Veljaa 10, 2012, 08:40:19 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3 4 ... 9   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Kog viÅ¡e mrzite JuBentus ili BBilan?  (Posjeta: 5773 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
srdanlujo
Gost

« Odgovor #25 na: Svibanj 23, 2008, 23:03:52 »

milan je neprijatelj, ali juventus... ne mogu ih smisliti iz sto razloga. s onim ružnim crno-bijelim dresovima... najve?i razlog je zato što s njima u seriji A imamo daleko najgori skor, jedini negativni, 42 naše, 71 njihova pobjeda. svake se naše pobjede sje?am (ne doslovno, naravno) jer ih je tako malo bilo. dobiju nas i kad nisu nešto, kao recimo ove sezone. i prije calciopolija su imali pomo? sa strane i onda smo mi ispadali pla?kovi?i. kad se sjetim moggija zlo mi do?e. taj nam je ljigavac još držao lekcije. i sadašnjoj garnituri je inter uvijek na meti i kad ih pitaju koliko je sati. sad cobolli gigli pri?a o finalu lige prvaka u kojem bi pobjedili inter. neka sanja a ja se nadam da ?e naši slijede?e sezone biti toliko jaki da ih unazade što više mogu.
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #26 na: Svibanj 23, 2008, 23:15:12 »

mi toliko jaki da cak nemaju ni prigovora
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #27 na: Lipanj 04, 2008, 17:30:31 »

http://www.index.hr/sport/clanak/galliani-milan-se-ne-bi-mijenjao-s-interom-/389038.aspx  Angry :Smiley
mamu im njihovu lopovsku  Angry
http://www.index.hr/sport/clanak/uefa-opet-pronalazi-nacin-kako-da-ugura-milan-u-ligu-prvaka/389596.aspx
« Zadnja izmjena: Lipanj 04, 2008, 17:31:38 od anteadriano » Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #28 na: Lipanj 04, 2008, 17:45:13 »

ma daj ajde, onda ce meni neko rec da nisu namjestavali u LP..ma de, sigurno jesu.ja vjerujem u to.
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #29 na: Lipanj 04, 2008, 18:22:13 »

Neka se tješe oni.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #30 na: Lipanj 04, 2008, 18:46:21 »

ma ti ljigavci mi stvarno idu na živce. Kvragu i Europa i i Uefa. To bi bila sramota i to ne prvi put. Nakon svih kazni ih puste u LP i onda ga i osvoje. Sramotno je to šta rade. Neki o?igledno mogu sve ali kava im je draž da na takav na?i ostvaruju sve što požele. Fuj...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #31 na: Lipanj 04, 2008, 18:50:36 »

zaboravo sam re?i za omaj prvi link.
 UZMITE SVE NA SVIJETU ALI SE MI NE?EMO SA VAMA NIKADA MIJENJATI.
Uživajte u svojim sramotama i kad mi sve to padne na pamet poželim taj novi stadion da ništa ne djelimo sa takvim ljigavcima.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #32 na: Lipanj 04, 2008, 19:35:39 »

to su takva jebena govna da nemam rijeci za to...mater im jebem govnarsku
da bog da gorio cijeli klub u paklu...i sad jedva cekam da se sagradi nas stadion da se maknemo od tih lopuza koji sramote nogomet
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #33 na: Lipanj 04, 2008, 19:37:25 »

sada ?itam da je Porto izba?en iz lige prvaka,radi namještanja , a smradovima se omogu?ilo da igraju i da ih se uop?e ni ne spomene. ?im je berlusconi na ?elu Italie evo Milana na ?elu europe, finale LP INTER - Milan
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #34 na: Lipanj 04, 2008, 19:41:49 »

sada ?itam da je Porto izba?en iz lige prvaka,radi namještanja , a smradovima se omogu?ilo da igraju i da ih se uop?e ni ne spomene. ?im je berlusconi na ?elu Italie evo Milana na ?elu europe, finale LP INTER - Milan

Evo i ja vidio.

Disciplinska komisija UEFA-e je na današnjoj sjednici odlu?ila kako Porto sljede?e sezone ne?e igrati u Ligi prvaka, nakon što su ranije ove sezone kažnjeni u doma?em prvenstvu zbog skandala sa podmi?ivanjem sudaca, koji se dogodio u sezoni 2003./2004. U dva odvojena slu?aja, Porto je kažnjen od strane portugalskog nogometnog saveza sa oduzimanjem šest bodova i nov?anom kaznom u iznosu od 150 000 eura.

Nakon napisa o tom slu?aju u portugalskim medijima, UEFA je kontaktirala portugalski savez oko detalja slu?aja. Slu?aj je nakon toga proslije?en disciplinskoj komisiji, koja je donijela odluku o izbacivanju Porta iz Lige prvaka.

Ovakvom odlukom, ukoliko ona ne bude izmijenjena nakon eventualne žalbe Porta, najsretniji ?e biti u Benfici, koja ?e dobiti priliku kroz kvalifikacije nastupiti u jednoj od skupina Lige prvaka, dok ?e se radovati i u Guimaraesu, koji ?e umjesto u kvalifikacije izravno u skupinu.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #35 na: Lipanj 04, 2008, 22:54:41 »

ma nasli bi oni nacina, zato se oni nisu uopce zivcirali zbog kup uefa.pa bolje da se zdrijebom odluci da neki klub igra, a ne ovako. zas njemackoj nebi dali to mjesto, ili spanjolcima, il da drugoplasirana momcad portugala ude. ma de ajde, ak im stvarno dopuste onda je to prejadno.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #36 na: Lipanj 05, 2008, 06:59:03 »

naj fer bi bilo da neki engleski klub dobije priliku jer su sada najja?a liga
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #37 na: Lipanj 05, 2008, 10:41:39 »

ma neka dobi i cibalia sto se mene tice...samo ne oni
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #38 na: Lipanj 05, 2008, 13:59:14 »

zaÅ¡to neki drugi klub iz te zemlje ne da slijede?eg predstavnika na ljestvici i gotovo. Prije dve godine u Italiji iÅ¡li su oni iza ?uBrentusa i to je najlogi?nije i poÅ¡tenije. ZaÅ¡to da Bugarska i Portugal izgube predstavnika a imali su snage kao savez napraviti takvu odluku. Nije poÅ¡teno prema savezima i nogometu u tim zemljama. Sad ovi ljigavci upadaju unutra po koeficijentu jer se neko sjetio tog kriterija. Liverpool osvoji LP i nedaju mu da igra sljede?u jer nije bio me?u 4 i problem je da Engleska ima petog!? na jedvite jade su ih ipak primili. Sad se izmiÅ¡ljaju kriteriji za ove...ma ne znam ni kako da ih nazovem, jer je svaki izraz preblag a da ne budem vulgaran.
 Sraaaaaaaaaaaaaaaaamooooooooooooooooootaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #39 na: Lipanj 05, 2008, 17:15:44 »

citam sada da je gotovo, da ce levski i benfica dobiti ta dva mjesta. izgleda da ima pravde.
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #40 na: Lipanj 05, 2008, 17:24:21 »

pa sasvim logi?no, to je njihovo mjesto i nek popune kog oni odrede.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #41 na: Lipanj 05, 2008, 21:28:16 »

ima Boga ima!!!
Evidentirano

hate
Gost

« Odgovor #42 na: Lipanj 05, 2008, 23:31:56 »

nemogu vjerovat sto citam jednostavno nemogu vjerovat e mrzim tu gamad prezirem aaaaa....a vidi samo ovog galliania vidi mu se u ocima teski mafijoso vidi ga samo gadi mi se...!!!ali hvala bogu da nista od toga
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #43 na: Lipanj 06, 2008, 10:14:55 »

odgovor na ovaj prvi link
CUP UEFA CUP UEFA CUP UEFA CUP UEFA CUP UEFA CUP UEFA CUP UEFA CUP UEFA
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
interista7
Super clan

« Odgovor #44 na: Lipanj 06, 2008, 16:51:22 »

a stas, cup uefa im je suden. Grin
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #45 na: Lipanj 06, 2008, 21:10:03 »

Evo sad ?itam da žele izbaciti i Steau-u iz LP , tako da se smradovi opet spominju u kombinacijama.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #46 na: Lipanj 06, 2008, 21:43:58 »

ma ostvarit ?e to oni kad su nnanjuÅ¡ili mogu?nost. pu?i ?e mi i živci i žu? od njih. Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #47 na: Lipanj 06, 2008, 21:49:24 »

?im berlusconi do?e na vlast odma i oni moraju biti neki k...c u europi, pa evo im kup uefa neka nju osvoje...
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #48 na: Lipanj 06, 2008, 23:11:10 »

ma sad vec mediji pocinju polako gurati bilan u LP, jer berlusconi i njegova mafija godinama manipuliraju novinama.sumnjam da ce se to dogoditi, jer gdje je tu pravda? jedna fiorentina koja je odigrala puno bolje od tih jadnika ide u LP, a ovi jadnici nisu se ni uznojili kako treba i sada da idu u LP??to nije realno..barem po mom misljenju
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #49 na: Lipanj 07, 2008, 08:18:09 »

pa to su mjesta za te Saveze i nek oni stave kog ho?e. Druga je stvar da Bugari ili Portugalci kao Savez odustanu od mjesta u LP. Onda je ta logika u redu da klub sa najve?im koeficijentom ulazi i tu smo nemo?ni. Onda su sre?kovi?i(kao i milon puta do sada). Ovo sada je sramota i za nogomet i cijelu Europu ako pro?e.
Evidentirano

Str: 1 [2] 3 4 ... 9   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!