma da se voze ne znam kakvim prevoznim sredstvom provesti vise od 10 sati ce te nevjerovatno umorit pogotovo sto su igraci vec iscrpljeni jer je kraj sezone a igra se u ritmu srijeda subota samo slusam da su otvoreni aerodromi sirom europe i mozda ipak dodju avionom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #20 na: Travanj 19, 2010, 16:06:44 » |
|
Moje mišljenje zaustavi Xavia zaustavio si Barcelonu, Messi je bolji od Ronalda zato jer Messi neigra sam. Ako Xavi bude blokiran, Messi na 25 metara nece moci proci Zanettia i Lucia nema sanse !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #21 na: Travanj 19, 2010, 16:09:49 » |
|
evo još razo?aran Laziom okre?em se Barci... utakmica možda milenija za naš Inter... definitvno najve?a utakmica mog života !!! o?ekujem pobjedu od 2-0... sastav koji bi po meni trebao zaigrat J.Cesar Maicon Samuel Lucio J.Zanetti Cambiasso Motta Quaresma/Pandev Sneijder Milito Eto'oda.da stavio sam Quaresmu dobro vidite... nekako imam nakav osje?aj i dugo me prati da bi on mogao u jednoj vakoj utakmici poludit.. ali znam da ne?e zaigrat al eto neka ga  pandev hahaha milito lijevo hahaha , losa ti je formacija, ovo je pobjedonosna CESAR MAICON SAMUEL LUCIO SANTON J.ZANETTI CAMBIASO SNAJDER STANKOVIC ETO BALOTELLI
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #22 na: Travanj 19, 2010, 18:08:16 » |
|
A kako Santon da igra kad je povrijedjen ? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #23 na: Travanj 19, 2010, 18:19:13 » |
|
ma da se voze ne znam kakvim prevoznim sredstvom provesti vise od 10 sati ce te nevjerovatno umorit pogotovo sto su igraci vec iscrpljeni jer je kraj sezone a igra se u ritmu srijeda subota samo slusam da su otvoreni aerodromi sirom europe i mozda ipak dodju avionom
oni su ti ve? u milanu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #24 na: Travanj 19, 2010, 18:52:08 » |
|
"Igra?i Barcelone su došli u Milano nakon 12 sati putovanja! Prva postaja na kojoj su zastali bio je Cannes, gdje su prespavali no?, a potom su u ponedjeljak ujutro krenuli na prevaljivanje druge polovice puta do Milana."
He he nadam se da ?e ovako dug put kao i loša igra igra protiv Espanyola ipak utjecati na njih i da ne?e biti pravi. Ma najbitnije je da mi budemo pravi, kao protiv Chelsea i pobje?ujemo. Na kraju krajeva Mourinho nije doma izgubio ve? sto godina...i to puno zna?i...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|