Veljaa 10, 2012, 10:03:49 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Catania - Inter  (Posjeta: 2456 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #50 na: Oujak 12, 2010, 21:24:02 »

Ubija nas Catania
Evidentirano

Milano siamo noi!
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #51 na: Oujak 12, 2010, 21:28:41 »

Å¡ta se zbiva s Maiconom ?? da nije i on poÅ¡ao putem Adriana ili se previÅ¡e druži s Balotellijem  Grin Grin Grin.. 
Mariga najbolji zasad
mariga koju god utakmicu odigra ostavi dobar utisak samo nek nastavi tako mozda necemo morat trosit pare na zamjene za sulju i smotu
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #52 na: Oujak 12, 2010, 21:33:36 »

Lose odigrano prvo poluvrijeme.Najbolje je odigrao Mariga , ja nisam primjetio da je imao i jednu gresku.Eto'o ne zna osutat' , svaki put ga izlokira covjek :/ Materazzi u 11. minutu ostavi covjeka samog na pet metara , sreca pa Cesar odbrani.Kasnije Lucio takodje ostavi covjeka na 5 metara , sreca pa ne zna sutati.Zanetti samo bespotrebno zuti dobija.Sve u svemu - lose , jedino je Mariga odigrao.
Evidentirano

silenT
Stalni clan

« Odgovor #53 na: Oujak 12, 2010, 21:34:33 »

loše loše prvo poluvrijeme.. neznam ko ima na klupi da preokrene ovo, ali ako ovako nastave ništa od 3 boda...
Pandeva hitno uvest, zamjenit Stankovi?a ili Zanettija... došli u Cataniju i branimo se.. kako ?emo tek u Londonu nemogu ni zamislit
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #54 na: Oujak 12, 2010, 21:34:39 »

ovo zadnje okretanje sneijdera da se slucajno desilo quaresmi pricalo bi se kako je lik izgubljen....

i evo zasto ja cjenim quaresmu i balotellia(mada balotellia i smatram najboljim igracem intera), pa ko ce nama sad uc u igru da moze promjenit ritam utakmice i dat nesto vise ? mozda muntari i motta ? il khrin il cordoba il arnautovic ? eventualno pandev moze donjet lucidnosti vise..... al po meni jedino quaresma moze unjet zivost u igru a o balotelliu da nepricam.....
ovo je sramotno prvo poluvrijeme.... dobro smo i prosli

eto'o jednostavno mora u ovoj utakmici zabit gol.... sto je previse previse je!!! prvo poluvrijeme svi losi, mariga dosta smiren i sneijder jedini pokusava nesto al neide ga.....
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Maverick
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #55 na: Oujak 12, 2010, 21:37:25 »

Ovo je lose. Uh, 2 stopostotne za Cataniu, sva sreca pa oni ne znaju....

Jedini dobar dojam McDonald Mariga, ostalo lose. Sneijder igra nesto svoje, Etoo je, osjecam, poceo forsirati, pa ispadne jos gore, a Milito isto izgubljen. Nesto se mora promijeniti...
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #56 na: Oujak 12, 2010, 21:37:50 »

Ma kakav Quaresma,ne treba nam jos jedan koji ce se gubiti po terenu.Balotelli i Pandev mogu donijeti promjenu.
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #57 na: Oujak 12, 2010, 21:38:58 »

Ma kakav Quaresma,ne treba nam jos jedan koji ce se gubiti po terenu.Balotelli i Pandev mogu donijeti promjenu.

balotelli nazalost nije ni na klupi.... a quaresmu treba uvest oko 65. minute nastavi li se ovako igrat!!! pandeva odmah uvest....
Evidentirano

silenT
Stalni clan

« Odgovor #58 na: Oujak 12, 2010, 21:41:00 »

slažem se Goca s tobom.. pa pogledaj Maicona i centaršuteva na tre?u stativu pa svi šute... a Q ?im preko noge zviždi mu stadion... on bi mi i ušao u 2. poluvremenu..zna probit i napravit nešto... vako sa 82 zadnja vezna ne?emo do gola do?...a btw. lakše mu je u gostima igrat nego u Milanu gdje mu se skandira ?im primi loptu..
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #59 na: Oujak 12, 2010, 21:41:48 »

Znam da nije na klupi , samo se nadovezujem na onaj tvoj komentar.Pandev mora uci , a za Quaresmu bas i ne znam. I hoce li ovaj Eto'o ikad pocet' igrat' ? Gubim strpljenje vise.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #60 na: Oujak 12, 2010, 21:42:00 »

Goca_Flash naj jaci si veruj mi samo po cemu cjenis Quaresmu po igrama iz Porta il ono sto je igrao u interu  Wink Cheesy Veruj mi i meni je drag al nemoj njeg poredit sa Sneijderom mislim budimo realni Sto se tice tekme lose stvarno Catania igra bunker i dobro se krecu dok intervci bez ideje bez volje Nadam se da ce uci Pandev ima dobar pregled igre Santona bi isto ubacio a Zanetia stavio u vezu Motu umjesto Stankovica ili mozda Quaresmu  Ne znam ostaje nam da vidimo jos 45 minuta patnje moga voljenoga kluba kako bilo ja sam uz inter ... Inter zastava Inter zastava novija zastava novija zastava
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
goca_flash
Super clan

« Odgovor #61 na: Oujak 12, 2010, 21:44:17 »

Goca_Flash naj jaci si veruj mi samo po cemu cjenis Quaresmu po igrama iz Porta il ono sto je igrao u interu  Wink Cheesy Veruj mi i meni je drag al nemoj njeg poredit sa Sneijderom mislim budimo realni Sto se tice tekme lose stvarno Catania igra bunker i dobro se krecu dok intervci bez ideje bez volje Nadam se da ce uci Pandev ima dobar pregled igre Santona bi isto ubacio a Zanetia stavio u vezu Motu umjesto Stankovica ili mozda Quaresmu  Ne znam ostaje nam da vidimo jos 45 minuta patnje moga voljenoga kluba kako bilo ja sam uz inter ... Inter zastava Inter zastava novija zastava novija zastava

po igrama u interu naravno.... kad god je usao bar je pokusavao i borio se.....a uvijek je ulazio kad bi inter igrao katastrofalno i kad bi usao inter bi i napravio nesto, ne puno al jbg bar zivost unese!!! i nisam ga poredio sa sneijderom, ti si ga sad usporedio Wink
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #62 na: Oujak 12, 2010, 21:46:09 »

Znam da nije na klupi , samo se nadovezujem na onaj tvoj komentar.Pandev mora uci , a za Quaresmu bas i ne znam. I hoce li ovaj Eto'o ikad pocet' igrat' ? Gubim strpljenje vise.
Grin Grin Grin Grin Grin Grin ej boze kako gubis ti  to dao neki euro  Rofl type therapy Cheesy Cheesy
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
goca_flash
Super clan

« Odgovor #63 na: Oujak 12, 2010, 21:46:47 »

evo quaresme.... al zasto umjesto marige a ne recimo stankovica  Huh? Roll Eyes
Evidentirano

Maverick
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #64 na: Oujak 12, 2010, 21:47:19 »

Jaooooooo evo Quaresme...umjesto Marige?!
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #65 na: Oujak 12, 2010, 21:47:25 »

po igrama u interu naravno.... kad god je usao bar je pokusavao i borio se.....a uvijek je ulazio kad bi inter igrao katastrofalno i kad bi usao inter bi i napravio nesto, ne puno al jbg bar zivost unese!!! i nisam ga poredio sa sneijderom, ti si ga sad usporedio Wink
ok moja greska sory jer da nam quaresma udje i zabije gol odo sad gledat pocelo je 2 dio FORZA INTER  pobjeda je nasa ..
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #66 na: Oujak 12, 2010, 21:48:38 »

slažem se Goca s tobom.. pa pogledaj Maicona i centaršuteva na tre?u stativu pa svi šute... a Q ?im preko noge zviždi mu stadion... on bi mi i ušao u 2. poluvremenu..zna probit i napravit nešto... vako sa 82 zadnja vezna ne?emo do gola do?...a btw. lakše mu je u gostima igrat nego u Milanu gdje mu se skandira ?im primi loptu..
maiconu se desi jedna losa utakmica a quaresmi obrnuto
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
silenT
Stalni clan

« Odgovor #67 na: Oujak 12, 2010, 21:49:00 »

pa kud Marigu zamjeni omgg... kako me i Jose živcira u zadnje vrijeme... najlakše mu Marigu jer je novi.. trebo je Deki napolje...
Evidentirano

silenT
Stalni clan

« Odgovor #68 na: Oujak 12, 2010, 21:50:49 »

ide Q ko lud Cheesy
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #69 na: Oujak 12, 2010, 21:52:09 »

npr. ovaj centarsut quaresme je odlican bio al hebeni eto'o stoji cak i iza cetvrtog igraca u obrani :S pa bar ispred beka stani majku mu.... a i da nije dobar centarsut bar pokusva
Evidentirano

silenT
Stalni clan

« Odgovor #70 na: Oujak 12, 2010, 21:54:56 »

MILITOOOOOO  Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #71 na: Oujak 12, 2010, 21:55:18 »

Militoooooooooooooo Inter zastava Flag Inter Inter Inter
Evidentirano

silenT
Stalni clan

« Odgovor #72 na: Oujak 12, 2010, 21:55:54 »

moramo i Eto'a pohvalit za assist Cheesy
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #73 na: Oujak 12, 2010, 21:56:19 »

Kona?no!!!!!
Bravo Eto'o za asistenciju, bio sam uvjeren da ?e on pucat i falit!
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #74 na: Oujak 12, 2010, 21:56:40 »

eto'o majku ti ruznuuu

NAPOKOOOOON  Grin
Evidentirano

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!