|
ante
|
 |
« na: Svibanj 25, 2008, 10:47:13 » |
|
Pošto je sada gotovo sigurno novi trener Intera iako se još ?eka ona službena potvrda s inter.it Mancinia su rijetki volili, imao je nekakve mršave rezultate, osvajao je scudetto no nije ostavio nikakav trag u europi. No ne?emo sada o njemu. Inter je kao što svi znate ju?er izgubio u finalu talijanskog kupa te je to ujedno i zadnja utakmica pod palicom Mancinia i njegovog pomo?nika Siniše Mihajlovi?a. Htio bih da u ovoj temi kažete što o?ekujete od Mourinha da napravi s Interom. Još jedna stvar kad bude sigurno da je trener molio bi da se tema prebaci na pravo mjesto  Ja o?ekujem od Mourinha da ga se svi boje(protivni?ki treneri). Da osvoji LP i scudetto, vrati Adriana.... Ali u neku ruku bojim se da bi mogao dovu?i pola Chelsea sa sobom te da neki igra?i poput Pelea i Balotellia ne?e dobiti svoju priliku. Sada ?itam da je Drogba odbio Real zbog Intera. Bojim se da bi se tada morali odre?i usluga mnogih napada?a(?itaj Adriana).
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 26, 2010, 12:46:33 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dr Iggy
Gost
|
 |
« Odgovor #1 na: Svibanj 25, 2008, 11:05:07 » |
|
I ja se toga bojim,jedino Lampard i niko vise iz Celzija,a ostale poz nabavimo iz drugih klubova.
Sto se tice Murinja nadam se da cu sjutra posle skole ,kad se vratim kuci i udjem na Inter.it vidjeti veliku sliku Murinja kako se rukuje sa Moratijem,to ja zelim,nadam se da ce mi se i zelja konacno ispuniti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #2 na: Svibanj 25, 2008, 11:34:55 » |
|
ja od njega ocekujem da ocisti momcad od nepotrebnih igraca,da dovede nove igrace koji su spremni dizati ovaj klub u ogromne visine i da napravi nesto u LP to je jedino sto ocekujem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #3 na: Svibanj 25, 2008, 11:54:37 » |
|
ho?e li se stvarno mancini maknuti i osloboditi klupu za mourinha? nadajmo se, jer mancio nema baš nekih ponuda, chelsea ga ne?e uzeti a ni drugi se baš ne trgaju za njim. navodno mourinho ima ve? nešto potpisano za inter i ako ne bi mogao do?i moratti bi mu trebao platiti penale od ?ak 2 milijuna eura. pa tko je tu lud? bolje onda isplatiti mancinija iako je to onda ve?a cifra. nema neke opasnosti da mourinho dovu?e baš toliko igra?a iz chelsea jer i oni su samo ljudi pa im je najvažniji novac a abramovi? ga ima više i od morattija i kako vidimo troši ga nemilice na svoju igra?ku. ja se ne bih bunio na lamparda i drogbu premda sumnjam da ?e do?i ijedan. od mourinha o?ekujem da ekipu tempira kako bi ona u ligi prvaka odigrala 100 a ne 70 ili 80 posto i da djeluje samopouzdano, da se ne brani nego protivnicima diktira igru. istovremeno ne želim da se žrtvuje serie A. s velikim brojem igra?a koje bi inter trebao imati mourinho bi imao obavezu da i to osvoji kako ne bi izgledali poput ove druge ekipe iz milana.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #4 na: Svibanj 25, 2008, 12:23:43 » |
|
ja ocekujem od njega da se rijesi onih bespotrebnih igraca i da osvoji LP ali bez zapostavljanja serie a. to je jedino moguce ako se pojacamo na nekim pozicijama.zato bi se trebo on pobriniti ali nebi htio pola chelsea u ekipi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #5 na: Svibanj 25, 2008, 12:31:43 » |
|
ja ocekujem od njega da se rijesi onih bespotrebnih igraca i da osvoji LP ali bez zapostavljanja serie a. to je jedino moguce ako se pojacamo na nekim pozicijama.zato bi se trebo on pobriniti ali nebi htio pola chelsea u ekipi
Slažem se.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #6 na: Svibanj 25, 2008, 12:46:16 » |
|
Ne traba sad o?ekivati kad do?e Mourinho da ?e Liga prvaka bit osvojena. Liga prvaka je natjecanje u kojem odlu?uju sre?a i potezi pojedinaca i pravilno tempirana forma. Ja od murinha prije svega o?ekujem odli?nu takti?ku igru, agresivnost i pobjedni?ki mentalitet.Prvenstvo je obavezno jer inter u italiji nema ozbiljnog konkurenta. Za ligu prvaka se trebamo nadat ali ne sad ako ne osvoji u prvoj sezoni odma ga potirat,ja mislim da bi murinho trebao bit dugoro?no rješenje. Mislim da se mourinho ne?e riješit adriana, jer ako se nevaram mourinho vrlo cijeni adriana.Jer ?itao sam izjave mourinha ima par sezona kada je rekao da je on pratija adriano kada je imao 18 god. i da je strašan igra?.A tija ga je dovest u i chelsi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #7 na: Svibanj 25, 2008, 13:01:44 » |
|
odli?no anteadriano, ne treba se bojati i dobro da si otvorio ovu temu. Puno bih pri?ao o Mourinhu aki za sada samo ono najglavnije Dat ?e nam kona?no poštovanje od svih jer se više nitko sa nama ne?e mo?i poigravati. Dat ?e nam ?vrstinu i sigurnost u igri, pa i kad se trebamo braniti to ?emo i ostvariti. Zatvoriti prilaze, da nam ni muha ne može pro?i a onda ?e i napadu biti lakše. Svaka sitnica i detalj igre su razra?eni i predvi?ene sve mogu?nosti do u tan?ine.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #8 na: Svibanj 25, 2008, 13:04:47 » |
|
odli?no anteadriano, ne treba se bojati i dobro da si otvorio ovu temu. Puno bih pri?ao o Mourinhu aki za sada samo ono najglavnije Dat ?e nam kona?no poštovanje od svih jer se više nitko sa nama ne?e mo?i poigravati. Dat ?e nam ?vrstinu i sigurnost u igri, pa i kad se trebamo braniti to ?emo i ostvariti. Zatvoriti prilaze, da nam ni muha ne može pro?i a onda ?e i napadu biti lakše. Svaka sitnica i detalj igre su razra?eni i predvi?ene sve mogu?nosti do u tan?ine.
e jedva cekam gledati takav inter....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #10 na: Svibanj 25, 2008, 17:52:22 » |
|
joj fanatico vec sam mislio da je potpisao......s mourinhom ocekujem veliki korak u LP pa cak i osvajanje......scudetto normalno...a iz chelsea bi volio da povuce essiena i lamparda jer tako mi stvarno ojacali sredinu koja nem je potrebna.....ADIO MANCINI
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #11 na: Svibanj 25, 2008, 18:26:01 » |
|
scudetto mi je najvažniji na godinu, a u LP bar polufinale a sve iznad toga je fantazija. Druge godine o?ekujem Europsku titulu, bez daljnjeg. Doma?i kup ne treba otpisati nego i dalje igrati sa rezervama da budu takmi?arski i oni spremni.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #12 na: Svibanj 25, 2008, 19:31:28 » |
|
sada ?itam neke nebuloze da mourinho pregovara i s chelseam??!?!?!?!?!?!?!?! a mancio lagano odbijen u bluesima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #13 na: Svibanj 25, 2008, 19:40:12 » |
|
još ?emo se mi svašta na?itati. Valjda nije p... kao Ivankovi?.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #14 na: Svibanj 25, 2008, 19:45:17 » |
|
još ?emo se mi svašta na?itati. Valjda nije p... kao Ivankovi?.
nadam se
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #15 na: Svibanj 25, 2008, 19:54:13 » |
|
fanatico ja imam bolju  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #16 na: Svibanj 25, 2008, 19:59:56 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #17 na: Svibanj 25, 2008, 20:01:18 » |
|
svaka ?ast anteadriano za fotomontažu. Uskoro ?e to biti i stvarnost.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #18 na: Svibanj 25, 2008, 20:10:26 » |
|
scudetto mi je najvažniji na godinu, a u LP bar polufinale a sve iznad toga je fantazija. Druge godine o?ekujem Europsku titulu, bez daljnjeg. Doma?i kup ne treba otpisati nego i dalje igrati sa rezervama da budu takmi?arski i oni spremni.
U potpunosti se slažem s ovim,netreba odmah u prvoj sezoni zahtjevat ligu prvaka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #19 na: Svibanj 25, 2008, 20:17:03 » |
|
ma da, važno mi je da u Italiji svima za?epimo usta i uzmemo scudetto u sezoni koja ?e biti paklena, kao nijedna u zadnjih desetak godina. Uz to , sa tim scudettom stižemo deBbilan u broju titula. Europi ?emo pokazati zube, pa ako bude malo sre?e možda...ali ponavljam nije prioritet osvojiti. Sljede?u sezonu svakako.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dr Iggy
Gost
|
 |
« Odgovor #20 na: Svibanj 25, 2008, 21:49:16 » |
|
svaka ?ast anteadriano za fotomontažu. Uskoro ?e to biti i stvarnost.
Samo sto sad MUrinjo nosi duzu kosu,hehehe. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #21 na: Svibanj 25, 2008, 22:52:22 » |
|
ma neka on bude i celav, samo neka dode. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #22 na: Svibanj 25, 2008, 22:55:06 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #23 na: Svibanj 26, 2008, 01:21:37 » |
|
evo, na?ekali smo se, ali vijest je kona?no stigla, naslovnica novina koje idu danas (ponedjeljak) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate