Veljaa 11, 2012, 23:26:20 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 85   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Mourinho José Mário dos Santos Félix  (Posjeta: 54608 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1925 na: Lipanj 22, 2010, 13:55:08 »

Svak ima svoje mišljenje i to je bit ovog foruma.

Meni je posebno drago da je moja kolumna izazvala reakcije... Neki se ne slažu s njom, neki slažu, neki djelomi?no. Kada sam se na zamolbu prihvatio pisanja kolumni nadao sam se upravo ovome, to sam bio i napisao u svojoj prvoj prije nekih godinu i po.

A goca_flash, samo da ti kažem da su mnogi ovdje iz istog razloga bili "sigurni" kako nam ove sezone ne?e dozvoliti da osvojimo Scudetto, pa smo ga svejedno spremili!!!! I dogodine ?emo bude li Benitez pametan.
Evidentirano

Milano siamo noi!
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1926 na: Lipanj 22, 2010, 14:14:06 »

Isto tako moram re?i kako smatram da se Jose Mourinho uistinu emotivno vezao uz Inter. Njegove suze u nekoliko navrata su dokaz. Me?utim isto tako smatram da je njegova osobnost ja?a od njegovog srca, odnosno želja za rušenjem svih sportskih barijera i to ga je odvuklo u Real.
Evidentirano

Milano siamo noi!
?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #1927 na: Lipanj 23, 2010, 09:13:46 »

Isto tako moram re?i kako smatram da se Jose Mourinho uistinu emotivno vezao uz Inter. Njegove suze u nekoliko navrata su dokaz. Me?utim isto tako smatram da je njegova osobnost ja?a od njegovog srca, odnosno želja za rušenjem svih sportskih barijera i to ga je odvuklo u Real.
Upravo tako, i mislim da nitko nikad nije osvojio LP sa tri razli?ita kluba i to mu je motivacija. Nisu pare bile presudne da ode u Real, kao da mu Inter nije mogao isto ponuditi. Ja gajim nadu da ?e se za par godina ponovno vratiti, iako je Ferguson sve bliže odlasku, a znamo šta to zna?i.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1928 na: Lipanj 23, 2010, 10:26:41 »

Pa zato se i žurio u Real... da s njima odradi što treba i onda se u Manchesteru udomi trajnije.
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1929 na: Lipanj 26, 2010, 19:09:56 »

Mourinho se ne moze udomiti, naci ce on uvijek nove izazove. Nece ni u Manchesteru (ako ikad ode tamo) ostat predugo. To sto zeli nasljediti Alexa ne znaci da zeli ostati koliko on, a svi to iz ne znam kojeg razloga povezuju.
Mozda jednog dana pozeli od Dinama ili Hajduka napraviti europski klub...
« Zadnja izmjena: Lipanj 26, 2010, 19:11:03 od nraguz » Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1930 na: Lipanj 26, 2010, 22:29:34 »

Negdje ce ga protjerat mislim da je to Real al vidjet cemo sve vrjeme je pred nama ....
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1931 na: Srpanj 17, 2010, 09:15:37 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZAFppupZySOkBuWw&tmpl=coranto_spa_news
Mourinho ve? na prvom treningu mu?io igra?e

disciplina red postovanje zajednistvo je kljuc uspjeha da su svi jedno To Mourinho kad uradi u Realu bit  ce nesto od njiha ..
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1932 na: Srpanj 28, 2010, 21:47:21 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EklpFuyykuJuTulgbP&tmpl=coranto_ita_news
Mourinho: Balotelli ponekad ne koristi svoj mozak Chuska Chuska ROFLMAO ROFLMAO
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #1933 na: Kolovoz 04, 2010, 15:46:42 »

<a href="http://www.youtube.com/v/Sbsaniq1S-o&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Sbsaniq1S-o&rel=1</a>
 bow down
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1934 na: Kolovoz 06, 2010, 09:05:58 »

JEDNOG DANA NADAM SE DA CE DOCI U INTER ....RESPECT VELIKI ZA NJEGA  novija zastava novija zastava
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #1935 na: Rujan 02, 2010, 21:52:36 »

JEDNOG DANA NADAM SE DA CE DOCI U INTER ....RESPECT VELIKI ZA NJEGA  novija zastava novija zastava

e moj Adnane, po?elo je po?elo...

http://www.corrieredellosport.it/calcio/serie_a/inter/2010/09/02-127172/Mourinho%2C+nostalgia+Inter%3A+«Tornare%3F+Perché+no...»
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1936 na: Rujan 03, 2010, 06:06:20 »

Emotivac je i veže se za klub, tako je i kod nas stalno spominjao Chelsea pa su ga mnogi kritizirali. Za mene ?e uvijek ostati NAJVE?I. Ne vjerujem da ?e se ikada vratiti jer traži stalno nove izazove što je sa sportskog aspekta sasvim normalno.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1937 na: Rujan 16, 2010, 14:10:05 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkluykZAlkhzfWamRZ&tmpl=coranto_ita_news
Mourinho: Ja u Milanu? Teško, previše volim Inter
 bow down bow down
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
juric91
Mladi clan
**

« Odgovor #1938 na: Rujan 16, 2010, 14:37:46 »

Svaka mu ?ast na ovom komentaruu,  samo potvr?uje je da je najve?i  bow down bow down bow down bow down
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #1939 na: Rujan 16, 2010, 14:39:33 »

tipi?na murinjovska izjava. gra?enje kakvo samo on zna izvest
Evidentirano
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #1940 na: Rujan 16, 2010, 15:32:59 »

Ne znam kako vi ostali, ali meni se tip sve više iz dana u dan gadi. Ono baš sam s ga?enjem ju?er gledao one sažetke Lige Prvaka i njegovu samodopadnu facu na klupi Reala.

Ako ?u biti potpuno iskren, jednio što mu želim u nastavku karijere u Realu je totalni debakl. A kad se sjetim famozne sezone i osvojenog treblea, sjetim se igra?a, sjajnog kapetana Zanettija, Morattija, Brance, a na?in na koji je Mourinho izveo svoj prijelaz u Real je doveo do toga da sve više blijedi(barem za mene) njegova uloga u svemu tome.

Na dan najve?eg uspjeha kluba u zadnjih 50ak godina on se nije udostojio ni doputovati natrag s ekipom ve? je doslovno kr?io svoj put prema Realu. Roll Eyes
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1941 na: Rujan 16, 2010, 18:40:39 »

Takav je Mou, i to smo znali i prije, to je dio njegove osobnosti... arogancija, prepotencija... Ništa to ne umanjuje njegovu veli?inu, jer je doista, ne samo POSEBNI, nego i NAJVE?I i mnogi još uvijek i još jako dugo ne?e biti svjesni što je napravio sa Interom. Mnoge ?e godine pro?i a ovakva sezona se ne?e mo?i doživjeti. Svi mi imamo mana, jer je to ljudski a njegovo ponašanje je njegova mana i meni isto taj stil nije drag niti podržavam ali je to sve nebitno za uspjeh posla kojim se bavi i vje?no mu trebamo svi biti zahvalni jer je ušao u legendu našeg kluba. Nikada to ne?e nitko ponoviti, kao što ni nikada ne?e biti ponovljen uspjeh Herrere. To su dva trenerska imena koja su ispisala povijest kluba, koliko god to nekima nije drago ili nije simpati?no gledaju?i ih kao osobe.
Evidentirano

GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #1942 na: Rujan 16, 2010, 23:10:52 »

Nisam mu zamjerio narav, aroganciju, zaljubljenost u samog sebe, ve? nešto sasvim drugo....

Na?in na koji je izveo svoj transfer u Real je MORAO biti druk?iji, jednostavno je.
Evidentirano
matrixpg
Super clan

« Odgovor #1943 na: Rujan 20, 2010, 01:38:13 »

znam ja sto je tebi krivo ti je sto nas je ostavio , ali mou je jedan jedini zauvjek u nasim srcima nikad ga necemo zaboravit on je nase snove pretvorio u javu ,bas danas gledam kako barsa igra i razbija atletico od igre samo je on sa njegovom taktikom uspio da slomi taj galakticki fudbal ,i nikad mu to necemo zaboravit nikad sto sam dozivio da il capitano digne pehar najboljeg kluba u evropi !!!!!!!! JA NJEMU ZELIM SWE NAJBOLJE DA OSVOJI PRVENSTVO SA REALOM I PRATIM I DALJE SVAKU UTAKMICU KOJU ON VODI I DIVIM MU SE !!!!! SPECIAL ONEEE nisi dzabe specijalni
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1944 na: Rujan 22, 2010, 17:48:35 »

znam ja sto je tebi krivo ti je sto nas je ostavio , ali mou je jedan jedini zauvjek u nasim srcima nikad ga necemo zaboravit on je nase snove pretvorio u javu ,bas danas gledam kako barsa igra i razbija atletico od igre samo je on sa njegovom taktikom uspio da slomi taj galakticki fudbal ,i nikad mu to necemo zaboravit nikad sto sam dozivio da il capitano digne pehar najboljeg kluba u evropi !!!!!!!! JA NJEMU ZELIM SWE NAJBOLJE DA OSVOJI PRVENSTVO SA REALOM I PRATIM I DALJE SVAKU UTAKMICU KOJU ON VODI I DIVIM MU SE !!!!! SPECIAL ONEEE nisi dzabe specijalni
Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap novija zastava novija zastava novija zastava
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Hrca
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1945 na: Rujan 22, 2010, 22:12:02 »

svaka ?ast, sve stoji što si napisao!! novija zastava
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1946 na: Rujan 25, 2010, 14:43:58 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EklVuEuZEVvnTNlytm&tmpl=coranto_spa_news
Mourinho: Ne isklju?ujem povratak u Inter
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1947 na: Studeni 03, 2010, 18:49:34 »

Mou je zaslužio da ga se do?eka i pozdravi. Nadam se da ?e netko od Crve Nord biti na utakmici i oka?iti neki transparent zahvalnosti.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1948 na: Studeni 04, 2010, 15:42:13 »

ZLATNIM SLOVIMA UREZAT NJEGOVO IME NADAM SE DA CE JEDNOG DANA DOCI OPET ..Hvala ti na svemu ... Kralj
<a href="http://www.youtube.com/v/vfMnE6r-OYM&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/vfMnE6r-OYM&rel=1</a>
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1949 na: Studeni 04, 2010, 17:11:35 »

Ne vjerujem da ?e ikada više do?i jer on traži stalno nove i nove izazove. Napravio je nezaboravne stvari i svi mi još niti nismo svjesni što smo sa njim na ?elu postigli. Tek nakon puno godina ?emo shvatiti koliko smo bili prije toga i koliko ?emo nakon toga biti daleko od tog trofeja Lige Prvaka.
Jedno veliko HVALA i vje?no poÅ¡tovanje koje sam gajio i prije nego je doÅ¡ao kod nas i koje nikada ne?e pro?i Å¡to se mene osobno ti?e. I onaj tko nije njegov fan iz raznoraznih razloga treba uvjek imati prema njemu  bow down jer je osvojio ono Å¡to nitko prije njega nije i bojim se niti ne?e. Herreru svi slavimo nakon vremenskog odmaka i trofeja koje nam je donio ali u svoje vrijeme je imao isto tako puno protivnika i kritizera na?ina igre, treninga, ponaÅ¡anja...
Mou je jednostavno ro?eni  Pehar i garantira uspjeh jer ZNA kako to ostvariti.
Evidentirano

Str: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 85   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!