Veljaa 10, 2012, 08:41:31 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 9   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - FC Barcelona  (Posjeta: 2844 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Interf@n
Super clan

« na: Travanj 17, 2010, 21:36:47 »

INTER - FC BARCELONA
Utorak 20.04.2010, 20.45h, Stadion Giuseppe Meazza, Milano

Prva utakmica polufinala LP protiv najja?e mom?adi svijeta!
Ulazimo u utakmicu s dobrim moralom, pobjedili smo 2-0 ?ubrentusa, dok je Barcelona ve?eras odigrala lošu utakmicu (0-0) sa Espanyolom, o?ito smo im itekako ve? u mislima...

Prošli susreti u Milanu: niti jedan gol!
16/09-09   Liga prvaka, Skupina F             Inter vs. Barcelona 0:0
26/02-03   Liga Prvaka                              Inter vs. Barcelona 0:0

Loša vijest je da postoji mogu?nost da utakmica bude odgo?ena zbog trenutne sitacije u kojoj je cijeli avionski promet paraliziran, no posljednja informacija je da Barcelona planira do?i u Milano ?ak autobusom ukoliko avioni ne budu vozili-svakako ?e biti zanimljivo pratiti razvoj situacije!

Mogu?a formacija:

J.Cesar
Maicon Lucio Samuel Chivu
T.Motta Cambiasso Zanetti
            Sneijder
          Eto'o Milito

Inter zastava FORZA RAGAZZI   Inter zastava
Evidentirano

interista4ever
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1 na: Travanj 17, 2010, 22:06:51 »

TO JE TO STA SE JE ?EKALO.NADAM SE ODLI?NOJ PARTIJI NASEG DRAGOG NAM KLUBA.I PROLASKU U FINALE.  FORZA INTERNACIONALEEEE. novija zastava novija zastava novija zastava baklja for in baklja for in Inter
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #2 na: Travanj 17, 2010, 22:18:11 »

Idemo probat srusit najbolje od najboljih.Ako ispadnemo , naravno da ce mi biti zao , ali cu biti realan , i priznati da su bolji.Dobra vijest je da je Barca upravo odigrala 0-0 s Espanyolom , a mi smo razbili Juve , dobar uvod.Nadam se najboljem , sto Mourinho moze i ozbezbjediti ako sve bude islo po planu Inter zastava
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #3 na: Travanj 17, 2010, 22:19:50 »

kako god oni došli oti? ?e tužni, o?ekivam pobjedu i savršenstvo taktike jer murinho sigurno ima spermno za njih pokoje iznena?enje novija zastava
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Travanj 17, 2010, 22:26:03 »

Svi znamo da je Barca jaca al po cemu dzaba njima sve savrsenstvo kad ce mo mi i gledati nas inter kako igra finale jer Mourinho je kralj taktike imam dobar osjecaj da cemo ih proci nasi samo razmisljaju o CL zato su  prosuli one bodove Nadam se da uz malo srece i uz agresivnost nasi igraca da cemo ih dobit sta reci nego sretno ja vjerujem da necemo izgubit i da idemo u finale Gledao sam Barcu sad protiv Espanyola cak Espanyol imao 100 posto sansu al ovaj puca u golmana i to je velik plus znaci mislilu su o nama vec nas se boje  Grin Po nekim najavama sa sportski portala Mou najavljuje ovo al
----------------JC
Maicon----Lucio----Samuel----Zanetti
------------Cambiasso

Stankovic----Motta----Sneijder----Eto'o
----------------Milito

tako bi to trebali biti otprilike u utorak po nekim najavama...

meni je svedno... ostavit cemo ipak Mourinhu  vjerujem u njega i inter

sretno nasim FORZA INTER GRANDE INTER  Inter zastava novija zastava Inter zastava
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Travanj 17, 2010, 22:31:25 »

<a href="http://www.youtube.com/v/TYkt_f9fUks&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/TYkt_f9fUks&rel=1</a>
pogledajte ovo sav sam se najezio prosuzio  bow down bow down  Grin Grin Grin novija zastava
<a href="http://www.youtube.com/v/5ahvxzYNeyU&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/5ahvxzYNeyU&rel=1</a>
amin... Grin Grin Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #6 na: Travanj 17, 2010, 23:12:26 »

Odlican video Thumb Up
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #7 na: Travanj 18, 2010, 15:53:17 »

barca ce morati putovati autobusom vise od 1000 km zbog erupcije vulkana  yess da
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
interista4ever
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #8 na: Travanj 18, 2010, 17:20:54 »

jedva ?ekam tekmu.i naravno pobjedu iako ?e bit teško.ali posložit ?e to murinho... Pehar baklja for in novija zastava
Evidentirano
amel86
Mladi clan
**

« Odgovor #9 na: Travanj 18, 2010, 18:33:24 »

Da bi osvojili ligu shampiona trebamo pobijedit najbolje Smiley neka tako i bude Smiley Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Matija
Pocetnik
*

« Odgovor #10 na: Travanj 18, 2010, 18:50:44 »

Evo malo za pripremu me?a u slobodnom prijevodu dva ?lanka sa goal.com

Prvi je ?lanak kratki razgovor sa Sneijderom:
Interov veznjak Wesley Sneijder se nada da ?e talijanski prvaci napraviti prvi korak prema fantasti?nom uspjehu koji bi bio osvajanje trostruke krune kada Europski prvak Barcelona dolazi na San Siro idu?i tjedan.
Nerazzurri su doma?ini Barceloni u prvoj utakmici polufinala u utorak.
Sneijder smatra da sva tri tofeja sezone moraju biti u Interovim planovima nakon prolaska u finale Coppa Italie tokom tjedna, te vra?anju na vrh tablice u Serie A.
“Uvjeren sam da možemo osvojiti sva tri naslova” izjavio je bivši igra? Reala iz Madrida za Inter Channel.
“U utorak ?u igrati svoj prvi polufinale lige prvaka i ve? znam da ?e biti prekrasno.”
Uzvrat se igra na Camp Nou 28.04.

A drugi sa Eto'om:
Samuel Eto'o trlja ruke na pomisao da bi mogao iz natjecanja izbaciti bivšu ekipu te sa Interom osvojiti naslov idu?eg mjeseca.
Eto'o je rekao da ?e slaviti pogodak ako zabije u utorak, iako sa Blaugranom ima fantasti?nu povjest, te je izjavio da bi osvajanje naslova sa Interom bilo puno sla?e nego sa nizom europskih velikana.
"Osvajanje naslova prvaka europe sa ovim klubom bi bila ve?a satisfakcija nego osvojiti ga sa recimo Real Madridom, Chelseom ili Manchester Unitedom." rekao je za Goal.com Italia.
"Svi sanjamo pobjedu nad Barcelonom, i ako zabijem na SAn Siru slavit ?u"
Eto'o osje?a teret igranja u Coppa Italia, Serie A i ligi prvaka, jer igranje na tri kolosjeka uzima svoj danak kako se sezona približava kraju, ali motivacija koju daje mogu?e osvajanje tri velika trofeja gura Inter dalje.
"Istina je da smo umorni, ali moramo dati sve od sebe da se upišemo u Europsku povijest" zaklju?io je.

Eto toliko.
Uglavnom sretno momcima u utorak.  novija zastava
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #11 na: Travanj 18, 2010, 19:06:19 »

danas citam da ce barcelona vjerojatno na put sa autobusom, sto bi nama islo u prilog, makar je to samo mala prednost
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Travanj 18, 2010, 19:17:24 »

danas citam da ce barcelona vjerojatno na put sa autobusom, sto bi nama islo u prilog, makar je to samo mala prednost
ve? su otišli, iako ja tu i ne vidim neku prednost Undecided
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #13 na: Travanj 18, 2010, 21:15:34 »

ve? su otišli, iako ja tu i ne vidim neku prednost Undecided
  Shocked znas li kakav je to napor jos pred tako vaznu utakmicu
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #14 na: Travanj 18, 2010, 21:46:08 »

Shocked znas li kakav je to napor jos pred tako vaznu utakmicu
kakav napor? oni ?e tokom ve?eri do?i u milano, u busu se sigurno ne?e umoriti jer se ne voze busevima kao i mi(njihovi busevi su kao nama avioni, a kad kažem mi mislim na nas obi?ne ljude) sutra ?e popodne neki lagani trening bacit i ko novi su. ne razumijem u ?emu je problem?
Evidentirano

amel86
Mladi clan
**

« Odgovor #15 na: Travanj 18, 2010, 23:32:15 »

kakav napor? oni ?e tokom ve?eri do?i u milano, u busu se sigurno ne?e umoriti jer se ne voze busevima kao i mi(njihovi busevi su kao nama avioni, a kad kažem mi mislim na nas obi?ne ljude) sutra ?e popodne neki lagani trening bacit i ko novi su. ne razumijem u ?emu je problem?

vjerovatno je problem shto svako ima pravo na svoje mishljenje?
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #16 na: Travanj 18, 2010, 23:56:56 »

Slazem se s Amelom...a ev kako bus izgleda a da dodju i sa svemirskim brodom popusit ce .......hehe
Da li imamo kog naseg navijaca kamikazu da upadne u autobus pitam se (sala naravno) Grin Grin Grin Grin
« Zadnja izmjena: Travanj 18, 2010, 23:58:12 od Adnan » Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Forza
Super clan

« Odgovor #17 na: Travanj 19, 2010, 00:16:52 »

ajde eto zazelit cemo im sretan put
Evidentirano
silenT
Stalni clan

« Odgovor #18 na: Travanj 19, 2010, 00:41:12 »

evo još razo?aran Laziom okre?em se Barci...  utakmica možda milenija za naš Inter... definitvno najve?a utakmica mog života !!!

o?ekujem pobjedu od 2-0... sastav koji bi po meni trebao zaigrat

J.Cesar
Maicon            Samuel                   Lucio          J.Zanetti

Cambiasso                 Motta
Quaresma/Pandev         Sneijder                   Milito

Eto'o

da.da stavio sam Quaresmu dobro vidite... nekako imam nakav osje?aj i dugo me prati da bi on mogao u jednoj vakoj utakmici poludit.. ali znam da ne?e zaigrat al eto neka ga Wink
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #19 na: Travanj 19, 2010, 13:49:56 »

ma da se voze ne znam kakvim prevoznim sredstvom provesti vise od 10 sati ce te nevjerovatno umorit pogotovo sto su igraci vec iscrpljeni jer je kraj sezone a igra se u ritmu srijeda subota
samo slusam da su otvoreni aerodromi sirom europe i mozda ipak dodju avionom
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Forza
Super clan

« Odgovor #20 na: Travanj 19, 2010, 16:06:44 »

Moje mišljenje zaustavi Xavia zaustavio si Barcelonu, Messi je bolji od Ronalda zato jer Messi neigra sam. Ako Xavi bude blokiran, Messi na 25 metara nece moci proci Zanettia i Lucia nema sanse !
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #21 na: Travanj 19, 2010, 16:09:49 »

evo još razo?aran Laziom okre?em se Barci...  utakmica možda milenija za naš Inter... definitvno najve?a utakmica mog života !!!

o?ekujem pobjedu od 2-0... sastav koji bi po meni trebao zaigrat

J.Cesar
Maicon            Samuel                   Lucio          J.Zanetti

Cambiasso                 Motta
Quaresma/Pandev         Sneijder                   Milito

Eto'o

da.da stavio sam Quaresmu dobro vidite... nekako imam nakav osje?aj i dugo me prati da bi on mogao u jednoj vakoj utakmici poludit.. ali znam da ne?e zaigrat al eto neka ga Wink

pandev hahaha milito lijevo hahaha ,    losa ti je formacija,    ovo je pobjedonosna       CESAR
                                                                                                  MAICON    SAMUEL   LUCIO  SANTON

J.ZANETTI  CAMBIASO  SNAJDER   STANKOVIC

ETO      BALOTELLI
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #22 na: Travanj 19, 2010, 18:08:16 »

A kako Santon da igra kad je povrijedjen ? Cheesy
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #23 na: Travanj 19, 2010, 18:19:13 »

ma da se voze ne znam kakvim prevoznim sredstvom provesti vise od 10 sati ce te nevjerovatno umorit pogotovo sto su igraci vec iscrpljeni jer je kraj sezone a igra se u ritmu srijeda subota
samo slusam da su otvoreni aerodromi sirom europe i mozda ipak dodju avionom
oni su ti ve? u milanu  Wink
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #24 na: Travanj 19, 2010, 18:52:08 »

"Igra?i Barcelone su došli u Milano nakon 12 sati putovanja! Prva postaja na kojoj su zastali bio je Cannes, gdje su prespavali no?, a potom su u ponedjeljak ujutro krenuli na prevaljivanje druge polovice puta do Milana."

He he nadam se da ?e ovako dug put kao i loša igra igra protiv Espanyola ipak utjecati na njih i da ne?e biti pravi.
Ma najbitnije je da mi budemo pravi, kao protiv Chelsea i pobje?ujemo. Na kraju krajeva Mourinho nije doma izgubio ve? sto godina...i to puno zna?i...
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 9   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!