|
fanatico
|
 |
« na: Veljaa 17, 2010, 23:29:04 » |
|
Ovdje možete komentirati sve u svezi fedelissima jer u temi za glasovanje, osim imena kojem dajete glas, nije dozvoljeno ništa pisati.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 18, 2010, 21:50:49 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #1 na: Veljaa 18, 2010, 08:15:05 » |
|
Moj glas je išao presidenteu. Po meni definitivno on zaslužuje ovu nagradu, znam koliko ?ovjek ulaže vremena, truda i novaca u sve to uz ostale obaveze koje ima. Naravno, nije jedini, ima još nekoliko ljudi koji isto zaslužuju glas, ali pravila su jasna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #2 na: Veljaa 18, 2010, 13:36:08 » |
|
ja sam dao glas EL CUCHU, jer da mi nebi njega nebi ja vidio Meazze, Bog mu zdravlja dao 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #3 na: Veljaa 18, 2010, 18:00:36 » |
|
Pa vrlo jednostavno sam glaso za naseg predsjednika, mislim da je zasluzio priznanje za svoj rad. Bio je moj izbor na onoj online sjednici za novi klub, bit ce moj izbor ja se nadam jos dugo, dugo vremena. Iduce glasanje moj ce glas ici Denisu jer mislim da su sve bitne osobe iz kluba vec dobile priznanja, samo ovom covjeku nije jos nista otislo u ruke. Ne smijemo zaboraviti niti Bonzarea i Hatearea  no Denisa vec dulje vrijemo poznajem i stvarno je covjek zasluzio nesto tako
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #4 na: Veljaa 18, 2010, 18:03:10 » |
|
Naravno, tek smo na po?etku i ne možemo sve odjednom nagraditi. Vremenom ?e sve sjesti na svoje mjesto.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #5 na: Veljaa 20, 2010, 01:27:58 » |
|
Ne znam ni ja sam meni bas tezak izbor da moze dao bi svima po glas ljudi koji drze ovu stranicu i brinu se oko nje svi su pobjednici dobitnici i Antonio Fantico i Denis Bily Bonzo i drugi nek se neljute ak sam koga zaboravio .Ko god osvojio znajte svi su pobjednici za mene osobno veliki respect prema Fanticu Denisu mnogo srece u daljnjem radu pozzz...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #6 na: Veljaa 20, 2010, 07:40:44 » |
|
Ne morate pisati puna imena i prezimena, dovoljan je samo nick pod kojim piše na stranici. Mnogi ne znaju puno ime pa ih to može odbiti od glasovanja. Želja nam je da što više ljudi glasuje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljaa 20, 2010, 11:01:19 » |
|
Evo bio sam u teskoj odluci izmedu njih par,stvarno odlicna ekipa,vjerna i sve ali sam se ipak odlucio za naseg predsjednika Antonia Buli?a.?ovjek je toliko toga uložio u ovo sve i stvarno zaslužuje sve pohvale.Njegovo svo slobodno vrijeme iako je vrlo zauzet on potrosi na bas ovo,stvarno se trudi i sve rijeci su malo koliko on zasluzuje.Zasluzeno je nas predsjednik i mozemo reci sve najbolje o njemu.A sad da se nadovezem sa ostalim clanovima koji ulazu veliki trud...Rade Raji?,Denis Jahi?,Biljan Dav?ev,Hrvoje Kova?,Dario Mrzi?,Nikola Raguž,Ante Zori?...(neznam koga sam izostavio od ovih najvjernijih)... Rade Raji? -šta da re?em,isto sve pohvale,nas dopredsjednik i voditelj ove stranice,da nije sad njega i njegove želje i volje za ovim mi sad nebi ode pisali niti nista,s ovom stranicom smo puno toga napravili,?lanovi iz dana u dan se prikljucju i sve smo popularniji u Hrvatskoj,Bosni,Makedoniji  ...Takoder svoje slobodno vrijeme ulaze u ovo sve, jednom rje?ju GRANDE FANATICO. Denis Jahi? - jedan od naših najpopularnijih i po meni najdražih ?lanova IC FEDELI.uvijek aktivan na forumu i sto je najvaznije aktivan na gostovanjima i maksimalno angaziran oko svega ovoga.Sama njegova prisutnost na gostovanjima daje veliki plus.Imamo velikog ?ovjeka koji je uvijek spreman napraviti pravu atmosferu uz naravno njegov najdrazi - BAMBUSARE. Biljan Dav?ev - naš tajnik kluba koji je takoder jedan od najangažiranijih ljudi u IC FEDELI.Uvijek je aktivan na svim gostovanjima koliko može,uz sve to nakon svake tekme na forumu nas obavijesti sa svojim fenomenalnim sažetcima koji dižu popularnost na Youtubeu na kojem se može vidjeti da postoji taj IC FEDELI. Ostali najaktivniji ?lanovi - svi oni koje sam nabrojio gore su ?esto na našim utakmicama i zaista se trude.Mislim da je odli?na budu?nost pred nama,imamo ?lanove koji su spremni uložiti sav svoj trud na ovo sve i ako tako nastavimo do?i ?emo vrlo daleko. FORZA INTER 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljaa 21, 2010, 08:27:13 » |
|
Ja sam se mislio za Antonija, jer on je broj 1 svega ovoga zajedno sa Radom. Medutim, njemu po meni pripada PLAVO SRCE (nadam se da cemo sljedece godine nagradu zvati CRNO-PLAVO SRCE), nagrada za osobu godine IC Fedeli. To je nagrada za rad u Inter Clubu Fedeli i tu je Antonio neprikosloven.
Fedelissimo je, prema mom razumijevanju vrlo liberalna nagrada. Tu se ne gleda samo rad, vec ukupni doprinos ovome sto radimo. A Denisova putovanja su konstantna, uvijek ide na utakmice. Na forumu sudjeluje svaki dan. Njegovi putopisi su legendarni i po meni trebaju i na naslovnicu (uz male pravopisne korekcije naravno). Zove na telefon svako nekoliko da pita kako smo, malo da komentiramo Inter i ostale stvari, da ponudi pomoc. Za mene jednostavno - FEDELISSIMO.
Zlatno pero po meni mozda nije potrebna nagrada, tu mi koji radimo mozemo biti vrednovani kroz PLAVO SRCE ili FEDELISSIMO.
No kad vec postoji ZP vjerujem takoder kako ga je Rade trebao dobiti, ali kao zacetnik ideje sigurno ga nije htio sebi dodjeliti. Isto kao sto je Antonio zacetnik PS i nije ga sebi mogao/htio dodjeliti iako sam siguran da je uz Billyja i Radu imao najvise glasova, ako ne i vise. Stoga mi je ovaj sistem nagradivanja malo skakljiv. Trebamo biti skroz objektivni, jer inace nema smisla. Nema smisla da najvrijedniji nagraduju ostale, a sebe nista.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #9 na: Veljaa 21, 2010, 09:33:15 » |
|
Nikola, na po?etku smo i ima dosta ljudi koji zaslužuju nagrade ali jednostavno nemamo dosta godina kako bi bili svi. Malo strpljenja i sve ?e do?i na svoje mjesto. Itekako imaju smisla sve nagrade. Plavo srce (slažem se da bi trebalo biti crno-plavo) je nagrada za rad u klubu a Zlatno pero za rad na stranici. Fedelissimo je nagrada za "op?i dojam" i za "široki spektar dejstva" a uz to "nagrada publike" gdje ?lanovi isklju?ivo glasuju, nešto kao što neki imaju "Oskar popularnosti" gdje ?itatelji novina glasaju. Tu je kriterij "slobodni stil" gdje svatko može glasati po svom vi?enju. Još jednom ponavljam da nemamo godina kako bi svi mogli biti nagra?eni. Ne želim nabrajati koliko ?lanova to zaslužuje da ne bih nekoga izostavio, recimo po nekoliko kriterija: putovanja na utakmice, druželjubivost, aktivnosti kroz broj postova na stranici, vremenu provedenom na stranici, broju otvaranja tema, po zanimljivim diskusijama i prilozima, oko bilo koje aktivnosti koja je doprinela u radu kluba ili stranice. Osobno sam svoj glas za prvu nagradu dao Antoniju zbog enormnog doprinosa u osnivanju i radu kluba. Za prosinac ?u odabrati neki drugi kriterij. Svakako da za taj doprinos zaslužeje (crno)plavo srce koje nije dobio odmah iz kurtoazije ali 27.06. 2010 ?e bespogovorno primiti tu nagradu. Isto tako je nupitna zasluga bukyja za nagradu stranice ali je bila ista ideja da na po?etku osniva?i budu "žrtve" jer je nemogu?e nagraditi sve odjednom a oni se ne?e ljutiti jer i rade sve to u interesu drugih.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #10 na: Veljaa 21, 2010, 14:47:02 » |
|
pa sigurno ?e sve do?i na svoje mjesto, tek smo po?eli i s obzirom da smo novi u svemu tome smo odli?ni, baš me zanima kako to rade neki stariji klubovi u hrvatskoj i šire, siguran sam da smo miljama ispred njih
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #11 na: Veljaa 21, 2010, 15:17:52 » |
|
Ja sam se mislio za Antonija, jer on je broj 1 svega ovoga zajedno sa Radom. Medutim, njemu po meni pripada PLAVO SRCE (nadam se da cemo sljedece godine nagradu zvati CRNO-PLAVO SRCE), nagrada za osobu godine IC Fedeli. To je nagrada za rad u Inter Clubu Fedeli i tu je Antonio neprikosloven.
Fedelissimo je, prema mom razumijevanju vrlo liberalna nagrada. Tu se ne gleda samo rad, vec ukupni doprinos ovome sto radimo. A Denisova putovanja su konstantna, uvijek ide na utakmice. Na forumu sudjeluje svaki dan. Njegovi putopisi su legendarni i po meni trebaju i na naslovnicu (uz male pravopisne korekcije naravno). Zove na telefon svako nekoliko da pita kako smo, malo da komentiramo Inter i ostale stvari, da ponudi pomoc. Za mene jednostavno - FEDELISSIMO.
Zlatno pero po meni mozda nije potrebna nagrada, tu mi koji radimo mozemo biti vrednovani kroz PLAVO SRCE ili FEDELISSIMO.
No kad vec postoji ZP vjerujem takoder kako ga je Rade trebao dobiti, ali kao zacetnik ideje sigurno ga nije htio sebi dodjeliti. Isto kao sto je Antonio zacetnik PS i nije ga sebi mogao/htio dodjeliti iako sam siguran da je uz Billyja i Radu imao najvise glasova, ako ne i vise. Stoga mi je ovaj sistem nagradivanja malo skakljiv. Trebamo biti skroz objektivni, jer inace nema smisla. Nema smisla da najvrijedniji nagraduju ostale, a sebe nista.
Nikad druže moji putopisare ne?e i? na naslovnicu ,upravo iz razloga ,što ,kad bi ih se islektorirali izgubili bi smisao,  ,jer koliko sam skontao na naslovnici se ne mogu objavljivati smajli?i ,a bez naših raznih legendarnih smajli?a,(  )gubi se spontanost putopisarea  .....tako da ?e oni uvijek biti na temi putovanja na INTEROVE utakmice ,(ili eventualno u zasebnoj temi)  ,jer su i namijenjena suborcima sa foruma ,ekipu koju sam (ve?inu) upoznao i osobno ,i stekao nezaboravna iskustva,divne prijatelje  ,a moderne tehnnologije skype,face i ostalo mi omogu?uju i stalni kontakt i sa našim ?lanovima ,i ne samo njima ,diljem Balkana ,nema tjedna i po dva puta da se ne ?ujem sa Adom,Gjokom,i Dim?om Klimkarovim iz INTERISTI VELES ,a sa ekipom iz Zg skoro svakodnevno ,a i s Il Bilijareom,Nraguzom,Markošibenikom,i ostalima P.S. Što se ti?e nominacije za FEDELISSIMA ,mislim da bi svaki izbor mimo našeg Il Presidentea Antonia bio budalaština,  jer je ?ovjek jednostavno  radi 16 sati na dan,nikad mu niš nije teško,i mislim da ?e nagrada oti? u ruke ve? sad legende I.C. FEDELI
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 21, 2010, 15:29:02 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #12 na: Veljaa 28, 2010, 07:00:07 » |
|
Prvi pobjednik i nositelj trofeja FEDELISSIMO 2009 je g.Antonio Buli?.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #13 na: Veljaa 28, 2010, 07:00:56 » |
|
?estitam, nagrada ide u prave ruke.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 28, 2010, 10:55:45 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #14 na: Veljaa 28, 2010, 08:12:33 » |
|
Cestitam i ja ! Zasluzeno! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #15 na: Veljaa 28, 2010, 08:34:25 » |
|
?estitke Il presidente-u 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #16 na: Veljaa 28, 2010, 11:10:45 » |
|
cestitam predsjedniku,zasluzio je tu nagradu u svakom smislu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #17 na: Veljaa 28, 2010, 11:58:36 » |
|
?estitam,sasvim zasluženo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #18 na: Oujak 01, 2010, 11:10:48 » |
|
?estike na zasluženoj nagradi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #19 na: Oujak 01, 2010, 14:59:22 » |
|
evo do?ekali smo i to da je naš presidente dobio nagradu  bravo ?estitam!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #20 na: Oujak 01, 2010, 18:56:07 » |
|
?estitke 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #21 na: Oujak 01, 2010, 19:36:25 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #22 na: Oujak 01, 2010, 19:57:11 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hrca
|
 |
« Odgovor #23 na: Oujak 05, 2010, 01:42:31 » |
|
Pridružujem se ?estitkama!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #24 na: Oujak 11, 2010, 00:10:30 » |
|
al stvarno Antonio je faca, generalni zastupnik intera u republici Hrvatskoj a evo ako cu i sebe ra?unat... i šire On zasluzuje nagradu direktno iz Intera
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|