|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #25 na: Svibanj 23, 2008, 23:03:52 » |
|
milan je neprijatelj, ali juventus... ne mogu ih smisliti iz sto razloga. s onim ružnim crno-bijelim dresovima... najve?i razlog je zato što s njima u seriji A imamo daleko najgori skor, jedini negativni, 42 naše, 71 njihova pobjeda. svake se naše pobjede sje?am (ne doslovno, naravno) jer ih je tako malo bilo. dobiju nas i kad nisu nešto, kao recimo ove sezone. i prije calciopolija su imali pomo? sa strane i onda smo mi ispadali pla?kovi?i. kad se sjetim moggija zlo mi do?e. taj nam je ljigavac još držao lekcije. i sadašnjoj garnituri je inter uvijek na meti i kad ih pitaju koliko je sati. sad cobolli gigli pri?a o finalu lige prvaka u kojem bi pobjedili inter. neka sanja a ja se nadam da ?e naši slijede?e sezone biti toliko jaki da ih unazade što više mogu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #26 na: Svibanj 23, 2008, 23:15:12 » |
|
mi toliko jaki da cak nemaju ni prigovora
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #27 na: Lipanj 04, 2008, 17:30:31 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 04, 2008, 17:31:38 od anteadriano »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #28 na: Lipanj 04, 2008, 17:45:13 » |
|
ma daj ajde, onda ce meni neko rec da nisu namjestavali u LP..ma de, sigurno jesu.ja vjerujem u to.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #29 na: Lipanj 04, 2008, 18:22:13 » |
|
Neka se tješe oni.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #30 na: Lipanj 04, 2008, 18:46:21 » |
|
ma ti ljigavci mi stvarno idu na živce. Kvragu i Europa i i Uefa. To bi bila sramota i to ne prvi put. Nakon svih kazni ih puste u LP i onda ga i osvoje. Sramotno je to šta rade. Neki o?igledno mogu sve ali kava im je draž da na takav na?i ostvaruju sve što požele. Fuj...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #31 na: Lipanj 04, 2008, 18:50:36 » |
|
zaboravo sam re?i za omaj prvi link. UZMITE SVE NA SVIJETU ALI SE MI NE?EMO SA VAMA NIKADA MIJENJATI. Uživajte u svojim sramotama i kad mi sve to padne na pamet poželim taj novi stadion da ništa ne djelimo sa takvim ljigavcima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #32 na: Lipanj 04, 2008, 19:35:39 » |
|
to su takva jebena govna da nemam rijeci za to...mater im jebem govnarsku da bog da gorio cijeli klub u paklu...i sad jedva cekam da se sagradi nas stadion da se maknemo od tih lopuza koji sramote nogomet
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #33 na: Lipanj 04, 2008, 19:37:25 » |
|
sada ?itam da je Porto izba?en iz lige prvaka,radi namještanja , a smradovima se omogu?ilo da igraju i da ih se uop?e ni ne spomene. ?im je berlusconi na ?elu Italie evo Milana na ?elu europe, finale LP INTER - Milan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #34 na: Lipanj 04, 2008, 19:41:49 » |
|
sada ?itam da je Porto izba?en iz lige prvaka,radi namještanja , a smradovima se omogu?ilo da igraju i da ih se uop?e ni ne spomene. ?im je berlusconi na ?elu Italie evo Milana na ?elu europe, finale LP INTER - Milan
Evo i ja vidio. Disciplinska komisija UEFA-e je na današnjoj sjednici odlu?ila kako Porto sljede?e sezone ne?e igrati u Ligi prvaka, nakon što su ranije ove sezone kažnjeni u doma?em prvenstvu zbog skandala sa podmi?ivanjem sudaca, koji se dogodio u sezoni 2003./2004. U dva odvojena slu?aja, Porto je kažnjen od strane portugalskog nogometnog saveza sa oduzimanjem šest bodova i nov?anom kaznom u iznosu od 150 000 eura. Nakon napisa o tom slu?aju u portugalskim medijima, UEFA je kontaktirala portugalski savez oko detalja slu?aja. Slu?aj je nakon toga proslije?en disciplinskoj komisiji, koja je donijela odluku o izbacivanju Porta iz Lige prvaka. Ovakvom odlukom, ukoliko ona ne bude izmijenjena nakon eventualne žalbe Porta, najsretniji ?e biti u Benfici, koja ?e dobiti priliku kroz kvalifikacije nastupiti u jednoj od skupina Lige prvaka, dok ?e se radovati i u Guimaraesu, koji ?e umjesto u kvalifikacije izravno u skupinu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #35 na: Lipanj 04, 2008, 22:54:41 » |
|
ma nasli bi oni nacina, zato se oni nisu uopce zivcirali zbog kup uefa.pa bolje da se zdrijebom odluci da neki klub igra, a ne ovako. zas njemackoj nebi dali to mjesto, ili spanjolcima, il da drugoplasirana momcad portugala ude. ma de ajde, ak im stvarno dopuste onda je to prejadno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #36 na: Lipanj 05, 2008, 06:59:03 » |
|
naj fer bi bilo da neki engleski klub dobije priliku jer su sada najja?a liga
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #37 na: Lipanj 05, 2008, 10:41:39 » |
|
ma neka dobi i cibalia sto se mene tice...samo ne oni
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #39 na: Lipanj 05, 2008, 17:15:44 » |
|
citam sada da je gotovo, da ce levski i benfica dobiti ta dva mjesta. izgleda da ima pravde.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #40 na: Lipanj 05, 2008, 17:24:21 » |
|
pa sasvim logi?no, to je njihovo mjesto i nek popune kog oni odrede.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #41 na: Lipanj 05, 2008, 21:28:16 » |
|
ima Boga ima!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #42 na: Lipanj 05, 2008, 23:31:56 » |
|
nemogu vjerovat sto citam jednostavno nemogu vjerovat e mrzim tu gamad prezirem aaaaa....a vidi samo ovog galliania vidi mu se u ocima teski mafijoso vidi ga samo gadi mi se...!!!ali hvala bogu da nista od toga
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #43 na: Lipanj 06, 2008, 10:14:55 » |
|
odgovor na ovaj prvi link CUP UEFA CUP UEFA CUP UEFA CUP UEFA CUP UEFA CUP UEFA CUP UEFA CUP UEFA
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #44 na: Lipanj 06, 2008, 16:51:22 » |
|
a stas, cup uefa im je suden. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #45 na: Lipanj 06, 2008, 21:10:03 » |
|
Evo sad ?itam da žele izbaciti i Steau-u iz LP , tako da se smradovi opet spominju u kombinacijama.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #46 na: Lipanj 06, 2008, 21:43:58 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #47 na: Lipanj 06, 2008, 21:49:24 » |
|
?im berlusconi do?e na vlast odma i oni moraju biti neki k...c u europi, pa evo im kup uefa neka nju osvoje...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #48 na: Lipanj 06, 2008, 23:11:10 » |
|
ma sad vec mediji pocinju polako gurati bilan u LP, jer berlusconi i njegova mafija godinama manipuliraju novinama.sumnjam da ce se to dogoditi, jer gdje je tu pravda? jedna fiorentina koja je odigrala puno bolje od tih jadnika ide u LP, a ovi jadnici nisu se ni uznojili kako treba i sada da idu u LP??to nije realno..barem po mom misljenju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #49 na: Lipanj 07, 2008, 08:18:09 » |
|
pa to su mjesta za te Saveze i nek oni stave kog ho?e. Druga je stvar da Bugari ili Portugalci kao Savez odustanu od mjesta u LP. Onda je ta logika u redu da klub sa najve?im koeficijentom ulazi i tu smo nemo?ni. Onda su sre?kovi?i(kao i milon puta do sada). Ovo sada je sramota i za nogomet i cijelu Europu ako pro?e.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|