|
nraguz
|
 |
« Odgovor #50 na: Oujak 12, 2010, 21:24:02 » |
|
Ubija nas Catania
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #51 na: Oujak 12, 2010, 21:28:41 » |
|
šta se zbiva s Maiconom ?? da nije i on pošao putem Adriana ili se previše druži s Balotellijem  .. Mariga najbolji zasad mariga koju god utakmicu odigra ostavi dobar utisak samo nek nastavi tako mozda necemo morat trosit pare na zamjene za sulju i smotu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #52 na: Oujak 12, 2010, 21:33:36 » |
|
Lose odigrano prvo poluvrijeme.Najbolje je odigrao Mariga , ja nisam primjetio da je imao i jednu gresku.Eto'o ne zna osutat' , svaki put ga izlokira covjek :/ Materazzi u 11. minutu ostavi covjeka samog na pet metara , sreca pa Cesar odbrani.Kasnije Lucio takodje ostavi covjeka na 5 metara , sreca pa ne zna sutati.Zanetti samo bespotrebno zuti dobija.Sve u svemu - lose , jedino je Mariga odigrao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #53 na: Oujak 12, 2010, 21:34:33 » |
|
loše loše prvo poluvrijeme.. neznam ko ima na klupi da preokrene ovo, ali ako ovako nastave ništa od 3 boda... Pandeva hitno uvest, zamjenit Stankovi?a ili Zanettija... došli u Cataniju i branimo se.. kako ?emo tek u Londonu nemogu ni zamislit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #54 na: Oujak 12, 2010, 21:34:39 » |
|
ovo zadnje okretanje sneijdera da se slucajno desilo quaresmi pricalo bi se kako je lik izgubljen....
i evo zasto ja cjenim quaresmu i balotellia(mada balotellia i smatram najboljim igracem intera), pa ko ce nama sad uc u igru da moze promjenit ritam utakmice i dat nesto vise ? mozda muntari i motta ? il khrin il cordoba il arnautovic ? eventualno pandev moze donjet lucidnosti vise..... al po meni jedino quaresma moze unjet zivost u igru a o balotelliu da nepricam..... ovo je sramotno prvo poluvrijeme.... dobro smo i prosli
eto'o jednostavno mora u ovoj utakmici zabit gol.... sto je previse previse je!!! prvo poluvrijeme svi losi, mariga dosta smiren i sneijder jedini pokusava nesto al neide ga.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Maverick
|
 |
« Odgovor #55 na: Oujak 12, 2010, 21:37:25 » |
|
Ovo je lose. Uh, 2 stopostotne za Cataniu, sva sreca pa oni ne znaju....
Jedini dobar dojam McDonald Mariga, ostalo lose. Sneijder igra nesto svoje, Etoo je, osjecam, poceo forsirati, pa ispadne jos gore, a Milito isto izgubljen. Nesto se mora promijeniti...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #56 na: Oujak 12, 2010, 21:37:50 » |
|
Ma kakav Quaresma,ne treba nam jos jedan koji ce se gubiti po terenu.Balotelli i Pandev mogu donijeti promjenu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #57 na: Oujak 12, 2010, 21:38:58 » |
|
Ma kakav Quaresma,ne treba nam jos jedan koji ce se gubiti po terenu.Balotelli i Pandev mogu donijeti promjenu.
balotelli nazalost nije ni na klupi.... a quaresmu treba uvest oko 65. minute nastavi li se ovako igrat!!! pandeva odmah uvest....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #58 na: Oujak 12, 2010, 21:41:00 » |
|
slažem se Goca s tobom.. pa pogledaj Maicona i centaršuteva na tre?u stativu pa svi šute... a Q ?im preko noge zviždi mu stadion... on bi mi i ušao u 2. poluvremenu..zna probit i napravit nešto... vako sa 82 zadnja vezna ne?emo do gola do?...a btw. lakše mu je u gostima igrat nego u Milanu gdje mu se skandira ?im primi loptu..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #59 na: Oujak 12, 2010, 21:41:48 » |
|
Znam da nije na klupi , samo se nadovezujem na onaj tvoj komentar.Pandev mora uci , a za Quaresmu bas i ne znam. I hoce li ovaj Eto'o ikad pocet' igrat' ? Gubim strpljenje vise.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #60 na: Oujak 12, 2010, 21:42:00 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #61 na: Oujak 12, 2010, 21:44:17 » |
|
po igrama u interu naravno.... kad god je usao bar je pokusavao i borio se.....a uvijek je ulazio kad bi inter igrao katastrofalno i kad bi usao inter bi i napravio nesto, ne puno al jbg bar zivost unese!!! i nisam ga poredio sa sneijderom, ti si ga sad usporedio 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #62 na: Oujak 12, 2010, 21:46:09 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #63 na: Oujak 12, 2010, 21:46:47 » |
|
evo quaresme.... al zasto umjesto marige a ne recimo stankovica 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Maverick
|
 |
« Odgovor #64 na: Oujak 12, 2010, 21:47:19 » |
|
Jaooooooo evo Quaresme...umjesto Marige?!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #65 na: Oujak 12, 2010, 21:47:25 » |
|
po igrama u interu naravno.... kad god je usao bar je pokusavao i borio se.....a uvijek je ulazio kad bi inter igrao katastrofalno i kad bi usao inter bi i napravio nesto, ne puno al jbg bar zivost unese!!! i nisam ga poredio sa sneijderom, ti si ga sad usporedio  ok moja greska sory jer da nam quaresma udje i zabije gol odo sad gledat pocelo je 2 dio FORZA INTER pobjeda je nasa ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #66 na: Oujak 12, 2010, 21:48:38 » |
|
slažem se Goca s tobom.. pa pogledaj Maicona i centaršuteva na tre?u stativu pa svi šute... a Q ?im preko noge zviždi mu stadion... on bi mi i ušao u 2. poluvremenu..zna probit i napravit nešto... vako sa 82 zadnja vezna ne?emo do gola do?...a btw. lakše mu je u gostima igrat nego u Milanu gdje mu se skandira ?im primi loptu..
maiconu se desi jedna losa utakmica a quaresmi obrnuto
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #67 na: Oujak 12, 2010, 21:49:00 » |
|
pa kud Marigu zamjeni omgg... kako me i Jose živcira u zadnje vrijeme... najlakše mu Marigu jer je novi.. trebo je Deki napolje...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #68 na: Oujak 12, 2010, 21:50:49 » |
|
ide Q ko lud
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #69 na: Oujak 12, 2010, 21:52:09 » |
|
npr. ovaj centarsut quaresme je odlican bio al hebeni eto'o stoji cak i iza cetvrtog igraca u obrani :S pa bar ispred beka stani majku mu.... a i da nije dobar centarsut bar pokusva
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #70 na: Oujak 12, 2010, 21:54:56 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #71 na: Oujak 12, 2010, 21:55:18 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #72 na: Oujak 12, 2010, 21:55:54 » |
|
moramo i Eto'a pohvalit za assist
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #73 na: Oujak 12, 2010, 21:56:19 » |
|
Kona?no!!!!! Bravo Eto'o za asistenciju, bio sam uvjeren da ?e on pucat i falit!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash